Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι πιο υποψιασμένος…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα δύο πολύ “πονηρά” παιχνίδια που ακολουθούν και πως πλέον αποτελούν ζητούμενο οι βαθμοί και όχι οι εμφανίσεις.

Το “Χ” με τον Ιαλυσό χάλασε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ – έστω και με τον τρόπο που ήρθε. Παίζοντας μπαλάρα, χάνοντας μια ντουζίνα ευκαιρίες και όμως αυτό το παιχνίδι δεν κατάφερε να το πάρει. Και αποδείχθηκε πως όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει με τίποτα. Το παιχνίδι με τους Ροδίτες μου θύμισε τον επαναληπτικό ημιτελικό του 2014 κόντρα στον Παναθηναϊκό όταν οι παίκτες του Σα Πίντο έχαναν τις ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Εννέα στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει τον ΟΦΗ θα είναι οι βαθμοί και όχι οι εντυπώσεις. Γιατί και το Σάββατο, ο ΟΦΗ κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι τους βαθμούς. Ναι μεν το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιαλυσό αποτέλεσε μια επιβράβευση για τις προσπάθειες των παικτών αλλά έμεινε το γαμώτο και το τελικό αποτέλεσμα.

Τονίζω και επαναλαμβάνω ότι τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Βάρης και την Επισκοπή είναι από τα πλέον πονηρά του πρωταθλήματος. Και συνεχίζω να επιμένω ότι ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον ΟΦΗ. Ως ένα μικρό παράδειγμα αναφέρω τα παιχνίδια Εθνικός – Φωστήρας και Αστέρας Βάρης – ΟΦΗ που πραγματοποιούνται την Κυριακή. Αν ο ΟΦΗ περάσει από την Βάρη ενώ την ίδια ώρα ο Φωστήρας θα παίζει στο Μοσχάτο τότε η διαφορά θα επανέλθει στο -3 ή ακόμα και στο -2.

Όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα δείχνουν ότι το μονοπάτι δεν είναι στρωμένο με τριαντάφυλλα αλλά παραμένει δύσβατο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. προς Κο Σαρρη αν στο υποθετικο σεναριο που κανεις ειναι τα αποτελεσματα αναποδα δηλαδη ΟΦΗ χ και ΦΩΣΤΗΡΑΣ 2 τοτε πια νομιζεις την συνεχεια στο πρωταθλημα διοτι στο ποδοσφαιρο ολα μπορουν τα γινουν και μην θεωρησεις αυτο το σεναριο εξωπραγματικο .γιαυτο πρεπει ο καθε οπαδοσ να κοιταει πρωτα την πορεια της ομαδασ του και υστερα ολα τις υπολοιπες καταλαβες?

    1. Αφου κ. Νικο ο καθε οπαδος πρεπει να κοιταει πρωτα την ομαδα του, γιατι μπαινετε στο Γεντι Κουλε και διαβαζετε και απαντατε; Δεν εχετε καταλαβει οτι το site αυτο αφορα τους Ομιλιτες;
      Φιλικα,

    2. Κ Νίκο και έτσι να γίνει ένα είναι σίγουρο εσύ θα παραμείνεις φωστήρας και του χρόνου τέτοια εποχή θα παλεύεις να σωθείς. Ενώ εγώ θα παραμείνω ΟΦΗ και όταν ανέβω θα πάω καρφί για S.L αυτές είναι η προοπτικές σου και το ταβάνι σου. Τι δεν καταλαβαίνεις.

  2. προς Γιαννης τοσο πολυ σε ενοχλουν αποψεις και γνωμες φυλαθλου αντιπαλης ομαδας και στο δικο.μας οπαδικο σαιτ μπαι ουν οι του ΟΦΗ και εμενα προαωπικα δεν με ενοχλει.και το κυριοτερο δεν μειωνω με τις αποψεις μου κανενα σας.αν ομως σας ενοχλω δεν θα γραψω αλλη φορα καμια αποψη μου.

    1. κ. Νίκο δε με ενοχλούν οι απόψεις σας, δημοκρατία έχουμε και μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα αυτό που νομίζετε. Είναι περίεργο όμως που μόνος σας αναιρείτε τα επιχειρήματα σας διότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι δε σας ενδιαφέρει η πορεία της δικής σας ομάδας μόνο. Προσωπικά μου είναι αδιάφορος ο Φωστήρας γι’αυτό και δε μπαίνω σε δικά σας site, δε με απασχολεί. Υπάρχουν 8 αγωνιστικές ακόμη και εκεί θα κριθούν όλα. Αν καταφέρετε να τερματίσετε πρώτοι μαγκιά σας. Δε νομίζετε όμως ότι 5 βαθμοί είναι λίγοι δεδομένου ότι τελευταία αγωνιστική παίζετε μέσα στο Γεντί Κουλέ και έχετε και δυσκολότερο πρόγραμμα;

  3. Στο τελος θα τα πουμε με τν φωστηρα μεσα στο γεντι ο ΟΦΗ ειναι μεγαλη ομαδα και θα καταφερει να φτασει στον στοχο της δηλ. Την ανοδο στην β ο φωστηρας δν εχει την δυναμηκη οσο αφορα ποιοτητα παιχτων και το μπατζετ του συλογου δν θα τερματισει πρωτος εχει δυσκολο προγραμμα και το ανχος τις πρωτης θεσεις και με ολα αυτα θα τον κανουν να χανει

  4. ολα καλα θα πανε να ειμαστε ολοι συσπιρωμενοι.οι αγκαλιες των παιχτων οταν κερδισε το πεναλτι ο περο τα λεει ολα.να μην τους ανγωνουμε μα και πρωτοι να μην βγουμε που θα βγουμε πιστευω πως ανεβουμε παλι γιατι εχουν διαλισει ο εργοτελης ο ολυμπιακος βολου και ετοιμαζεται η παναχαικη οποτε κατι μπορει να γινει.κριμα που δε παιζει η οφαρα με την επισκοπη στο γηπεδο του γαλλου να το κανουμε ασπρομαυρο και εμεις εδω απο το ρεθυμνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 7 =