Το μωρό περπατάει, μιλάει και μεγαλώνει συνεχώς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Βασικά δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι και νούμερο να γράφω για τον εαυτό μου αλλά επειδή υπήρξαν αρκετοί που μου το ζήτησαν, είπα να γράψω ένα editorial για το Gentikoule.

Στις 11 Απρίλη του 2011 βγήκε στον αέρα το Gentikoule, ακόμα ένα “παιδάκι” της Athletic Media Group. Το Gentikoule δεν ήταν το πρώτο, χρονικά, οπαδικό σάιτ του ΟΦΗ γιατί υπήρχε και το omilitis.gr και τα παιδιά που το δούλευαν παρότι δεν ήταν επαγγελματίες δημοσιογράφοι – και δεν ζούσαν από την αυτήν την δουλειά – τα πήγαιναν μια χαρά και έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Παρ’ όλα αυτά, το Gentikoule το αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή και ταυτιστήκατε μαζί του σε ότι είχε να κάνει με την ειδησεογραφία του ΟΦΗ. Πέντε χρόνια μετά, το Gentikoule συνεχίζει να υπάρχει – κόντρα στις προβλέψεις αρκετών “ειδήμονων” και θα υπάρχει βέβαια και τα επόμενα χρόνια. Αν και πέρασε δύσκολες στιγμές όλη αυτήν την 5ετία, κυρίως επειδή κάποιοι δεν μπορούσαν να δεχτούν το γεγονός ότι… έτρεχε πρώτο στην ειδησεογραφία του ΟΦΗ. Και σας είπα, δεν είχα σκοπό να γράψω ένα editorial για το σάιτ αλλά ήρθαν αρκετά p.m. που μου το ζήτησαν. Και γνωρίζετε πολύ καλά πως όταν αναγνώστες μου ζητάτε κάτι, δεν μπορώ να σας χαλάω χατήρι.

Δεν θα κάτσω να αραδιάσω ούτε τις αποκλειστικότητες πέντε χρόνων ούτε να “κοκορεύομαι” σαν το ψώνιο για το τι έγραψε και το τι δεν έγραψε το Gentikoule. Το ρεπορτάζ του ΟΦΗ είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι και χαίρομαι που μέσω της δουλειάς μου όχι μόνο κάνω κάτι που το αγαπάνω πραγματικά αλλά ασχολούμαι και με την ομάδα που αγαπάω. Να ξέρετε, αυτό το συναίσθημα δεν πρόκειται να το ανταλλάξω και να το μοιραστώ με κανέναν.

Αλλά αυτό που δεν θα μοιραστώ στην ζωή μου και δεν πρόκειται να το ανταλλάξω με όλο το “χρυσάφι” του κόσμου είναι η αγάπη σας προς το Gentikoule. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν προστριβές, διαφωνίες, αντιπάθειες, “στημένοι” που περίμεναν στην γωνία για να γράψουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Όμως το Gentikoule παρέμενε αναλλοίωτο μέσα στην χρόνο και εντός των πρώτων επιλογών σας. Το κάνατε δικό σας, κομμάτι του εαυτού σας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια.

Το Gentikoule είναι μόλις 5 χρονών, μεγαλώνει και παράλληλα εξελίσσεται συνεχώς. Και υγεία να έχουμε να είμαστε σε αυτήν την μικρή γωνία και για τα 15 κ.ο.κ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά!!!!!! με αντικειμενική δημοσιογραφία (υπέρ του ΟΦΗ εννοείτε).

  2. Καλημέρα
    Καθημερινά σας παρακολουθώ είστε πολύ καλοί αλλά θα είστε ακόμα καλύτεροι αν καταφέραιτε να βλέπουμε και ζωντανά τους αγώνες του ΟΦΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 5 =