Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του θα έχουν μόνο κέρδη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για σκεφτείτε το. Ένα γήπεδο κατάμεστο από οκτώ και εννιά χιλιάδες κόσμο. Εικόνες που θα πάνε σε όλη την Ελλάδα. Το μεγαλείο του ΟΦΗ είναι εκείνο που θα προβληθεί στο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Η προσμονή του αγώνα με τον Φωστήρα φέρνει στο μυαλό μου δύο παιχνίδια που εγώ θυμάμαι να νιώθω έτσι τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτού του είδους την προσμονή, μπορώ να την συγκρίνω μόνο με εκείνη του αγώνα με τον Λεβαδειακό του 2006 αλλά και εκείνη του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα το 2009. Οι λόγοι είναι προφανείς και σημειολογικοί. Στην πρώτη περίπτωση, όλοι είχαμε αντιληφθεί ότι είχε ενωθεί ένα ολόκληρο σύστημα εις βάρος του ΟΦΗ – γεγονός που συσπείρωσε ολόκληρο τον κόσμο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει το Παγκρήτιο Στάδιο – σε ένα ματς παραμονής και όχι κάποιου τίτλου! Όπως επίσης, είναι προφανείς οι λόγοι και για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Η επιστροφή στο “σπίτι” μας μετά από τέσσερα χρόνια ξεσπιτώματος στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στην ασπρόμαυρη μου σκέψη, τα δύο παραπάνω παιχνίδια μπαίνουν πολύ πιο πάνω από κάποιο άλλο. Ακόμα και από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό γιατί σε τέτοια παιχνίδια, ο ΟΦΗ είναι εκείνος που κάνει το χρέος του ως μεγάλη ομάδα: Να διεκδικεί τίτλους και ευρωπαϊκά εισιτήρια. Κατά συνέπεια πράττει το αυτονόητο.

Την μεθεπόμενη Κυριακή, όλα πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ελλάδας θα είναι στραμμένα στο “Γεντί Κουλέ” και τον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής. Αυτό το γεγονός από μόνο του δείχνει και το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Μπροστά στην φθορά του χρόνου και των αποτυχιών του παραμένει μεγάλος στην συνείδηση ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να του το στερήσει κανένας.

Ολόκληρος ο οργανισμός ΟΦΗ (διοίκηση, παίκτες, κόσμος) θα έχουν τεράστια κέρδη από την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την δημιουργία μιας φανατισμένης – στα όρια του επιτρεπτού – ατμόσφαιρας για την οποία θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Όλοι όσοι πάτε στο γήπεδο να έχετε το νου σας στον διπλανό σας, τον μπροστινό σας και τον… πισινό σας ακόμα γιατί το κακό δεν θέλει και πολύ να γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μάνο πρέπει να μπούνε κάμερες για να αποφύγουμε τυχόν προβοκάτσια…

    να ενημερωθουν όλοι οτι καταγράφονται, και οτι οι κλούβες είναι απέξω και περιμένουν…!!!!!!!!

  2. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να πάμε να κάνουμε το αυτονόητο, δυο νίκες και άνοδο. Μη γυρίσει μπούμερανγκ το πολύ άγχος και χαθεί μια χρονιά που όπως ήρθαν τα πράγματα την έχουμε στο τσεπάκι μας. Ψυχραιμία, είμαστε καλύτερη ομάδα παίζουμε στο γήπεδο μας, και έχουμε δείξει στο δεύτερο γύρο ότι κερδίζουμε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + eleven =