Τρία ονοματεπώνυμα που αποτελούν εγγύηση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις ιστορικές στιγμές που έχει μπροστά ο ΟΦΗ για να ξεφύγει μια και καλή από τα προβλήματα του  παρελθόντος.

Γιάννης Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Γιώργος Σαμαράς. Τρία ονοματεπώνυμα που εμπλέκονται σε μια ιστορία που σύμφωνα και με τα πρώτα, πρώιμα, στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία που είναι ικανή να αλλάξει το επίπεδο τον σύλλογο.

Ασφαλώς και είναι πολλά που δεν έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα και τα οποία πρόκειται να γίνουν γνωστά στην πορεία της ιστορίας εφόσον με το καλό πάνε όλα καλά. Που δεν το κρύβω ότι είμαι πεπεισμένος πως τώρα είναι η στιγμή που περιμέναμε όλοι μας εδώ και όχι μόνο λίγα χρόνια αλλά δεκαετίες.

Για όλο το εγχείρημα υπάρχουν λεπτομέρειες που προς το παρόν, για πολλούς και διάφορους λόγους δεν είναι ώρα να δουν το φως της δημοσιότητας αλλά θεωρώ πως αυτό θα συμβεί και μάλιστα πολύ σύντομα.

Όμως εγώ θέλω να σταθώ στα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία είναι αρκετά σημαντικά για αυτήν την υπόθεση. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι που όλοι γνωρίζουμε την παθολογική τους αγάπη για τον ΟΦΗ, αποτελούν εγγύηση για το εγχείρημα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα ονόματα τους έγιναν γνωστά γιατί πάντα πίσω από κάθε ανάλογη προσπάθεια, τον δικό τους ρόλο παίζουν και εκείνοι που αποτελούν μέρος της ιστορίας.

Είναι άνθρωποι που αγαπούν τον ΟΦΗ, είναι άνθρωποι που ποτέ δεν θα έβαζαν τα ονόματα τους μπροστά από τον ΟΦΗ αλλά κυρίως θέλω να αναφερθώ στους Γιάννη Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη που και λόγω παραστάσεων με τον ΟΦΗ αλλά και λόγω της παρουσίας τους στο ποδόσφαιρο, όλοι έχουν να λένε ότι πρόκειται για τρία πρόσωπα – διαμάντια. Η σοβαρότητα που τους χαρακτηρίζει και η αγάπη τους για τον ΟΦΗ αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο αυτό το πλάνο που είναι σε εξέλιξη.

8 σχόλια

 1. Το πραγματικό ενδιαφέρον είναι αυτό είτε γίνε είτε όχι το deal!! Όταν θες να αγοράσεις αγοράζεις βρίσκοντας αυτούς που έχουν αυτό που σε ενδιαφέρει, ΟΧΙ στα ΜΜΕ και στα καφενεία! Ελπίζω όλα να πάνε καλά κι εμείς να μάθουμε τα πάντα στο τέλος! Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε λεπτομέρειες αλλά στην ουσία! Ο ΟΦΗ να γράψει νέα ΙΣΤΟΡΙΑ!

 2. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κι ένας τέταρτος που ονομάζεται Νίκος. Χωρίς αυτόν, ότι προϋποθέσεις για το εγχείρημα αυτό θα ήταν διαφορετικές.

  1. Σωστός. Έχεις δίκιο. Όμως σε τέτοια σοβαρά θέματα, πάντα παίζουν ρόλο εκείνοι που το προϋποθέτουν και το deal.

  2. Νίκος ?
   Νίκος τι ???

   1. Παπαδόπουλος.

 3. Θέλω να δω τον ΟΦΗ μας, ξανά εκεί πού του αρμόζει.Μακαρι τό όνειρο να βγεί,αλειθινο και όχι εφιάλτης..Μας έχουν υποτίμηση, εδώ και χρόνια στην Αθήνα.Μου λείπει το Ηράκλειο η Κρήτη,ο ΟΦΗ μας.

 4. Κάποιοι έχασαν τα πληκτρολόγια τους; Η μου φαίνεται; Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε.

 5. Παίδες το deal θα ολοκληρωθεί εφόσον κ μόνο αφήσουν οι από μέσα να γίνει. Οι μέτοχοι τόσα χρόνια γιατί νομίζετε ότι κρατούν τον ΟΦΗ για να τους βρίζουν, για να βάζουν λεφτά ή για το συμφέρον τους? Ρωτάω εγώ. Δυστυχώς έχουν γίνει κ άλλες κρούσεις πολύ σοβαρές κ ιδίως από Αγγλία αλλά κ τότε τη σταμάτησαν αυτούς να φοβάστε . Μιλάω με στοιχεία κ όχι αρες ναρες κουκουναρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *