“Trust the process” είχε γράψει ο Μπούσης. Είμαστε ακόμα στο 1% και το loading συνεχίζεται…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την σημασία της νίκης την Κυριακή και το μήνυμα που στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση.

Όχι, ο ΟΦΗ δεν γύρισε σελίδα με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ούτε επειδή πέτυχε μια νίκη επί ενός αντιπάλου που θέλουμε να τον βλέπουμε πάντα πεσμένο.

Όχι, ο ΟΦΗ δεν γύρισε σελίδα την περασμένη Κυριακή αλλά πριν από 50 ημέρες όταν πάτησε Κρήτη ο Μπούσης.

Όμως το μήνυμα του αγώνα της Κυριακής είναι τόσο σημαντικό γιατί παρά την πίκρα και την απογοήτευση από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, το κλίμα συσπείρωσης είναι τόσο δυνατό που δείχνει πως τα πέτρινα χρόνια αποτελούν παρελθόν για τον ΟΦΗ. Οριστικά και αμετάκλητα.

Όχι, δεν εννοώ ότι πλέον ο ΟΦΗ έχει υγεία εκτός γηπέδου. Αυτό είναι το αυτονόητο και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι όλα θα κυλούν ρολόι στην ομάδα.

Η συσπείρωση που έβγαλε η εξέδρα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η κερκιδάρα που δημιούργησε το πέταλο σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και το κλίμα υποστήριξης προς την ομάδα, είναι σημάδια ότι μπήκε ένα τέλος στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΗ.

Το γράφω σήμερα, 11 Δεκεμβρίου, που δεν γνωρίζει κανένας μας ποια θα είναι η κατάληξη της φετινής περιόδου. Γιατί πέτρινα χρόνια δεν είναι μόνο η αγωνιστική κάμψη του ΟΦΗ την τελευταία 10ετία, ούτε το γεγονός ότι η ομάδα δεν διεκδικεί ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Πέτρινα χρόνια για τον ΟΦΗ είναι η απαξίωση που υπήρχε εντός και εκτός συλλόγου. Η απαξίωση που έκανε το αίσθημα του κόσμου του ΟΦΗ να φθίνει και να τον “υποχρεώνει” να αποστασιοποιείται από την καθημερινότητα του συλλόγου.

Η αντίδραση ομάδας+κόσμου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτυπώνει πλήρως το μήνυμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Και πίκρες θα έρθουν και στενοχώριες. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Όμως θα έρθουν ξανά οι μεγάλες στιγμές, θα έρθουν ξανά οι ημέρες που όλοι χαμογελούσαν και ανυπομονούσαν να πάνε στο “Γεντί Κουλέ”.

“Trust the process” είχε γράψει ο Μπούσης.

Είμαστε ακόμα στο 1% και το loading συνεχίζεται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Για να trust the process πρέπει καταρχήν φετος να μείνουμε στην κατηγορία.
    Αυτό σημενει πως πρέπει η ομάδα να πάρει τουλάχιστον 3-4 παίκτες εντεκαδας…
    Ας έχουμε λοιπόν υπομονή όλοι μας και θα φανεί….ας θάψουμε τα τσεκούρια του πολέμου και της εσωστρέφειας και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορεί ο καθένας από την μεριά του.
    Ενότητα και μόνο.

  2. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΟΛΩΝ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ…..

  3. Δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί. Διαφορετικά καλύτερα να μιλάμε για έξοδο στην Ευρώπη παρά για παραμονή. Μια ματιά στην βαθμολογία φτάνει. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες και οι συνθήκες ευνοούν να είμαστε αισιόδοξοι και όχι απαισιόδοξοι. Μην ξεχνάμε ότι ο Γενάρης είναι κοντά και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

  4. ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΚΛΕΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 2 =