Τέλος τα γελάκια – ξεκινάει ο πόλεμος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι μάχες των δανεικών, οι διαιτησίες και οι αδιάφοροι ξεκινούν να κάνουν την εμφάνιση τους. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Όσο και να μας πονάει (γιατί αλλιώς δεν θα ήμασταν ΟΦΗ αλλά… Εργοτέλης) όταν χάνει η ομάδα στην Τούμπα, χρειάζεται να επικρατήσει ο ρεαλισμός. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι χαώδης και δεν μπορεί να γίνει παραπάνω κουβέντα για το ματς της Τούμπας. Έστω και αν μπορούμε να σταθούμε, για πολύ λίγο όμως, στο πρώτο 25λεπτο αφού αυτός ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αντέξει παραπάνω μέσα στην Τούμπα και κόντρα στον καλύτερο ΠΑΟΚ των τελευταίων 15 χρόνων.

Αυτά για το ματς της Τούμπας και όποιος σταθεί παραπάνω στο τι έγινε στην Θεσσαλονίκη, απλά ζει σε έναν δικό του κόσμο.

Πλέον ξεκινάει ο πόλεμος και μια ομάδα soft όπως ο φετινός ΟΦΗ – όπως έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια – δεν μπορεί να κερδίσει την παραμονή. Ναι, μέσα στο Γεντί Κουλέ θα γίνει το αφεντικό όμως δεν θα αποκτήσει ξαφνικά διάρκεια. Ο φετινός ΟΦΗ είναι soft και αυτό πρέπει να τα αφήσει πίσω του. Κάθε ματς είναι τελικός.

Είδαμε πολλά και διάφορα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο δανεικός Μάνος που πήγε στα Γιάννενα, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ – στην Λαμία είδαμε την αλητεία Κομίνη με το πέναλτι που έδωσε κόντρα στον Ατρόμητο που δεν… έσκισε και τα ρούχα του ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα έρθει στο Ηράκλειο για να παίξει την ζωή του κόντρα στον ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους κάθε soft παιχνίδι που έδωσαν μέχρι τώρα και να δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι η μάχη της παραμονής θα τον βγει κερδισμένο και όχι ηττημένο.

Ο Χάιμε Βέρα έρχεται στο Ηράκλειο σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όμως η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και η δύναμη της συσπείρωσης που θα φέρει τόσο εκείνος, όσο και ο Αλεσάντρο Ίσις είναι στοιχεία ικανά να δώσουν ψυχολογία σε αυτήν την ομάδα που δεν σηκώνει κεφάλι. Φάνηκε στο ματς με τον Εργοτέλη, φάνηκε και στην Τούμπα κόντρα στον ανώτερο ΠΑΟΚ.

Όλα πλέον είναι ξεκάθαρα. Παρότι δεν γίνονται τα αίσχη των προηγούμενων χρόνων, θα δούμε αρκετά μέσα στους επόμενους μήνες. Αδιάφορους που θα παίζουν χωρίς στόχο, ρέφερι – καμικάζι που θα αλλοιώνουν αποτελέσματα και εκείνοι που έχουν τις πλάτες των “μεγάλων” θα παίρνουν τα σφυρίγματα.

Ο ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο πως παίζει χωρίς τις πλάτες κανενός. Και αυτό το γεγονός τον υποχρεώνει να γίνει ακόμα πιο σκληρός και να κάνει τον αντίπαλο να ματώνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να γνωρίζει ότι με το που θα ξεκινήσει το ματς στο “Γεντί Κουλέ”, θα περάσει εφιαλτικά 90λεπτα.

Βεβαίως επειδή θέλω να τα γράφω όλα, οι εποχές των ηρώων έχουν περάσει προ πολλού. Τα παραπάνω είναι ένα δείγμα του τι πρέπει να δούμε από εδώ και στο εξής. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα έναν ακόμα κεντρικό χαφ και έναν ή δύο εξτρέμ. Αντιλαμβάνομαι και το δέχομαι έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον Γιάννη Σαμαρά πως καλοί παίκτες δεν θα έρθουν εύκολα στον ΟΦΗ και το Ηράκλειο όμως οι τελικές επιλογές (που δεν έχουν καμία σχέση με την απόκτηση του Φερέιρα) θα πρέπει να είναι ένα κλικ παραπάνω από ότι υπάρχει μέχρι τώρα στο ρόστερ της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

65 σχόλια

  1. Ευσεβείς πόθοι! Αν κατάλαβα καλά Μάνο, αύριο το πρωί η ομάδα θα σηκωθεί και απο soft θα γινει hard! Συγγνώμη βρε Μάνο, αλλά αυτά τα πράγματα ανήκουν στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας! Οι Ομάδες χτίζονται και αποκτούν χαρακτηρα απο την περιοδο της προετοιμασίας. Οκ θα έρθουν οι Βερα, Ισης και τι θα βρουν? Θα βρούνε μια ηττοπαθή ομάδα, χωρίς χαρακτήρα έτοιμη να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή! Επειδή είμαι πραγματιστής και δεν τρεφω αυταπάτες, αν φετος τα καταφέρουμε να μπούμε στα μπαραζ, θα είναι για μένα μία τεράστια επιτυχία για να μην πω έκπληξη!

    1. Θα διαψευστείς my friend γιατί πολύ απλά δεν είσαι πραγματιστής όπως αυτοαποκαλείσαι αλλά απαισιοδοξος !!!Χοντρή αυταπάτη !!!

      1. Λες? Μακάρι!

        1. Ωραίος!!!

  2. Μην πιάνεις τον Εργοτέλη στο στόμα σου ρε μικρέ…

    1. ΣΙΓΑ Τ ΑΥΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ… ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ..

      1. Δουλειά σου εσύ. Εγώ στο Σαρρή μίλησα, να μην πιάνει στο στόμα του τον Εργοτέλη, γιατί δεν είναι άξιος.

        1. Εσύ να διαβάζεις τα σάιτ που ασχολούνται με τον Τέλη(υπαρχουν?) και άφησε το Γεντι Κουλέ στην ησυχία του!

  3. Ας ειμαστε ρεαλιστες το ασανσερ ξεκινησε να κατεβαινει κι ολα αυτα για νικες και παραμονη ειναι ουτοπια σταματηστε κ δημοσιογραφοι το δουλεμα η αρχη ηταν κακη κακες επιλογες επιμονη σε μια αρρωστημενη κατασταση δεν ειμαστε ολοι γιδια το ξαναειπα η θεση μας δεν ειναι στη σλ ευχομαι ο ισης και ο βερα που ειναι δικα μας παιδια να μη μετανιωσουν γιατι τα πραγματα ειναι χαλια ο οφη που θυμουνται δεν υπαρχει πια

    1. Αν πιστεύεις οτι η θέση μας δεν είναι στην σ/λ τότε το μόνο γίδι που το πιστεύει είσαι εσύ !!!

      1. Το ποιος τρωει απ τους δυο μας σανο θα το δουμε σε δυο μηνες και μετα ελα να σε κερασω μπουγατσες στο ηρακλειο εχει κι εδω καλες

        1. Άκουμε καλά βλαχάκο η δράση φέρνει αντίδραση γκάγκα ρε;
          Όσο για το έχει και εδώ καλές συμφωνώ μιας και στην αξιολύπητη μικρή πόλη που κατάγεσαι είστε περήφανοι για 3 πράγματα τις μπογάτσες τις φουτάνες και τα σουβλάκια σωστά τα λέω κε αοχάρα !!!Και αν όλοι σου φαινόμαστε γίδια γιατί από μικρό παιδί σου έμαθαν να μισείς τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο εκεί εσείς ξέρεις γιατί έχετε τα πιο νόστιμα σουβλάκια γιατί είστε πολλά γουρούνια μαζεμένα !!!Nikos Maria Rebels Νικος ή όπως αλλιώς σκ@τ@ λέγεσαι παραδειγματήσου από ένα πατριώτη σου που έγραψε ένα καταπληκτικό σχόλιο και μπράβο του δλδ τον πετράν !!!

      2. Δεν εχω αναγκη να κρυφτω πισω απο κανενα αλλο ονομα ουτε καν απο ψευδωνυμα κι ουτε ποτε θα δανειστω παρατσουκλια η κατι αλλο για να μιλησω γκε γκε

        1. Τότε γιατί κρύβεσαι;

  4. .. Αυτή τη φορά Μανώλη οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι εύστοχος 100%…έχω διαφωνήσει εξάλλου μαζί σου πολλές φορές, αλλά αυτό είναι και το νόημα μιας πολυσυλλεκτικης οντοτητας, όπως είναι και ο ΟΦΗ…
    Δυστυχώς, φτάσαμε σε ένα βαθμολογικό σημείο μιας ανάσας από την β εθνική… Κυριολεκτικά.. Κι όποιος δεν το βλέπει απλώς χάνεται στον οπαδισμο του.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ΟΦΗ, ακόμα και αν πάρει 4 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια, που είναι αντικειμενικά καλή συγκομιδή, θα είναι μετά τις δύο αυτές αγωνιστικές ΠΆΛΙ πίσω από την Λαμία, που έχει και αυτή δύο ματς σερί μέσα, τον πρώτο μάλιστα με τον Απόλλωνα (εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα γίνει κάτι “απρόοπτο” σε αυτό το ματς, κι όποιος “έχει μάτια” καταλαβαίνει..)
    Ακόμα και ο για πολλούς χαμένος Λεβαδειακος, ομάδα τσιράκι και ευνοουμενη εδώ και πολλά χρόνια ΣΕΡΙ, είναι ολοζώντανος..
    … Αυτή η δυάδα αγώνων θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον… Και με δεδομένο ότι πάμε μετά στην αεκ, αν δεν κερδηθουν αρκετοί βαθμοί, το τρένο απομακρυνεται.. Και σε ένα πρωτάθλημα που μετά τον Μάρτιο, όλα τα χρόνια, οι τελευταίοι “πετάνε σπίθες” με τους αδιάφορους, τίποτα δεν θα μπορεί εύκολα να αλλάξει..
    Όσο για σήμερα, ναι, δεν περίμενα αποτέλεσμα.. Αλλά ήθελα κάτι καλύτερο από το να κάνει ο παοκ ρεκόρ σκοραρισματος για φέτος.
    Ευχαριστώ.

  5. Μάνο, θα επιμείνω στο κομμάτι που γράφεις για τους παίκτες που χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ η ομάδα. Συμφωνώ απόλυτα, όμως θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε 2 κεντρικούς χαφ και έναν εξτρέμ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο κέντρο. Ψυχωμένοι και “τρεχαλατζήδες” οι Νάστος και Μεγιάδο, αλλά δεν έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους. Δεν μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τρέχουν, κόβουν, δαγκώνουν, πέφτουν, σηκώνονται, αλλά, δυστυχώς, είναι λίγοι για το επίπεδο της ελληνικής superleague. Και το κακό είναι ότι παίζουν και οι δυο μαζί, οπότε έχεις -2 παίκτες για να κυκλοφορήσεις τη μπάλα έτσι όπως πρέπει. Ο Παπαστεριανός μάλλον… έχει “πεθάνει” και δεν το ξέρει, ο Παπάζογλου δεν κάνει για τη θέση και ο μικρός ο Οικονόμου θέλει ακόμα αρκετό ψωμί απ’ ότι φαίνεται για να ανταπεξέλθει στα δεδομένα της κατηγορίας. Άρα δε φτάνει μόνο ένας κεντρικός χαφ. Δύο χρειάζονται. Και ένας εξτρέμ να μας απαλλάξει από τον Κούτσια και τον Σάσσι επιτέλους!
    Αυτά και καλή μας δύναμη για τη συνέχεια!

  6. Το ξερετε οτι ολη η τουμπα αποψε εβριζε τον οφη και τη κρητη τους καλωσοριζεται εδω γιδια μια μεριδα οπαδων του οφη πινετε μαζι τους ρακες κανετε μπαρμπεκιου κι οταν παει στη τουμπα η ομαδα μας οι βρισιες ακουγονται μεχρι τη βορεια μακεδονια γιδια ε γιδια ξυπνηστε κανεις δε πρεπει να ειναι εδω καλοδεχουμενος καντε ενα κοπο να μπειτε στο twitter να δειτε το βρισιμο της αρκουδας οι ειρωνειες για την ομαδα μας κι αλλα πολλα απιστευτα γιδια ξυπνηστε

    1. Ήσουν στην Τούμπα φίλε μου??
      Γιατί εγώ ήμουν μέσα στην 4 με τους χασικλήδες και τους τρελούς γύρω μου και δεν άκουσα να βρίζουν ούτε παίχτη,ούτε την ομάδα μας ούτε την Κρήτη.

    2. Σιγουρα θα έβριζαν μια μικρή μερίδα γιδιών όπως του λόγου σου !!!Γίδι ε γίδι

      1. Στο τριτο γκολ του παοκ και την ωρα που μπηκε ο γιακουμακης η μιση τουμπα εβριζε ακουγοταν ξεκαθαρα αλλα εσεις πειραχτηκατε για τα φιλαρακια σας τους παοκτζηδες μαλλον ειστε απ αυτους που τους υποδεχονται στα λιμανια με ρακες και κουπες εσεις που εχετε κανει το γεντι κουλε εδρα του ποκ και του παοκ κανε μου τη χαρη και μη σχολιαζεις οτι λεει καθε φιλαθλος εδω μεσα αν δε θες να παιρνεις απαντησεις σα κι αυτη

        1. Σιγά την απάντηση ρε βλαχάκο !!!
          Και σιγά μην είσαι φιλαθλος άθλιε αντιοφητζη !!!Σου το είχα πει κάποτε ειδικά μαζί σου δεν θα κουραστώ ποτέ να στα χώνω!!!

        2. Φίλε, εγώ είμαι ΠΑΟΚτζης που είμαι από το Ηράκλειο αλλά σπουδάζω Θεσσαλονίκη. Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα από το νησί που πάντα ήταν πιο κοντά μου, λόγω των άριστων οπαδικών σχέσεων μεταξύ μας και έχω έρθει πολλές φορές στο Γεντί Κουλέ. Ήμουν χθες στο γήπεδο, στη Θύρα 5 δίπλα από την 4. Ούτε μια στιγμή στο παιχνίδι δεν ακούστηκε το παραμικρό για τον ΟΦΗ, ούτε μία. Μη δημιουργείς εντυπώσεις άδικα. Όσον αφορά τον Γιακουμάκη υπάρχουν προηγούμενα, καθώς ήταν πέρσι παίχτης της ΑΕΚ και συμμετείχε σε όσα είχαν γίνει στο ματς της 11ης Μαρτίου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ δε ξεχνά, και δικαίως έσυρε τα εξ’αμάξης στον ΔΑΝΕΙΚΟ από την ΑΕΚ παίχτη του ΟΦΗ.

          ΥΓ 1: ΝΟΤΟΣ-ΒΟΡΡΑΣ Γ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
          ΥΓ 2: Ελπίζω να σωθεί ο ΟΦΗ, θα είναι κρίμα και άδικο να μη σωθεί η πιο ιστορική ομάδα της επαρχίας μαζί με τη Λάρισα

      2. Απο τις απαντησεις και τα λεγομενα σου φαινεται τι εισαι μαζεψε το επιπεδο σου γιατι ειναι τοσο χαμηλο που το τσαλαπαταω εισαι εσυ φιλαθλος ;το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι εισαι καφρος για ποια μικρη πολη μιλας για το ηρακλειο;η γλωσσα σου ειναι τοσο χυδαια που δε τ καταλαβαινει και κανεις ποιοι ειναι τα γουρουνια για πες μας οι ηρακλειωτες;

        1. Η χυδαιότητα κρύβεται στο ύφος και στον τρόπο ανόητε και οχι στην γλώσσα ανόητε γι’αυτό σκ@σε και φάε μπογάτσα άντε γειά αοχάρα πάντα θα με βρίσκεις μπροστά σου όσο δράς έτσι !!!

      3. Αν νομιζεις οτι θα σταματησω εισαι γελασμενος εισαι απ αυτους τους τυπους που θελεις ολοι να σου λενε ναιφιλε εχεις δικιο μονο εσυ εχεις δικιο μονο οτι πεις εσυ ειναι σωστο ρε τι λες ρε θες ολοι να εχουν την ιδια γνωμη και να την εκφραζουνε με τον ιδιο τροπο αυτα κανε τα στο σπιτι σου κι οχι εδω μεσα εδω μεσα θα λεει ο καθενας οτι γουσταρει και με το τροπο που γουσταρει εχεις μαθει να σου λενε μονο ναι ρε ουστ απο δω περα

        1. Ώχου μωρέ που το πλήγωσα το αοχάκι οκ θα σε πάρω με πιο γλυκό τρόπο και που ξέρεις λίγο θέλει νομίζεις να γίνεις ΟΦΗ και να κεράσω εγώ μπογάτσα και καφέ στην όμορφη και μεγάλη πόλη σου!!!Έτσι λοιπόν φίλε μου αοχ επειδή και εγώ είμαι ο καθένας εδω μέσα θα λέω οτι γουστάρω και με τον τρόπο που γουστάρω γι’αυτό μην αναιρείσαι με τα ίδια σου τα μηνύματα.Λοιπόν τι λες κάνουμε ανακωχή μετα απο 2-3 χρόνια αντιπαλότητας;Ναι ή Οχι περιμένω τιμια απάντηση!!!Εγω τι να λέω που μήνες και μήνες έμπαινες με το όνομα μου εδω μεσα και εγραφες οτι πιπα σου ερχόταν.Εχασες friend απλά παραδέξου το και γω θα παραδεχτώ οτι εχεις φιλοτιμο και οτι εισαι λεβεντης απο τα χανια.Γινε ΟΦΗ ρε και μπαινε εδω μεσα με το σπαθί σου ρε αδερφέ !!!

      4. Ακου φιλε απο 15 χρονων ειμαι στις κερκιδες του οφη αν εσυ νομιζεις οτι οφητζιδες ειναι μονο οσοι λενε:ρε παιδια δε πειραζει μια χαρα παμε ολα οκ δε πειραζει θα κερδισουμε απο βδομαδα αμα μπει αυτος ο παιχτης εκει κι ο αλλος απ την αλλη θα παρουμε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια αν αυτοι μονο για σενα ειναι ομιλιτες λυπαμαι ριξε μια ματια στη βαθμολογια που τα λεει ολα εγω ειμαι και θα ειμαι απο τους αλλους απο την αλλη μερια που θα φωναζουνε θα διαμαρτυρονται θα οργιζονται και θα το δειχνουνε παντου στις κερκιδες στα σαιτ στις εκπομπες στα σκαλοποτια του γεντι κουλε κι αμα λαχει και στα μουτρα των υπευθυνων που εχουν καταντησει την ομαδα μας να σερνεται και να τρωει χαστουκια απο παντου κι εμας τους ομιλιτες καθε βδομαδα με σκυμενο το κεφαλι να νοσταλγουμε τις εποχες που τον καμαρωναμε ψηλα και με αξιοπρεπεια ασε μας λοιπον ησυχους γιατι γνωμη δε μας αλλαζεις κατσε εσυ στη μερια σου κι ασε μας κι εμας στη δικη μας

        1. Νόμιζα πως μιλούσα με άντρα αλλά μάλλον έκανα λάθος γιατί μιλάω με ένα αγόρι που προσπαθεί ανεπιτυχώς να γίνει άντρας.Έγω μίλησα για ανακωχή για την ήττα σου και για παραδοχή της λεβεντιάς σου υπό προυποθέσεις.Εσύ μου αράδιασες ένα κείμενο έκτος θέματος και αντί να μου απαντήσεις ναι ή οχι σαν άντρας προτίμησες την ουδετερότητα ενός αγοριού που πάντα κρύβεται!!!Λοιπόν αν δεν μου στείλεις ένα σοβαρό και χωρίς δικαιολογίες σχόλιο μην κάνεις το κόπο να μου γράψεις απλά μείνε ένα αγόρι αλλά πρόσεχε μην με εξοργίσεις από δω και πέρα άλλο οκ φιλάκια τώρα ψευτόμαγκα

  7. Αν ο μεγιαδο φίλε μου σου φαίνεται λιγος για το ελληνικό πρωτάθλημα.τοτε εισαι άσχετος απο ποδόσφαιρο..

    1. Μπάλα έχεις παίξει καθόλου φιλαράκο; Μάλλον όχι, γιατί αν είχες παίξει, δε θα τα ‘λεγες αυτά.
      Δικαιολογείσαι, βέβαια, μόνο αν είσαι 20-25 χρονών που δυστυχώς, λόγω των πέτρινων χρόνων του ΟΦΗ, δε γνώρισες τι πάει να πει πραγματικό αμυντικό χαφ που κόβει και ράβει. Άμα θες ρώτα τον Ίσις τώρα που κατεβαίνει να σου πει. Εκτός κι αν είναι κι αυτός “άσχετος από ποδόσφαιρο”.

  8. Ας προσπαθήσουν να σώσουν τη παρτίδα έστω και στο τέλος….. τα λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας πολλά και οι μεταγραφές απέτυχαν όλες….. σχεδόν
    η άποψη μου είναι ότι καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του δίδυμου θρύλου για την παραμονή….. αφού θα φέρει,πολύ κόσμο πίσω στο γήπεδο νοσταλγώντας τις εποχές που τους βλέπαμε ως παίχτες του μεγάλου τότε ΟΦΗ…… μα και αν πέσουμε θα σηκωθούμε ……. ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ……..

  9. Θα διαφωνήσω με αρκετούς από εσάς. Αυτή η καραμέλα πως κάποιοι αδιάφοροι πάνε και χάνουν με τις άλλες ομάδες και όχι με εμάς δεν είναι ακριβές για τον εξής λόγο. Ποιοι είναι οι αδιάφοροι; Ακόμη κανένας. Με 17 βαθμούς πέφτεις. Με 23 βγαίνεις ευρώπη. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν εμείς νικήσουμε τα παιχνίδια που πρέπει δεν θα πέσουμε. Και εξηγούμαι: Στόχος μας είναι η 13η θέση για να πάμε μπαράζ. Ακόμη και 4 βαθμοί με Ατρόμητο – Ξάνθη είναι ικανοποιητικοί. Όμως στα παιγνίδια με Λαμία, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα Λάρισα και Απόλλωνα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο. Με 34 βαθμούς (4+15+15) αποκλείεται να χάσουμε την 13 θέση. Πέρσι με 34 βαθμούς ήσουν 9ος. Θα πείτε ότι άλλο το φετινό και άλλο το περσινό πρωτάθλημα. Όμως είναι αδύνατος να βρεθούν 12 ομάδες πάνω από 34 βαθμούς διότι παίζουν και μεταξύ τους.Αν πράγματι είμαστε καλύτεροι από αυτές τις ομάδες θα πρέπει να τις κερδίσουμε. Ειδάλλως θα πέσουμε. Και δεν θα μας φταίει κανένας

    1. Σωστότατος φίλε.

  10. Στα πόσα λάθη καίγονται τα σέντερ μπακ…οέο??

  11. Έπρεπε εδώ κ καιρό μεταγραφές μπροστά να βάζουμε κ κάνα γκολ από ότι φαίνεται γιοκ μακάρι να κάνω λάθος. Εγώ να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί όλες αυτές οι μεταγραφές οι προπονητές το σκάουτινγκ κ δε συμαζευεται τι θα γίνει όταν πέσουμε β? Τα συμβόλαια, προσφυγές ποιος θα φύγει κλπ. Ρε παιδιά ερώτηση το πλάνο είναι για παραμονη ή για β’ να ξέρουμε. Τέλος Μπουσης κ λοιποί να βγουν να πουν τώρα τι θα παιχτεί γιατί πιο πολύ αγωνιαμε εμείς πάρα όλοι οι άλλοι. Γιατί δε γίνεται να θες να παραμείνεις όλοι οι υπόλοιποι να χουν πάρει παίχτες κ εμείς να περιμένουμε κάθε Δευτέρα ότι θα κάνουμε restart κ ότι θα κερδίσουμε σκίσουμε κλπ. Ντόμπρα πράματα β ή α Εθνική να ξέρουμε.

  12. Πόλεμος, ο τίτλος του κειμένου σου Μανώλη.Με τι όπλα ρωτώ εγώ.Με τις σφεντόνες???
    Στα επόμενα 2 θέλουμε 6 βαθμούς όχι 4, 6, αλλιώς πάπαλα…..

  13. Γειά σου Μανώλη-Μανωλάκη !
    Καλά βρε, εσύ δεν ήσουν πριν λίγο καιρό που έλεγες πώς ο ΟΦΗ αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων σε μια ομάδα ; Τώρα τι έγινε ; Μεσολάβησε μια απόλυση Παπαδόπουλου και παράλληλα κάποια μπινελίκια σε παίκτες , η φυγή του Πλατέλλα ( που έστω και … αυτός που είναι της πλάκας παίχτης είχε την δυνατότητα να φτιάξει μια-δυο φάσεις, τώρα ποιος; Ο Ντίνας και ο Κοροβέσης ; Γειά σου ρε Μανώλη-Μανωλάκη ) .
    Φυσικά και Ελληνική ομάδα είσαι, φυσικά και θα αγχωθείς, φυσικά ΚΑΙ ΕΣΥ έχεις δανεικούς Μανώλη-Μανωλάκη, πραγματικά είναι να γελάμε με εσένα, τον ΠΑΣ Γιάννινα , τον Ατρόμητο ή τον Νιόνιο που επιβιώνετε με δανεικούς και πληρωμένους (σωστά, Μανώλη-Μανωλάκη ; ) .
    Είναι απλά να ΓΕΛΑΣ Μανώλη-Μανωλάκη…

  14. Δειτε τις δηλωσεις του υπηρεσιακου μετα το τελος του αγωνα με τον εργοτελη που ειπε οτι με δεκα παιχτες σταθηκαμε καλα και θα καταλαβετε τη μιζερια κακομοιρια κ κομπλεξ κουβαλαει η ομαδα.Και οι νεοι παιχτες που ηρθαν τον Γεναρη και δείχνουν πιο αποφασιστικοι θα μιζεριασουν και αυτοι αν δεν αλλαξει η νοοτροπια ολοκληρωτικα.Και μετα φταιμε οι οπαδοι που βαρεθηκαμε τα ιδια κ τα ιδια…

    1. Και γιατί εσύ φίλε μου καλέ δυαιωνίζεις την μιζιέρια αφού ήδη έβγαλες μίζερους τους καινούριους παίχτες;Μίζερος είσαι ; ή μπερδεύεσαι ;

      1. Δεν διαιωνιζω καμια μιζερια φιλε μου.Φαινεται απο τα λογια και την αγωνιστικη κατασταση τεχν.επιτελειου κ παιχτων ποσο κατωτεροι του ονοματος ΟΦΗ ειναι αυτη τη στιγμη.Και δεν εγραψα οτι οι παιχτες που ηρθαν τωρα ειναι μιζεροι,μη προτρεχεις.Ο Μπραουν δηλωσε οτι επαιξαν φοβισμενα.Κατι βλεπει λοιπον στους συμπαιχτες του.

  15. Το ρόστερ της ομάδας είναι ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    Αν μείνουμε κατηγορία, θα μείνουμε επειδή 3 ή 4 ομάδες είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από εμάς – κι όχι εμείς καλύτεροι από αυτούς.
    Η ομάδα πληρώνει τα εγκλήματα που έκαναν οι “επιφανείς” επιχειρηματίες της Κρήτης που άφησαν το καλοκαίρι την ομάδα ΓΥΜΝΗ.

  16. Ο Γκουλης ήταν λίγος.
    Ο Νιοπλιας ήταν λίγος.
    Ο Παπαδόπουλος ήταν λίγος.
    Διοίκηση χωρίς λεφτά.
    Στην εξέδρα εκατοντάδες /χιλιάδες προπονητές – γνώστες του κωλου.
    Κι ο Γκουαρντιολα να έρθει νύχτα θα φύγει. Ο Βέρα θα έρθει κι αν δε σωθεί η ομάδα, πάει κάηκε κι αυτός. Μια ζωή γκρίνια μουρμουρα και ξερολαϊσμος. Θα πέσει η ομάδα να δείτε τι έχει να ακούσει ο Σαμαράς, ο Πουρσανιδης…
    Ξανά διαβάστε τα ονόματα που έγραψα και ας μου πει κάποιος ποιος απ αυτούς δεν αγαπάει την ομάδα.
    Στηρίζω ΟΦΗ και στο τοπικό αν πάει.

    1. Ναι ρε αδερφε!! Αυτα ακριβως! Απο εποχη Νομπλια το σκεφτομουνα και φτασαμε στο σημερα απλα προσθετωντας ονοματα. Μπαινουν ανθρωποι που πονανε κ αγαπανε την ομαδα, αλλα χωρις διοικησεις και ευρωπουλα δουλεια δε γινεται. Μακαρι με το Μπουση ν αλλαξει το τελευταιο σκελος, γιατι μας κοβω για κατρακυλα. Κι οσο και να λεμε πως “Σ οποια κι αν παιζει εθνικη”, βαρεθηκα να μας βλεπω να παιζουμε μπαλαρα απεναντι σε Απολλωνα Ποντου και Καλαματες… Τη μπαλαρα τη θελω στη Τουμπα και στο ΟΑΚΑ. Τελος παντων, το σταυρο μας να βγει η χρονια και βλεπουμε…

  17. γιατι τοση ηττοπαθεια και στενοχωρια? εχουμε 7 αγωνες ακομα στο γηπεδο μας με μικρομεσαιους…τους 5 να παρουμε, εχουμε σωθει….μην δημιουργειτε πανικους,,και μπορει εξω με απολλωνα και αρη να τσιμπησουμε και απο 1-4 βαθμους…τα γιαννινα εχουν χαλια προγραμμα και η λαμια χειροτερο απο μας…

  18. Ρε κομπλεξικέ, προβοκάτορα, πληρωμένε κοντυλοφόρε, γιατί πιάνεις στο στόμα σου τον Εργοτέλη χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπαθείς να πειθαρχήσεις στη γραμμή των αφεντικών σου (περί υποβάθμισης του αποκλεισμού στο κύπελλο) αλλά σου βγαίνει το οπαδικό σου ατιμούλη ε’ ατιμούλη

  19. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ….ΚΡΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ….ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

  20. Δεν σκαμπάζω από θέσεις ποδοσφαιριστών αλλά την Πέμπτη θέλω να ξεκινήσουν βασικοί οι Γιακουμάκης Πάρσον Μπροστά
    Ναμπί Ντίνας Νεϊρά και Παπαστεριανός στην μέση ενώ πίσω Μπράουν Γιαννούλης κτλ !!!
    Πιστεύω την Πέμπτη να νικήσουμε τον Ατρόμητο και να κλειδώσουμε την παραμονή σε διαφορετική περίπτωση δεσμεύομαι ένα συγνώμη στους απαισιόδοξους ομιλίτες !!!Από ένα goal οι Γιακουμάκης Ναμπί και Ντίνας ή Πάρσον και άντε γεια !!!Αν ο Βέρα κοουτσάρει την Πέμπτη πράγμα που αγνοώ και αν ξέρει κανείς ας το γράψει θέλω προς το τέλος της νίκης μας να μπεί αλλαγή ο Φελίπε και να πάρει το βάπτισμα του πυρός !!!Φέρτε τον κοσταρικανό.

    1. Αδερφέ μου, δεν κλειδωνουμε καμία παραμονή με νίκη…
      Απλώς μένουμε ζωντανοί..

      1. Σωστά Nick γράψε λάθος !!!

        1. Παρεμπιπτόντως.. Βρε dendrwna αδερφέ.. Τι ασχολείσαι με αυτόν τον Νίκο.. Αυτός είναι τόσο Οφη όσο είναι και οι ακροδεξιοί της Κύπρου Ομόνοια… Απλώς προφανώς υποστηρίζει κάποια ομάδα που δεν έχει site για να μπαίνει..

  21. Εκτός από το να θες να δημιουργήσεις θέμα, προς τί η αναφορά για τον Εργοτέλη; Για την σύγκριση; Δεν υπάρχει. Έγινες ΟΦΗ γιατί σε ήθελες νίκες με τις πλάτες των ομάδων (και των δανικών παικτών τους) που ήσουν ουρά και του Ασλανίδη. Εργοτέλης γίνεσαι για την Ιστορία και την αξιοπρέπεια σου. Μεγάλες κουβέντες θα μου πεις.
    Καλή συνέχεια στην ομάδα σου.

    1. “Εργοτέλης γίνεσαι για την Ιστορία και την αξιοπρέπεια σου”… Το πιστευεις και το λες? Μια ζωή εισαστε τσατσοι του γαυρου και μετα του τιγρη. Μια ζωη παραρτημα εισασταν, εισαστε και θα εισαστε.

      1. Στο Ασλανίδιο σας τα λεν αυτά; Κουβέντες για κάλυψη. Μπορεί να σου αναφέρει κάποιος πολλά για ώρες. Αλλά τί θα καταλάβεις; Δεν αξίζει. Καλύψου πίσω από ότι νομίζεις. Και βγάλε όση λάσπη θες. Αλλά σκέψου. Κουτσουπιάς, σου λέει κάτι;

        1. Οταν σας φυγει το κομπλεξ για τον ΟΦΗ τοτε θα προχωρισετε σαν ομαδα.Ως τοτε μια ζωη τελακος θα εισαστε…..

  22. Εγώ ξέρω ότι ο Ο.Φ.Η. στην πιο σημαντική καμπή του πρωταθλήματος δεν έχει προπονητή. Πολύ καλά όλα αυτά. Όμορφες οι ιστορίες ρετρό. Καλοί παίκτες οι Βέρα , Ίσις αλλά μέχρι να μπουν στην ομάδα θα είμαστε 5 βαθμούς κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο Ο.Φ.Η. χρειαζόταν άμεσα έναν προπονητή, άμεσα, έλληνα που να έμπαινε στην ομάδα από χθές. Μέχρι να έλθουν να προσαρμοστούν να εγκατασταθούν, να χαιρετήσουν τους παλιούς φίλους, να πιούν καμια δυο ρακές… καλό Πάσχα. Δεν μπορώ να καταλάβω την νέα διοίκηση. Νομίζω ότι δρουν περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική.

  23. Aπο την αρχη που οι δημοσιογραφοι παπαγαλακια εγραφαν ομαδαρα οφη ειδα και εγραφα την κατασταση.τωρα ξυπνησαν πολλοι μερικοι ακομα κοιμουνται βλεπουν η ομαδα παιζει καλα .ας ξυπνησουν σαμαρας πουρσανιδης ας παρουν καποιο καλο παικτη να μπορει να βγαλει το ευκολο γκολ διοτι στις μεταγραφες φοβαμαι απετυχαν ισως δεν το εχουν.εδω πρεπει να λεμε τα αρνητικα μηπως διωρθωθουν.πιστευω τωρα λεφτα υπαρχουν ανικανοι ειναι να βρουν καλους παικτες.οι αλλες ομαδες στο τελος εχουν βελτιωθει πολυ ο οφη ψυχομαχει.φτασαμε στο αμιν χωρις παικτες και ψυχολογια να θελουμε 4_6 βαθμους στα 2 επομενα ματς δεν το βλεπω ευκολο.οφη γυμνος μεσα στον χειμωνα.οσοι δεν το εβλεπαν οταν το δουν θαναι αργα.sos

  24. απο το συγκεκριμενο υλικο,δεν περιμενα κατι αλλο. αυτο που με εκνευριζει ειναι η διοικηση.βλεπουν οτι η ομαδα εχει προβλημα και δεν φερνουν ετοιμους παιχτες να βοηθησουν,να βγει η χρονια.αντιθετα περνουν πιτσιρικαδες.πειτε απο την αρχη οτι απο του χρονου στη Β. θα ξανα φτιαξουμε την ομαδα.

  25. στις επομενες ωρες,σκανε μεταγγραφικες βομβες… ανεκδοτο

  26. Μιλάει ο Εργοτελης για τσατσους? Ποιος? Ο Εργοτελης? Που υπήρχε εποχή που στην ενδεκάδα του υπήρχαν 6 δανεικοι του Ολυμπιακού? Αυτός ο Εργοτελης? Μέγας είσαι Κύριε…

  27. Δεν αντέχω να σιωπώ απέναντι στο άδικο φίλε μου Νικόλα Nick γι’αυτό !!!Τα λέμε men.

  28. Μάνος ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
    Μιλάει ο Εργοτελης για τσατσους? Ποιος? Ο Εργοτελης? Που υπήρχε εποχή που στην ενδεκάδα του υπήρχαν 6 δανεικοι του Ολυμπιακού? Αυτός ο Εργοτελης? Μέγας είσαι Κύριε…ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ
    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 88 ?THE SPIRIT OF GONIAS,με προπονητη πρωην ΟΦΗ?σε τεχνοκρατικο περιβαλλον,με το μεγαλο Σταυρο Λαμπρακη..Αλλο ο γεροαποστολος και τζορτζογλοκατασταση Εργοτελης κι αλλο ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ88. Φετος ειχαμε και αλλαγη φρουρας στις ακαδημιες…Αλλα ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ,Μπουρσελης…Παντελακης στον ΠΑΟ,Μπουχαλακης και και και ομιλιτες που φερνουνε τα παιδια στο μαρτινεγκο,τι θελετε,ΕΙΠΑΜΕ κομπλεξ με τη SL1 δεν εχουμε να πα να γαμθει,Ειμαστε ρεαλιστες,ΝΑΜΑΣ στα τετοια μας,ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ και θα παμε οσο πιο ψηλα μας παιρνει.ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ομιλοφαγωτο ειτε οχι ειναι ανοικτο σε κοινη θεα και θα τα ακουει το μανωλιο που εχει μπερδεψει το δημοσιογραφιλικι με το οπαδιλικι .Αυτα!

    1. Στα τέτοια σου εσένα, στα τέτοια μου κι εμένα. Προχωράμε!!!

  29. Ακου john abκοριτσι του οφη φοιτητρια #rina ετσι ειναι στο twitter εκανε σχολια για τα βρισιδια που ακουσε η ομαδα μου και ανεβασε ενα βιντεο που ακουγεται ξεκαθαρα η τουμπα να βριζει τον οφη και τη κρητη προφανως η κοπελα δεχτηκε απειλες τις οποιες πολλοι διαβασαμε και αναγκαστηκε να το κατεβασει ηθελα να το στειλω στην εκπομπη του κορτσι στο σκαι αλλα φευ ειχε κατεβει ευτυχως με προλαβε ο κορτσι το ειπε οτι κι εκεινος τα ακουσε και δε του εκανε καλη εντυπωση εχω μαθει να πιστευω μονο οτι βλεπω και ακουω και οχι οτι μου λενε δε πιστευω σε καμια φιλια μεταξυ οπαδων ειμαι κατα στο να γινεται το γηπεδο της ομαδας μου γιαφκα γι αλλους οπαδους αυτα κι αμα σ αρεσουνε

  30. .. Όπως είχα γράψει παραπάνω, πριν δύο μέρες, έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι θα ήταν δεδομενό το αποτέλεσμα στο Λαμία – Απόλλων…
    Έπρεπε όμως να είχα προβλέψει ότι θα είναι και φιλικό..

  31. αντε να γουσταρουμε λιγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 5 =