Για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα μπουζούκια του Περέιρα και ο ΟΦΗ που κρατάει την τύχη στα χέρια του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο, Ξάνθη έδειξαν τις δύο όψεις του νομίσματος. Η μια έχει να κάνει με τις δύο εμφανίσεις του ΟΦΗ που στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα και η άλλη με την (σκληρή πραγματικότητα) ότι από τους 4 ή τους 6 προσδοκόμενους βαθμούς, η ομάδα πήρε μόλις δύο.

Ο ΟΦΗ των δύο τελευταίων αγώνων ήταν παραγωγικός, φάσεις έβγαλε και αν υπήρχε κάτι που μας μένει, είναι ότι άξιζε να κερδίσει και την Ξάνθη αλλά και τον Ατρόμητο. Λύσεις πήρε από τους παίκτες που ήρθαν για να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα, το επίπεδο του ρόστερ έχει ανέβει αισθητά και μένει η πικρή γεύση ότι δεν κατάφερες να κερδίσεις παρότι ήσουν η ομάδα που έκανε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες.

Η αντίδραση του ΟΦΗ στα δύο τελευταία παιχνίδια μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα που προηγήθηκε είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν με όσα γράφω αλλά το ξαναλέω για να το γνωρίζετε ότι εγώ γράφω πάντα με βάση το τι πιστεύω και ποτέ το τι θέλετε να ακούσετε.

Ο ΟΦΗ του αγώνα με την Ξάνθη ήταν μια επανάληψη εκείνου με τον Ατρόμητο. Ένα μέτριο, απαθές, πρώτο ημίχρονο και ένα σούπερ δεύτερο. Ο ΟΦΗ των δύο τελευταίων ημιχρόνων στέλνει μήνυμα ότι δεν πέφτει. Με την ένταξη του Σακόρ και την είσοδο του Βαζ ο ΟΦΗ δημιουργεί ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όμως κάπου εδώ πρέπει να συζητήσουμε και τα αυτονόητα. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που έχει εντός έδρας όλους τους ανταγωνιστές του για την παραμονή. Λαμία, Λάρισα, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννενα και Τρίπολη που ενδεχομένως και τότε να έχει καθαρίσει με την παραμονή γιατί βρίσκεται στην καλύτερη μοίρα σε σχέση με όλους τους άλλους. Το  να συζητάμε για την παραμονή του ΟΦΗ και να σκεφτόμαστε μόνο τα ματς του “Γεντί Κουλέ”, είναι το αυτονόητο. Εάν θες να κερδίσεις την παραμονή στην κατηγορία, στόχος σου είναι να κερδίσεις αυτές τις ομάδες και όχι τον Ατρόμητο ή την Ξάνθη. Τουλάχιστον για φέτος, ας είμαστε ρεαλιστές.

Το ευχάριστο λοιπόν της υπόθεσης είναι ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ότι και να συμβεί από εδώ και στο εξής, δεν θα του φταίει ούτε η τύχη, ούτε αν τα αστέρια βρίσκονται στις σωστές θέσεις. Για ότι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ΟΦΗ και μόνο ο ΟΦΗ. Κερδίζει τα ματς με ομάδες του δικού του διαμετρήματος, πολύ πιθανό να καθαρίσει. Δεν κερδίζει και τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Πάμε τώρα λίγο και στον Περέιρα και τους δικούς του ανθρώπους. Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, ο Πορτογάλος θα πρέπει να βγει από τον μικρόκοσμο του και να μπει σε εκείνον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν έρχεται στο Ηράκλειο ένας από τους καλύτερους βοηθούς της Σούπερ Λιγκ (Μπουξμπάουμ) και κάνει τόσο σοβαρά και χοντρά λάθη, τότε μόνο περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί. Όταν σε τρεις περιπτώσεις, παίρνει τέτοιες σκανδαλώδεις αποφάσεις, τότε μόνο νορμάλ δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι.

Εάν ο Περέιρα ήρθε στην Ελλάδα για τα πεντοχίλιαρα που παίρνει τον μήνα και γιατί του αρέσουν ο Ρέμος με τον Οικονόμοπουλο και τον Βέρτη, τότε οκ – εμείς δεν έχουμε λόγο να του λέμε που θα τρώει τα λεφτά του. Εάν όμως ήρθε για την διαιτησία (όπως και για την εξυγίανση που είναι στον δρόμο) και γίνονται αυτά που γίνονται τις τελευταίες αγωνιστικές, τότε κάτι δεν πάει καλά. Το χθεσινό ήταν το αποκορύφωμα σε μια σειρά από αποφάσεις που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια και κάποιος πρέπει να εξηγήσει του Περέιρα ότι Ελλάδα δεν σημαίνει μπουζούκια αλλά και μπάλα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

36 σχόλια

  1. Μήπως θά πρέπει και ο ΟΦΗ νά ζητήσει διαιτητές του εξωτερικού.

  2. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί ο Μάνος κατέληξε στα Γιάννινα;

    1. Γιώργο είναι γνωστό εδώ και 20 ημέρες. Ο ΟΦΗ έκανε πρόταση να τον πάρει, ο Μάνος ήθελε να έρθει αλλά ο Ολυμπιακός ήθελε να τον δώσει στα Γιάννενα.

      1. Αυτά να τα βλέπουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που ταυτόχρονα υποστηρίζουν και Ολυμπιακό!!!!
        Τους πόνεσε η ήττα στον πρώτο γύρο και δεν ήθελαν να πάει στον ΟΦΗ ο Μάνος!!

  3. Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Δε βαρεθήκαμε πια 19 αγωνιστικές και κάποιοι άνθρωποι που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν κερδίσει στο Γεντί Κουλέ ούτε τον ……..Απόλλωνα ούτε τον Άρη, τον Πανιώνιο, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη!!!!! Ποιά διαιτησία και καλές εμφανίσεις και πράσινα άλογα, οι παίχτες ξυλοκόποι ευθύνονται για όλα. Και ο Απόλλωνας όποιος τον παρακολουθεί, καλές εμφανίσεις κάνει!!! Προσπαθεί η διοίκηση τώρα με το να αλλάξει όλη την ομάδα αλλά είναι αργά, η ομάδα είναι στη β εθνική.
    Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο σανό.

    1. Γιάννη μάλλον άλλο κείμενο διάβασες και άλλο κείμενο σχολιάζεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Αυτό γράφω και εγώ μέσα. Μην διαβάζεις ότι θες να διαβάζεις.

    2. Ποιο κάρβουνο ρε?? Δεν βλέπεις ότι η ομάδα είναι καλύτερα από ποτέ?? Μαζεύτηκαν όλοι οι αμόρφωτοι και βαλτοί και κρίνουν την ομάδα. Εσυ μείνε με Βατσινα κτλ και άσε μας στην ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ

    3. γιαννη, το να λες οτι η ομαδα ειναι απο τωρα β εθνικη, ειναι οτι χειροτερο για τους παικτες και τον κοσμο..ε, ας σταματησουν ολοι να πηγαινουν στο γηπεδο, ας τα παρατησει κι ο μπουσης , ας φυγουν οι μεταγραφες , ας μην κατεβαινουμε καθολου να παιζουμε στο φιναλε..τι πραγματα ειναι αυτα που λες?

    4. Την βαθμολογία την έχεις δει καθόλου?

      ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 21
      ΛΑΜΙΑ 20
      ΛΑΡΙΣΑ 20

      ΟΦΗ 17
      ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17
      ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13
      ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ 6

      Με όλες τις παραπάνω ομάδες αν δεν απατώμαι παίζουμε εντός έδρας. Φέραμε Χ με Ξάνθη (8) και Ατρόμητο (4).

  4. Γιατι ο Ολυμπιακος δεν ειθελε να τον δωσει δανικο με οψιον αγορας.

  5. Όσο η Δ/ση δεν μιλάει, θα μας περνάνε…. πριονοκορδελα! Εδω δεν ειναι Αμερικη, ούτε καν Ευρώπη! Εδω ειναι Βαλκάνια!….Και κάτι ακομη…. Αν Μάνο παιζουμε με αυτήν την νοοτροπία που λες στα εκτός έδρας ματς…. θα πηγαίνουμε απο τεσσάρα σε τεσσάρα! Ολα τα ματς ,εδω που έχουμε φθάσει , πρέπει να τα παίζουμε με …. το μαχαίρι στα δόντια!

  6. Ελπιζω μονο ο Χιλιανος να τους μεταδωσει νοοτροπια νικητη με οποιαδηποτε ομαδα εκτος εδρας για μα μη φαει η ομαδα γερη σφαλιαρα κ τη Κυριακή.Δεν υπαρχουν παιχνιδια για “καψιμο”.Είτε παίζουν με τον τελευταιο ειτε παίζουν με τον πρωτο…

  7. Μηπως λεω Μήπως θα επρεπε η ΠΑΕ να ζητησει ξενους διαιτητες στα ματς μας; Εχει γινει αηδια πια. Ειιδκα με τον Γρατσάνη….

  8. ΥΓΕΙΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!!!!!!!!!ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ…

  9. Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας!!με τους καινούριους που ήρθαν έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο…..τώρα το μόνο που μας μένει είναι να δέσει γρήγορα η ομάδα και πιστεύω πως εύκολα(απευθείας) ή δύσκολα(μπαραζ) θα μείνουμε στην κατηγορία…..και από του χρόνου θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί!!!

  10. Εγω πάλι θα δω τα πράγματα μόνο ρεαλιστικα..
    Καταρχήν, η ομάδα ενισχύθηκε και αυτό φαίνεται στο χορτάρι.. ΑΡΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ αυτό που έγραφε ο κόσμος εδώ μέσα ότι είχαμε σαπακια να παίζουν ενώ οι αρθρογραφουντες μιλουσαν για θέματα “δύσκολου γύρου”, “ψυχολογικά των παικτών” και “καταπληκτικες ατυχίες”, αποδείχτηκε περίτρανα..
    Δεν κατηγορώ κανέναν, ένας από τους σκοπούς όλων όσων αρθρογραφούν για όλες τις ομάδες είναι να προσπαθούν να κρατήσουν το ηθικό ψηλά..
    Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα.. Την παραμονή…
    Καλή είναι η αισιοδοξία Μανώλη.. Όμως οποίος βάζει στο παιχνίδι της παραμονής Λαμία και Τρίπολη, τότε απλώς πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι… Premier league.. Οχι βέβαια ότι κι εκεί είναι “κρύσταλλο” τα πάντα, αλλά τέλος πάντων καταλάβατε πολύ καλά τι θέλω να πω..
    Οι ομάδες που θα “αφεθουν” στην τύχη τους είμαστε εμείς, ο πας και η Λάρισα..
    Τα πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά.. Τη δύναμη της Τρίπολης την ξέρετε όλοι χρόνια… Καταλαβαίνετε πολύ καλά τι λέω.. Της Λαμίας την γνωρίζετε τώρα.. Ρωτήστε τα Αρειανα να σας πουν τι ένιωσαν αυτά στο κορμί τους από την “δύναμη” της Λαμίας…
    Τέλος, αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι τι θα κάνει ο πας στα δύο συνεχόμενα εντός που έχει..
    Δυστυχώς, παίζουν πλέον όλα ρόλο.. Φτάσαμε σε βαθμολογική κατάσταση που πρέπει να βλέπουμε και τους άλλους.

  11. Για μενα ειναι πιο απλο το θεμα. Πρεπει να περασουμε μια ομαδα που ειναι πανω απο μας. Λαμια η ΠΑΣ η Λαρισα και να παμε στα μπαραζ με ομαδα της Β εθνικης. Και φυσικα να μην μας περασει ο Λεβαδειακος. Οποτε οσο εισαι σε επαφη μαζι τους εχεις ελπιδες. Δεν νομιζω οτι μπορουμε κατι παραπανω.

  12. … Και κάτι πολύ σημαντικό…
    Διαβάζω από μερικούς εδώ μέσα “να σωθούμε, και είμαστε μετά έτοιμοι για μεγάλα πράγματα του χρόνου”…
    Μεγάλα πράγματα βλέπατε και το καλοκαίρι.. Τι Ευρώπες, τι ότι θες..
    Κρατήστε επιτελούς χαμηλά την μπάλα.. Γενικά.. Οι ομάδες που πάνε φέτος καλύτερα από τις προβλέψεις, πχ παναθηναϊκός, αρης, ( με τέτοιες ομάδες πρέπει να συγκρινομαστε, όχι με λαμιες και λειβαδιες) εχουνε χαμηλά την μπάλα..
    Να περάσει η περιπέτεια με το καλό, και μετά ηρεμία και χαμηλά την μπάλα..

  13. δε μπορω να μην γραψω κι εγω μ αυτα που διαβαζω εδω μεσα!!! για μενα ο οφη μεχρι τον ερχομο του μπουση, εκανε οτι μπορουσε με μια ενδεκαδα με 9 ελληνες μεσα και μαλιστα περιορισμενων δυνατοτητων!! και οι βαθμοι που πηραμε μεχρι τοτε, ΑΘΛΟΣ ΗΤΑΝΕ!! ομως εδω και 3-4 αγωνιστικες, με τις νεες προσθηκες, Η ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ!! θεωρω αδιανοητο να υποβιβαστουμε με 5 ματς σην εδρα μας, ολα με αντιπαλους βατους….γιαννινα και λαρισα εχουν πολυ δυσκολο προγραμμα, ειδικα η λαρισα , δεν θα πιασουν πανω απο 29 βαθμους..για μενα η σωτηρια ειναι στους 32-33…με 5 νικες μεχρι το τελος και αλλη μια νικη η ισοπαλια με απολλωνα η αρη, μενουμε ΑΝΕΤΑ!! κατι δε μου λεει μεσα μου, οτι την κυριακη με την ΑΕΚ, θα κανουμε την εκπληξη της χρονιας!!!τελος, αν δεν καταφερουμε να κερδισουμε τουλαχιστον 4 απο τα 5 ματς που απομενουν στην εδρα μας (τον απολλωνα εξω ειμαι σιγουρος οτι τον εχουμε, θα ειναι ηδη χωρις κανενα κινητρο), ε τοτε ας πεσουμε τι να πω, δεν θα ειμαστε αξιοι να μεινουμε!! αλλα με τον βερα και τους καινουριους, θεωρω οτι θα σωθουμε ανετα

  14. Η διοίκηση έχει 5ετές πλάνο είτε πέσουμε είτε μείνουμε. Οπότε δε με απασχολεί καθόλου και να πέσουμε, εφόσον οι άνθρωποι αυτοί λένε ότι δεν επηρεάζονται από την παραμονή ή όχι. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα αν μείνουμε, αλλά η πραγματική σωτηρία, δεν είναι αν μείνουμε φέτος, αλλά οι άνθρωποι που ήρθαν να βάλουν σε μία τάξη τα πράγματα. Γι αυτό ηρεμίστε κοιτάξτε τις ζωές σας, τις οικογένειες σας κι αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους. Αλλιώς αγοράστε, δουλέψτε ή παίξτε στην ομάδα. Είναι σαν να λέω εγώ στον υδραυλικό μου πως να μου φτιάξει το καζανάκι και εγώ είμαι ηλεκτρολόγος !

    1. η διοικηση μπορει να λεει οτι θελει αλλα αν πεσει η ομαδα, με ποια ορεξη θα προχωρησει? παλι με τις καρδιτσες και τους πανθεσαλλικους? κακα τα ψεμματα, ο κοσμος θα τα παρατησει και ολες οι μεταγραφες θα πανε στραφι

      1. Τη διοίκηση ευτυχώς αν δεν το χεις καταλάβει, δεν την ενδιαφέρει η Ελλάδα αλλά να κάνει τον ΟΦΗ ένα ευρωπαικό όνομα. Οπότε αυτό θέλει γερές βάσεις, κι οι γερές βάσεις δε γίνονται απαραίτητα στη Σούπερ Λιγκ, είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και σκληρής δουλειάς. Κι ο άνθρωπος που είχε δε θα πτωχεύσει αν χάσει 2-3 εκατομμύρια, το ξέρει οτι θα τα χάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλά του έχουν εξηγήσει φαντάζομαι ότι εν καιρώ μαζί με τις άλλες δραστηριότητες που σίγουρα θέλει να κάνει στο νησί, θα είναι πρώτος μάγκας και θα τον στηρίξει όλη η Κρήτη. Μην είσαι επιφανειακός, έχει βάθος η υπόθεση. Αλλά δε σε αδικώ, γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι που εκφράζετε άποψη σας νοιάζει μόνο να είναι ο ΟΦΗ στη Σουπερ Λιγκ, κι όχι να δημιουργίσει κάτι με διάρκεια. Αυτά και καληνύχτα !!!

        1. OMG που είναι ο Τάσος που ήξερα ?
          Έχεις σοβαρέψει και ωριμάσει πολύ ρε μάγκα από πέρσι !!!
          Κάνε και καμιά πλάκα κράξιμο όπως παλιά ,ξέρεις εσύ !!!

  15. Γιατι μανος ετσι δεν σε λενε…διαφωνεις με τον γιαννης;πολυ καλα τα εγραψε και μαλιστα παρα πολυ καλα.και δεν καταλαβαινω που ειδες εσυ τα σουπερ δευτερα ημιχρονα που εκανε.δεν ειδες που η ομαδα δεν εχει νευρο καταρχην;δυο μπαλιες μεταξυ τους δεν μπορουν να αλλαξουν.επαιρνε την μπαλλα το εξτρεμ και την γυριζε πισω.τρανζισιον υπο του μηδεν.η ξανθη εβγαινε πρωτη στην μπαλλα.ουτε με κολυριο δεν βλεπετε η ομαδα.για αφηστε τα χαιδεματα και τα ρομαντικα που πουλατε στον κοσμο επειδη η καθε ομαδα που θα ερχεται να παιζει το τομαρι της εδω θα παιζει με τσαμπουκα.και αυτος ο οφη που εγω ειδα δεν μπορει.τουλαχιστον προς το παρον.χωρις δυναμη τσαμπουκα ορμη δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισει.και να με θυμασαι.απο το 1973παρακολουθω τον οφη.ξερω να κρινω πολυ καλα και ας μην ειμαι προπονητης.

  16. Φιλε νικολα με καλυψες απο το καλοκαιρι εβλεπα μεσα παιχτακια χωρις νοοτροπια νικητη φοβισμενα και ανημπορα καποια απ αυτα τα παλτα παιζουν ακομα μεσα πρεπει να φυγουν ν ανασανει η ομαδα γιατι επηρεαζουν αρνητικα και τους υπολοιπους κακη αρχη ο παπ δε τραβουσε κι εμεις επιμεναμε χασαμε πολυτιμο εδαφος και τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε οσα χρονια θυμαμαι την ομαδα μου στην Α τετοια χαλια δε νομιζω να ειχαμε ουτε με τον αναστο ουτε με το πιντο ουτε με κανενα η αρχη μας ηταν κακιστη και λυπαμαι γιατι πεφτουμε κι οσοι δε το βλεπουν τι να πω …η διοικηση πρεπει να προστατευσει την ομαδα ολοι ξερουμε απο ποιους και απο το παρασκηνιο εδω και τωρα εγγραφη διαμαρτυρια ο προεδρος ειναι καλος τον ευχαριστουμε μεχρι και το ψηστη τους εκανε αλλα εδω κΜπουση δεν κανουμε γαμο ουτε γλεντι παιζουμε μπαλα κι οποιος καταλαβε καταλαβε

  17. Και πέρα την παγκοσμιοποίηση manOs4 με τον στιβ κιν μην ξεχνάμε ότι η NASA είναι στα χνάρια μια ανάσα πριν ανακαλύψει τον πλανήτη ΟΦΗ άσε που ψηφίστηκε ομόφωνα στην Ουάσινγκτον να καρφωθεί τελικά στην σελήνη η σημαία του ΟΦΗ με άκρα μυστικότητα και στρατιωτικές δυνάμεις στην βάση 04.Τελικά η ΑΕΚ θα κάτσει να φάει 8 γκόλ μετά από σχετικό αίτημα του Ντόναλντ Τράμπ άσε μας ρε μανώλη και πες μας τι καπνίζεις !!!

  18. Χμμμμ… Ποιος έλεγε ότι το διπλό στον Απόλλωνα είναι δεδομένο;;
    Πανιώνιος – Απόλλων 0-1 τελικό…
    Πάντως, καμιά στοιχηματικη εταιρεία δεν το εφραξε σε όλη την διάρκεια του ματς… Με τον άσο να είναι στο 60′ στο 1.60 με 1.66 σε όλες… Στα “ίσα” το ματσάκι.. 😉

    1. … Πρώτο άσχημο αποτέλεσμα.. Πήρε βαθμό στην Ξάνθη Η Λαμία… “.. Νομίζω σωθήκαμε” είπαν από την Λαμία στο τέλος του παιχνιδιού… Πολύ πιθανόν να είναι αλήθεια…
      Με φοβίζει πολύ και το ματς στα Γιάννενα.. Παρά πολύ..

      1. … Η αγωνιστική είναι ολική καταστροφή.. Αλλά ποιος μας φταίει;; ας περνάμε τα δικά μας παιχνίδια.

      2. Είχες δίκαιο που σε φόβιζε… Δυστυχώς πέσαμε.

        1. .. Τα Γιάννενα ξαναπαιζουν εντός έδρας την επόμενη αγωνιστική..
          Πιθανόν να μείνει μόνο η Λάρισα θεωρητικά να κυνηγάμε.. Που κι αυτή θα παίξει εντός με Ξάνθη…
          Είπαμε.. Αυτές είναι οι συνέπειες του να μην παίρνεις τίποτα ή σχεδόν τίποτα από ματς σε έναν και γύρο..
          Κι από την άλλη διαβάζεις εδώ μέσα κάτι μ@λ@κιες ότι “δεν υπάρχει πρόβλημα αν πέσουμε, έχουμε πλάνο πενταετίας”.. Λες και έχουμε κάνει συμφωνία με το σύμπαν να πηγαίνουν τα πράγματα όπως εμείς τα φανταζόμαστε…

        2. E, ναι, αλλά είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, γι’ αυτό δεν πήραμε σχεδόν τίποτα σ’ έναν και βάλε γύρο. Έτσι δεν μας έλεγε ο μανώλης;

  19. Φιλε μου Nick το σχόλιο 09/2 9:27μμ που φέρει το όνομα μου δεν το έγραψα εγώ και δεν μου ανήκει.Άρχισε πάλι τα τρελά του ο ψυχανώμαλος αοχ από τα όμορφα χανιά !!!

    1. Ούτε το 10/2 1:25μμ είναι δικό μου φίλε Nick !!!

  20. Καλα βρε παιδια πειτε μου αξιζει αυτος ο οφη να ειναι σλ αν ειναι δυνατον και αν απαν κανεις θελω επιχειρηματα -γιατι αξιζει;; ;Ελεως ας πεσει η ομαδα και να φτιαχτει απο την αρχη.Δειτε την ξανθη τον αστερα τον παναιτωλικο που ηρθαν και εμηναν τελος νζ πεσει να πεσειωο φη βρε παιδια

    1. Φυγε λαμόγιο από έ παε για θα σε πάρει ο διάολος βρωμόστομε ίσα μωρή χαμούρα και καμε κουμάντο στην ξάνθη σου η στα χανια σου ντροπη των χανιων αν είσαι αποκια για δες βρε λεβεντες κρητικους που θεναι να πεσει ο ΟΦΗΣ μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =