Έχει καεί κάθε εγκεφαλικό μας κύτταρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η τρελή χρονιά συνεχίζεται και φτάνει στο αποκορύφωμα της. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Φτάσαμε στα τέλη Φλεβάρη και με τον φετινό ΟΦΗ τα έχουμε δει όλα. Και όταν λέω, όλα – ΟΛΑ.

Τι έχουμε δει φέτος επιγραμματικά;

  • Ο ΟΦΗ έχει κάνει τρεις νίκες και τις δύο από αυτές κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Και όμως παραμένει τρίτος από το τέλος.
  • Να κερδίζεις με 1-0 μέχρι το 90′ και να το χάνεις – ούτε καν μπορείς να πάρεις ισοπαλία!
  • Να σπάει ο διάολος το πόδι του και να γίνεται αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η ομάδα να ψάχνει στα ξαφνικά προπονητή και να χρειάζεται να προχωρήσει σε τόσες αλλαγές μέσα στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.
  • Να κάνεις το καλύτερο φετινό σου ημίχρονο, να χάνεις τα άχαστα και σε κενή εστία και ένα παιχνίδι που πηγαίνει σβηστό για 2-0 να τελειώνει 1-3.

Και φτάνουμε στο χθεσινό παιχνίδι με την Λαμία. Είναι αγωνιστικό; Για εμένα όχι. Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα, το θέμα είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό και γιατί δεν υπάρχουν προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο. Το γράφω από τον Δεκέμβρη, πως ο φετινός ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες αλλά δεν έχει παίκτες – ηγέτες.

Χθες αποδείχθηκε περίτρανα. Και αποδείχθηκε σε δύο διακυμάνσεις του αγώνα. Η μια φάνηκε όταν ο Βαζ έχασε το άχαστο προς το τέλος του ημιχρόνου και μετά για ένα πεντάλεπτο δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο και η δεύτερη κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου όταν και έγινε το 0-1. Ο ΟΦΗ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μέσα στο γήπεδο.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά σε μια χρονιά που η ομάδα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, εξωαγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα ζήτημα και όμως μέσα στις τέσσερις γραμμές βλέπεις μια λιγόψυχη ομάδα.

Φέτος τα έχουμε ζήσει και παρότι θέλω να είμαι αισιόδοξος, δεν ξέρω που να την στηρίξω για τα τελευταία 9 παιχνίδια και πως μπορεί να χαθεί η χρονιά. Αυτοί οι παίκτες δεν πείθουν ότι μπορούν να κάνουν τον κόσμο να τους πιστέψει.

Και μιας και αναφέρθηκα στον κόσμο, θέλω να γράψω κάτι για αυτόν. Μπράβο που συγκράτησε την ψυχραιμία του παρά την ήττα από την Λαμία και ήταν τέτοια τα συναισθήματα που τον κυριάρχησαν που δεν ήξερε πως να αντιδράσει μετά το τέλος του αγώνα. Άλλοι χειροκροτούσαν, άλλοι αποδοκίμαζαν. Τι να πεις και στους μεν και στους δε; Που τους έχουν κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο με ότι συμβαίνει την φετινή σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

35 σχόλια

  1. .. Δύο πράγματα θα πω φίλε Μάνο..
    1. Για όσους βγήκαν ξαφνικά να μιλήσουν για τον προπονητή και το “λάθος” της διοίκησης να τον αλλάξει, έχω να πω ότι όντως έχουν κάψει κύτταρα.. Βγάλαμε τον Βέρα άχρηστο σε 10 μέρες, ενώ τον ΠΑΠ όχι για τους έξι μήνες.. Η ομάδα ακόμη την ηττοπάθεια από αυτό το εξάμηνο κουβαλάει..
    2. Πλέον δεν εξαρτάται από τον ΟΦΗ η παραμονή.. Είναι στα πόδια των άλλων.. Κι όχι μόνο των ανταγωνιστών, αλλά ΚΥΡΙΩΣ των αδιάφορων..
    Είναι πολύ πολύ δύσκολο πλέον.

    1. .. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι πλεονέκτημα έχουν όσοι παίζουν με αδιάφορους, όχι όσοι παίζουν παιχνίδια ζωής και θανάτου

    2. Μαζι σου αλλα δεν καταλαβαινω εξω σακορ κοτσιανικουλης νειρα και παιζει ο σουιδος και οκοροβεσης μια σωστη μπαλια δεν εδωσε

  2. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οιι

  3. Μανώλη διέγραψε σε παρακαλώ το σχόλιο που γράφει ένας παρείσακτος, ένα σκουπίδι του Ηρακλείου γιατί Θα σταματήσουμε να είμαστε κόσμοι και το σάιτ θα γεμίσει μπινελίκια.

  4. Όλοι πονάμε όλοι θέλουμε να σωθούμε.το χειρότερο από όλα είναι να καταστρέφουμε τα πάντα.μετα από τόσα χρόνια η ομάδα βρήκε λεφτά κ είναι υγιείς.πρως θεού μην τα ισοπεδώνουμε όλα.να μην απομακρύνουμε τους ανθρώπους αυτούς.κριτικη ναι αλλά σωστή.αυτοι έχουν το καρπούζι αυτοί το μαχαίρι αυτοί βάζουν τα λεφτά.βλεπουμε πολλές αδυναμίες οκ.βλεπουμε μεταγραφές που είτε πρεπε να γίνουν κ δεν έγιναν είτε ήρθαν παίχτες που δεν έπρεπε κτλ.στηριξη στήριξη στήριξη από όλους μας.αλλωστε το πιο σημαντικό είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα κ πιο πολύ τον υποδομών.δεν μπορεί η ομάδα να λειτουργεί χωρίς υποδομές κ οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεγάλο όραμα για εκεί.κ ας χαθεί κ μια χρονιά ρε παιδιά στο κάτω κάτω.αν οργανωθούμε καλά σε όλα τα επίπεδα κ ειδικά στις υποδομές δε χάλασε ο κόσμος.λοιπον στήριξη στο όραμα τις διοίκησης.

  5. Βαζ και Πέρσον : διακοπή συμβολαίου και επιστροφή στην πατρίδα τους. Άχρηστους είχαμε και πριν δε θέλουμε άλλους, είναι ανίκανοι και για τη Β εθνική που θα παίζουμε σε λίγους μήνες.
    Ας αντιληφθούν επιτέλους όλοι που θα παίζουμε και να δουν ποιοι θέλουν να μείνουν στη Β εθνική (όσοι αξίζουν) και οι υπόλοιποι να πάνε στην εξέδρα. Έχουμε χρόνο να στρωσουμε μια ομάδα για να ξαναβγούμε άνετα (αν συνεχίσει να πληρώνει ο Μπούσης), ας το κάνουμε από τώρα.

    1. ενω ο βαζ εχει καλα στοιχεια, αυτο που εκανε, εριξε στα σκουπιδια τον κοπο ολων των συμπαικτων του, του προπονητη, του προεδρου και των φιλαθλων μαζι….5χρονο να ηταν στη θεση του, θα το βαζε….ηταν σχεδον εγκληματικη ενεργεια, απαγορευτικη για παικτη σουπερ λιγκ…αμα πεσουμε, αυτη τη φαση θα θυμομαστε, τα γκολ του αρη στις καθυστερησεις και την αγαπημενη συνηθεια του στρεζου να αποκρουει και να την πεταει στα ποδια επιθετικων ΠΑΝΤΑ…ο κακομοιρης ο περσον δε μου φταιει, τοσα ξερει, τοσα κανει…αν ηταν στη θεση του βαζ παντως, θα τοβαζε.

  6. Το μεγάλο και κρίσιμη ερώτημα είναι το εξής: Θα παραμείνει ο Μπούσης σε περίπτωση που η Ομάδα πέσει στη Β’; Εδώ σας θέλω….

    1. Ναι. Το έχουν πει τόσες φορές.

    2. δεν νομιζω…ποιος θελει τα χωραφια της β εθνικης…ουτε οι φιλαθλοι…εδω ανεβηκαμε περισυ με τοση φορα και ρεκορ βαθμων και στη σουπερ λιγκ μας δερνουν ολοι..ποιος εχει κουραγιο φτου κι απ την αρχη? και ν ανεβουμε, θα ξαναπεσουμε

      1. Εκατό φορές εχουν πει οι άνθρωποι ότι θα μείνουν και στη β’ εθνική. Εσύ πως το έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν θα μείνουν; ΟΦΗ είμαστε και θα είμαστε όπου και να παίζει μεγάλε, όχι μόνο στη σούπερ Λίγκα.

    3. και ποιοι θα παιζουν β εθνικη? ο νειρα κι ο σακορ με τον σοουζα και τον ναμπι? παλι σε καθε ειδους ποτουριδηδες θα καταληξουμε…τωρα που το θυμηθηκα..ο ντινας ηταν αχρηστος για να παιξει χτες αντι του βαζ?

    4. Φίλε μου το έχουν πει ξεκάθαρα ότι στοχευουν να επενδύσουν μακροχρονια. Γι’αυτό το λόγο γίνεται και λόγος για ανάπτυξη των ακαδημιων. Αν ο στόχος ήταν η παραμονή πάση θυσία θα είχαν σκάσει πολλά λεφτά και δεν θα επένδυαν σε πολλά υποσχόμενους παιχτες.

  7. ο οφη εχει μεγαλο, τεραστιο ψυχολογικο προβλημα, ειδικα μεσα στο ηρακλειο…θεωρω οτι ξεκινησε απο την ηττα σοκ με τον αρη με δυο γκολ στις καθυστερησεις!!!(δεν υπαρχει!)…απο κει και μετα παλευει εχοντας στο πισω μερος του μυαλου του παντα ΤΗΝ ΗΤΤΑ…συνεχιζω…τερματοφυλακα εμπιστοσυνης δεν εχουμε, κεντρο αμυνας επισης δεν εχουμε, σε καθε στημενη φαση τρεμει το φυλλοκαρδι μας…και παμε στη χτεσινη τραγωδια..ο οφη μπηκε αποφασισμενος να <> τη λαμια, υπο τις ιαχες των φιλαθλων μας που φωναζαν ολοι μαζι, εεε, οοο, αμα δεν κερδισετε δεν φευγετε απο δωωω!!!(εκατο κιλα βαριδια στα ποδια των παικτων απο το αγχος)..παρολα αυτα, μεχρι το 35, παιξαμε φοβερη μπαλα, με καταμετρημενες 6-7 ευκαιριες για γκολ…αλλα ειτε απο ανικανοτητα (τρια τετ ατετ σοουζα και ναμπι), ειτε απο ατυχια (δοκαρι ναμπι, ξυστα αουτ φαουλ ναμπι) , ειτε απο παντελη ελλειψη αυτοπεποιθησης (βαζ σε κενο τερμα), δεν βαλαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ!…μετα την ευκαιρια του βαζ, ολοι κατερευσαν..παρα λιγο να φαμε δυο γκολ μεχρι τη ληξη του ημιχρονου…στο δευτερο, μπηκαμε σαφως τρακαρισμενοι…η λαμια στην πρωτη επισκεψη, εβαλε τον Μεσσι οπως φαινεται, που εβαλε γκολ παγκοσμιας κλασης ενω ο στρεζος ειχε παει λαικη….μετα λογω τρικυμιας εγκεφαλου φαγαμε αλλα δυο, χασαμε παλι 3 ευκαιριαρες και βαλαμε ενα στο τελος για να μη ξευτιλιστουμε και τελειως…αυτα….τωρα θελουμε 4 νικες μεσα (κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι θα γινουν) και μια εξω (με απολλωνα, επισης κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι θα γινει)…τωρα αν παρουμε και κατι θετικο με παο, αρη, ατρομητο η γαυρο, ακομα καλυτερα , αλλα εξαρταται τι θακανουν λαρισα, πας, αστερας ακομα και πανιωνιος (τη λαμια τη σωσαμε)…οσο ζω ελπιζω, ελπιζω δε με τη λαρισα μεσα μην εχουμε τα ιδια, γιατι τα παραταω μια και καλη.(υστερογραφο-ελπιζω η αποφαση της καθως πρεπει διοικησης να διωξει τον παπ σαν τη τριχα απ το ζυμαρι, να μην ειναι η αιτια ολων αυτων που περναμε…)…

  8. Συγνώμη για το λάθος: “κρίσιμο ερώτημα”

  9. Μακάρι man0s4. Κοντά τα Σάββατα κοντά κι οι Κυριακές.

  10. Η ομάδα δεν πείθει οτι μπορει να κανει ας πουμε 2 νικες εντος εδρας οχι 4.Ο μόνος στόχος είναι το μπαράζ αλλά κι αυτό απομακρύνεται. Τωρα ειναι και ψυχολογικο οχι μονο αγωνιστικο,ειναι ολοφανερο.

  11. O OΦΗ έχει καλούς παίκτες. Πάμε τώρα μια αγωνιστική σύγκριση, Μανώλη-Μανωλάκη με την Λαμία, ομάδα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ σου, χωρίς “ασπρόμαυρα γυαλιά”.

    Σαράνοφ-Στρέζος…καλύτερος ο Σαράνοφ
    Βασιλαντωνόπουλος-Κοροβέσης…ταχυδύναμος ο πρώτος , φθαρμένος και μετριότητα ο δεύτερος με μια καλή σέντρα , “τρύπα” πίσω, καλύτερος ο πρώτος.
    O Aντέτζο κοστίζει όσο οι δυο στόπερ του ΟΦΗ , δεν είναι τυχαίο πώς τον θέλουν Ξάνθη-Ατρόμητος- Τρίπολη για του χρόνου. Δεν υπάρχει Παπάζογλου.
    Στα χαφ το δίδυμο των Δημούτσου- Μπεχαράνο είναι καλύτερο από του ΟΦΗ που έχει έναν μέτριο χαφ αργό ψηλό τον Σακόρ ενώ ο Μεγιάδο δεν υπάρχει. SOFT και άμπαλος, πώς το καταφέρατε μόνο εσείς ξέρετε για Αργεντίνο χαφ.
    Ο Μπερτόλιο είναι καλύτερος από τον Ναμπί και τον Νέιρα, όπως επίσης Καραμάνο και Μπαράλες μπροστά ΔΕΝ έχετε, στα εξτρέμ ο Επστάιν είναι καλύτερος του Κουτσιανικούλη και ο Τσούκαλος που είναι αναπληρωματικό φορ κανονικά είναι καλύτερος από τον Βουό που είναι ο αντίστοιχος δικός σας.
    Μπαράλες ΔΕΝ έχετε , ο Μπλάζιτς που είναι τραυματίας σε εσάς θα έπαιζε βασικός , ο Τόμας το ίδιο , ενώ μαχητή σαν τον Σκόνδρα ΔΕΝ έχετε που να είναι all around , ο Ποτουρίδης μετράει σαν στόπερ και ο Αντέτζο είναι μια κλάση καλύτερος του. Τέλος κουβέντας. Θα μονομαχήσεις με ΠΑΣ και Τρίπολη και είναι έκπληξη οι δεύτεροι…

    1. Ντάξει, αδερφέ, το παράκανες!
      Ok, οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπαράλες και Μπλάζιτς είναι καλοί παίκτες που, συμφωνώ, θα ήθελα να είχα στην ομάδα μου (ΟΦΗ). Όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις, ειδικά οι Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραμάνος, είναι παικτάκια της σειράς. Με άλλα λόγια, εύκολα βρίσκεις τέτοιους.
      Από την άλλη, ο Ναμπί, ο Φερέιρα και ο Σακόρ είναι πολύ καλοί παίκτες και, μάλιστα, με προοπτική για να παίξουν σε υψηλότερο ακόμα επίπεδο.
      Με δόση αλήθειας, αλλά και ισοπεδωτικό το σχόλιό σου.
      Χτες, αν οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις υπέρ του γηπεδούχου. Όποιος έχει μάτια, βλέπει…

  12. εχουμε γεμιση ασχετους εδω μεσα…ναι ο ντινας και ο καθε ντινας ειναι παιχτες Β εθνικης….τι να κανουμε δηλαδη;;τωρα μανωλη οοφη εχει καλους παιχτες ναι συμφωνω εκτος απο μερικους που δεν κανουν καν για Α εθνικη και θα ηθελα να το αναφερεις αυτο….Η Λαμια εχει καλυτερη ομαδα απο εμας και αυτο το λεω απτην αρχη του πρωταθληματος ημουν σιγουρος οτι δεν θα πεσει…Η παιχτες μας βαζ φερειρα περσον σακορ ναμπι κτλ ειναι δυσκολο να δεσουν μαζι με νεο προπονητη τοσο γρηγορα…Το λαθος ειναι που πηραμε παιχτες επενδυσης -ρισκου σε φαση που επρεπε να παρουμε σιγουρες λυσεις για να σωθη η χρονια…κανεις μας δεν ηξερε τους παιχτες που πηραμε σωσε την ομαδα και ξεκινα μετα το προτζεκτ σου στο αγωνιστικο…λαθος και η προσληψη των Βερα ισις αυτο το χρονικο σημειο…ειναι αγνωστοι προπονητικα (εχοντας μοονο μια καλη πορια σε ενα υποβαθμισμενο πρωταθλημα) και απηροι ιδικα σε τετοια κατασταση να σωσουν την ομαδα..

    1. Mα ο Μανώλης λέει πώς έχει καλό ρόστερ και πώς ο ΟΦΗ είναι παράδειγμα προς μίμηση στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.

  13. Λοιπόν το μόνο αισιόδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο ΟΦΗ έχει καλύψει όλες τις ατυχίες που μπορούν να τύχουν σε μια ομάδα. Τι άλλο να τύχει; Να φυσήξει δυνατός αέρας να μας βάλει αυτογκόλ; Να γίνει σεισμός λίγο πριν η μπάλα πάει στα δίκτυα και σκάσουν τα δοκάρια. Τι άλλο δεν ξέρω. Δεν συμφωνώ ότι οι ανταγωνίστριες ομάδες, αυτή τη στιγμή έχουν καλύτερο ρόστερ. Ο Ναμπί που εδώ τον θάβετε πριν από τρια παιχνίδια τον συγκρίνατε με τον Φραντζέσκο. Πέρυσι τον Γενάρη, 13 παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και άλλαξαν την μοίρα μας. Μπορεί να πέσουμε αλλά να το θυμηθείτε. Θα παλέψουμε ως το τέλος. Ο Ο.Φ.Η. συγκλονίζει γιατί συνεχώς αναγεννάτε από τις στάχτες του. Η ομάδα θα πρέπει να ρισκάρει. Δεν έχει πια να χάσει τίποτα. Ήδη την θεωρούν όλοι πεσμένη. Αυτό ίσως να είναι και καλό. Ίσως να αλλάξει την ψυχολογία. Να βγάλει αντίδραση. Ίδωμεν….. Υ.Γ. Πέστε μου σας παρακαλώ ξέρετε ποιος έκανε ποδαρικό στο Γεντικουλέ φέτος. Έχω κάτι εχθρούς….

    1. Οσοι συγκρινανε τον Ναμπι με τον φρατζεσκο ειναι απλα ασχετοι ποδοσφαιρικα…δεν γινεται με ενα παιχνιδι να κρινεις τετοιο πραγμα..μας εδειξε οτι εχει καλο ποδι αυτο…ουτε τον Περσον μπορουμε να κρινουμε ακομα..και ας μας εδειξε και αυτος και ο καραμπετακης που τον αφηνε εκτος αποστολης οτι δεν κανει….Φιλε γιωργο εχουμε μια ομαδα καινουργια απο τον ιανουαριο με πολλους νεους παιχτες (απειρους) και νεο προπονητη (παλι απειρο)… η Λαμια εχει καλυτερο ροστερ και η τριπολη πιστευω… τωρα τα γιαννενα εχουν εναν Μανο μπροστα που σκοραρη (κατι που εμας μας λειπει εμφανεστατα) και οι ρεαλιστικες μας ελπιδες ειναι να περασουμε τον Πασ να παμε μπαραζ….-3 βαθμοι ειναι..αλλα αν συνεχισουμε ετσι (βαλε και τις ατυχιες βαλε και την ανυπαρξια του β ημιχρονου) δυσκολα….

  14. …. Επειδή πολλοί αναφέρεστε σε παίκτες και το θέμα ενίσχυσης που έγινε..
    Τις προάλλες έκανα (για όσους διαβάζουν εδώ μέσα) ένα παραλληλισμό του Κωστούλα του Παναιτωλικου με τον Μπουση.
    Τώρα θα κάνω με άλλη ομάδα παραλληλισμό, μιας και δεν θέλουμε να συγκρινομαστε με μικρές ομάδες τύπου Λαμίας (που είναι όντως ανύπαρκτη μπροστά στον οφη ως όνομα).
    Σπάω λοιπόν το κεφάλι μου βλέποντας τελευταία τις μεταγραφές Ιανουαρίου του Άρη. Ρε π@@στη μου, τι σκαουτινγκ έχουν.. Έβγαλαν λαυρακια το καλοκαίρι, βγάλανε λαυρακια και Γενάρη μήνα, που είναι πολύ πολύ δύσκολο.. Ειδικά εκείνος ο λαρσον..
    Ο Άρης είναι ομάδα που ξεκινήσαμε από την ίδια βάση θυμίζω… Από χρόνια αποχή από την α..
    Εκεί θέλουμε άνθρωπο που να ξέρει το αντικείμενο, τέλος!.. Δεν ξέρω ποιον έχουν εκεί πάνω, θέλουμε κάτι αντίστοιχο.
    Φυσικά, αυτά για του χρόνου.. Σε όποια κατηγορία κι αν είμαστε
    Υ. Γ. Κομβική η ερχόμενη αγωνιστική.. Ξάνθη – Λιβαδειά, Τρίπολη – ατρόμητος, Παναιτωλικό-Γιάννενα, Λαμία – Λάρισα.. Το πάρτυ των αδιάφορων και το Λαμία Λάρισα με… πιθανό παρασκήνιο.. Θα δείξει τι σχεδιάζει η μοίρα για εμάς, χωρίς εμάς.. Δυστυχώς.

  15. Πρώτον ξεκινήσαμε πρωτάθλημα περιμένοντας τον Μάνο που δεν ήρθε ποτέ. Η ομάδα αν είχε μισό γκολ θα κέρδιζε πολλά παιχνίδια. Δεύτερον και εκεί φταίει ο ΠΑΠ, ότι μπαλιά μπαίνει στην μικρή περιοχή είναι είτε γκολ είτε παρολίγον γκολ. Τέλος προς το βέρα είχαμε δει πως παίζει η Λαμία, πως κλέβει τα ματς και εμείς το χαβα μας

  16. Η Ξάνθη ΔΕΝ θα το δώσει το ματς αν και πολύ θα το θέλαμε .

  17. καποιος κανει συγκριση παικτων της λαμιας με τους δικους μας και τους παρουσιαζει σχεδον σα μπαρτσελονα ….λοιπον….μονο οι αντετζο μπαραλες μπερτολιο εχουν κλαση..οι υπολοιποι ειναι της σειρας…απλα η ομαδα τους εχει ρεντα και σοβαρο προπονητη…το πρωτο γκολ που βαλανε, 100 φορες να βαλεις τον καραμανο να ξανασουταρει, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ… ο οφη απλα εχει τεραστια πιεση στον ψυχολογικο τομεα…τρεμουν τα ποδια τους οταν φτανουν στο γκολ…μεχρι το 35, ουτε ο παοκ δεν παιζει τετοια μπαλλα..7 χαμενες ευκαιριαρες, καναμε το μελισσα Νοιερ….αν το σκορ το καναμε 2-0 εστω, θα ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ 4-0 τελικο αποτελεσμα…γιατι αυτο που εχει θυμωσει-πικρανει-απογοητευσει τον κοσμο, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ..δεν ξερω που αλλου να το αποδωσω εκτος απο την κακη ψυχολογια και πραγματι τις φτωχες μας λυσεις σε τερματοφυλακα και σεντερ μπακ..ολες οι στημενες φασεις μυριζουν γκολ…ο στρεζος μπορει να κανει μερικες αποκρουσεις σε καθε ματς(γιατι η αμυνα ειναι για τα μπαζα) αλλα τρωει και πανευκολα γκολ που αλλοι θα επιαναν..ασε που εξοδους δεν κανει..γενικα για σουπερ λιγκ δεν κανει το παιδι,,τωρα τι θα κανουμε? 5 νικες? ας κανουν οτι νομιζουν..εγω , δεν θα ξανααγχωθω…αμα δε μπορουν να κερδισουν λαρισες και γιαννινα και λεβαδειακους, ας πεσουμε,,,θα το αξιζουμε και μη στενοχωρηθει πια κανεις μας

  18. Τα εχουμε ξαναπει.γιατι ξαφνιαστηκατε χθες;πιστευετε πως οι παικτες αυτοι πρεπει να παιζουν στον οφη;και γκολ να βαζαμε χθες θα μας ισοφαριζαν.θα μεναμε απο καυσιμα στο ημιχρονο.ηγετη δεν εχει η ομαδα.αμυνα λουνα παρκ.τσαγανο μηδεν .τακλιν ακομα να δω.βρε στην πρωτη εθνικη παιζεις.αμα δεν βγαλεις τσαμπουκα δυναμη εφοσον δεν εχεις ποιοτητα πως θα κοντραρεις τις ομαδες τις αλλες;χθες ο μαγκας ο χαβος εβγαλε τον σκονδρα πεταξε μεσα επιθετικο μπακ.εριξε τον επσταιν και ειπε αφου δεν μπορειτε να βαλετε γκολ θα σας βαλω εγω.και ριξανε τριμπαλο.ψυχολογια;στο υπο του μηδεν!κοροβεσης τι κανει στονοφη;αυτος πεφτει μονος του.ο παπαζογλου τι δουλεια εχει;ο κυριακιδης τι δουλεια εχει στον οφη;ο στρετζος αστοχη εξοδο εκτιμηση στο πρωτο.ειναι βρε παικτες αυτοι για τον οφη;εισαστε καλα;και καθεσται και στεναχωριεστε και χαλατε την καρδια σας.αυτοι οι παικτες ουτε αποστολη δεν θα εμπαιναν στον οφη που ηξερα εγω.και τωρα παιζουν ενδεκαδα.ο θεος να μας λυπηθει.

    1. ο κοροβεσης κι ο κυριακιδης τουλαχιστον παλευουν, τρεχουν, κανουν οτι μπορουν με τις περιορσμενες τους δυνατοτητες…για μενα η αμυνα και ο στρεζος κρεμανε την ομαδα(32 γκολ σε 21 αγωνες -1,5 γκολ μ.ο. τρωμε σε καθε ματς…καθε στημενη φαση ειναι 30% να φαμε γκολ ενω σ ολες τις αλλες ομαδες οι πιθανοτητες ειναι 10%…τελος, δεν εχουμε ενα γκολτζη σεντερ φορ σαν το Μανο…να συνεχιζουμε να ελπιζουμε ακομα? θα συνεχισουμε…τι θελουμε? 4 νικες εντος και μια εκτος με απολλωνα που ειναι πιο βατος…θα σωθουμε? αγνωστο

  19. Καλησπέρα σας φίλοι του ΟΦΗ. Σας εύχομαι να σωθείτε γιατι πραγματικά δεν αξίζετε να πέσετε.Βεβαια έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα γι’αυτό δεν δείχνει τη σταθερότητα που πρέπει όμως έχετε πολλά παιχνίδια στην έδρα σας. Στηρίξτε την ομάδα σας καλή συνέχεια.

  20. OΦΗ μου για σένα η Β’ εθνικήήήήή
    ρωτάει και ανησυχείίίίίίίί
    Ο Εργοτέλης και,η Παναχαϊκήήήήήήήή
    τέτοιο πελάτη που θα ξαναβρείίίίίίίί

    Καλώς ήρθατε πίσω βρε! Σας πεθυμήσαμε!

    1. *Alternative ερχόμαστε, ΕΤΟΙΜΆΣΟΥ βάλε το στριγκακι σου και μην ανησυχείς!!

      1. Ρωτάει και ανησυχεί φίλε!!!

    2. Αγόρι μου τρελό, μην σε χάσουμε από δω όταν θα πέσουμε στην Β’. Αν υποψιαστώ ότι δεν θα είσαι εδώ θα ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 4 =