Η απογοήτευση και το -3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα σύννεφα έχουν μαζευτεί όμως μέσα στον ΟΦΗ πρέπει να το δείξουν ότι το πιστεύουν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μέσα σε ένα αρνητικό περιβάλλον που το έχει δημιουργήσει το ίδιο το ποδοσφαιρικό τμήμα και με δική του ευθύνη (λόγω των αποτελεσμάτων), ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Οι αντιδράσεις του κόσμου μετά το ματς, τα μηνύματα που πέρασαν οι Snakes για παράδειγμα, δείχνουν ότι η πίστη δεν έχει χαθεί. Το θέμα είναι όμως το εξής. Στις τάξεις των παικτών το πιστεύουν; Εγώ θέλω να πιστεύω πως ναι.

Το πιστεύει ο Μπούσης που το έδειξε περίτρανα, το πιστεύουν στην διοίκηση – αναδείχθηκε από την κουβέντα που είχε ο Γιάννης Σαμαράς με τον κόσμο – και γενικά το κλίμα δεν είναι ακόμα βαρύ. Βέβαια, μια αγωνιστική πέρασε και πλέον απομένουν εννέα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν δύο κομμάτια που αξίζει να τα συζητήσουμε. Το ένα αφορά την απογοήτευση και το άλλο το -3 που απομένει μέχρι την θέση του μπαράζ.

Για να τα λέμε όλα λοιπόν όπως είναι, οι 3 βαθμοί καλύπτονται. Θα βρεθεί κάποιος και θα πει, εδώ δεν έχουμε κάνει 5 νίκες σε όλο το πρωτάθλημα και θα κάνουμε 3-4 σε εννέα παιχνίδια; Δεν είναι λάθος ο συλλογισμός όμως το να κατεβάσουμε τα παντελόνια και να πετάξουμε λευκή πετσέτα, αυτό είναι κάτι που δεν ταιριάζει πρώτα στην φιλοσοφία του κόσμου και μετά σε αυτήν του συλλόγου.

Με 4 βαθμούς που απέχουν, τίποτα δεν έχει κριθεί.

Αλλά το θέμα είναι το εξής, ο ΟΦΗ μπορεί να το πιστέψει ή όχι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

20 σχόλια

  1. Μια ερωτησει μηπως ξερει κανεις που ειναι ο σασι ουτε 18αδα ουτε τραυματιας ουτε αδεια ξερει κανενας

    1. Όπου και να ‘ναι, καλά να ‘ναι το παλικάρι αλλά… μακριά κι αγαπημένοι. Ανούσιος και λίγος σαν ποδοσφαιριστής.

  2. Που ειναι ο σασι οεο

  3. Πριν μαγκες εφτεγε ο παπαδοπουλος οριστε ποια ειναι η αληθεια παλτα μεταγραφες καλοκαιριου παλτα και του χειμωνα ανικανο τερμα ο στρεζος κανει εξωδο μονο την παρασκευη το βραδυ οταν πρεπει να βγει δεν βγενει και οταν δεν πρεπει βγενει και τον κρεμανε τον περνανε αμυνα επρεπε να κοιταξουν και τερμα και ενα φορ για γκολ ο γιακουμακης δεν ειναι κακος αλλα θα εκανε την δουλεια του βουο αν επερναν εναν παιχτη για γκολ ειναι αμαρτια να παλευουμε παλι να σοθουμε στο 90

  4. Μήπως μπορείτε να μου πείτε
    1. Πόσα γκολ από κόρνερ έχει δεχτεί ο ΟΦΗ από τη Λαμία στα 4 τελευταία παιγνίδια τους;
    2. Πώς είναι συνολικά φέτος οι κάρτες κίτρινες- κόκκινες, για τον ΟΦΗ & μέσος όρος για τη S.L;
    Ευχαριστώ.

  5. Θεωρω οτι ο ΟΦΗ οριακα προλαβαινει το μπαραζ και αν…Ποδοσφαιρικα μιλωντας και οχι συναισθηματικα.Η ομαδα δεν μπορει να βαλει ουτε γκολ και δεχεται αστεια.Οσοι θα ερθουν στο Ηρακλειο θα εχουν κλειστες αμυνες,που ο ΟΦΗ δεν μπορει να τις ανοιξει. Ο Μπουσης, σαν προεδρος φυσικα και πρεπει να στειλει ενωτικο μηνυμα,αυτο ελειπε.Δειχνει αλλα και το εχει πει οτι το project θα συνεχιστει ετσι κι αλλιως,αρα ακομα και να πεσουμε στη Β’.Οσο,ομως ζουμε,ελπιζουμε.Πολυ θα ηθελα να ξερω τι εχει πει η τριανδρια με το Μπουση για τη μεταγραφικη ενισχυση του Ιανουαριου.Απο μπατζετ,μεχρι στοχους και πιθανες αρνητικες συνεπειες.

  6. Εχουμε ευκαιρειες φιλοι μου ακομα.μην απελπιζεστε.το θεμα ειναι αλλο ομως….θελουμε αλλα…μπορουμε;ΑΥΤΟ!!!

  7. τι να πω, δεν ξερω τι να πω, εχω πει τοσα…εγω ξερω, οτι σε καθε κορνερ η σεντρα στην περιοχη μας, τρεμει το φυλοκαρδι μου….ο στρεζος δεν μου εμπνεει εμενα καμμια εμπιστοσυνη, το λεω συνεχεια…οποιος ερχεται στο ηρακλειο, δεν μας φοβαται πια καθολου…ποσο μαλλον οταν η διοικηση τον ραινει με λουλουδια!! εχουν να λενε ολοι για τη φιλοξενια μας!! ερχονται, τους εχουμε σαν βασιλιαδες, μας ριχνουν απο ενα ως τρια γκολακια και φευγουν με τα καλυτερα λογια!! καλη παραμονη, ειστε καλη ομαδα, κουραγιο κλπ γλυκαναλατα….ενας εχασε , ο δελλας και ειδατε τι εγινε!!!.τελος παντων , γεγονος ειναι, οτι κανεις μας πια δεν ειναι σιγουρος οτι θα κανουμε 4 νικες στην εδρα μας …πιο πιθανο ειναι να κερδισουμε απολλωνα εξω η αρη, παρα λαρισες, γιαννινα, λεβαδειακους στην εδρα μας..ουτε τον απολλωνα δεν κερδισαμε στο ηρακλειο, μην το ξεχναμε κι αυτο…αν τωρα, εκτος απο παθος, μας θελησει κι η τυχη, τοτε ολα γινονται …εγω παντως απο δω και περα θα κραταω μικρο καλαθι..τη θελω την υγεια μου…ουτε θα παθιαζομαι, ουτε θα αγχωθω για τα επομενα 4-5 ματς..αν δω φως, ναι, τοτε θα τα δωσω ολα και παλι..αν οχι, καλη καρδια και καλη β εθνικη..υστερογραφο…δεν θελω ν ακουσω παλι καποιους να λενε οτι παμε να κερδισουμε το γαυρο τη δευτερα..δε θα τ αντεξω…

  8. ξεχασα να ρωτησω κι εγω..Ο ΣΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  9. Τι να πω ποια με τους φιλάθλους μας μια ζωη στη γκρίνια κ στη μιζέρια πρεπει να είμαστε κ να τα βδαζουμε ολα άχρηστα! Ολοι ειναι αχρηστοι κ ο παπαδοπουλος κ οι παικτες κ ο βερα κ η διοίκηση! Μια ζωη κακομοιρηδες θα ειμαστε κ δεν ντρέπεστε! Ηρθε ενας πρόεδρος εξ’ουρανού κ αντί να κανουμε το σταυρό μας με τα δυο μας χέρια πρεπει παλι να γκρινιάζουμε!! Αν έμπαιναν τα γκολ στο 1ο ημίχρονο θα λεγαμε τι ομαδαρα είμαστε την πατησαμε τη Λαμία! Φοβερος ο ναμπι ο φερειρα ο βαζ ο μεγιαδο ο στρεζος με της αποκρουσεις τους! Τωρα ολοι άχρηστοι! Τι να σας πω ολους ποια! Καθαρα ψυχολογικο ειναι το γκολ κ πως τα χωματα για σας γινονται παιχταράδες! Εξάλλου κ να πεσουμε και? Τι χάνουμε πλέον? Το θεμα ειναι οτι βγάζουμε υγεία, ξεχναμε τη λεξη προσφυγή κ εχουμε σεβασμό! Σιγα σιγα χυιζονται οι ομάδες! Ηρθαν ανθρωποι που αγαπουν πραγματικα την ομαδα περισσοτερο απο τον καθενα μας με οραμα με στόχους! Αρκει να δειτε ποσοι ανθρωποι δουλευουν αυτη τη στιγμή για τον ΟΦΗ! Εικόνες πρεπει να τους έχουμε κ να γεμίζουμε το γήπεδο ανεξαρτήτου αποτελέσματος κ να φωνάζουμε για τον ΟΦΗ μας κ θα δειτε πως θα λυθούν τα πόδια τον παιχτων μας!!!! Σταματήστε την γκρίνια κ μιζερια ποια κ σταματήστε να μεταδίδεται άγχος στην ομάδα! Θελει πολυ περισσοτερο απο εμας να σωθεί!!!! Ολα ειναι θεμα ψυχολογίας κ μονο!!!δ

    1. ΚΑΛΑ..ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΛΕς ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ

  10. Η ομάδα “φωνάζει” από τις πρώτες αγωνιστικές ότι χρειάζεται τερματοφύλακα, σέντερ μπακ και σέντερ φορ γκολτζή. Αντ αυτού πήραμε πλάγιους μπακ και ακραίους επιθετικούς που μάλιστα δεν είναι και γκολτζήδες. Πήραμε το Γιακουμάκη που στα τελευταία 15 παιχνίδια έχει βάλει 1 γκολ.
    Μεταγραφικός σχεδιασμός από τα lidl. Δεν ξέρω αν τον έκανε ο Παπ ή κάποιος άλλος αλλά όποιος κι αν τον έκανε σίγουρα πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.

  11. Οι μεταγραφικές κινήσεις είναι απόλυτα σωστές όσο αφορά τις θέσεις που ενισχυθηκαμε το χειμώνα δύο μπακ πλάγια χρειαζόταν Αργυρόπουλος μέτριος με ταβάνι το 5 δεξιά κατά ανάγκη κομεσιδης κάποιες φορές και μπολακης πολύ πεσμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά ο δεληγιαννιδης επίσης αν και δείχνει ότι έχει προοπτική εξελίξεις του λείπει η σταθερότητα σε απόδοση , Μπράουν δεξιά αρκετά γρήγορος με πολλά ανεβάσματα συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι και καλή τεχνική. Αριστερά πίσω κοροβεσης που έπαιζε κάποιες φορές έδειχνε αδύναμος κρίκος κοιλιαρας πολλούς τραυματισμους και θεωρώ όχι για το επίπεδο α εθνικής την δεδομένη χρονική στιγμή, Γιαννούλης είναι μια οκ λύση και αξιόπιστη που μπορεί να δώσει αρκετά στην ομάδα αρκεί να μην έχει τραυματισμους. Παίχτες όπως ο ναμπι σακχορ Φελίπε σοουζα χρειαζόταν γιατί υπάρχει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι όπως και σέντερ φορ γιατί καλός φιλότιμος ο βουο αλλά δεν βάζει γκολ που κάθε ομάδα έχει ανάγκη τα 6 με 8 γκολ της σεζόν από τον βασικό σέντερ φορ της. Ο στρεζος δείχνει ότι είναι με τις μέρες του και τα φεγγάρια του και αυτό ειδικά για τερματοφυλακα χτυπάει πολύ όμως αυτός υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ο σχεδιασμός και οι τελικές αποφάσεις στο αγωνιστικό κομμάτι γίνονται από τον Σαμαρά (Γιάννη) αν εννοείς παραπάνω αυτόν για να αλλάξει επάγγελμα! Το ακούσαμε και αυτό. Διοικητικά να μην αλλάξει η ομάδα και θα βρει τον δρόμο της και ας πέσει (που δεν θα πέσει).

  12. Οποιος πει οτι ο οφη θα σωθει μας κοροϊδεύει… Του χρόνου θα πάμε πάλι στην F.L και από εκεί θα γεννηθεί ο νεος οφη και τα πλάνα των μεγάλων, θα ξεκινήσουν αργά και σταθερά.. Λυπάμαι που το λεω αλλα αυτή είναι η πραγματικότητα, ηταν κακός σχεδιασμός απο την αρχή..είμασταν το ποιο χαμηλό μπάτζετ τις S.L αυτα είχαμε αυτούς πήραμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κατι αλλο.. Η εποχή του οφη γύρισε σελίδα, με τον Μιχάλη Μπουση και ΣΙΑ κάναμε 7 προσθήκες δηλαδη για τον μέσο οπαδό απο τις 7 οι 5 ειναι παλτά ή δεν μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους αν δεν έχουν του ίδιου επιπέδου παίχτες που να μπορούν να παίξουν μπάλα.. Σαν οπαδός του οφη γνώμη για μένα θα έπρεπε να παρουν ενα φορ για γκολ που να βλέπει δίχτυα και ενα τερμα έμπειρο τέτοιου επιπέδου τα λεμε παλι του χρόνου στα χωράφια… τελικα ειχε δικιο ο αλλος στην αθλητική εκπομπή που μας είπε ομαδα ανσασερ κρίμα για τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές αυτος εκει να δίνει τα λεφτα του και να φεύγει απο το γήπεδο στενοχωρημενος…

    1. Ρε φίλε έχεις την καλοσύνη να αναφέρεις ποιοι είναι παλτά να μάθουμε κιεμείς; Α και πούσαι, δεν δίνεις το βιογραφικό σου στην Διοίκηση. Που ξέρεις, μπορεί να σε επιλέξουνε να κάνεις εσύ τις μεταγραφές. ΄ Ημαρτον

  13. Aπο την αρχη εβλεπα και εγραφα και δυστυχως δικαιοθηκα.για τις μεταγραφες του καλοκαιριου για την ευθυνη του παπ.για τις μεταγραφες του ιανουαριου για την ευθυνη του σαμαρα.ο σαμαρας πολυ λιγος για αυτη την θεση ανικανος.ο οφη εχει εδρα φιλαθλους προεδρο αλλα δυστυχως δεν φτανει.απο την αρχη γραφω αυτοι οι παικτες δεν μπορουν.δεν εχουμε το γκολ και η αμυνα μπαζει.σε καθε μυνημα μου εγραφα sos.

    1. οχι, δεν εχουμε πια εδρα..ο οποιοσδηποτε ερχεται, περναει καλα, μας ριχνει 1-3 γκολακια και φευγει παρηγορωντας μας

    2. Το πιο ανώδυνο για σένα όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι ότι είσαι παντελώς άσχετος. Δυστυχώς για σένα, βέβαια εσύ μάλλον νομίζεις ότι τόχεις. Δεν τόχεις παληκάρι μου, καλύτερα ασχολήσου με άλλο άθλημα, π.χ. κρίκμετ, μπέιζμπωλ, χόκεϋ επί πάγου. ΄Εχει αθλήματα δόξα τω Θεό. Αστο το ποδόσφαιρο, το μόνο κοινό που διακρίνω, είναι το περιεχόμενο της μπάλας, με ότι έχει μέσα το κεφάλι σου. Σύμφωνα πάντα με όσα γράφεις.

  14. Επειδή βλέπω αρκετούς φίλους (μπορώ να πω) οι οποίοι αντιμετωπίζουν τελείως χλιαρά, χαλαρά και άνετα τη μεγάλη επιστρΟΦΗ στη Β’, θέλω να τους ρωτήσω και να μου απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά. Έχετε σκεφτεί και μελετήσει σοβαρά και επί της ουσίας τι πρόκειται να συμβεί εάν επιστρέψει ξανά η ΟΜΑΔΑ στα χωράφια της Β’; Για αναλογιστείτε τι καταστάσεις θα ζήσουμε και θα ξαναπεράσουμε μέσα στο βούρκο αυτό. Δεν είναι απλά τα πράγματα έτσι όπως ορισμένοι τα αντιλαμβάνονται. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας κοιτάξουμε πως θα μπορέσουμε να σώσουμε την παρτίδα, μέχρι και την τελευταία στιγμή, κι από κει και πέρα βλέπουμε.

    1. Αμα ειναι ρε φιλαράκι να μπουμε εμείς να παίξουμε μπαλα εμεις οτι ειναι να δώσουμε σαν οπαδοί το δίνουμε και αυτο φαίνεται καθε Κυριακή για τους παίχτες δεν ξέρω αν εχουν καταλάβει πιυ παίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × three =