Του δίνουν την παραμονή και δεν την παίρνει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Του “λένε” του ΟΦΗ εμείς θα σε σώσουμε και εκείνος δεν κάνει τίποτα απολύτως. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Ξεκινώντας από τα μικρά και ασήμαντα. Εννοώντας το παιχνίδι του Φαλήρου όπου ήταν μια επανάληψη εκείνου της Τούμπας. Ο ΟΦΗ έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο παίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Επιθετικά, ανοικτά και η τακτική του Βέρα είναι ξεκάθαρη. Το είπε και ο ίδιος με την χαρακτηριστική δήλωση που έκανε χθες πως “αν φάμε 10, εμείς θέλουμε 7”.

Το θέμα είναι αν σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μπορεί ο ΟΦΗ να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού; Είναι ξεκάθαρο πως όχι. Δεν μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία.

Μεσοεπιθετικά ο ΟΦΗ το ακολουθεί αυτό το μοτίβο παιχνιδιού και φάνηκε τόσο χθες, όσο και με τον αγώνα κόντρα στην Λαμία. Αμυντικά όμως δεν μπορεί να το υποστηρίξει και αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Οι γραμμές παίζουν σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου, οι αντίπαλοι βάζουν γκολ όποτε θέλουν και μένει να φανεί πως θα αντιδράσει ο ΟΦΗ.

Εδώ μπαίνει ξανά το θέμα της νοοτροπίας και των προσωπικοτήτων που όπως έχω γράψει εδώ και μήνες, ο ΟΦΗ διαθέτει ελάχιστες και αυτό φαίνεται περίτρανα όταν η ομάδα τρώει το πρώτο γκολ και μετά καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Πλέον όμως επειδή στερεύουν τα λόγια και οι ελπίδες, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Τρία ματς έρχονται και χρόνος δεν υπάρχει. Και επειδή τα περιθώρια στενεύουν πάρα πολύ, ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ούτε έναν βαθμό απέναντι σε Λάρισα, Απόλλωνα και Λεβαδειακό.

Μιας και έγραψα για τον Λεβαδειακό και επειδή πολλά γράφτηκαν από το απόγευμα της Κυριακής, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Στον ΟΦΗ δεν φταίει που πήγε και κέρδισε στην Ξάνθη, αποκλειστικά υπεύθυνος για την θέση στην οποία βρίσκεται είναι ο ίδιος και δεν του φταίει κανένας άλλος.

Μάλιστα, εάν κάποιος δει τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών θα καταλάβει πως σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά ο ΟΦΗ είχε κάνει τρεις νίκες σε 22 παιχνίδια τώρα θα έβλεπε την παραμονή με το κυάλι. Και όμως ακόμα και τώρα βρίσκεται στο -3 από την θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Παρότι τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών είναι όλα ευνοϊκά για τον ΟΦΗ και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που ακόμα διατηρεί ελπίδες για την παραμονή του. Σε διαφορετική περίπτωση το παιχνίδι θα είχε χαθεί από τον Φλεβάρη.

Του “λένε” του ΟΦΗ εμείς θα σε σώσουμε και εκείνος δεν κάνει τίποτα απολύτως. Η πλάκα είναι ότι ακόμα και τώρα κρατάει την τύχη στα χέρια του. Εάν πέσει, ακόμα και σήμερα που γράφω αυτό το blog, δεν θα του φταίει κανένας άλλος παρά μόνο αυτός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

26 σχόλια

  1. Τα λες σωστα μεχρι ενος σημειου.Δεν συμφωνο μαζι σου,στην εμμονη σου για τον στρεζο,βασικο μειονεκτημα στα κορνερ στις εξοδους..λιγος για σουπερ λιγκα,αμυνα αν δεν παιζει ο ποτουριδης,για κλαματα..επιθεση το λεμε απο τον οκτωμβρη..παικτακια που ουτε μυριζουνε το γκολ..και οπως σου εχω ξαναγραψει no goal no party..εχω μια τεραστεια απορεια με τους Σαμαραδες,που σεβομαι απεριοριστα,ενα τερματοφυλακα.ρε παιδια ενα στοπερ..ενα γκολτζη..γιατι ??? δεν υπηρχε στην αγορα την υπερβαση γιατι δεν την εκαναν??? αντ αυτου ηρθαν παικτες βα εθνικης,παικτακια για μενα..κριμα και αδικο με οτι καταφεραμε περυση χωρις χρημματα,κλπ..να παει χαμενη αυτη η χροννια..πολυ κριμα και στεναχωρια.ρε μανο..εμεις σε οποια και αν παιζει εθνικη κατηγορια εκι θα ειμαστε..αλλα εχω μεσσα μου ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ???

  2. … Διαφωνώ ότι έχουμε εμείς την τύχη στα χέρια μας..
    Τώρα που εμείς παίζουμε με Λάρισα, που θα ρθει κι αυτή με το μαχαίρι στα δόντια, οι άλλοι παίζουν εντός με αδιάφορους..
    Γιάννενα – Ξάνθη
    Τρίπολη – Παναιτωλικός
    Λεβαδειακος – Λαμία
    Δεν έχουμε έλεγχο της κατάστασης, τουλάχιστον αυτήν την στιγμή.. Στο άμεσο μέλλον ίσως είναι αλλιώς τα πράγματα, αν έχουν απρόσμενες απώλειες οι από πάνω, προς το παρόν όμως οχι..
    Το παιχνίδι με την Λάρισα είναι απλώς για να μείνουμε ζωντανοί.. Αφού έστω και με Χ ακόμα κι εσύ Μάνο θα αποδεχτείς το αυταποδεικτο…

  3. Γεννήθηκα….. ΟΦΗ
    Μεγάλωσα….. ΟΦΑΡΑ
    Κατάντησα….. οφακι

    1. Πολλή ώρα το σκεφτόσουν αυτό;

  4. Επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι ρουλέτα, αυτό το “αν φάμε 10, εμείς θέλουμε 7” θεωρώ ότι μόνο ένας τρελός ή ανεγκέφαλος μπορούσε να το εκφράσει. Είμαι σκληρός και το ξέρω, αλλά με αυτή την “σημαία” θα είμαστε τυχεροί αν τρώμε μόνο 3άρες στους αγώνες. Και γιατί, συμφωνώ μαζί σου, δεν μπορούμε να το αντέξουμε αμυντικά αλλά και γιατί δεν το υποστηρίζουμε επιθετικά. Αν ήμασταν μια ομάδα που έβαζε εύκολα γκολ θα έλεγα, ΟΚ , ας το ρισκάρουμε. Τα τελευταία 4 παιχνίδια έχουμε βάλει 2 γκολ και αυτά ήταν γκολ της τιμής. Ήμαστε χασογκόληδες, δεν έχουμε παίκτη να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα και παίζουμε φουλ επιθεση. Μια ομάδα με τέτοια στοιχεία, μπορεί μόνο να κλέψει το αποτέλεσμα, με πρέσινγκ και σφικτή άμυνα. Όπως προσπαθούσε ο κακομοίρης ο Παπαδόπουλος που ήξερε τι όπλα έχει. Αυτοί οι δύο, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τι τρείς νίκες μου λές τώρα. Με τέτοιο τρόπο παιχνιδιου ούτε πόντο.

  5. Στήριξη κ μόνο στηριξη.ξανα λέω άνθρωπος που έχει λεφτά κ δείχνει ότι ήρθε για να φτιάξει όλο το οικοδόμημα του ΟΦΗ…ένα πράγμα μόνο θα πω.ο Παπαδόπουλος έπρεπε να φύγει γιατί δυστυχώς κάτι έπρεπε να αλλάξει..ομως πήραν ένα μεγάλο ρίσκο που δεν έπρεπε.δεν είμαστε τώρα για Μπαρτσελόνες κ παιχνίδι κατοχής κ ότι βγει.επρεπε να έρθει ένας άνθρωπος γνωστής τις Ελλάδας κ τον πραγμάτων.οπως κ 2 3 παίχτες όπως ο Βραζιλιάνος καλοί κ όταν λέμε καλοί εννοούμε καλοιιιιι…ρίσκο με παίχτες ρίσκο με βέρα.δεν τους βγαίνει όμως….λοιπόν εμείς εκεί στηρίζουμε κ μόνο ΟΦΗ αδέρφια…το μαχαίρι κ το καρπούζι το χουν αυτοί..

    1. Σαμαρας και παπαδοπουλος ριχνουν τον οφη.εφεραν και τον βερα φουλ επιθεση να τρωμε πανω απο 3 γκολ διοτι για να βαλουμε δεν εχουμε παικτη.αντι να κατσουμε πισω να μην φαμε και ισως βαλουμε 1 ειναι λογικο.αλλα χωρις αμυνα και επιθετικο να τρεχουμε μπροστα ειναι τρελα.χρειαζοταν ελληνας προπονητης να ξερει την κατηγορια.χρειαζοταν και τερματοφυλακας.σαμαρας υπνο βαθυ.κριμα για την ομαδα.κριμα για το αφεντικο κριμα για τους φιλαθλους .σαμαρα δεν κανεις γι αυτη την θεση.εριξες την ομαδα.

      1. ναι, πραγματικα ειναι τρελα ο τροπος που παιζει ο βερα..και με λαμια και με ολυμπιακο, μπηκαμε και τρεχαμε σα τρελλοι λες κι ειμαστε λιβερπουλ και μετα τα φτυσαμε (λογικο)..συνολο γκολ 2-8…εβλεπα τη σεντρα στο πρωτο γκολ του γαυρου..κι ελεγα, τωρα θα βγει ο στρεζος να την πιασει η να τη διωξει!! μπαααα…την αφησε να κανει ολη τη διαδρομη,(αυτος νομιζει οτι εχει αμυνα Πικε με Τσιελινι) την εχασε ο αμυντικος(σιγα μη την εδιωχνε) και μεχρι κι ο μασουρας μας εβαλε γκολ στην κλειστη γωνια με κεφαλια (καλα αυτα δε γινονται)..μα ειναι κατασταση αυτη? ντραπηκα!

  6. Η ατακα του προπονητη ακυρη.Ριχνει την ιδια την ομαδα του λεγοντας ότι ειναι…ικανη να φαει 10 γκολ!! Πιστευω οτι οι περισσοτεροι (να μη πω ολοι) οι παιχτες που εχει η ομαδα καλοι κακοι ή μετριοι, δεν ενδιαφερονται αν ο ΟΦΗ θα παιζει Α ή Β εθνική του χρονου.Θα καταλαβαιναν τον κινδυνο κ θα επαιζαν μπαλα στο φουλ για 90′ και δε θα…γονατιζαν με το πρωτο γκολ που δεχεται η ομαδα.Προς το παρόν πονανε τα ματια μας.Μακαρι να γυρισει ο διακοπτης κ να δουμε αλλον ΟΦΗ…

    1. δεν ειναι οτι γονατιζουν αν φαμε γκολ..απλα δεν μπορουν να το ανταποδωσουν..ετσι και φαμε πρωτοι γκολ, ειμαστε σχεδον τελειωμενοι…ψυχολογια μηδεν…προσπαθουν αλλα δεν μπορουν..γυρνανε τη μπαλα μεχρι εξω απ την περιοχη καιτην χανουν η ακομα και τετ α τετ να βγουν, δεν το βαζουν…αυτο φαινεται στα τελευταια ματς…δεν δειχνει η ομαδα ικανη να παρει αποτελεσμα..απλα πραματα..ελπιζω να κανει νεα αρχη με τη λαρισα…μονο ελπιζω γιατι δεν ειμαι σιγουρος…

      1. Το ίδιο πράγμα λέτε, αδερφέ.

        1. οχι δε λεμε το ιδιο..ο φιλος λεει οτι γονατιζουν μονο ψυχολογικα , εγω λεω οτι εκτος τα ψυχολογικα, δεν εχουμε και δυνατοτητες τελικα οπως φαινεται

  7. Ο Λεβαδειακός πήρε Καραγωργίου και σε 6 ματς πήρε 10 βαθμούς!!!!!
    Βρείτε τον βλάκα…………

  8. Δυστυχώς η ομαδα είναι σε δύσκολη θέση…
    Αλλά δεν μπορώ να ακουω να λενε για την διοίκηση κ τον Μπουση, αν δεν ηταν ολοι αυτοί τωρα θα κλεγοντουσαν ολοι για λεφτά κ τετοια…τώρα λεμε άλλα;;; ολοι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι κ να υπάρχει κ κατανόηση σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν πιστεύω ολοι εμείς να μπορουσαμε Γενάρη μηνα να βρούμε καλύτερους παίκτες απο αυτούς που εφεραν…αν κάποιος μπορουσε να μας το πει.κ όποιος έχει λεφτά να δώσει,να τα δώσει κ να μην κάνει τον έξυπνο εκ του ασφαλούς…
    Κ πρέπει να μάθουμε οτι στον αγώνα υπάρχει κ η ήττα κ ο υποβιβασμός,έτσι είναι το πρωτάθλημα…
    Κ ευτυχώς που έχουμε κ έναν σοβαρό, οπως φαίνεται ως τώρα, άνθρωπο που χώνει λεφτά για να γουστάρουμε εμείς…κ αν πέσουμε που είναι 50-50 ακόμα θα είναι εκεί όπως λέει κ θα τα ξανα χώσει…
    Καλη δύναμη σε όλους παιδιά κ με την νίκη!!!
    Οφαρα ρε!!!!

  9. Η ομαδα εχει πρόεδρο που ενδιαφέρεται. Εχει παράγοντες μοναδικούς που καμμία άλλη ομαδα δεν εχει και βγάζει υγεια απο παντού. Απο το τροπο οργάνωσης που παει να φτιάξει μέχρι τις συνεντεύξεις τύπου και τις δηλώσεις η ομαδα βγάζει αλλο αέρα ευρωπαϊκό που δεν εχει καμία σχέση με τη κακομοιριά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και να πέσουμε η περσινή ΧΡΟΝΙΑ κύριοι δεν παει χαμένη γιατι αυτή μας έφερε τον Μπουση και τους Σαμαραδες και τον Ηλία. Πρεπει να έχουμε υπομονή και μακροπρόθεσμη οπτική. Μια σοβαρή ομαδα δεν φτιάχνεται απο τον Οκτώβρη μέχρι το Μαρτη. Θελει υπομονή επιμονή και διάθεση. Αν καταφέρουμε να σωθούμε είμαστε ωραίοι και μάγκες. Αν δεν σωθούμε εμείς στηρίζουμε την ομαδα και τις επιλογές των ανθρώπων της γιατι εμείς είμαστε ΟΦΗ. Δεν είμαστε οι τελευταίοι βαζιβουζουκοι των άλλων ομάδων. Είμαστε ΟΦΗ.

  10. 1. Διαφωνω με οσους λενε οτι αν πεσει η ομαδα δεν εγινε και τιποτα φοβερο , θα τη στηριξουμε κλπ…τι θα στηριξουμε δηλαδη? περισυ με τετοια ρεντα, καναμε κταπληκτικη πορεια, ανεβηκαμε με τοσα ονειρα, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ? και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αν πεσουμε και ξαναανεβουμε (που ειναι πολυ δυσκολο και το εννοω), ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΜΕΣΩΣ? αυτο θα γινεται? τετοιο οφη θελουμε? εγω αλλους οφηδες θυμαμαι τα τελευταια 30 χρονια!! μαγκες αν πεσουμε, θα μας ξεχασουν ολοι…τελος…2. τωρα για το παιγνιδι της ομαδας…που πας ρε φουκαρα βερα, να παιζεις επιθετικα? με τους ασφαιρους? σου εχουν δωσει δειγματα οτι σκοραρουμε ευκολα? εδω θαμαστε, θα το βλεπουμε τη κυριακη, θα χτικιασουμε παλι μεχρι να βαλουμε γκολ, αν βαλουμε!! κοιτα εκει να νικησεις μισο-μηδεν, παιξε επιφυλακτικα, σφιχτα, με υπομονη και μη σκας τους παικτες να σκοτωσουν τον αντιπαλο με φανταζι ενεργειες, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΡΕ ΒΕΡΑ! ασε λοιπον τα καουμποιλικια και κοιτα αργα και σταθερα να βαζουμε ενα γκολ και να μη τρωμε κανενα!

  11. α και ξεχασα να πω οτι αν εφαρμοσει τη φιλοσοφια του ο βερα, θα σπασουμε καθε ρεκορ εισπραξης γκολ στη σουπερ λιγκ…δεν ειναι Πικε ο Παπαζογλου κυριε Βερα μας…ουτε μεσσι ο γιακουμακης…

  12. Μιχάλη τα σχόλια σου είναι πολύ προσεγμένα θα έλεγα στον αντίποδα όμως όσοι έχουν γερό στομάχι θα βλέπουν τον ΟΦΗ στην 2η κατηγορία και αφού δεν άλλαξα ομάδα ακόμα τότε μάλλον δεν θα αλλάξω ποτέ!!!
    Το είπα και το ξαναλέω ζούμε την απόλυτη παρακμή της ομάδος από την μεταπολίτευση και η ειρωνία είναι οτι επρόκειτο για αγωνιστική παρακμή και οχι για διοικητική!!!
    Λοιπόν Μιχάλη είπες και την λέξη κλειδί ασφαιροι και όταν κάποιος είναι άσφαιρος αντί να γαστρώσει στο τέλος τον γαστρώνουν έτσι και μεις!!!Προσωπικά τουλάχιστον στην β’ ας κρατήσουν μονάχα τις προσθήκες του Γενάρη πλην του βαζ ,γιακουμάκη και πάρσον να ξηλώσουν ολοσχερώς όλο το υπάρχον ρόστερ συν του βέρα που πήγε και έβαλε για φόρ τον νέϊρα άκουσον και ήμαρτον και τότε θα μιλήσουμε για υγεία φίλοι τώρα μόνο ψώρα βλέπω και συγνώμη κιόλλας άλλα ψώρα ζέχνει στην ομάδα….άχρηστοι παίχτες χωρίς ηγέτη και όραμα που πάς???

    1. Το σχόλιο 27/2 3:28 πμ δεν μου ανήκει παίδες ο άρρωστος από τα χανιά aoxara & alternative έπαθε κρίση πάλι και ξαναχτύπησε με το όνομα μου.Αδερφέ Δένδρωνας δεν γίνεσαι όσο και να χτυπιέσαι θες να κεράσω καφέ να με βγάλεις φώτο;

  13. Μάνο φίλε μου, χουμε πέσει. Και στο λέω εγώ, που μέχρι πρόσφατα ξέρεις τί άποψη είχα. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

  14. θεωρητικα, φαινεται δυνατο να κερδισουμε τεσσερεις μικρες ομαδες στην εδρα μας και μια πεσμενη εκτος….πρακτικα ομως αλλα και στατιστικα αλλα κυριως με βαση την εικονα μας, ειναι σχεδον ακατορθωτο….πιο ρεαλιστικο ειναι να κανουμε 2 νικες εντος και 2 ισοπαλιες και 1 νικη και μια ισοπαλια εκτος η μια-δυο ισοπαλιες εκτος (με τα χιλια ζορια) ..αλλα ετσι θα φτασουμε το πολυ 26-29 βαθμους, που δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι σε σωνουν…

  15. τα συστηματα εδω που βρισκομαστε δεν μπορουν να λειτουργησουν..δεν εχουμε τη ψυχραιμια να τα εφαρμοσουμε.. αφηστε λοιπον τις τσαχπινιες, γιατι δεν τοχετε….προτεινω στα ματς στην εδρα μας, αμυντικο συστημα , σφιχτο κεντρο και σεντρες και σουτ απο παντου , μπας και μπει κανα γκολ απο φαουλ, κορνερ η απο λαθος αντιπαλου…ετσι παιζουν πολλες ομαδες, δεν ειναι ντροπη….στα εκτος εδρας ματς , φουλ αμυντικο συστημα, 10 ατομα πισω και ενας γρηγορος μονιμα στη σεντρα να περιμενει αντεπιθεση….μονο ετσι θα σωθουμε αν σωθουμε κι απ του χρονου με καλο τερματοφυλακα, σεντερ μπακ και σεντερ φορ, ας δωσουμε και θεαμα (αν μπορουμε)….αυτα απο μενα

  16. Πάντως ρε παιδιά πως τα φέρνει η ζωή έτσι ώστε πέρυσι που ο ΟΦΗ πραγματικά κινδύνευε
    με ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ σε μια εποχή που έφυγαν οι ντίβες βλ.κουσκουνάς κτλ όπου έμειναν στο ρόστερ μονάχα οι απλήρωτοι οι οποίοι απλήρωτοι ανέβασαν τον ΟΦΗ τρένο βλ.ντίνας κτλ Όπου ένας ολόκληρος ΟΦΗ ζούσε κυριολεκτικά από ΈΡΑΝΟΥΣ που ο παπαδόπουλος ψιλοξεφτιλίστηκε όταν οι πρώην παγκίτες ανέβασαν την ομάδα ,σήμερα φθάσαμε στο σημείο να έχουμε ένα τρανό μπούση να πληρώνει την μάρα και την σάρα ένα σκασμό λεφτά και οι ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ μας αγρόν ηγόραζον φτου σας και πάλι φτου σας και να πάτε όλοι να γραφτήτε στο μπαλέτο αχρηστοι πλην του ντίνα και 2-3 ακόμη!!!
    Ξέρει κανένας να μου πεί τι θα γίνει σε περίπτωση που πάμε μπαράζ???
    Ευχαριστώ!!!

  17. Αμυντικό σύστημα… (το σύστημα για το οποίο μερικοί επικαλούνται (σωστά ίσως) τον Αναστόπουλο)… Απαιτεί αντοχή σε διαρκεις φάσεις του αντιπάλου και αντεπιθέσεις… Σάμπως όμως μπορεί να το παίξει και αυτό; Όταν με την πρώτη φάση ή με το πρώτο στημένο του αντιπάλου το επιθετικό μας δίδυμο οδηγείται στη σέντρα… Ναι μεν ίσως να μην τη διατύπωσε και τόσο καλά την άποψή του ο Βέρα αλλά κάπου τον καταλαβαίνω. Εδώ που φτάσαμε, πάμε και ότι βγει…

    Βέρα, Παπαδόπουλος, Αναστόπουλος κλπ δεν μπορουν πλέον να μπουν οι ίδιοι να παίξουν……

    1. εγω παλι, δεν τον καταλαβαινω τον βερα…καμμια ομαδα σοβαρη που ξερει τις δυνατοτητες της δεν παιζει επιθετικα …να παιζεις επιθετικα χωρις ικανους επιθετικους και με ανυπαρκτη αμυνα, δεν το καταλαβαονω….θα τρωμε γκολ με το τσουβαλι! παιξε ρε ανθρωπε αργα και σγιχτα, ασε τα φανταιζι, πες να κανουν γιομες, σεντρες και σουτ και οτι βγει…ενα λαθος θα το κανει ο αντιπαλος..μετα κατσε ταμπουρι και παιζε με αντεπιθεσεις..αυτο μπορουμε και οτι βγει

      1. Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι δεν αντέχει να παίξει ούτε το ταμπούρι. Του οποίου στόχος είναι να μη σου βγάλουν φάσεις. Θυμίσου, Λάρισα, Λειβαδιά, Τρίπολη, Άρη στον πρώτο γύρο όπου έτρωγε τις φάσεις καταιγιστικά και το γκολ ήταν θέμα χρόνου (αφενός στη Λάρισα μόνο από τύχη δεν το φαγε, αφετέρου στα δύο ματς προηγήθηκε και έχασε….) Το θέμα είναι ότι η ομάδα δείχνει ανήμπορη (τώρα, δεν έχει δέσει, είναι ανίκανοι, αδιάφοροι, ή συμβαίνουν “άλλα”, ο Θεός και η ψυχή τους…..)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two + one =