Ο 10λογος της Κυριακής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επειδή τα νεύρα όλων μας έχουν χτυπήσει μπιέλα, ας ασχοληθούμε λίγο με την μπάλα και μόνο με την μπάλα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ξεκινάω με το ζουμί της υπόθεσης και με την προϋπόθεση να γράψω μόνο για μπάλα εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Παρακαλώ, όσοι μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε να κάνετε το ίδιο και στα σχόλια.

ΟΧΙ άλλη γκρίνια, όχι άλλη μουρμούρα

1. Ο κόσμος να προτιμήσει το γήπεδο αντί για τα καρναβάλια. Το καταλαβαίνω πως έχεις απογοητευτεί, έχεις εκνευριστεί, έχεις τσαντιστεί με αυτά που βλέπουν τα μάτια σου. Όμως την Κυριακή το γήπεδο πρέπει να είναι καμίνι. Αντιλαμβάνομαι την στενοχώρια να βλέπεις τον ΟΦΗ να διασύρεται στο Φάληρο όμως ο ΟΦΗ είναι ο ΟΦΗ. Τίποτα δεν έχει κριθεί (ακόμα τουλάχιστον) και όλα παίζονται. Έλα την Κυριακή, κάνε το καθήκον σου αλλά τουλάχιστον κάνε το.

2. Να μπει ένα γρήγορο γκολ. Ο ΟΦΗ το πέτυχε και στα τρία παιχνίδια που κέρδισε φέτος. Σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Παναιτωλικό. Αυτό πέραν του αγωνιστικού ζητήματος, λειτούργησε ευεργετικά και στην ψυχολογία του κόσμου αλλά και των παικτών. Φεύγει το άγχος, φεύγει η πίεση και ο ρεαλισμός προσεγγίζει την πραγματικότητα.

3. Να βρει γκολ από τα εξτρέμ του. Όταν ο Νέιρα είναι πρώτος του ΟΦΗ (και ενώ έχει λείψει από αρκετά ματς φέτος) καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά δημιουργικά. Ο ΟΦΗ δεν παίρνει γκολ από τα φορ του, αυτός που σκοράρει είναι το “10αρι” του και οι winger του δεν έχουν συνεισφέρει τίποτα απολύτως στο κομμάτι του γκολ.

4. Να μην λιγοψυχήσει. Το παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 30′, ούτε στο 45′. Αποδείχθηκε και κόντρα στην Λαμία πως μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, με το που ξεκίνησε το δεύτερο τους προκατέβαλε το άγχος. Από το 47′ ο ΟΦΗ έψαχνε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με βαθιές μπαλιές αφήνοντας στην άκρη το σωστό σχέδιο που είχε εφαρμόσει. Το άγχος της νίκης και του “πρέπει” τον γέμισε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Και ειδικά μετά το 0-1, το ματς τελείωσε.

5. Η πίστη στο πλάνο του Βέρα. Κόντρα στην Λαμία οι παίκτες το πίστεψαν για 40-45 λεπτά. Άλλο ότι δεν ήρθε το γκολ, έβγαλε φάσεις, δημιούργησε ευκαιρίες. Το ότι δεν σκόραρε, είναι μεν θέμα ικανότητας αλλά είναι και θέμα τύχης.

6. Τα ατομικά λάθη να περιοριστούν στο 0%. Κόντρα στην Λαμία, ο ΟΦΗ δέχτηκε και τα τρία γκολ από τρία λάθη, τριών διαφορετικών παικτών. Το ίδιο και κόντρα στον ΟΣΦΠ όταν το ματς τελείωσε από το 30′.

7. Η Λάρισα είναι κακή ομάδα όμως έχει αυτό που δεν το έχει ο ΟΦΗ. Είναι μαχητική, σκληρόπετση και σκληροτράχηλη. Ποιότητα δεν διαθέτει, αν εξαιρέσουμε τον Ντέλετιτς, όμως παλεύει όλα τα παιχνίδια. Παίζει στο κόκκινο μέχρι τέλους και δείχνει μεγάλη διάθεση μαχητικότητας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Απόδειξη το γεγονός ότι γύρισε το ματς στο Αγρίνιο από το 2-0 στο 2-2 κα παραλίγο να το πάρει κιόλας.

8. Να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που θα βγάλει. Σε τέτοια κλειστά παιχνίδια, γιατί κακά τα ψέμματα η Λάρισα βολεύεται και με το “Χ”, είναι σημαντικό το να σκοράρει στις φάσεις που θα βγάλει και μπορεί να είναι και λίγες. Με την Λαμία έβγαλε πολλές, δεν σκόραρε, στο Φάληρο έβγαλε δύο αλλά πόσες και να βγάλει κόντρα στον Ολυμπιακό;

9. Να είναι ο Μεγιάδο, ο Μεγιάδο του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός παίζει τραυματίας από τον Γενάρη. Ή τουλάχιστον δίχως να έχει αποθεραπευτεί 100%. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς δεν έχει υποχωρήσει, ο ίδιος παίζει χωρίς ανάσα με συνεχόμενα παιχνίδια (με εξαίρεση αυτό με την ΑΕΚ) και η απόδοση του έχει πέσει στα τελευταία παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο πως όταν αυτός είναι καλά, τότε ανεβαίνει και η υπόλοιπη ομάδα.

10. Να μην χάσει την ψυχραιμία του ακόμα και όταν έρθει η στραβή. Παρότι στο ματς με την Λαμία δέχτηκε νωρίς το 0-1, ήταν σαν να έφαγε το γκολ στο 90′. Παραδόθηκε αμαχητί, έφαγε τρία και θα μπορούσε να φάει και περισσότερα φτάνοντας στον διασυρμό. Όσο περνάει το πρωτάθλημα, η μπάλα θα βαραίνει ακόμα περισσότερο και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι. Όποιος δεν μπορεί, απλά δεν παίζει. Τώρα θα παίξει ρόλο η ψυχραιμία και η παρουσία της προσωπικότητας που θα βγάλει ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

36 σχόλια

  1. Όχι άλλη γκρίνια ,όχι άλλη μουρμούρα όχι όμως κι’άλλος βιασμός του ιστορικού και ένδοξου εμβλήματος μας από τους ανύπαρκτους που το φοράνε και κάθε κυριακή χάνουν αμαχητί !!!!
    Άλλη κατάθλιψη μέσα στο γεντίκουλέ και άλλα πεταμένα χρήματα χαράμι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ καλύτερα να πάνε στο ψυχολόγο που σιγά σιγά μάλλον θα μας χρειαστεί γιατί την κυριακή δεν την γλιτώνουμε την κατάθλιψη !!!Ρε άντε από κεί ξεφτίλες!!!Έμενα το μυαλό μου από το μάτς με λαμία και μετά πλέει στις μεταγραφές του καλοκαιριού στην β εθνική τέλος ότι και να πείτε φουνταμέντο ξύπνα!!!

    1. Μ’ αρέσει ρε μεγάλε που είπα όχι μουρμούρα. Απλά τα πράγματα, όποιος δεν το πιστεύει κάθεται σπίτι του.

      1. Κρίμα για τον κόπο της απάντησης σου.
        Από πότε απαγορεύετε να εκφέρεται άποψη απαισιοδοξίας?
        Εσύ δλδ πιστεύεις στην παραμονή?
        Δεν το νομίζω.
        Όσο για το ξεφτίλες στους παίκτες πήγαινε!!!

        1. Εγώ καταρχήν δεν σου μίλησα για υποχρεωτική αισιοδοξία. Είπα να σχολιάσουμε μόνο για μπάλα και τίποτα άλλο.

  2. Η ομάδα δεν μπορεί, ας το πάρουμε απόφαση, άντε γεια….

  3. Πάμε παρακάτω ούτως ή άλλως δεν περίμενα τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από αυτό που είσπραξα!!!
    Λοιπόν παιδιά παίζαν λέει κυνηγητό σήμερα στην προπόνηση για να τους ανέβει λέει η ψυχολογία και ρωτώ αν την κυριακή χάσουν σειρά θα έχει το κρυφτό? ή το δεν περνάς κυρά μαρία δεν περνάς περνάς?
    Ο πάτρικ ογκουνσότο στο survivor λέει κρίμα να μην τον είχαμε την κυριακή κόντρα στην λάρισα.Και τέλος ο αλέφαντος μας θεωρεί ήδη στην β να αγιάσεις ρε αλέφαντε γιατί εδώ επικρατεί μαλάκυνση σωτηρίας!!!!Μαθηματικά την κυριακή θα κλαίμε και αν όχι αυτή την επόμενη και ο Θεός να με βγάλει ψεύτη και άπιστο και όχι ο κόσμος!!!

    1. Φιλε, εχεις πολλα προβληματα.
      Σου ευχομαι ολοψυχα να τα λυσεις.

      1. Ευχαριστώ Γιώργο τι θα έλεγες να μου συστήσεις το δικό σου γιατρό?
        Βρε αμε στο διάολο πρέζακα και κοίτα τα δικά σου προβλήματα και άσε την ψώρα των άλλων άλλιως αντί να χλευάζεις παλιοβλάκα μίλα με επιχειρήματα για τα προβλήματα μου !!! Άμε στην γυάλα σου τώρα μαργιόλακα!!!

        1. Δοκιμασε εδω Νικητα μου.
          https://www.vrisko.gr/dir/psyxanalytes/irakleio/

          Να σαι καλα για τα καλα σου λογια.
          Σου ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα.
          Καλη σου συνεχεια.

  4. Πέντε ομάδες βρίσκονται σε 5 βαθμούς διαφορά 8 αγωνιστικές πριν την λήξη.Άρα δεν έχει χαθεί τίποτα.Αυτό που με διαλύει είναι η χιλιάνικη φιλοσοφία κτητικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας λες και είσαι η Μπάρτσα όταν ΔΕΝ έχεις τους κατάλληλους γι΄αυτό παίκτες.Όταν οι άλλοι τρώνε σίδερα και κλείνονται πίσω σαν σκατζόχοιροι ψάχνοντας την κόντρα εσύ μου μιλάς για το 7-10(!!!) και με τελειώνεις.

  5. κι εμενα με χαλαει η δηλωση του βερα, γιατι δυστυχως δειχνει αγνοια της ελληνικης πραγματικοτητας..οταν οι προεδροι των υπολοιπων ομαδων τρωνε κρυφα μαζι σχεδιαζοντας μηχανοραφιες, εμεις λεμε μπουρδες και κανουμε τους φιλοξενους στο ηρακλειο…ναι, παρεπιπτοντως, ειχε εν μερει δικιο ο αλεφαντος σ αυτα που ειπε, οχι σε ολα βεβαια..τωρα, τι θα γινει απο δω και περα?να σας πω εγω…στατιστικα, πρακτικα και με βαση την αποδοση μας, ειναι αδυνατον να κανουμε 4 νικες στο ηρακλειο(μακαρι να διαψευστω βεβαια)..το πιο πιθανο, ειναι να κανουμε 2 νικες και δυο ισοπαλιες ή τρεις νικες και μια ισοπαλια ή ηττα…αυτα στο ηρακλειο…στα εκτος εδρας τωρα, το πιο πιθανο ειναι να παρουμε μια ισοπαλια η στην καλυτερη μια ισοπαλια και μια νικη ή δυο ισοπαλιες…οτι παραπανω παρουμε στα εκτος, θα ειναι θριαμβος!! αυτοι οι βαθμοι μεσα εξω, ειναι μεταξυ 26-33 βαθμους…για μενα η σωτηρια η σιγουρη, ειναι στους 31-32…τριτο θεμα ο τροπος παιγνιδιου…φιλε χαιμε βερα…ασε τις μεγαλοστομιες γιατι μας κοροιδευει ολη η ελλαδα και κοιτα να εχεις:σφιχτη αμυνα, σφιχτο κεντρο, οχι πουληματα της μπαλλας και τρεις παικτες τουλαχιστον μονιμα πισω….στην επιθεση πες τους να κανουν σουτ απο παντου και σεντρες (δεν ειμαστε ικανοι για καθετες πασες και ενα-δυο εμεις), με την ελπιδα να κανει καποιο λαθος ο αντιπαλος και να μπει το γκολ η απο καμμια στημενη φαση φαουλ η κορνερ (απο κορνερ δεν θυμαμαι να εχουμε βαλει γκολ φετος)..αν μπει το γκολ, πισω ολοι και παιγνιδι αντεπιθεσεων….μονο ετσι…αμα σωσεις την ομαδα και μετα, μπορεις να τους πεις να παιζουν πασιστσες με τακουνακια και να κανουν μαγκιες…αα! και πες στο στρεζο να κανει καμμια εξοδο στα κορνερ και στα φαουλ, γιατι μας εχει κανει καρδιακους..αυτα…θα περιμενω το ματς της κυριακης

    1. Παπ.σαμαρας.δημοσιογραφοι .εφτιαξαν αυτη την ομαδα την οποια ο βερα με την φιλοσσοφια του την οδειγει β εθνικη.οι ελπιδες λιγες.διασυρμος.κριμα στους φιλαθλους και στον προεδρο

  6. νομιζω θα κερδισουμε τη κυριακη ….αλλα δεν φτανει αυτο….μετα ειναι η μεγαλη προκληση….πιστευω αν κερδισουμε τον απολλωνα στη ριζουπολη, θα ανεβουμε πολυ ψυχολογικα και θα εχουμε πολλες ελπιδες…αν οχι, θα απομεινουν 6 ματς που θα πρεπει να δινουμε το 120% των δυνατοτητων μας…μεσα εξω….αλλα να αλλαξει μυαλα κι ο βερα..μην αγχωνει τους παικτες να βαλουν γρηγορο γκολ..γιατι αυτο κανει απ οτι φανηκε με λαμια και οσφπ…ελεος δηλαδη,,,δεν κερδιζεις ετσι

    1. οσους προπονητες εχω ακουσει να κανουν δηλωσεις, ολοι λενε, χρειαζεται υπομονη για το γκολ, κλπ…εμας ο δικος μας, γιατι βιαζεται τοσο?

  7. τουλαχιστον μπαινει ο πατρικ στο σαρβαιβορ να χουμε να ασχολιομαστε αν μας απογοητεψει η ομαδα…

  8. ειρηνη πασαι…..φιλοι μου εμεις θα παμε στο γηπεδο σαν ομιλητες να χειροκροτησουμε να φωναξουμε για την ομαδα μας και αν ερθει το αποτελεσμα ηρθε.ετσι και αλλιως και στην τριτη και στην βητα εθνικη το ιδιο καναμε σαν γνησιοι ομιλητες.το ξερω πως στην ηττα χαλιομαστε και κανεις μας δεν την θελει αλλα αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.αυτοι ειναι οι παικτες μας.με αυτους θα παμε μεχρι τελος.τωρα γιατι δεν πηραμε αποτελεσμα με καποιες ομαδες ,γιατι χασαμε και εαν και εφοσον αυτα ανηκουν στο χθες.ειμαι σιγουρος πως ολοι αγαπατε τον ομιλο .εισαστε στεναχωρημενοι ολοι για την πορεις της ομαδας μας αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητα.μακαρι να μπορουσαμε και εμεις να μπαιναμε στο γηπεδο να παιζαμε.αλλα δεν μπορουμε μονο να στηριξουμε μπορουμε και αυτο θα κανουμε.ενωμενοι λοιπον παντα.

  9. Ομάδα μηδέν.
    Προπονητής στο κόσμο του.
    Μεταγραφές Ιανουαρίου για τον Γιούχτα.
    Πουρσανίδης χειραψίες.
    Σαμαράδες λόγια λόγια λόγια και προσλήψεις κουμπάρων και περαστικών…
    Και ο Μπουσαρος κάνει τον ΟΦΗ μας πάτημα για επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Κρήτη. Α…Και πασετάκια..
    Αχ ρε κατακαημένε ΟΦΗ, πάλι στη πλάτη σου θα τα τσεπώσουν και θα φτιαχτούν πολλοί.

  10. Και μετά μας λέτε να αφήσουμε τα καρναβάλια για το γήπεδο..Λες και έχει διαφορά…

  11. Επειδή μερικά απο αυτά που διάβασα έχουν αρκετή πλάκα, να συνεχίσω και εγω! Λοιπόν εξω οι Μπουσης, Πουρσανιδης, Σαμαραδες κλπ και να επανέλθουν , άρον άρον οι Πουλινακης, Κορωνακης, Κλαδος, Μαχλας, Τσάλος, Βατσινας κλπ, που μόνο καλό έκαναν στον ΟΦΗ! Μάγκες συνεχίστε, πλάκα έχετε!!!

    1. Φιλε συνονοματε Γιωργο, μην αγχωνεσαι.
      Τρολαρουν, μην ψαρωνεις.

  12. Καλησπέρα σε όλους τους πραγματικά ομιλητές. Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας χωρίς παρατράγουδα και με πολύ υπομονή. Αφήστε πεχτες και προπονητή να κάνουν αυτό που μπορούνε. Όποιος γιουχαρη την ομάδα πρέπει να τον πετάξουμε έξω από το γήπεδο. Και μην ξεχνάμε ποιους πάνε να γιουχαρουνε. Τους πεχτες που κράτησαν την ομάδα πέρυσι και έβαλαν πάνω από όλα την ομάδα. Χειροκρότημα από το ζέσταμα μέχρι τέλος και θα έρθει η νικη

  13. Φίλε Γιώργο. Χ σύμφωνω απόλυτα με την τοποθέτηση σου. Βγενει ο κάθε μικρομυαλος και λέει την κάθε παπαριατου για πεχτες προπονητή και διοίκηση. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ομιλητές απλά φοβούνται ότι αυτά που λέει η διοίκηση θα γίνουν πραγματικότητα και τότε θα σας δω εσάς που γιουχαρετε. Θα είστε στις πρώτες θέσεις να χειροκροτατε πουστοβαζελη κολογαβρη

  14. εγω θα περιμενω να δω την ομαδα τη κυριακη,,,αν δεν κερδισουμε δεν αξιζουμε και να μεινουμε..σ οσους αρεσει η β εθνικη και δεν χαλιουνται, καλοριζικη και καλη διασκεδαση…εγω μεγαλωσα με τον οφη του δημητρη παπαδοπουλου, του ξωμεριτακη, του νιοπλια, του βερα, του ροναλντ γκομεζ, του γκεραρντ…μ αυτα που βλεπω τωρα ντρεπομαι…εδρα δεν εχουμε, κανεις δεν μας φοβαται, ολοι μας εχουν στο ψιλο….γινετε ομαδα η πεσετε…κι οταν ξανανεβητε, καντε παλι ιδιες μεταγραφες να προκοψουμε

  15. και κατι ακομα..ηγετη η ομαδα εχει? ποιος ειναι? πρεπει να ξερουμε! χωρις ηγετη, που πας?ποιος παιρνει την ομαδα πανω του την κρισιμη στιγμη? υπαρχει κανεις? μπορει κανεις? αν η απαντηση ειναι οχι, δεν υπαρχει σωτηρια

  16. Φίλε Γιώργο-4 στην ζωή ότι δίνεις παίρνεις εσύ μου αξίωσες χλεύας και ειρωνία χώρις να το αξίζω και χώρις να σε προκαλέσω ενώ εγώ σου αξίωσα ύβρεις και διδαχές που τις άξιζες αλλά και πάλι πότε δεν θα μάθεις απο το λάθος σου γι’αυτό αγόρι μου άσε τα ευχολόγια και τα δήθεν καλά λόγια σου και πες μου ναι βρε μαλάκα δένδρωνα έσφαλα και αναθεωρώ γιατί είμαι άντρας με @@ κατάλαβες φίλε γιώργο-4
    τότε και μόνο τότε να ασχοληθείς ξανά μαζί μου γιατι στην ζωη σιχαίνομαι 3 πράγματα τους δικαστές τους χλευαστές και τους υποκρίτες άντε καλό βράδυ τώρα !!!!

    1. Αγαπητε Νικητα.
      Σε διαβαζω καιρο. Δεν αμφιβαλλω για την αγαπη σου στην ομαδα.

      Anger management λεγεται, ψαξτο.

      Καλη συνεχεια.

  17. Ειλικρινά κρίμα που επιβεβαιώθηκα σε όλα τα παραπάνω σχόλια μου.Απο το μάτς με την λαμίτσα σταμάτησα να ασχολούμε συνειδητοποίησα τον επερχόμενο υποβιβασμό και έτσι τρώω κοιμάμαι εργάζομαι κτλ χωρίς κατάθλιψη.Όμως ευτυχώς δεν πήγα γήπεδο και νιώθω γεμάτος!!!Η μισή αλήθεια κρύβεται στο οτι οι παίκτες είναι τόσο ανίκανοι ποδοσφαιρικά που ο παπαδόπουλος θα έπρεπε όχι απλά να ντρέπεται για τις επιλογές του αλλά να αλλάξει επάγγελμα η άλλη μισή αλήθεια κρύβεται στο οτι ΜΑΛΛΟΝ η διοίκηση του κου Μπούση ξεπουλάει όλους τους αγώνες έναν προς έναν με σκοπό 1ον το κέρδος και 2ον και βασικότερον να φτιάξει υγειή ομάδα με γερές βάσεις απο την 2η εν τάξη κατηγορία και να το θυμάστε αυτό!!!Όμως κανένας μπούσης και καμμία διοίκηση δεν ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παίζει με τις λύπες μας τις χαρές μας και τα ονειρά μας επειδή στο βωμό του χρήματος ξεπουλάνε κάθε ΙΔΕΑ ντροπή σας ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!
    Καλές μεταγραφές εύχομαι ολόψυχα για την Β.
    Όσο για σένα φίλε μου και αγαπητέ Μανώλη χωρίς καμμία ειρωνία θα σου πώ άλλη φορά να γράψεις για το 12λογο του γύφτου και όχι για το 10λογο της κυριακής και 2ον ναι ρε φίλε καλύτερα που έκατσα σπίτι μου εσύ???
    Τα χαιρετίσματα μου στο Δημήτρη στο Nick και στο Νικ Παπ Ζάκρος Σητεία.
    ΟΦΗ καλή επάνοδο στην Β μόνο για λίγο.

  18. Άντε φέρτε στην ομάδα για του χρόνου τον πετρακογιάννη οι παγουράδες τον πρόδοσαν μετά από τόσα χρόνια και χρόνια που είναι στην Α εξαιτίας του!!!Άντε πάρτε Λεοζίνιο από ΑΕΛ που σήμερα θα μπορούσε να μας βάλει 2 αλλά σεβάστηκε τον κόσμο μας!!!Άϊντε

  19. αλοχα παιδες αλοχα δενδρων τα διαβαζω ολα και εχω επιλεξει να μην γραφω για ναμην σκασω μετα και το σημερινο τι να πω καλη συνεχεια και ο θεος βοηθος φιλουρες δεντρων σε βλεπω εεε;;; ΟΦΗ ΡΕΕΕΕΕ!!!

    1. Είχα ξεχάσει πως είναι το αλόχα ρε γαμώτο λοιπόν φιλαράκι σου αφιερώνο το soldier of fortune deep purple και το drive από R.E.M έτσι να γουστάρεις βάλτα να τα ακούσεις!!!ΟΦΗ ΡΟΚ ηλεκτροσόκ φίλε αλόχα άντε ρε να σε βλέπω και γω που και που!

  20. Αφιερώνω ήθελα να πώ χαχαχα χα…!

    1. Είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια επειγόντως.

  21. Εγώ παιδιά μπήκα όχι για να διαβάσω το άρθρο, αλλά να δω τι έχει να πει ο γνωστός θαμώνας “Μανώλη, Μανωλάκη”. ‘Ολα και όλα.

    1. Όπως βλέπεις, ο γνωστός θαμώνας “Μανώλη, Μανωλάκη”, όπως κι εγώ, σας έχουμε πλέον γραμμένους. Κλάνει ο πεθαμένος Γιώργη μου; Με πτώματα ποιός ν’ ασχοληθεί;

  22. Άντε. Καλά 40! Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε. Και το καλύτερο: -6 κάτω από τον μεγάλο ΈΡΓΟ!

    1. Τωρα που το λες για πτώματα, καλά 40, καλή διάλυση, καλό αφανισμό σαν τη να μου θυμίζει άραγε…. Που τα χουμε ξανακούσει βρε;;;;;

      https://www.youtube.com/watch?v=SjcqyWWo2tg

      Ποιοι μας τα ξαναλέγανε βρε;;;;;

      https://www.youtube.com/watch?v=VIjajTk4Pu8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 4 =