Αυτούς τους αθωώσατε, τον ΟΦΗ θα ρίξετε ρε αλήτες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πριν τον ΟΦΗ, ήταν το Koriopolis, ένα σύστημα ΜΜΕ που δεν αντιλαμβάνεται την δυναμική του ΟΦΗ και πάει λέγοντας. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ζούμε σε ένα σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο που κανένας δεν μπορεί να έχει μπέσα ούτε στον κώλο του. Ακόμα και αυτόν, τον κοιτάζει με αβεβαιότητα γιατί δεν ξέρει αν θα του μπει τίποτα και δεν το πάρει χαμπάρι.

Σε αυτό το σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ ήρθε να ταράξει τα νερά με τη νέα κατάσταση και αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε αρκετό κόσμο. Στον ΟΦΗ την είχαν στημένη εδώ και καιρό και η είδηση που βγήκε χθες δεν έσκασε σαν βόμβα. Το φοβούνταν, το περίμεναν και σε καμία περίπτωση δεν πιάστηκαν στον ύπνο.

Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που λιμνάζει. Το γνωρίζετε καλά, όσοι με διαβάζετε και με ακούτε ότι είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας και των φαντασμάτων. Όμως εδώ βγάζει μάτι ότι πρόκειται για μια σκευωρία. Μια σκευωρία που έχει βάλει στο στόχαστρο τον ΟΦΗ και παρότι ήθελα να γράψω τόσα πολλά για το παιχνίδι με την Λάρισα, το αφήνω στην άκρη.

Είμαστε σε πόλεμο. Και πρέπει να το αντιληφθεί όλο το Ηράκλειο. Και υπάρχουν ακόμα και εχθροί που περιμένουν στην γωνία για να χτυπήσουν τον ΟΦΗ. Πολλές φορές ο εχθρός είναι από μέσα (δεν αναφέρομαι εντός της ΠΑΕ) και στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να κόψουν τις γλώσσες από τις κάθε μορφής “αθερίνες” που κυκλοφορούν στην στεριά, αντί για την θάλασσα.

Η χθεσινή απόφαση είναι πρωτοφανής από κάθε πλευρά. Όταν ειδικά ζούμε σε μια χώρα που ο Αχιλλέας παραμένει έξω, ελεύθερος και δικαιωμένος, όταν ο Γιάννης βρίσκει ακόμα τον τρόπο να φέρει τα πάνω – κάτω, τότε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε;

Σε αντιδιαστολή με την πρωτοφανή ταχύτητα που έδειξε η δικαιοσύνη για να καταδικάσει τον ΟΦΗ, σε άλλες υποθέσεις ακόμα βρισκόμαστε στο περίμενε. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δει την αθώωση τύπων όπως ο Μπέος και ο Κομπότης (αλλά και των ομάδων τους) ενώ την ίδια ώρα έβαλαν τον ΟΦΗ στην γκιλοτίνα.

Είμαστε σε ανοικτό πόλεμο. Πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι μας, ακόμα και μέσα στον ΟΦΗ γιατί οι τίποτες που υπάρχουν γύρω μας βλέπουν ότι υπάρχει ένα σύστημα που τον έχει στο στόχαστρο. Ένα σύστημα ΜΜΕ που δεν αντιλαμβάνεται την δυναμική του ΟΦΗ, που φτάνω στο σημείο να διαβάζω το όνομα του να εξισώνεται με εκείνο του Αιγινιακού! Απίστευτα πράγματα από ανθρώπους που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τι πρόκειται να γίνει σε περίπτωση που τιμωρηθεί η ομάδα.

Τότε θα μας δείτε από την καλή αλλά και από την ανάποδη. Και θέλω να πω κάτι. Σωστή η ανακοίνωση των συνδέσμων για την Εθνική Ομάδα. Αφού το θέλετε έτσι και δεν μας υπολογίζετε, θα μας φοβάστε.

Και θα τον έχει όσο διαφορετικός και αν είναι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

42 σχόλια

  1. Χαχαχά! Ωραία παραμυθάκια λέτε αναμεταξύ σας για να παρηγοριέστε. Ποιός να σε φοβηθεί και γιατί; Έτσι κι αλλιώς πεσμένος είσαι κι αγωνιστικά. Τί να πέσεις αγωνιστικά τί να πέσεις εξωαγωνιστικά. Ίσα ίσα, καλύτερα για σένα να γίνει το 2ο θα πουλάς και τρέλλα όπως συνηθίζεις ότι δεν έπεσες αλλά σε ρίξανε.

    1. Μην ακουσης εση για κωλόυς και για κατι που μπενει μεσα αμεσως να πετακτης..ατιμουλη…οπαδε του κωλου

      1. Νίκο αυτό έχει λέει και εναλλακτικές λύσεις, το γυρίζει και στο πίσω γλέντι χαχαχα

    2. Τέλη τέλη τέλη.Ασχολησου με τον τσιφτε-τέλη σου και εμείς τον δρόμο μας θα τον βρούμε!!!!

  2. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ….ΑΠΟ ΒΑΤΣΙΝΑΔΕΣ …ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΤΣΑΛΟ…ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΙΤΕΣ…ΜΠΟΥΣΗ ΓΕΡΑ….ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

    1. Μπράβο στο κράτος των Αθηνών.
      Ζήσαμε να το δούμε.
      ΟΦΗ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
      ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ.
      ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΆΘΑΡΣΗ .
      Στο πεντακαθαρο ελληνικό κάτι σαν ποδόσφαιρο.
      Συγγνώμη που καταχραστηκα το χώρο σας.

  3. Λοιπόν. Επειδή σας συμπαθώ. Ακούστε προσεκτικά. Στη στοίχιμαν τζι αρ, ο άσος του Απόλλωνα κατρακυλάει. Το 2πλο από 1,75 που ήταν χτες, πήγε στο 2,30. Φαίνεται, το γνωστό παρεάκι, αυτό ονομάτισε ο Πλατέλλας φεύγοντας, έχει αρχίσει κλασικά να φορτώνει τον άσο. Μπείτε να κονομήσετε όσο προλαβαίνετε, κι αφήστε τα χαζά, ni – kolaki ψευτόμαγκα.

  4. 2,30 να κάνεις διπλό μέσα σε διαλυμένη ομάδα, δεν σε πληρώνει ούτε ο Γιαραμπή Αλλάχ! Αφήστε τα χαζά και τραβάτε να παίξετε τον ασίκη πριν πέσει στο 1,60, να βγάλετε και σεις κανά φράγκο! Δεν θα ναι μόνο τα καϊνάρια σας έξυπνα να κονομάνε! Άιντε! Ξυπνάτε! Εγώ θα σας τα λέω όλα; 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    1. Σήμερα ζεις τη μεγαλύτερη οπαδικη σου στιγμή.
      Μπες και με άλλο όνομα όμως να φανεί ότι είστε 2 τουλαχιστον

      1. Είμαστε 2 τουλάχιστον. Μπαίνει κι η Αργυρώ εδώ αν θες να ξες.

  5. Tί γίνεται ρε μλκ! 2,30 το άφησα το 2πλό πριν 10΄, 2,45 έχει πάει! Ξυπνάτε ρεεεεεεεε!!!! Σας τρυπάνε!

  6. πιστευω οτι δεν θα πεσουμε απ αυτο…αλλα αναρωτιεμαι …αν ειναι να πεσουμε, να πεσουμε με τη μια χραπ και κατω ¨η με το μαρτυριο της σταγονας καθε κυριακη ? τουλαχιστον αν πεσουμε απ την τιμωρια θα λεμε οτι μς ριξανε οι κακοι και οχι οτι ειμαστε ανικανοι

  7. εγω λεω αν δεν κερδισουμε τη κυριακη τον απολλωνα, να παραιτηθουμε απ την εφεση..δεν εχει νοημα να τυρρανιοναστε καθε κυριακη

    1. Toν Απόλλωνα φίλε, παίξτον τώρα, γιατί την Κυριακή θα τον βρεις είτε στο 1,40 είτε φραγμένο.

      1. δεν παιζω στοιχημα..οταν παιζεις στοιχημα, δεν απολαμβανεις αθλητισμο …εισαι απλα στοιχηματζης

        1. Ναι, αλλά όταν παίζουν αυτοί που φτιάχνουν το αποτέλεσμα, γίνεσαι κορόιδο άμα δεν τους ακολουθείς. Follow the money, που λένε κι οι αμερικάνοι… Κάτι ξέρει απ’΄αυτά κι ο μεγαλομπακάλης από το Τσίκαγο…

    2. Αν πεσουμε απ την τιμωρια παμε β εθνικη κ εκει θα μεινουμε. Αν πεσουμε απ την ανικανοτητα των πσιχτων μας(αγωνιστικα εννοω) τοτε θα παιζουμε superlegue 2. Αρα να μη παρσιτηθουμε απ την εφεση εστω κ αν χασουμε απ τον Απολλωνα.

      1. Mιχελάκι, φόρτωσε τον άσο όσο προλαβαίνεις. Τα τσακαλάκια σου το χουν κάνει ήδη.. Μην είσαι κορόιδο.

  8. Alternative ασχολήσου με το κ@λοτρυπιδάκι σου που μπάζει από παντού και άσε τις παπαριές κατά μέρος. Δεν πήρες ακόμα χαμπάρι ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια της φαιδρότητας και φτάνεις στα επίπεδα της ηλιθιότητας και του κρετινισμού; Άντε κάνε μας τη χάρη σούργελο έ σούργελο.

    1. Καλά μεγάλε. Ομάδα του στοιχήματος ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Γι αυτό πέφτεις ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Και μάλλον δεν κονομάνε από το στοίχημα μόνον αυτοί που είπε ο πλατελας. Το ψάρι σου βρωμάει και ζέχνει από το κεφάλι.

      1. Μπράβο στο κράτος των Αθηνών.
        Ζήσαμε να το δούμε.
        ΟΦΗ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
        ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ.
        ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΆΘΑΡΣΗ .
        Στο πεντακαθαρο ελληνικό κάτι σαν ποδόσφαιρο.
        Συγγνώμη που καταχραστηκα το χώρο σας.

    2. Alternative μήπως κατά την παιδική σου ηλικία είχες κακοποιηθεί απο το παντοπώλη της γειτονιάς σου.Δεν εξηγείτε το σύμπλεγμα που έχεις με τον Big Mike.Ναι παντοπώλης είναι(μίλα ελληνικά!μπακάλης είναι τουρκική λέξη).Τι ζόρι τραβάς;Και αφού σου αρέσει το στοίχημα,βάζω στοίχημα οτι είσαι παχύσαρκος-η,ομοφυλόφιλος-η αλλα δε το έχεις αποδεχτεί ακόμα.Το φύλο σου με προβληματίζει γιατί δεν είμαι σίγουρος αν είσαι αυτός που νομίζω ή η άλλη…

  9. Που κολλάει η εθνική ομάδα ρε γκασμαδες και το επαινεί το παλικάρι του site..
    Είπαμε μια ολια! Να ζητήσουμε και την αυτονομία της κρητης στο τέλος αφού το πάμε έτσι .
    Σοβαρευτείτε !

  10. Ακου φιλε φουκο μια χαρα κολλαει το θεμα της εθνικης οτιδηποτε για να τους δειξουμε τη δυσαρεσκια μας ναι ρε δε τη θελουμε ολοι την εθνικη σε πειραζει;

  11. ητανε στραβο το κλιμα, το φαγε κι ο γαιδαρος…δεν μας φτανουν τα εμφραγματα καθε βδομαδα, ηρθε κι αυτο, χωρις ακομα να εχω καταλαβει, ποιος λογος υπηρχε να φτιαχτει το ματς με τον αιγινιακο οταν πηγαιναμε βολιδα για ανοδο…τελος παντων, αν μετα απ ολα αυτα δεν πεσουμε φετος, του χρονου θα παμε για πρωταθλημα

  12. Αυτο που εχω να πω ειναι αισχος για τη καργιολα επο για τη παραγκα αισχος για ολους αυτους που δε μας γουσταρουν στο βρωμικο πρωταθλημα τους .αλλα αισχος και για τη διοικηση του οφη που δε χειριζεται το θεμα δυναμικα κι ετσι οπως θα πρεπε ολα στα κρυφα και με ανθρωπους ακυρους και ανικανους για την υπερασπιση του οφη μας .πουρσανιδης και σαμαραδες δε πρεπει να θεωρουν δεδομενη τη θεση τους στη διοικηση ο Μπουσης ειναι εξυπνος ανθρωπος κι οποιος καταλαβε καταλαβε

  13. Πίεση για άμεση κατάθεση τροπολογίας με αναδρομική ισχύ,στην οποία να ορίζεται ότι η ποινή για Ομάδα εμπλεκόμενη σε χειραγώγηση της οποίας όμως ουδείς αθλητής ή μέλος του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου μετέχει,τιμωρείται μόνο με αφαίρεση 6 βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με χρηματική ποινή.Μια τέτοια ρύθμιση είναι απόλυτα δίκαιη και αντικειμενική.

  14. Ρε παιδιά, που χάθηκε αυτή η ξανθιώτικη ψυχή ο “Μανώλη, Μανωλάκη”? Αν υποψιαστώ ότι δεν μπαίνει στο σιτε, δεν θα ξαναπατήσω και γω επαε μέσα!

  15. Είναι φανερό οτι φοβούνται τα χρήματα του Μπούση ,είναι φανερό οτι φοβούνται τον κοιμόμενο γίγαντα που λέγεται ΟΦΗ οτι σύντομα θα ξυπνήσει απο το big boss που λέγεται Μπούσης ,είναι φανερό οτι υπάρχει επιλεκτική μνήμη στην εξυγίανση του απόλυτου παρακράτους ,είναι φανερό οτι όποιος ελέγχει το κεφάλαιο ελέγχει και το παρακράτος έτσι φοβούνται πολύ το κεφάλαιο Μπούσης.Πιστεύω πως και μόνο που χάσανε την ψυχραιμία τους στην επο και στον ποκ θα χάσουν πολύ σύντομα και πανηγυρικά με την εκδίκαση της έφεσης όπως πιστεύω επίσης οτι θα ξεσκεπαστούν πολλές βρωμιές σε όσους εμπλέκονται στη σκευωρία κατά του ΟΦΗ.Μπράβο στον Ανδρέα και στον Nosria για τα υγειή σχόλια τους απέναντι σε έναν άνθρωπο που ζεί και αναπνέει με τον πόνο των άλλων.Μανώλη Σαρρή συμφωνείς στα περί Μπούση που έγραψα?

  16. για αλλη μια φορα ειστε γεματο υποκρισια βρε οφακια. οπως τοτε που νιωθατε θιγμενοι επι της γνωστης οικογενειας αλλα ταυτοχρονα και υπερηφανεια για τα ”κατορθωματα” σας
    οπως τοτε που διαλυσατε ολο το ποδοσφαιρικο Ηρακλειο για να φτιαξετε την ομαδα σας
    τωρα και παλι, νιωθετε θιγμενοι για κατι που σιγουρα εχετε εμπλακει ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο. οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια . λυπαμαι αλλα ειστε μονο για γ εθνικη και πολυ ειναι

    1. Πέστα σύντροφε. Να μην τα λέω μόνον εγώ.

      1. Αυτά άκουγε η χούντα,να λέτε ο ένας τον άλλο σύντροφο και σας γάμησε…

    2. Εργοτελάρα ρε!!!, Ο άσπιλος, ο αμόλυντος και ο κρυστάλλινος (όχι σαν τα οφάκια τους υποκριτές)… Με περήφανακατορθώματα βάσει της ψυχής, της καρδιάς, της προσπάθειας, της σκληρής δουλειάς, της οργάνωσης και της ομαδικότητας… που όταν υπάρχουν υπερισχύουν των χρημάτων, του τεχνοκρατισμού, του παρασκηνίου, των γνωριμιών και των διασυνδέσεων, εκεί που πάντα βασίζεστε οφάκια μόνο εσεις. Και αν πήραμε και καμια εικοσαριά δανεικούς τι με αυτό ρε, σε όλο τον πλανήτη γίνεται, είναι ο δανεισμός απόδειξη τσατσιλικίου; Υπομονή και κουράγιο Εργοτελάρες μου αφενός θα διαλύσει ο ΟΦΗ στα τοπικά που του αξίζει και θα παίζουμε στην Α όπου ανήκουμε, σε ένα καθαρό πλέον πρωτάθλημα μαζί με τους άλλους αθώους εκπροσώπους της επαρχίας, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Πλατανιά, Λαμία, Βόλο. Και μη μιλάτε ρε, να κοιτάτε τα χάλια σας… Βγήκε για μας ή για τους άλλους τίποτα; Καλό αφανισμό ρε!!! ΟΥΟΥΟΥ ρε!!!

  17. Δυστυχως αδερφια με τα χαλια της ομαδας μας αγωνιστικα αλλα και γενικα χαλια παντου μας κοροιδευουν ακομα και οι τιποτεληδες αφου δεν ειμαστε αξιοι να βουλωνουμε στοματα με την αξια μας μεσα στο γηπεδο αυτα θα περναμε εχουμε καλο προεδρο η διοικηση ομως αποτελειται απο κοτουλες κυριολεκτικα ειναι μονο για γενεθλια γιορτες τουρτες τραπεζωματα και χαι λαιτς μαλακιες για τα πανηγυρια δηλαδη αυτα βλεπω εγω δε βλεπω κατι αλλο ολα στα κρυφα με αχρηστους και ανικανους δικηγορισκους μη σας κανει εντυπωση αν ξυπνησουμε αυριο και ειμαστε τοπικο σκατα στα πλανα τους και στα μουτρα τους

    1. Ένα από τα χειρότερα που σας συμβαίνουν είναι τα στοιχηματικά τρυπήματα. Από μέσα. Αυτά για τα οποία μίλησε ο Πλατέλας φεύγοντας. Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν ασχολείστε. Κάτσε να δεις τί θα γίνει την Κυριακή στη Ριζούπολη.

  18. Να δειτε που η αποφαση θα βγει οταν θα εχουν ξεκαθαρισει τα πραγματα δεν θα αλλαξει τιποτα στο εφετειο εδω θα ειμαστε να το δουμε και αν λεω αν με την πιεση συμβει κατι καλο η ομαδα ετσι κι αλλιως αγωνιστικα εχει πεσει το υπερβολικο προστιμο θα παραμεινει γιατι ο μπουσης δεν ειναι του χεριου τους και εξαντλωντας οικονομικα την ομαδα πιστευουν οτι εξαντλουν οικονομικα και τον προεδρο κι αυτος ειναι ο στοχος τους οταν ολο βαζεις χρημα και ποτε δε παιρνεις ερχεται αργα η γρηγορα η στιγμη που λες αντε γεια και μετα να δουμε ποιος θα πληρωνει τους σαμαροπουρσανιδιδες για να κανουν τα χαι λαιτς τους γιατι μονο γιαυτα κανουν

  19. Mια και σ’ αρέσουν τόσο πολύ τα άρθρα από to10.gr, ανέβασε και τούτο δω. Όχι μόνον του βλακαμά του Δούκα, επειδή έτσι σε βολεύει. μπαοκ κρήτης.

    https://www.to10.gr/dekaria/576004/den-itan-tsalos-niopas-sto-kouponi-ofi-eginiakos-itan/

  20. Μανώλη-Μανωλάκη , τι κάνεις ; Ξάνθη εδώ.
    Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τον Ηρακλή που…παλεύει μόνος του κόντρα σε όλους και σε όλα ενώ είναι ο μοναδικός σύλλογος που τιμωρείται.
    Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τον ΟΦΗ που…παλεύει μόνος του κόντρα σε όλους και σε όλα ενώ είναι ο μοναδικός σύλλογος που τιμωρείται.
    Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για τον Άρη που…παλεύει μόνος του κόντρα σε όλους και σε όλα ενώ είναι ο μοναδικός σύλλογος που τιμωρείται.
    Την ΑΕΚ που κάτι αντίστοιχο. Την ΑΕΛ του Κούγια που κάτι…αντίστοιχο.
    Ε, Μανώλη-Μανωλάκη ;

    Άκου να δεις Μανώλη-Μανωλάκη. Είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά η ομάδα σου ήταν για υποβιβασμό. Εμείς θέλουμε να ΜΗΝ τιμωρηθεί η ομάδα σου,να πέσει αγωνιστικά.Γιατί αγωνιστικά θα πέσει ! Και γιατί θα πέσει ; Γιατί ΔΕΝ κερδίζει! Σε ματς τελικό στην έδρα σου με ΑΟΞ, Λαμία και ΑΕΛ ΔΕΝ ήσουν στο γήπεδο, δεν ήσουν καλύτερος και το ρόστερ σου από την μέση και πίσω…μπάζει από παντού ενώ δεν έχεις το εύκολο γκολ ! Χώρια που έπεσες στην “λούμπα” του να δανειστείς παίκτη, σαν ζητιάνος, σαν τον ΠΑΣ δηλαδή…
    Μανώλη-Μανωλάκη, στα έλεγα. Στην μέση της σεζόν αλλαγή διοίκησης , με κάτι “Αμερικανάκια” που ΔΕΝ ξέρουν το τόπι και τους Σαμαράδες φρέσκους στα επαγγελματικά του ποδοσφαίρου, άσχετους και μεταξύ μας…ο μπαμπάς Σαμαράς για τα αντρικά τμήματα είναι ΑΣΧΕΤΟΣ,το απέδειξε και στην Ξάνθη που έφυγε με “μπινελίκια” για κάτι 200αρια που δώσαμε για κάτι τραγικούς Ολλανδούς.
    Μανώλη-Μανωλάκη, μεταξύ μας, η κατάρα της Ξάνθης για εκείνο το ματς του 2013-2014 που “φίλησες” το χέρι του χοντρού…θα σε κυνηγάει για πάντα.
    Θα κάνουμε ότι μπορούμε όπου σε πετυχαίνουμε να μην σηκώνεις κεφάλι ,τουλάχιστον μπροστά μας.
    Είτε με τον Πανόπουλο, είτε τον Μάιο με τους JET-OIL που θα αναλάβουν την ομάδα μας.
    Και για τα περί 500-1000 ατόμων στο γήπεδο ΔΕΝ σε τιμούν Μανώλη-Μανωλάκη.
    Γιατί αυτοί οι 1000…όπου σε βρίσκουν τόσα χρόνια , ξέρεις…

    1. Καλώς τα α!@!@ μας τα δύο! Αχ να κάτσει καμία στραβή και να μην υποβιβαστεί ο ΟΦΗ (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά). Θα ήθελα να δω τα μουτράκια σου!

  21. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ,,ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ

    1. Μιχάλη δεν έχουν στοιχεία. Επίσης κάτι που κανείς δεν έχει αναφερθεί έως τώρα: Στημένο παιχνίδι χωρίς… κέρδη? Ποιος “κονόμησε” ρε παιδιά από αυτό το παιχνίδι? Μην ακούσω μόνο ότι δεν μπορούν να βρουν τα κέρδη γιατί είναι κάτι παραπάνω από γελοίο επιχείρημα.

    2. Όσο αφορά την πληρωμή των μεταφορικών – ξενοδοχείων από τον Τσάλο, δεν μπορεί να είναι αποδεικτικό στοιχείο. Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται οι δανεικοί από και σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Ο λόγος προφανής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + 8 =