Να θες να πέσεις και να μην σ’ αφήνουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αυτό το χάλι δεν μπορεί να σωθεί – όσες προσπάθειες και αν κάνουν οι υπόλοιποι. Γράφει ο Μανώλης Σάρρης από την Αθήνα.

Ο κατήφορος του ΟΦΗ συνεχίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι. Μια ομάδα που πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, με παίκτες μέτριους που δεν μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη και έναν κόσμο που κοντεύουν να τον στείλουν στο τρελάδικο. Γιατί αυτός θα την πληρώσει στο τέλος.

Ο κόσμος αφήνει τα σπίτια του, παρατάει παιδιά, οικογένειες και δουλειές για να πάει να υποστηρίξει ποιους; Αυτούς που παίζουν με το μυαλό μας και την ψυχική μας ηρεμία. Δεν μπορεί να συνεχίζεται το ίδιο έργο. Να το βλέπουμε από Κυριακή σε Κυριακή σαν μια κακή επανάληψη.

Που ήταν το πάθος για ένα παιχνίδι όπως αυτό; Να πέσει μια κλωτσιά, να τρίψουν τα μούτρα τους σε αυτά των αντιπάλων. Μια ομάδα απαθέστατη που δείχνει γιατί είναι εκεί που είναι. Αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται τώρα. Δεν πρόκειται να γράψω ούτε λέξη για ατυχία γιατί οι ικανοί την προκαλούν την τύχη τους και ο ΟΦΗ μόνο ικανός δεν δείχνει να είναι. Τέλεια και παύλα.

Το χειρότερο όλων είναι όμως άλλο. Πως κάνουν δώρα στον ΟΦΗ όλοι και αυτός είναι ανίκανος να τα δεχτεί. Δεν μπορούν πλέον αποδεδειγμένα και με σφραγίδα. Πως να πούμε ότι αυτό το «πράγμα» έχει ελπίδες να σωθεί παρότι μαθηματικά έχει ακόμα. Πως θα πειστεί ο κόσμος ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα όταν οι ίδιοι οι παίκτες δείχνουν ανήμποροι; Το χειρότερο είναι αυτό που μόλις έγραψα.

Πως ο ΟΦΗ δεν έχει πέσει ακόμα και εμείς πρέπει να πηγαίνουμε από Κυριακή σε Κυριακή βλέποντας ένα γκρουπ παικτών που είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τις καταστάσεις που δημιουργούνται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

68 σχόλια

  1. Χαλάρωσε λίγο. Δε βοηθάς έτσι. Αλλά τι λέω, λες κι έχεις βοηθήσει ποτέ με τα γραπτά σου..

  2. Σήμερα στη Ριζούπολη μόνο καρδιά δεν πάθαμε. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να ξυπνήσουν και να μπει στο πλεκτό η μπάλα. Έχουμε ελπίδες ακόμα. Μια ζωή ΟΦΗ, Πάμε γερά

    1. εγω, σταματησα να εχω ελπιδες απο σημερα.

    2. Μανώλη, πες μου σε παρακαλώ ποιος έφερε αυτά τα παλτά, το Γενάρη στην ομάδα. Ποιος δηλαδή είδε τον Πέρσον, τον Μπράουν, τον Βας και είπε ότι αυτοί οι παίχτες είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε και θα βοηθήσουν στην παραμονή.

    3. Εχει απολητο δικιο εκτος το γιανουλι θενε ολοι πολυ ξυλο να καμαρωνει και ο σαμαρας για τις επιλογες του και το βερα στο κοσμο του να λεει εγω ευχαριστημενο παιξαμε καλη μπαλα ακομα και ο νειρα ο ηγετης κηνηγουσε περιστερια καποιος πρεπει να πει σε ολους οτι η φανελα ειναι βαρια εχει ιστορια εγω δεν βλεπω να κτιζουν ομαδα αντιθετα γκρεμισαν….

  3. πολυ σωστο αρθρο…μονο που νομιζω οτι με την ισοπαλια που πηρε ο πας στη λαμια, αν κερδισει και τη λαρισα στην εδρα του, σωθηκε…οποτε λυτρωνομαστε κι απ τις μαθηματικες ελπιδες …νομιζω, οτι ο μονος ρεαλιστικος στοχος που μας εμεινε, ειναι να πεσουν μονο δυο ομαδες…εγω βλεπω τα εξης σ αυτον τον οφη… πρωτα ενα καλο…εφτιαξε λιγο η αμυνα κι εφυγε ο στρεζος απο βασικος ..παμε στα κακα τωρα…δεν υπαρχει επιθεση!!!βλεπω παικτες αγωνιστικους μεν, αλλα οχι παθιασμενους…βλεπω παικτες περιορισμενων δυνατοτητων, κανεις τους δεν μπορει να κανει το κατι παραπανω που θα φερει ενα γκολ(ζηταμε πολλα? ενα γκολ ζηταμε!!!)…βλεπω παικτες, που μοιρολατρικα δεχονται καθε αποτελεσμα, ουτε καν τσατιζονται, ουτε νευριαζουν,ουτε καν πλακωνονται με τους αντιπαλους, ετσι να δειξουν το παθος τους ρε γμτ!!! μονο καποιοι σκυβουν το κεφαλι φευγοντας απ το γηπεδο, που δειχνει τη μοιρολατρια τους ….νομιζω, οτι εχουν αφεθει στη μοιρα τους…καποιοι σκεφτονται, οτι αν πεσει η ομαδα, τι εγινε, θ αλλαξουν ομαδα και τελειωσε…δεν πονανε τον οφη..ειδικα οι καινουριοι, νομιζαν οτι ηρθαν να αποθεωθουν για τις ικανοτητες τους αλλα εγω τους βλεπω αμπαλους και μαλλον νυχτα θα φυγουν…συμπερασμα…δεν ξερω αν ξαφνικα θα γινουμε ομαδαρα να παρουμε αρη και βαζελο εκτος εδρας αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι αν δεν αλλαξουμε νοοτροπια, θα τερματισουμε προτελευταιοι ….αυτα τα ολιγα με πολυ ντροπη και στεναχωρια..(σκεφτομαι το …φιλικο -παιδικο σουτ του φερειρα στο 85 και με πιανει απελπισια….)

  4. Αν εμπαιναν τα δοκαρια κ ενα απο τις 15 τελικες θα λεγατε για επιτέλους παθος, αυτον το οφη θέλουμε,ξυπνησαν παίκτες κλπ κλπ..Βεβαια θα πεις μ το αν δεν κανεις δουλεια αλλα οτι υπαρχει μια υπεργκινια υπαρχει.οι παικτες κ έτρεξαν και προσπαθησαν και μονομαχιες πηραν..Ο απολλων επαιζε μ δυο λεωφορεία κ επαιζαν χωρις αυριο.και καλα εκαναν..Ας ηρεμήσουμε όλοι κ ας είναι δυσκολο μ τοσες πικρες.Στο χερι τους ειναι ακομα ν σωθούμε.

  5. και κατι ακομα…οταν με την ομαδα που εχει πεσει απο τον πρωτο γυρο, την ομαδα που χανει μεσα -εξω απ ολους, φερνεις 2 λευκες ισοπαλιες, δεν μπορεις να εχεις απαιτηση να σωθεις …και παρα λιγο να χαναμε κιολας οταν κλωτησε αερα ο αλλος απ τα 2 μετρα στο δευτερο ημιχρονο…αν χαναμε βεβαια, θα ηταν η απολυτη φαλκονερα…θα επρεπε να αποχωρησουμε απ το πρωταθλημα απο ντροπη.

  6. Μη ξανακουσω κανενα να πει οτι εχουμε ελπιδες μ αυτους τους αμπαλους που καποιοι απο το καλοκαιρι κουβαλουν εδω φανηκε οτι ολος ο οφη ηταν ενας Μανος και τιποτα αλλο τετοια χαλια οσα χρονια ο οφη παιζει ποδοσφαιρο δεν εχουμε ξαναδει κι οποιος δε το παραδεχεται ειναι ασχετος η φανατισμενος για τη γ εθνικη ειμαστε οτι πρεπει ολα αυτα τα σκουπιδια θα φυγουν το καλοκαιρι η ζημια ομως στο ονομα του οφη εγινε και αγωνιστικα αλλα και με τις βρωμιες καποιων απ αυτους και παλι καλα που δε κατεβηκαν να τους πλακωσουν σημερα στο ξυλο αυτοι οι λιγοι ηρωικοι μας φιλαθλοι που φετος δε πηραν ουτε μιση χαρα απ αυτα τα σιχαματα ουστ παλιοξεφτυλες

    1. Nικος….. το μόνο που είναι χάλια είναι το γραπτό σου. Χωρίς κόμμα , χωρίς τελείες και το κυριότερο είναι ότι ο ΟΦΗ γράφετε με κεφαλαία,δηλ ΟΦΗ. Μάθε να γράφεις με κεφαλαία την ομάδα μας και μετά κάνε κριτική!!!!

    2. Ποιο ειναι εσενα το προβλημα σου, αν ο αλλος εχει ελπιδες?
      Γιατι να μην ξανακουσεις κανενα να σου λεει αυτο το πραγμα? Τρως προστιμο καθε φορα που διαβαζεις οτι καποιος εχει ελπιδες? Τρως μειωση μισθου? Ερχεται καποιος σπιτι και σε χτυπαει?
      Τι σε πειραζει εσενα αν ο αλλος ειναι φαντασμενος και ασχετος? Δικο του προβλημα δεν ειναι?
      Δες ρε κατι τυπους που θα μας λενε και τι θα πιστευουμε.

      Πιστευω και εχω ελπιδες γιατι ετσι μου κ@υλωσε ρε φιλε. Την αδεια σου θα ζητησω?

      Δεν παμε καλα.

      1. ο φιλος το λεει, για να μην τρεφομαστε με ψευδαισθησεις…δεν σημαινει οτι θα τα παρατησουμε αλλα , ναι, με τετοια χαλια, δεν εχουμε ελπιδες..ολοι βαζουν γκολ, ολες οι ομαδες..εμεις, δεν μπορουμε

        1. Φιλη μιχαλη συγνωμη το σχολιο απο πανω αφορα το Γιωργο_4 ουτε καν θελω να πατησω πανω του για απαντηση γιατι κατι τετοιοι σαν κι αυτον εχουν χαλασει τη κερκιδα και ουτε μας φοβουνται ουτε μας σεβονται γενικως ολοι

      2. Ειπαμε η αληθεια δεν αρεσει σε ολους εισαι κι εσυ ενας απ αυτους θα το γυρισεις κι εσυ αργα αλλα θα το γυρισεις ο σαρρης τα ειπε αυτη τη φορα ετσι οπως ακριβως τα θελαμε οσοι εχουμε σωας τας φρενας τουλαχιστον κι οπως ακριβως ειναι τα πραγματα δε πειραζει φιλε κανε ονειρα και οι μελοθανατοι αλλωστε εχουν ελπιδες

  7. Ευτυχώς που πήραμε καινούργιο προπονητή β και τα άλλαξε όλα Τώρα η ομάδα πετάει
    Ο σαμαράς με τον πουρσανιδη πέτυχαν διάνα
    Τέλεια επιλογή!!

  8. Ο Κόουτς Αναστασιαδης είχε πει κάποτε: “Δεν μπορούν τα παιδιά!” Τι να κάνει ο Βέρα να βάλει φανέλα και να μπει μέσα? Η ανικανότητα στο γκολ φάνηκε στο ματς κυπέλλου με τον Εργο, ούτε με πέναλτι! Αυτό είναι κάτι που δεν σου το μαθαίνει, ούτε ο …. Γκουαντιολα! Τι να κανει ο Βέρα? Ενα μήνα είναι εδώ, αυτά τα παλτά του εχουν δώσει, με αυτά παλεύει! Και να σώσουμε την κατηγορία, η ομάδα θέλει σαρωτικές αλλαγές στο ροστερ, αν εξαιρέσεις 3 με 4 παίκτες οι υπόλοιποι είναι για να συμπληρώνουν την 22αδα. Πριν κλείσω, αν δεν μπει στην 11αδα ο (για πολλούς απο εσας) “αμπαλος” Βουο, γκολ δεν θα βάλουμε!

    1. Οι ιδιοι παικτες επι Παπαδοπουλου θα επαιζαν τουλαχιστον με παθος. Διωξτε τωρσ τον Βερα ειναι η καταστροφη της ομαδας. Καθε βδομαδα τους προπονει λεει να βαζουν γκολ. Σας παρακαλω πειτε του αυτη τη βδομαδα να παει να πιει καμια τεκιλα καλυτερα μηπως εντελει βαλουμε κανεμα γκολ

  9. Ξάσου

  10. Φίλε Τάσο, μια χαρά τα λέει ο Μάνος.. Και μάλιστα, ήταν και για πολύ καιρό χαλαρός, προφανώς για το καλό της ομάδας, αλλά δεν θα άντεχε ακόμη κι αυτός να ξαναγράψει δικαιολογίες..
    Η κατηγορία ΧΆΘΗΚΕ… και μαθηματικά.
    Ακόμη κι αν γίνει το μαγικό να νικήσουμε τον λεβαδειακο έχουμε πέσει. Γιατί έχουν τα Γιάννενα παιχνίδια να πάρουν..
    Όσο για την αναδιάρθρωση, μην πιστεύετε στα παραμύθια.. Θα γίνει κανονικά.. Γιατί η αναδιάρθρωση είναι όρος ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ στις συμβάσεις εκατομμυρίων που υπογραφηκαν.
    Τέλος, η δικιά μου επιθυμία είναι να εξαφανιστεί στην έφεση το – 6 για του χρόνου.. Αυτό μου έχει μείνει να περιμένω, μιας και ο υποβιβασμός είναι σχεδόν δεδομένος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τουλάχιστον να μην ξεκινήσουμε του χρόνου με σημαντικό μειονέκτημα.

    1. δεν υπαρχει του χρονου…ξεχνα το..ποιος θα ξαναασχοληθει? περισυ ανεβηκαμε σαν τρενο και ειχαμε τοσα ονειρα…και να ξαναανεβουμε, θα ξαναπεσουμε! ολα πηγαν στραφι οταν εφυγε ο μανος!! μας τον πηρε ο γαυρος για να τον εχει να καθεται ενω μ αυτον θα ειχαμε τουλαχιστον 3 νικες ακομα αντι 3 ισοπαλιες, δηλαδη αντι 19 βαθμους, 25!

  11. Έχουμε φάει παπά με το τσουβάλι. Αυτός ο Σκατόρ, που κάποια ΑΡΔάκια (ξέρετε εσείς ποιά), μας τον παρουσίασαν ως τον νέο Βιεϊρά (!!!), πόσο είπαμε κόστισε;

    1. Δεντρωνα φιλε μου ηρθες στα λογια μου η αληθεια δεν αρεσει σε πολλους μου την επεσες για τα σχολια μου αρκετες φορες για τα σχολια μου αλλα δε πειραζει επιτελους καταλαβες κι εσυ την αληθεια των πραγματων

  12. ΟΦΗ στην Α, ΟΦΗ στην Β, στην Γ ακόμα κ τοπικό ΟΦΗ θα είμαι. ΟΦΗ ήμουν στη Ρόδο στη Σέρρες στο Παγκρήτιο στη νέα Σμύρνη στο Ελληνικό στην Πάτρα… Είμαι εκεί για την ίαση της αρρώστιας μου που δεν θα έρθει ποτέ. Είμαι εκεί για βοηθήσω το πάθος μου οικονομικά (με τον οβολό μου ) κ ψυχολογικά (με την φωνή μου). Είμαι εκεί για το Ηράκλειο, για την Κρήτη. ΟΦΗ στα ευχάριστα ( athletico, feretsvaros η κάτι τέτοιο) ΟΦΑΡΑ στα δυσάρεστα ( ΠΑΟΚρουσωνα, Ζωνιανά). Έχουμε ζήσει 2 10ετιες μαυριλας… Κάτι καλό πάει να γίνει… Μπορώ να κάνω ένα χρόνο ακόμα υπομονή, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο έτσι κ αλλιώς.(μεγαλωσα για να ξαναπατήσω χορτάρι). Έτσι ήρθαν τα πράγματα, αυτό είναι το ρόστερ αυτές οι δυνατότητες, εγώ θα βγάζω τα λάρυγγα μου κάθε Κυριακή κ ότι γίνει, θα έχω την συνείδηση μου καθαρή. Αυτό θεωρώ πρέπων για τον καθένα μας, η γιουχα δεν βοήθησε ποτέ αγωνίστηκα. Ήταν χρήσιμη κάποτε διοικητικα, όλοι θυμόμαστε, τώρα που βοηθάει; Δεν ξυπνάνε τα παλικάρια……
    Συγνώμη που μακρυγορησα, σχολιάζω πρώτη φορά, ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  13. Επιτελους καταλαβες και εσυ οτι οι παιχτες δεν κανουν για Α εθνικη….μπορει να υπαρχουν 2-3 που καιγοντε μαζι τους..αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι για Β…Για εκει ειναι καλοι τους εχουμε δει τους περισοτερους….Ας σχεδιασουν για του Χρονου για μια ανετη ανοδο…..Το μαρτυριο θα σταματηση οταν στην εφεσεων η ποινη θα γινει -6 η -9 για φετος το προστιμο μειωθει σημαντικα και γλιτωσουμε το -6 για του χρονου…τοτε θα εχουν λυθει ολα και θα κοιταζουμε την νεα μερα χωρις ανχος

  14. Άντε, να πω το καλοκαίρι η ομάδα στήθηκε λάθος γιατί δεν είχε λεφτά και τεχνογνωσία. Το χειμώνα; Ένας, ένας κιαρατάς παίκτης δεν αποκτήθηκε τον Γενάρη να κάνει τη διαφορά! ΕΝΑΣ!!! Nα πάρει την ομάδα στις πλάτες του να τη σώσει.Μία υποψία ταλέντου ο Φερέιρα, και μετά το χάος! Πάρσον, Μπράουν, Σκατόρ και το κακό συναπάντημα!!! Ρε Σαμαροπουρσανίδηδες! Εσείς ρε είστε οι βαθείς γνώστες του αθλήματος που θα προστατεύατε τον άμπαλο Μπούση από τις κακοτοπιές; Είχε δίκιο μου φαίνεται ο ΑΟΞ προχτές που λεγε για σένα Γιάννη Σαμαρά και το πώς έφυγες νύχτα απ΄ την Ξάνθη, αφού πρώτα δάγκωσες τον Πανόπουλα κάτ κατοσταριές για μια καραβιά παλτά από Ολλανδία. Είναι δυνατόν ρε ο Άρης να φέρνει με 200 χιλιάρικα τον Λάρσον και ν’ ανεβαίνει 3 επίπεδα, και σεις να μου κουβαλάτε με 300 χιλιάρικα τον Σκατόρ; Ντροπή σας ρε! Ου να μου χαθείτε!

    1. Φίλε μην ακούς τα νούμερα.Καμία σχέση με την πραγματικότητα….

      1. Αυτό το νούμερο από τηδιοίκηση δόθηκε προς τα έξω Νίκο! Κι έχω φαει χοντρό σκάλωμα με τον συγκεκριμένο παίκτη, γιατί κάποια λιβανιστήρια της διοίκησης μας μιλούσαν για παίκτηπροδιαγραφών Βιεϊρά και Γιάγια Τουρέ! Αυτό το βαρυφορτωμένο με σκ@τά καράβι.Το διανοείσαι τί δούλεμα έχουμε φάει;

        1. εμενα ο σακορ ουτε για παικτη β εθνικης δεν μου κανει…εχει ωραιο μαλλι ομως..στυλακι….αυτο πληρωσαμε μαλλον…

      2. Εσείς που γράφετε είστε σίγουρα ΟΦΗ μήπως είστε ΟΦΙ κ μπερδέψατε τ άρθρα…..

        1. Εσύ μήπως είσαι φυτό και ο καλύτερος πελάτης των ΑΡΔ;

  15. Ηττοπαθεια και βουβαμαρα χαρακτηρίζει τον περήφανο κόσμο μας.ανηκουστο για τον κόσμο μας που ανέβασε την ομάδα από γ εθνική.ξυπνηστε όλοι κουνηθείτε από τη θέση σας.αυτους έχουμε με αυτούς θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους.την ομάδα μόνο εμείς μπορούμε να την σώσουμε ξανά.

  16. Εγώ πάλι νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να σωθούμε μέσω του μπαράζ. Όλοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα και παιχνίδια μεταξύ τους,Αυτό σημαίνει χαμένους βαθμούς για όλους.Δείτε το πρόγραμμα από Λάρισα και κάτω εξαιρώντας Αστέρα και Πανιώνιο.Δείτε το πρόγραμμα χωρίς πίκρα με ηρεμία και λογική.Το μεγάλο ζήτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς……Πραγματικά μας δίνουν την παραμονή και δεν την θέλουμε…Προφανώς δεν μπορούμε!!Εγώ πάντως όσο θα υπάρχουν έστω και μαθηματικές ελπίδες και όχι χειροπιαστές όπως τώρα θα ελπίζω. Δεν μπορεί θα γυρίσει σκέφτομαι…Επίσης μην ξεχνάτε ότι Γιάννενα και Λειβαδιά στο Ηράκλειο σε γενικές γραμμές τους έχουμε.Αισιοδοξία λοιπόν και στήριξη στην φανέλα στην ασπίδα στον ΟΦΗ μας και αυτό που πρεσβεύει…..Αυτά!

    1. ο Πας με το βαθμο που πηρε σημερα, αν νικησει τη λαρισα στην εδρα του, κερδισει τον αστερα στην εδρα του και παρει ενα βαθμο με τον αδιαφορο πανιωνιο εκτος, θα φτασει 29.(και τον υπολογιζω να μην παρει βαθμο ουτε με παοκ ουτε με γαυρο)….εμεις για να φτασουμε 29 , θελουμε 3 νικες μεσα και μια ισοπαλια εξω(αρης-παο-ατρομητος) …ποιος το βλεπει εφικτο?

      1. Όλα Μιχάλη είναι στο εάν και στο εφόσον και για εμάς και για αυτούς.Το ζήτημα είναι τι μπορεί ο καθένας να κάνει…Το ξέρω ότι ο ΟΦΗ δεν πείθει αλλά εγώ θα είμαι με την ομάδα μου, ελπίζοντας μέχρι το τέλος….

  17. Παρσον.αμπαλος τελιος…Γιαννούλης.λιγος..σακορ.χωρις πάθος τρέξιμο και ο παίχτης που θα παρη την ομάδα πάνω του .βαζ ανιπαρχτος…μπραουν ένας τσαρλατάνος και μίσος που τρέχει χωρίς να ξέρει γιατί ..,ναμπι.καλος αλλά τραυματιακιας…Γιακουμάκης.κλαψτα Χαράλαμπε ..όποτε ο κύριος σαμαράς 3μηνες τι έφερε στην ομάδα ..ελεύθερους γιρολογους…..καληνύχτα

    1. ο παρσον δειχνει μεν αμπαλος αλλα εμενα κατι μου λεει οτι θα κανει καπου τη ζημια, σε ματς που δεν περιμενουμε! ο γιαννουλης διαφωνω, ειναι ο μονος καλος, βαζ, μπραουν τιποτα το σπουδαιο, σακορ πολυ αργος και δεν ξερω τι ψαχνει μεσα στο γηπεδο, ο φερειρα ταλαντουχος αλλα χασογκολης, ο γιακουμακης δραστηριος αλλα ακινδυνος….αυτοι ολοι θελανε 15 ματς χωρις αγχος για να δεσουνε μεταξυ τους, ετσι οπως τους φεραμε με το πιστολι στον κροταφο να μας σωσουν, τρεμουν τα ποδοα τους, οπως του βαζ οταν εχασε το αχαστο με τη λαμια..ενα σας λεω μονο…ειμαστε η μοναδικη ομαδα, που δεν εχει βαλει γκολ απο κορνερ ακομα!

  18. σακορ-τιποτα το σπουδαιο, βαζ-φλυαρος, γιακουμακης-ακινδυνος, νειρα-φλυαρος, μονο το ναμπι εχω σε υποληψη, τον μεγιαδο και τον φερειρα, αν και σημερα ο φερειρα ηταν αν οχι ανυπαρκτος, τουλαχιστον προκλητικος!!για μενα ο ντινας εχει θεση στην ομαδα και οπως φαινεται τελικα και οι βουο, κουτσια…ευτυχημα οτι δεν βαζει πια το στρεζο…φυσικα τωρα ειναι λιγο αργα, μονο με θαυμα θα σωθουμε και αγωνιστικα και δικαστικα αλλα λεμε τωρα…

  19. Γειά σας και από εμένα ομιλίτες μου και άντε γειά που λέει ο φίλος ο Τσουκαλάς!!!
    Δεν υπάρχει περίπτωση να σωθούμε φίλε καλέ μου γνώριμε ΝΙΚΟΣ-ΣΗΤΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ.

  20. περιμενεις ολη τη βδομαδα για μια νικη με μισο μηδεν και τιποτα….παει κι αυτη η κυριακη , θα λεμε για την επομενη…και θα ρθει η λιβαδεια…και θα βλεπουμε παλι…15ο λεπτο τιποτα..30ο , τιποτα…ημιχρονο, τιποτα….75ο , τιποτα..και θα λεμε μπορει , εχουμε ακομα ενα τεταρτο…90, τιποτα….ποιος θα λυπηθει τους φιλαθλους της ομαδας τελος παντων?

  21. Όλη η χρονιά χάθηκε στο ότι ήρθε ο Γιακουμάκης και όχι ο μανος.Αν ένα πράγμα είχε καλό ο Μανος είναι ότι δεν ήταν χασογκολης.οι υπόλοιποι που ήρθαν βοήθησαν να είμαστε πιο δημιουργικοί αλλά τι να το κάνεις όταν δεν έχεις φορ.

  22. Θέλησα ή μάλλον έκανα το λάθος θα έλεγα να μην γράφω εδώ μέσα αλλά παρά μόνο στου σπύρου για λόγους ασυμφωνίας με τον Σαρρή επειδή τον θεωρώ παρτάκια και αδιάφορο το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν βάζει τα σχόλια μου τα κόβει ενώ δεν περιείχαν ούτε βρισιές ούτε ονοματεπώνυμα δλδ δεν κατονόμαζα φυσικά πρόσωπα απλά μιλούσα έμμεσα ,λοιπόν τώρα θα κατονομάσω ο “κος” σπυρος είναι 8 φορές χειρότερος από τον κο Σαρρή ,συγνώμη μάνο άλλα τουλάχιστον εσύ δεν κόβεις σχόλια το έχεις αποδείξει!!!Να ξέρετε ,η αλήθεια πονάει μόνο τους κακούς και το ψέμα πονάει μόνο τους καλούς γιατί εγώ εδώ μέσα και διδάσκομαι και διδάσκω και σαφώς μιλάω για την κοινή μας αγαπημένη Οφάρα.
    Φίλε μου καλέ Νίκο Σητεία Αθήνα ευχάριστω ειλικρινά για το σχόλιο σου αλλά μάλλον και οι 2 πέσαμε “θύματα” του ανόητου δεν βαριέσαι εμένα με τίμησε το σχόλιο σου όμως γιατί δεν ξεχνάω και το καλοκαίρι μαζί θα σχολιάζουμε τις μεταγραφές και τις αγωνίες μας όπως παλιά φιλαράκι ενώ ο ανόητος θα παρέλθει !!!
    Φίλε Γιώργο-4 το σχόλιο σου βρίθει αγανάκτησις και μαρέσει πολύ θυμήσου όμως πως εσύ με διδασκες anger management ,σε πάω τελικά !!!!
    Άντε γειά μάγκες οι παίκτες μας είναι φλέβα χωρίς αίμα δεν υπάρχουν και αυτό πρώτη φορά το βλέπω δεν έχουν καθόλου συναισθηματική ικανότητα….άντε γειά και στην υγειά μας.
    Υ.Γ. Κάποτε έπρεπε να το γράψεις αυτό το άρθρο καλύτερα αργά παρά ποτέ κε Σαρρή !!!!

  23. Μάνο, το καλύτερό σου άρθρο για φέτος και με διαφορά.

  24. GAME OVER …ΚΡΙΜΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ..ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

  25. μονο θετικο στα τελευταια ματς, η αμυνα..αρχισε να μου εμπνεει εμπιστοσυνη…αλλα δυστυχως, εγινε πολυ αργα και επιπλεον, δεν εχουμε αποτελεσματικοτητα στην επιθεση..ειδικα οταν λειπει ο ναμπι, ειναι να τραβας τα μαλλια σου…κεφαλιες για γκολ τκανεις, σουτ στα περιστερια, κορνερ ολα ανεκμεταλλευτα, φασεις που τελειωνουν πριν αρχισουν, εξω απ την περιοχη..υπαρχει και γκαντεμια, ναι…αλλα συνεχιζομενη γκαντεμια, παυει να λεγεται γκαντεμια και λεγεται ανικανοτητα…τελευταια ελπιδα για να ξεγελαμε τους εαυτους μας, η ερχομενη κυριακη…θελουμε νικη με λιβαδεια και το ιδανικο θα ηταν ο πας να μην κερδισει τη λαρισα…οχι τιποτα αλλο, ετσι για να μη παρατησουμε το πρωταθλημα απο τωρα…γιατι, ποτε θα ξανασυμεετασχουμε αραγε? εγω με β εθνικη , δεν ξαναασχολουμαι…με το καλο να ξανανεβουμε οποτε ανεβουμε, εγω δεν θα ξαναστηθω παντως στην ΕΡΤ3 να βλεπω οπως περισυ… αλλα αυτη τη φορα, θα κραταω πολυ μικρο καλαθι στην επομενη σουπερ λιγκ ….οποτε ξανανεβουμε…οφη μια ζωη, ναι!!! αλλα χρειαζεται και ρεαλισμος τελικα…

  26. Εσείς που γράφετε είστε σίγουρα ΟΦΗ μήπως είστε ΟΦΙ κ μπερδέψατε τ άρθρα…..

  27. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΒΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ 12η ΘΕΣΗ ΜΕ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Δ Ι Ω Ξ Τ Ε Τ Ο Ν Β Ε Ρ Α ΤΩΡΑ!!!!

    1. συμφωνω αλλα μαλλον ειναι αργα γι αυτο….εχουμε αγαθη διοικηση, χωρις πονηρια, ….δεν ειναι αγγλια εδω, ειναι ελλαδα η χωρα του μπεου και του καμποτη…μας πηρε στο λαιμο της η διοικηση με τοπολυ σαβουαρ βιβρ…ο βερα συμπαθεστατος μεν αλλα ατυχης επιλογη σε μια τετοια κρισιμη στιγμη…ουτε ο μουρινιο δεν θα μπορουσε να κανει κατι τοσο γρηγορα, ποσο μαλλον ο χαιμε…δυστυχως, παιξαμε και χασαμε! θα πορευτουμε ετσι κι ισως παρουμε καμμια νικη απο αυτογκολ η πεναλτυ

    2. Αυτοί ρε Γιώργο βάλθηκαν να μας τρελλάνουν. ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ! Πήγαν και φέραν τον τσαρλατάνο που παρίστανε τον προπονητή στη Γ΄ κατηγορία Χιλής να σώσει ελληνική ομάδα στη Σουπερλίγκα του Μπέου, του Πανόπουλα και του Κομπόταρου! Ρε Σαμαρά, στέκεις στα λογικά σου; Χίλιες φορές καλύτερα να φέρναν τον Γκουλή σήμερα έκλεισε κι αλλού έμαθα ή κάποιον σαν αυτόν. Γνώση της ελληνικής πραγματικότητας λέγεται ρεεεεεεεεεε!!!! Ο Άρης έδιωξε τον απατεώνα τον Ισπανό πήρε Παντελίδη και πήγε τρένο. Ποιός Βέρα και ποιός Ίσις ρεεεεεεε!!!! Καρναβάλια!

      1. Kαι κάτι ακόμα. Άνθρωπος που δηλώνει μετά από τάληρο θα τρώμε 10 και θα βάζουμε 7 (!) σόρρυ αλλά δεν είναι για προπονητής. Είναι για ζουρλομανδύα και φούντο στη θάλασσα μεσοπέλαγα.

        1. Tora einai to epomeno stadio pou San Nikos prepei na apantiseis stone dentrona xes esi opos to ekanes xthes kai simera to proi.Meta bale kai stin koybenta tin argiro na eisaste treks.xes esi…
          Megale h psyhanomalia sou den giatreuete to an Mila’s me ton eayto sou koitaxe to mpaglama.

        2. Βάζελε, κάνε φούσκες με τη μύξα σου μα δω λίγο κάτι. Βy the way, μιας κι είσαι ΒΑΖΕΛΟΣ, γιατί τραβάς ζόρι ποιοί είναι και τί λένε τί λένε ο Δένδρωνας, ο γιώργος, ο μιχάλης, η αργυρώ, ο νίκος κι αυτός που σε ξεπέταγε;

  28. Κάθομαι και βλέπω Παναιτωλικό με Πανιώνιο. Βλέπω το φορ του Παναιτωλικού Μπαιροβιτς 23 χρόνων από Σουηδία. 3 γκολ σε 3 παιχνίδι.Παιχτης 23 χρονων με 1.79 ύψος αλλά με ταχύτητα, δύναμη, τεχνική, καλός σκορερ!!
    Κι εμείς πήραμε η μάλλον μας έφερε ο Γιάννης Σαμαράς τον Περσον!!! Απ την πρώτη μερα φάνηκε ότι είναι αμπαλος ατεχνος και αργος αλήθεια με τοσους ποδοσφαιριστές ΑΡΓΟΥΣ όπως Σακορ, Περσον, Μεγιαδο,Νειρα πως θέλουμε να μείνουμε κατηγορία????

    1. ετσι οπως τα λες… αν εισαι μεν αργος αλλα ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, κανενα προβλημα…αλλα να εισαι αργος και αδιαφορος , ασφαιρος και αστοχος, η ομαδα τελειωσε….εχουμε ομως και γρηγορους///γιακουμακης, βαζ, μπραουν και φερειρα, ακομα κι ο κοροβεσης, θεωρουνται γρηγοροι….κι ομως, τι κανουν στο γηπεδο? ΤΙΠΟΤΑ …ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ…ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΤΑΝΟΥΝ…κεφαλια για γκολ, θα κανει ρε καποιος? κεφαλια απο κορνερ? κεφαλια απο φαουλ? σουτ εξω απ τη περιοχη? απο μεσα? πως στο @~!@# να μπει γκολ απ τους αμπαλους και τον ασχετο προπονητη? ολες οι ομαδες σκοραρουν συνεχεια!!ο απολλων χτες, σα να σουλεγε, μπαρμπα, ριξε μου 5!!! αλλα εσυ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ! βλεπω κι εγω τον οφη 40 χρονια!! τετοια χαλια, ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ! θα λεγα να διωχναμε τον βερα τωρα αλλα δεν ειναι ουτε ηθικο ουτε σωστο..ετσι οπως τα καταφεραν οι σαμαραδες. θα τα λουστουμε μεχρι τελους!

  29. 5-0 στο 75 ο παναιτωλικος τον πανιωνιο!! που εμεις φεραμε στο ηρακλειο 1-1 με το ζορι …και του ριχνει το αγρινιο , 5!!! ποιο, το αγρινιο. λες κι ειναι μπαρτσελονα!!! ειμαστε αληθεια τοσο ανικανοι? δε περιγραφω αλλο, δεν ξερω ποιος φταιει, η διοικηση, οι παικτες, ο προπονητης, το κλιμα, η τρυπα του οζοντος η ο δακος της ελιας, δεν ξερω τελικα αν ειμαστε χειροτεροι κι απ τον απολλωνα αλλα το σιγουρο ειναι, οτι αν δεν πεσουμε φετος, θα πρεπει να παμε ολοι στη Τηνο με μια λαμπαδα ο καθενας

  30. δεν επρεπε ν αλλαξουμε προπονητη!!!αυτο φαινεται καθαρα τελικα, μετα απο 7 αγωνες χωρις τον ΠΑΠ!! 3 βαθμους ολους κιολους με τον βερα , αντι για 7-9 τουλαχιστον που θα πρεπε να ειχαμε παρει! ας αφησουμε τους συναισθηματισμους κι ας αλλαξουμε προπονητη, ΤΩΡΑ! λυπαμαι τον χαιμε και τον αλεξαντερ, αλλα δεν γινεται αλλιως! εχουμε ακομα 6 ματς, που ενας οφης της προκοπης, θα μπορουσε να κανει τουλαχιστον 4 νικες και να σωθει!

  31. Καλό αφανισμό φίδια.

    1. Μπράβο αδερφέ! Join the club!

    2. Μας το χουν ξαναπει και άλλοι αυτό…που ακόμα πρέπει να τσ__###__κό.νονται στον Πλατανιά και την Καλλονή για να μη διαλυθούνε οι ίδιοι…..

  32. Την καταστροφή έχουμε φέρει οκ δεν μπαίνει η μπάλα μέσα και έχουν γίνει άστοχες επιλογές τον Γενάρη, απ όσο φαίνεται θα πέσουν 2 δεν προχωράει η αναδιάρθρωση ζητάς να βάλεις ένα από κάτω και μετά αν αλλάξει η ποινή να μη φας μείον για την τρέχουσα σεζόν γιατί θα δούμε πολλά ωραία μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης ο βέρα είναι λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου μετα το Καραϊσκάκη λέει ας φάω δέκα και έχουμε φέρει δύο διαδοχικά 0-0 δεν μπορώ να το μεταφράσω, το θετικό είναι ότι δεν δέχεσαι τέρμα, και η γνώμη μου είναι ότι οι άμυνες δίνουν διακρίσεις και επίτευξη στόχων.

  33. Το Ηράκλειο, η Κρήτη, η Ελλάδα ολόκληρη, ζει μεγάλες στιγμές! ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ! Το ελληνικό ποδόσφαιρο επιτέλους καθαρίζει!

  34. Πρώτα τη δουλειά θα την κάνει ο Κομπόταρος!!! Μεγάλε Κομπότη!!! Τεράστιε!!! Και μετά, θα σας αποτελειώσουν τα φιλαράκια σας τ’ αρειανά!!! Πώς και πώς θα σας περιμένουν! Καίγεται που καίγεται ο κώλος τους για βαθιμούς, τους έχετε παραχωθεί και στο ρουθούνι σαν καλοί τσάτσοι των μπαουκτζήδων, θα΄χει γλέντι! Το τελευταίο παίξτε το και over να πληρωθείτε, ο άσσος θα δίνει ψίχουλα. Ελπίζω να μ΄ακούσατε και για τη Ριζούπολη και να μη βρέθηκε κανάς χαχόλος να το παίξει διπλό. Ο alternative 1Χ ΔΕ πήγε ταμειάκι καλό!

    1. Συμφωνώ σε όλα μαζί σου εσύ το ξέρεις καλά το παρασκήνιο όπως πχ με τις κουμπαριές που ανέβηκες από δ εθνική α σε συνεχόμενες χρονιές, εγώ τελικά αν σωθω θα είναι γιατί δεν θα μου χαριστει κάνεις όπως και στα πλειοφ τότε με το πανσεραικο με στήσανε για να μην ανέβω , εσύ κοίτα να κάνεις καμιά ανατροπή διπλό ημίχρονο άσσο τελικό με τον Αιγύπτιο πρόεδρο (στη λιρς στο Βέλγιο είχε βουηξει ο τόπος) και άσε τον ΟΦΗ γιατί είστε τρεις και ο κούκος και ο Θεός και η ψυχή σας αν δεν είστε τίποτα γαυροβαζελια και είστε και ιαχωβαδες ταυτόχρονα.

      1. Καλά. Παίξτο over σου μιλάνε, γιατί οver θα το παίξει και το γνωστό παρεάκι. Ξέρεις ποιό παρεάκι. Μην πιάνεσαι κορόιδο λέμε! Να τον ακούς τον alternative.

        Α. Kαι που σαι. Εκτός από τα γκολ παίξτο και over 6,5 κόρνερ για τον Άρη. Μάθε μπαλίτσα από τον Άρχοντα. Ξέρει τί σου λέει…

    2. Θες να μας πεις ότι εσύ το παιξες Χ και πήγες ταμείο; Εγώ πιστεύω ότι, λόγω λύσσας κακιάς κατά του ΟΦΗ, φόρτωσες τον άσσο και πήγες μεγάλο κουβά. Το ματσάκι για διπλό πήγαινε (βάσει της εικόνας του) και τελικά η μπίλια έκατσε στο Χ. Απλά και ξεκάθαρα.

      1. 1X ΔΕ με 1,65 στη Novibet. Σε κάθε περίπτωση σας φώναζα εδώ ότι 2πλό δεν έρχεται. Βράσε στο ζουμί σου τώρα.

        Σου δωσα και 2 σημεία για μεθεπόμενη βδομάδα. Παίξε over σκορ και κόρνερ στο Χαριλάου. Θα τα παίξουν και τα καϊνάρια σου, να ξέρεις. Το νου σου και το ΝΟΥΝΟΥ σου.

  35. Είναι πολύ εύκολο να τα γράφεις αυτά κατόπιν εορτής, όταν την προηγούμενη βδομάδα άφηνες ένα κάρο υπονοούμενα για τον άσσο του Απόλλωνα. Θες να μας πεις ότι άσσο το έβλεπες (το ήξερες) το ματσάκι, αλλά το κάλυψες και με το Χ για το φόβο των Ιουδαίων; Άστα μεγάλε, τα χουμε ξανακούσει αυτά κι από άλλους παπατζήδες!
    Παρόλο το υφάκι έχεις πλάκα, δεν μπορώ να πω. Σοβαρά στο λέω, με την καλή έννοια.

    1. Φυσικά και πίστευα στον άσο. Αλλά όποιος παίζει στοίχημα στα σοβαρά πάντα καλύπτεται στο Χ. Δεν μιλάμε να παίζουμε 4 και 5 ευρώ για την πλάκα μας…

      Σου δωσα και 2 σημεία για το Χαριλάου. Πείτε και κανά ευχαριστώ ρε αχάριστοι!

      1. Η πλέον value απόδοση (δεν ήταν κι άσχημη στο 2,30 περίπου) που έστεκε πριν το ματς ήταν το over 2,5. Βάσει της κακής αμυντικής λειτουργίας και των δύο ομάδων. Με λίγα λόγια, όποιος παίζει σοβαρά στοίχημα όπως λες, 1Χ δεν έπαιζε με τίποτα. Άσσο να το δεχτώ, over να το δεχτώ, άσσο και over να το δεχτώ, αλλά 1Χ που λες δεν το παίζεις με τίποτα!
        Για το Χαριλάου, δεν μας λες τίποτα το φοβερό. Λογικό είναι αυτό που γράφεις.
        Αυτά στα γράφει κάποιος που, πίστεψέ με, παίζει στοίχημα συστηματικά.

        Υ.Γ Ευχαριστούμε, πάντως, για τα φώτα σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − 1 =