Την Κυριακή παίξτε για αυτόν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την Κυριακή, τώρα που δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα, ομάδα και κόσμος πρέπει να συμπαρασταθούν όχι μόνο στον ΟΦΗ αλλά και στον ίδιο τον Μπούση. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τον έβλεπα στην Ριζούπολη να φεύγει χωρίς να παίρνει την χαρά της νίκης – σε ένα παιχνίδι που είχε μετακομίσει όλος ο ΟΦΗ στην Αθήνα δίνοντας την ανάλογη σημασία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είδα τον Μπούση να περιμένει τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια να τους ενθαρρύνει και να τους εκδηλώνει την εμπιστοσύνη του προς εκείνους. Όλο το Σαββατοκύριακο το πέρασε στο ξενοδοχείο δείχνοντας ότι δεν είναι απλά ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας αλλά ένας από εκείνους.

Μετά το παιχνίδι, ο Μιχάλης Μπούσης έφυγε όχι με χαμόγελο αλλά με την πίστη ότι ο ΟΦΗ θα το γυρίσει. Και όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να φεύγει από την άλλη άκρη του κόσμου αφήνοντας πίσω του τις επιχειρήσεις του αλλά και την οικογένεια του (γιατί μην ξεχνάμε πως είναι και πατέρας δύο αγοριών) για να έρθει να εκδηλώσει την συμπαράσταση του στο εγχείρημα, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι για εκείνον δεν είναι όλα χρήματα. Δεν είναι όλα μαθηματικά και κομπιουτεράκια με +/- για την χρονιά.

Γίνεται ένα με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Θα περπατήσει άνετος στους δρόμους του Ηρακλείου χαμογελώντας στον κόσμο που θα τον χαιρετήσει και θα απαντήσει κιόλας. Τόσους μήνες που έχει ασχοληθεί με τον ΟΦΗ, δεν έχει ζήσει τις χαρές που (πιθανόν) θα ήθελε ο ίδιος αλλά και ο κόσμος.

Την Κυριακή, τώρα που δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα, ομάδα και κόσμος πρέπει να συμπαρασταθούν όχι μόνο στον ΟΦΗ αλλά και στον ίδιο τον Μπούση. Τον άνθρωπο που ήρθε για να αλλάξει την μοίρα του συλλόγου και της Κρήτης. Όλοι πρέπει  να μπουν στο γήπεδο για να δώσουν το 101% για αυτόν τον άνθρωπο που ήρθε στην Ελλάδα και δεν τα βρήκε ρόδινα αλλά το πάλεψε, το παλεύει και θα συνεχίσει να το παλεύει. Τον άνθρωπο για τον οποίο ο κόσμος τρέφει την μεγάλη ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου.

Για το σήμερα και το αύριο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

43 σχόλια

  1. στηριζω Μπουση μεχρι τελικης πτωσεως,τωρα για Σαμαροπουρσανιδες θα δειξει θα κριθουν εκ του αποτελεσματος οχι τωρα την αλλη σεζον που θα εχουν ολο το χρονο μπροστα τους να σχεδιασουν την ομαδα .Ο καημενος ο Μπουσης δεν ξερει το αντικειμενο αλλα αφου εμπιστευεται τους συνεργατες του ας κανουμε υπομονη διοτι ηρθαν μεσουσης της περιοδου και εκαναν κατα τη γνωμη μου σπασμοδικες κινησεις για μεταγραφες κλπ στο αγωνιστικο κυριως κομματι που μεχρι τωρα δεν εχουν βγει εξαιρουμενων 2 αντε 3 το πολυ.

    1. Σωστότατος!

  2. ο μπουσης εμπιστευτηκε καποιους ανθρωπους….καλως η κακως, τους συμπαθησε οπως φαινεται….ο μπουσης δεν θα φταιει σε τιποτα αν αποτυχει ο οφη…θα φταινε 100% οι συνεργατες αυτοι…ομως δεν μπορει και να απομακρυνει τους ανθρωπους που εμπιστευτηκε, γιατι χωρις αυτους, δεν εχει λογο υπαρξης στο αντικειμενο που αποφασισε να ασχοληθει…οποτε για μενα, δεν κανει ΚΑΝΕΝΑ κουμαντο αυτος σε θεματα παικτων και προπονητη…ομως ετσι, δεν παει καμμια ομαδα μπροστα…οι προεδροι στην ελλαδα εχουν λογο και πρωτοβουλιες…αλλιως οι ομαδες τους, ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ…καλοι οι λεφταδες προεδροι…αλλα θα πρεπει η να ξερουν οι ιδιοι πολυ καλα απο ποδοσφαιρο η να εχουν 100% ικανους συνεργατες και εμπειρους..αυτα.

  3. johnny το σαμαροπουρσανιδες ειναι απαξιοτικο για τους ανθρωπους που μπηκαν μπροστα σε μια ομαδα που οπως εδειχνε το καλοκαιρι δεν θα ειχε μελλον και μονο που εχουμε φτασει στο σημειο να ειμαστε το πρωτο φαβορι για πτωση και στην πλειοψηφια του κοσμου να μην υπαρχει η αβεβαιοτητα της επομενης χρονιας αυτο λεει πολλα.αλλωστε ειμαστε ΟΦΗ και τον ΟΦΗ γουσταρουμε να βλεπουμε κι οχι τον αντιπαλο και την κατηγορια που θα παιζει.κι απ την στιγμη που υπαρχει υγεια στην ομαδα θα φτιαξουν ολα.ΚΑΙ ΟΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙ ΟΦΗ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ

    1. ναι φιλε μου εχεις δικιο δεν εκφραστηκα σωστα απλα με τις επιλογες τους γιατι δικες τους επιλογες και ειδικοτερα του Γ.Σαμαρα χανουμε απ οτι φαινεται τη κατηγορια και ναι ΟΦΗ γεννγθηκαμε και ΟΦΗ θα παιθανουμε

      1. Χ2

  4. Θα το ξαναγραψω καποιος πρεπει να πει στους παιχτες οτι η φανελα του οφη εχει ιστορια ακομα και ο προεδρος εβαλε χρημα εκανε σαν εμας ονειρα και παιχτες και προπονητες ειναι στο κοσμο τους παιζουν μπαλα μεχρι τη μεγαλη περιοχη χωρις παθως σαν πσιδια κολεγιου στη ριζουπολι μονο ο γιανουλης επαιξε ομιλητικα αν κανουν το ιδιο και τη κυριακη θενε ξυλο τους εχομε πολη χαιδεψει …..

  5. Του χρόνου θέλουμε ν δούμε έργο ε?… Αλλιώς τι?Πολύ υπομονή έχουμε τελικα εμείς οι Έλληνες.
    Σαμαροπουρσανιδηδες? Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο… μερικοί ξεχνάνε το πρόσφατο παρελθόν μάς…

    1. ναι φιλε μου του χρονου γιατι πολυ απλα τα πρωτα δειγματα ηταν το λιγοτερο αποκαρδιωτικα παντα για το αγωνιστικο μερος μιλαω αν προσεξες το σχολιο μου ,και τους δικαιολογω αν διαβασες τι εγραψα διοτι μεσουσης της περιοδου δεν μπορουσαν να κανουν και πολλα συνεχιζω να στηριζω και να πιστευω στο πλανο τους, τους δινω πιστωση χρονου,αλλα μην ξεχνας τι παιχτες περασαν απο τον ΟΦΗ επι εποχη Θοδωρου.Αυτο περιμενω να δω

    2. Τι υπομονή ρε φίλε; Το ξες ότι υπάρχουν 20χρονα και 25χρονα που δεν έχουν γευτεί καθόλου τι σημαίνει παλιός καλός ΟΦΗ; Και αντί αυτού ξέρουν μόνο από υποβιβασμούς και μάχες στη βητογάμα εθνική! Μην λέμε λοιπόν για υπομονή, διότι κι αυτή έχει κάποια όρια.
      Αυτά στα γράφει κάποιος που έχει ζήσει τα καλά τα χρόνια.

  6. Αυτό που μιλάμε για τον ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ κ τους ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ σαν να ειναι κ αυτοί οπως τους υπόλοιπους σωτήρες που ερχόντουσαν τοσα χρονιά για να μας σώσουν,ειναι το λιγότερο αχαριστία. Το Μπουση αυτοί τον έπεισαν να έρθει να επένδυση.Δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν,στην δουλειά τους ειναι ήδη πετυχημένοι.Αγανακτισαν ετσι που έβλεπαν την ομάδα που αγάπησαν και ήρθαν να βοηθήσουν για να την δουν όπως την άφησαν. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε οτι ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας ελπίδα κ να αφήσουμε να δουλέψουν οπως ξέρουν.Τους ντόπιους τους είδαμε,θα πω ‘προσπαθησαν’,δε μπόρεσαν.Υπομονή πρέπει να έχουμε γιατί αυτο που πάει να γίνει ειναι πολυ μεγάλο,μεγαλύτερο απ όσο έχουμε μάθει εδω στην Ελλάδα. Και ναι εγω γουστάρω να διαφέρω γι’αυτό ειμαι ΟΦΗ σε όποια εθνική κι αν παίζει.

    1. Το εγραψα και παραπανω οτι ναι ισως και να ηταν ακομψο ετσι που εκφραστηκα αλλα απο την αγανακτηση μου μιλησα ετσι γιατι περιμενα καλυτερες επιλογες και επαναλαμβαμω ΜΟΝΟ στο αγωνιστικο κομματι ,οσο για το αν ειναι πετυχημενη το ξερω καλυτερα απο ολους οταν τους παρακολουθουσα να ζωγραφιζουν μεσα στο γηπεδο,να τα δινουν ολλα για την ομαδα και μακαρι να να γινοταν να εβαζαν μι φανελα να δειξουν στους υπολοιπους πως παιζεται το τοπι αλλα εχουν αλλα καθηκοντα τωρα και σε αυτα θα κριθουν για τη δουλεια τους

      1. ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια αυτα που πραγματικα ηρθαν να βοηθησουν τον οφη σε μια πολλυ δησκολη στηγμη. με αυτους υπαρχει ελπιδα στο αυριο.

  7. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ…ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

  8. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ….. ΕΝΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ….
    ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ….
    Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ….. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΦΗ …… ΟΦΑΡΑ….. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ….ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!!!!

  9. Αυτοι δεν μπορουν σε αδειο τερμα να σκοραρουν.δεν τους βλεπετε;τι κανετε ονειρα;ποιοτητα μηδεν.την αμυνα του λεβαδειακου την εχετε δει επι καραγεωργιου;ουτε η γιουβεντους η χθεσινη δεν θα του εβαζε γκολ.αυτογκολ δεν μπαινει επειδη δεν μπορουμε να σουταρουμε.πεναλτυ δεν γεινετε δεν θα μπουμε ουτε στην μεγ.περιοχη.και ξερετε και κατι…δειτε την προιστορια.δειτε ποσα διπλα εχει φερει ο λεβαδειακος εδω.και δειτε και ποιον βαλανε να σφυριξει.προπαντων δειτε που δεν εχουμε ομαδα

    1. Η Juventus οπως και οποιαδηποτε ομαδα της ευρωπης μπορει να βαλει στον Λεβαδειακο 8 γκολ. Μην γραφετε ανοησιες. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στις ομαδες που κινδυνευουν. Εχεις τυχη παιζεις καλα βαζεις δυο γκολ και τελειωνεις

  10. Και μην σας παραμυθιαζουν.σαμαρας πουρσανιδης και σια.αυτοι θελουν να βγαλουν παικτες να πουλησουν να οικονομησουν.τι νομιζετε;για την ψυχη της μανας τους ψησανε τον αμερικανο να ερθει;του ειπανε βαλε ζεστο χρημα να μην εξαφανιστει ο οφη που τον κυνηγαει επο.σουπερ λιγκ να τον υποβιβασουν.εμεις θα βγαλουμε παικτες.θα τους πουλησουμε θα παρεις πισω τα λευτα να οικονομησουμε και εμεις.και πιο καλα στην β εθνικη να βγαλουμε παικτες πιο ευκολα.επειδη στην πρωτη κατηγορια δεν μπορουν να σταθουν.αγορασανε παικτακια τριτης διαλογης τα χριστουγεννα να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου.ειδατε την ποιοτητα τους οσοι ξερετε απο μπαλλα.βγηκε και η αποφαση.και η καταληξη θα ειναι η εξης….υποβιβαστειτε αγωνιστικα να γλυτωσετε και το προστιμο και αφαιρεση βαθμων.και του χρονου εχει ο θεος να ξανανεβειτε…..αντε γεια

    1. Στο πρώτο σκέλος θα μπορούσα να συμφωνήσω (στο ότι ναι η ομάδα δεν είναι αυτή που περιμέναμε και ότι οι ελπίδες είναι πράγματι απειροελάχιστες). Στο δεύτερο όμως που αναφέρεις τους (κατ’ εσέ) πραγματικούς στόχους της διοίκησης υπάρχουν δύο λογικά ερωτήματα 1) έχεις πληροφόρηση ή είναι υποθετικό συμπέρασμα; 2) έχεις να αντιπροτείνεις κάτι άλλο (πλάνο, πρόσωπα, χειρισμούς κλπ) ή απλά “βάζω τη φωτιά και εξαφανίζομαι”; Εννοείται ότι και να αναφέρεις (έστω και σαν συζήτηση διαδικτύου) είναι καλοδεχούμενο.

  11. Σωστότατος!

  12. Ο προεδρος μας ειναι Ανθρωπος ,με Α κεφαλαιο.Απο ποδοσφαιρο ελληνικο δε ξερει πολλα πραγματα αλλα ουτε και τους βρωμικους τροπους με τους οποιους διεξαγεται .Δε θελω να λεω κακες κουβεντες για ανθρωπους που αγαπουν τον ΟΦΗ μας αλλα μεχρι τωρα οι παιχτες που ηρθαν δε κανουν δε μπορουν δεν ειναι για τη μεγαλη κατηγορια τελος μακαρινα βγω ψευτης αλλα ολο αυτο το σκηνικο δε μ αρεσει καθολου κι εγω αγαπω τα διαστημοπλοια αλλα δε θα πιασω να φτιαξω ενα πιστευω να με καταλαβαινεται ε;προεδρος καλος αλλα απο κει και υστερα τιποτα τα λεω οσο πιο κυριλε μπορω οσο για τις βρισιες που εδω τις εχω ειναι για ολα αυτα τα τρεμαμενα ασημαντα παιχτακια που ξαναριχνουν την ομαδα μας με τη σταση τους στη β εθνικη σκαμπιλια κλωτσιες και βρισιες μονο αυτο τους αξιζει

  13. Αυτός ο ΟΦΗ με περι-ορίζει εναλλακτικά και εναλλασόμενα στο βωμό της ήττας και της παρακμής όπου για τα τελευταία 18 έτη και έτη του Κυρίου δεηθόμεν προσφέρει μόνο πίκρες στον αντίποδα όμως αυτός ο ΟΦΗ με ορίζει ,με προσ-διορίζει εναλλακτικά και εναλλασόμενα στο βωμό μιας μελανόλευκης ηδονής που μέσα της αυτο-προσδιορίζομαι κι ως άνθρωπος.Μιχάλη Μπούση σε πιστεύω ακράδαντα άλλα δεν μπόρω να φανταστώ στο εγγυς μέλλον πόσα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ θα σηκώσουμε μέσα στον παροντινό ή μέλλοντα ναό μας σκέτη ηδονή όπου οι υποκριτές οι ρουφιάνοι και οι γενίτσαροι κάθε χρώματος δεν θα χωράνε.Ευχαριστώ μόλις τέλειωσα….

    1. Τίναξτον καλά καλά τώρα και πάρε κωλόχαρτο να τον σκουπίσεις.

      1. Ο “Μανώλης – Μανωλάκης” επέστρεψε θριαμβευτικά! Καλώς τα α@#@# μας τα δυο!

      2. Den hreiazetai ,sta erixe ola mesa o dentron xes esi kai o kolos soy to emathe oso gia koloharto skonta xanthi k ergo paper grigora min trexoun exo.

        1. Εσύ ρε ΒΑΖΕΛΕ, τί καινούργιο φρούτο είσαι δω μέσα; Θα μου πεις, γλυφτράκια τσιράκια του Τσετσένου, αλλά κι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, ε; Είπαμε, ο φώφη είναι η δεύτερη ομάδα σας.

        2. Μα τους χίλιους εργοτέληδες παναθηναϊκε που ήσουν τόσα χρόνια ,γίνε ΟΦΗ οπωσδήποτε σε πάω !!!

        3. Τους ποσους εργοτελιδες;Ηρεμηστε παιδια εγινα σκαντζοχειρος μα ισως ο φιλος AOXARA ALTERNATIVE να εινε γηναικα οποτε μην λετε αλλα περι κωλοχαρτα η τετοια.

  14. Όλοι μαζί μια δύναμη μια γροθιά μια φωνή. Όλοι για την ομάδα. Σήμερα το μεσημέρι είχα την τύχη να γνωρίσω τον πρόεδρο μας. Από τη χειραψία που κάναμε και οι λιγοστές κουβέντες που είπαμε κατάλαβα πόσο απλώς αλλά και πόσο συνεσθηματικος άνθρωπος είναι. Σε ευχαριστούμε που είσαι δίπλα μας πρόεδρε εσένα και τους συνεργάτες σου. Σε θέλουμε μαζί μας να κάνουμε τον οφη μας μεγάλο. Γιατί ο οφη δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια ιδέα για όλοι την Κρήτη. ΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    1. απλώς; συνεσθηματικος; άσε το ίντερνετ και πιάσε κανά βιβλίο

  15. συμφωνω και επαυξανω για την ποιοτητα του ανθρωπου μπουση..ομως δεν φτανει αυτο στην ελλαδα…ο μπουσης δεν ξερει απο μπαλλα…φαινεται….οι συνεργατες του ομως, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ! τιμω σαμαρα και πουρσανιδη, ομως οι επιλογες τους στους παικτες του γεναρη αλλα και στον προπονητη, δεν εχουν βοηθησει καθολου την ομαδα…ποιος φταιει λοιπον, εγω? ολα ειναι ενα προιον…εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, με ενδιαφερει σαν πελατη(φιλαθλο), να δω ενα προιον (ομαδα), που με την αποδοση της να με κανει να θελω να το βλεπω ξανα και ξανα και να με κανει και περηφανο γι αυτο!!! οταν εχω δει τον οφη του γκεραρντ, του μαρινακη, του βερα, του νιοπλια, του τζουγκανοβιτς, του γκομεζ, ειναι μαρτυριο να με αναγκαζουν να δω αυτον τον φετεινο οφη, που ειναι φανερα ανικανος να παρει νικη και κανει τα νευρα σου κουρελια! τι θελουν να καταφερουν? να ριξουν τον οφη με το ζορι στη β εθνικη? ε ας τον ριξουν!! αλλα να μου το πουν απο τωρα να παρω τα μετρα μου !! δεν τους φταιω σε τιποτα να παθαινω εγκεφαλικα επι 7 ματς στη σειρα και ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια!

  16. Στα καλά νέα της ημέρας τώρα, που μόνον από τον Alternative θα μαθαίνετε. Ταϊστείτε εσείς σανό ότι θα πέσει μόνο η Σμύρνη και σεις θα παίξετε μπαράζ. Και να παρακαλάτε η απόφαση της έφεσης για την καραμπινάτη δωροδοκία να βγει ΠΡΙΝ τελειώσει το πρωτάθλημα. Γιατί άμα βγει ΜΕΤΑ, ούτε Σούπα Λιγκ 2 θα παίξετε, κατευθείαν Φούντο Λιγκ, δηλαδή Γ΄ Εθνική.

    http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1334594/i-synantisi-vasileiadi-grammenoy-gia-tin-anadiarthrosi

    1. Μια κολοκυθάκια μια χωριάτικη και λογαριασμό στο 5 τραπέζι. Κάτι τύποι σαν εσένα αποδεικνύουν ότι είστε ανίκητοι στη βλακεια και με όποιον και να τα βάλεις θα κερδίσεις, ακόμα και έτσι να είναι αυτό με τον Άρη και να είναι στημένο όπως λες το παίζεις και κάνεις μοκο και κονομας αν (λέμε τώρα) έχεις κάποια πληροφορία, αλλά να ξέρεις αυτοί που ασχολουντε με αυτά δεν τα διατυμπανιζουν στο διαδίκτυο ταβερνιαρη του Στοιχήματος.

      1. Ρε πέσε και δυό κατηγορίες αν μπορείς να γουστάρει όλη η Ελλάδα κι άσε τώρα τα σάπια και τα σάλια μάλλια!

  17. Από τη μιά, μία από τις πιο σταθερές εδώ και χρόνια επαρχιακές ομάδες, που εκπροσωπεί ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα, με παράδοση κι έναν μεγαλομέτοχο που κάνει τα πάντα γι’ αυτήν, και από την άλλη ένα κακέκτυπο ομάδας, που επιβιώνει με την προσκόλλησή της στον εκάστοτε ισχυρό και με στημένους αγώνες, όπως πρόσφατα αποδείχτηκε και με τη βούλα. Από τη μια άνθρωποι που γουστάρουν μπάλλα και από την άλλη άνθρωποι που βρήκαν αφορμή μέσω του ποδοσφαίρου να κάνουν πολιτική προπαγάνδα και να εξάγουν ψευτονταηλίκι που δυσφημεί και μόνο το νησί μας

    Η μεγάλη ομάδα θα κερδίσει.
    Καλή επιτυχία στο διαμάντι της Στερεάς!

    1. LOL!!!

    2. Τωρα μας εκανες τα μουτρα κρεας.

      Γνωριζεις πολυ καλα πως το ονειρο σου εχει λαβει τελος ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
      Μια αναμνηση θα ειστε απο δω και στο εξης.
      Και οταν με το περασμα του χρονου πεθανετε και οι τελευταιοι, δεν θα υπαρχει ουτε η αναμνηση.

      Να ζησεις να τον θυμασαι (τον εργοτελη σου)

    3. Ρε, το παιξες στοίχημα το διπλό;;; Για γέλια είσαι.

  18. Πάει η αναδιάρθρωση, ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ. Μανώλη-Μανωλάκη , αύριο παίζεις κατηγορία.
    Δυο πέφτουν, δυο ανεβαίνουν. Απευθείας.

    1. Γιόζεφ Γκαίμπελς τα λέμε men…!!!

  19. Μα τον άξονα (της γης) πως τα φέρνει η ζωή έτσι κε rebels76 που ο καλύτερος φίλος να είναι ο χειρότερος εχθρός σου και ο χειρότερος εχθρός σου να είναι ο καλύτερος φίλος σου ,τελικά…!(Γ)@μ#* το σφυροδρέπανο γερό χαστούκι!!!Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας ξες εσύ

    1. Καλώς τον “Μανώλη-Μανωλάκη”. Πες μας τώρα τι καιρό κάνει εκεί στην Αίγυπτο και τους λόγους που έχει εξαφανιστεί ο πρόεδρος σου.

  20. Ξέρετε ,γιατί νικήσαμε ύστερα από 2μήνες;
    Είναι πολύ απλό στην 18άδα μπήκαν μέσα μόνο τα μισά παλτά τα άλλα μισά ήταν όλα πλην του Νάμπι έκτος 18άδας ,έτσι ακριβώς έγινε και δεν μιζεριάζω ,μπράβο τους και στον αντίποδα της μέχρι και χθές ανικανότητας μας σήμερα πέραν των παλτών που ήσαν έξω της 18άδας έσπασε και μια κατάρα ,για όσους πιστεύουν στις ευχές και στις κατάρες φυσικά ,η κατάρα της αστοχίας.Όσο για το βαζ τι να πω;Ευτυχώς
    που η αστοχία του ,δεν μας στοίχησε για άλλη μια φορά.Έπρεπε ο βαζ να χτυπήσει το πέναλτι
    γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά α καλό ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + 5 =