Κατέρρευσε κάθε σκευωρία!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σαν “τραπουλόχαρτο” καταρρέει η ιστορία που ξεκίνησε από έναν κομπλεξικό άνθρωπο που αν ο αδερφός του δεν είχε δική του ομάδα, δύσκολα θα δούλευε ξανά αφού τον έχει αποβάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την εκδίκαση της έφεσης.

Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός ή ασκούμενος δικηγόρος για να καταλάβεις όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΟ. Απλός αναγνώστης και παρατηρητής των γεγονότων θα είσαι, θα καταλάβεις απλά πως επρόκειτο για μια διαδικασία που ξεκίνησε από έναν κομπλεξικό άνθρωπο που τον έχει αποβάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο οποίος, αν δεν βρισκόταν στην ομάδα του αδερφού του (!!) δύσκολα θα ήταν εργαζόμενος καθώς θα είχε υπογράψει συμβόλαιο αορίστου χρόνο με το ταμείο ανεργίας.

Και η πλάκα είναι πως αυτός από τον οποίο ξεκίνησε η ιστορία (δεν αναφέρουμε και το όνομα του γιατί ο τύπος είναι και δικομανής) δεν είχε το θάρρος και τα κότσια να δώσει το παρόν στην εκδίκαση της υπόθεσης και να υποστηρίξει αυτά που κατέθεσε εν κρυπτώ.

Ήταν τέτοια η αίσθηση με την οποία ολοκληρώθηκε η διαδικασία, που όλοι (ακόμα και ουδέτεροι παρατηρητές) είχαν να λένε για ένα κατηγορητήριο που δεν μπορεί, νομικά, να “πατήσει πουθενά. Πρόκειται για μια σκευωρία που κατασκευάστηκε από έναν τύπο που οι πράξεις και τα έργα του, τον έχουν κάνει ανεπιθύμητο σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα με αποτέλεσμα να είναι για λύπηση.

Η σκευωρία καταρρίπτεται εύκολα με τα παρακάτω στοιχεία:

  • Η παρουσία του ίδιου του Μπούση που έδωσε στην Έδρα να καταλάβει το μέγεθος των επενδύσεων που συντελούνται στον ΟΦΗ.
  • Ότι όλα όσα ανέφερε αναφορικά με τον στοιχηματισμό του αγώνα είχαν να κάνουν με το ιλιγγιώδες ποσό των 1.300 ευρώ.
  • Πως ακόμα και το σκορ που υποστήριξε ο κομπλεξικός προπονητής, δεν βγήκε ποτέ!
  • Πως τα ίδια έκανε και στην υπόθεση του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό και το ματς κατέληξε στο αρχείο.
  • Πως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τόσο μεγάλη που το παιχνίδι θα μπορούσε να λήξει ακόμα και 9-0!
  • Πως οι παίκτες του Αιγινιακού που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην απόπειρα χειραγώγησης του αγώνα δεν έπαιξαν καν.

Είναι μια υπόθεση που ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορεί να αντιληφθεί πως το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο.

Ο ΟΦΗ πήγε στην ΕΠΟ συντεταγμένα με μια “γεμάτη” αντιπροσωπεία που γνώριζε τι έπρεπε να πει και πως θα δείξει στην Έδρα τον δρόμο για την δικαίωση του συλλόγου. Επί της ουσίας, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ που ήταν άριστα προετοιμασμένη και πολύ υψηλού επιπέδου, αυτό που έπρεπε να κάνει (και εν τέλει το έκανε) ήταν να δείξει στα μέλη της επιτροπής τον δρόμο για την αθώωση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

17 σχόλια

  1. εσύ δεν μπορείς να πείς το όνομα του….
    Δε θα το πώ και γώ….
    Αλλά να πά να γαμ#$%εί

  2. Ένα ερώτημα γυρνάει στο μυαλό μου: Ποιος/οι κίνησαν τα νήματα για να βρεθεί ο ΟΦΗ σε αυτή την θέση και όχι ο Άρης και ο Ολυμπιακός και οι μισές Ελληνικές ομάδες που επίσης είχαν “εμπλοκή” σε στημένα?

    1. Οταν στήθηκε η σκευωρία ο ΟΦΗ ήταν ένα ακυβέρνητο καρυδοτσουφλο που το πήγαιναν οι καιροί όπου ήθελαν, αν υπήρχε από τότε η σημερινή ισχυρή δ/ση, ούτε θα περνούσε απο το μυαλό τού οποιουδήποτε να στήσει τέτοια ιστορία. Πάντως μην ξεχνάμε την σχέση του ιδιοκτήτη του Αρη με αυτόν πού έστησε την σκευωρία, ούτε οτι τότε ανταγωνιστής του Αρη για την άνοδο , ήταν ο ΟΦΗ

      1. ποια σκευωρια βρε περιεργοι?Απο καταγγελιες του Καλαϊτζιδη ξεκινησε ολη η ιστορια,ο οποιος Καλαϊτζιδης εχει εμπλεξει κ τον ΑΡΗ στις κατηγοριες που εκτοξευσε.Ο ΑΡΗΣ ετσι κι αλλιως δεν ειχε προβλημα με την δικη του ανοδο,αλλες ομαδες εμεναν εκτος θεσεων ανοδου…

      2. Ναι ο Άρης σας έμπλεξε. Ξεχάσατε ότι ο Καλαϊτζίδης ανέφερε ως πρώτο στημένο το ματς του Άρη με τον Αιγινιακό. Απλά εκείνοι, κι αν το έστησαν, δεν ήταν τόσο μ@λ@κες να υπογράψουν και χαρτιά, σαν τον δικό σας τον βλάκα. Συνεχίστε να τους προκαλείτε, συνεχίστε να βγάζετε ανακοινώσεις για κίτρινες εβραϊκές;φυλές, και την Κυριακή θα φύγετε από το Χαριλάου με μια ξεγυρισμένη ταληρούμπα, που θα τη γουστάρει όλη η Ελλάδα.

        1. Κουμπαρε “κρυβε λογια”, γιατι εχει ο καιρος γυρισματα….

        2. Φυσικά κι έχει γυρίσματα. Θα το καταλάβεις καλά του χρόνου που θα ξαναπαίζουμε μαζί

  3. δεν ξερω ποιος μας εμπλεξε και δε με ενδιαφερει. αυτο που με ενδιαφερει ειναι.οτι ολοι εσεις πηρατε τον πουλο. τον οφη οτι και να κανετε δεν μπορειτε να τον αγγιξετε. ειστε ενα τιποτα,μπροστα στο μεγαλειο του οφη. απλα οσο ποιο γρηγορα το καταλαβεται,τοσο καλυετρα για εσας.τιποτες

    1. Ποιός πήρε τον πούλο ρε απίθανε; Ποιό μεγαλείο; Που ακόμα δεν ξέρεις σε ποιά κατηγορία θα παίζεις του χρόνου; Μεγαλείο λέει ο υποβιβασμένος για στημένα. Χαχαχά! Γελάνε και τα τσιμέντα του Μαρτινέγκο!

      1. Γεια σου ρε αλτερνατιβ που υπαρχεις μονο σε ενα site του ΟΦΗ και πουθενα αλλου.Γεια δε πας σε κανα site της ομαδας σου να τα πεις με τους αλλους 12 συνοπαδους σου?Αν δεν υπαρχει πηγαινε στο site της αλλης “μεγαλης” ομαδας που υποστηριζεις σαν ψευτο-εργοτελιτης που εισαι και μην μολυνεις οπτικα το φορουμ εδω μεσα με τις αηδιες σου.Σε οποια κατηγορια και να παιζουμε εμεις οι δυο εσυ θα εισαι παντα το εργοτελακι μια συμπαθητικη ομαδα της πολης οπως ο ΠΟΑ και ο Ηροδοτος αν και εχεις λιγοτερους οπαδους και απο τους δυο.

      2. Μιλάτε κι εσείς οι 50 καημένοι που γνωρίζει όλη η Ελλάδα πως κατάπιατε 4 κατηγορίες για παίξετε στην Α’ σαν καραμέλες!!! Στέλνεις ακόμα ευχετήριες κάρτες στον κ Γκαγκάτση ? Κι εκεί που παίζεις φέτος πολύ σου είναι…Άντε που θα μιλήσεις εσύ για την ιδέα ΟΦΗ …μικρούλη!!!

      3. τελιτη..οτι και να κανεις θα εισαι μια τριχα απο τα παπαρια μου.γι αυτο σαλτα γαμησου.αν δεν ησουν ανυπαρκτος…δε θα εμπαινες εδω. και ναι.ο οφη ειναι μεγαλος.εσυ εισαι και θα εισαι μικρος. κατι κομπλεξικοι σαν εσενα γουσταρουν αυτο που γινεται. γιατι? γιατι ζηλευευετε τιποτες.εβιβα σας τωρα.αποτυχημενοι

  4. Μιλάς εσύ Alternative που η ανύπαρκτη ομαδούλα σου έχει όλους κι όλους 100 φιλάθλους και που σας έχουμε κάνε καλούς πελάτες;

    1. 100?Κοψε κατι φιλος….Εγω ολοι οι Εργοτελιτες που ξερω ειναι ΑΕΚ,ΟΣΦΠ και κατι αλλες παρομοιες δημομκρατικες δυναμεις…ακου εκει 100!

  5. ο Μπούσης σε ματς του Ολυμπιακού με Ζαλγκίρις .σιγα την είδηση .δεν είναι δα και η πρώτη φορά που βλέπει Ολυμπιακό ο Μπούσης . ε ρε σανό που τρώμε .αν το έκανε αυτος άλλος πρόεδρος θα λέγαμε αλλα -αλλά ο δικός μας είναι ο καλύτερος !!ειμαστε για τα πανηγύρια .αυτα μας αξίζουν σαν λαός .να τρώμε οτι μας δίνουν .και μην μου πει κανένας οτι αν το έκανε αυτο ο καρυπιδης στον Άρη που το έχει κάνει αυτος έστω είδε και βάζελοι και γαύρο στο μπάσκετ . (και στο σεφ και στο ΟΑΚΑ )δεν θα είμασταν αρνητικοί ;ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !

    1. Εγώ λέω να τον διώξουμε επειδή πήγε και είδε τον Οσφπ στο μπάσκετ! Να αναλάβεις εσύ που είσαι ομιλαρα! Ε ρε τι διαβάζουμε πάλι!

  6. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ?ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ….ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ 100 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΙΝΑΙ..25 Χ2 ΓΟΝΕΙΣ 50..ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ 20..70 ΣΥΝΟΛΟ..ΤΟ ΑΛΛΟ 30 ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΜΠΑ.ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΗΜΗΧΡΟΝΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 2 =