Το ήθος του ΟΦΗ και το ήθος των άλλων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αν βάλεις τα κομμάτια του παζλ για να τα συνδέσεις θα αντιληφθείς την διαφορά του ΟΦΗ με των υπολοίπων. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπει στο επίκεντρο το θέμα της αναδιάρθρωσης για το αν πρέπει να γίνει ή όχι. Άλλοι λένε πως πρέπει να γίνει για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, άλλοι λένε πως δεν πρέπει να γίνουν γιατί ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων είναι… βαρετό.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, σαφώς και για τον ΟΦΗ είναι προς το συμφέρον του η μη πραγματοποίηση της περίφημης – πια – αναδιάρθρωσης. Όμως ο ΟΦΗ εδώ και πολλές εβδομάδες δεν κοίταξε την δική του πάρτη και πως θα σωθεί εκείνος. Βγήκε μπροστά, το είπε και το βροντοφώναξε: Η αναδιάρθρωση θα αποτελέσει την “ταφόπλακα” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα και στην συνάντηση με τον Βασιλειάδη, ήταν η μοναδική ΠΑΕ (από όσες βρέθηκαν εκεί) που δεν μίλησε μόνο για την Σούπερ Λιγκ αλλά έκανε τον Υφυπουργό να προβληματιστεί και για τις μικρότερες κατηγορίες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά την παραπάνω συνάντηση ο Βασιλειάδης έκανε λόγο για “αβλεψία του νομοσχεδίου” όταν κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον των μικρών κατηγοριών.

Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε τους περισσότερους να αναλώνονται σε ένα πινγκ – πονγκ ευθυνών για την αναδιάρθρωση. Ο Γραμμένος τα έχει χάσει, οι σύμβουλοι του το ίδιο ενώ και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ δεν ξέρουν τι τους γίνεται αφού θέλουν τα λεφτά της ΕΡΤ γιατί διαφορετικά γνωρίζουν πως δύσκολα θα βγει η επόμενη χρονιά.

Και ο ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ δεν εξαρτάται από το αν θα πάρει 1 ή 2 δραχμές από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Έχει έναν ισχυρό ιδιοκτήτη, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και δεν περιμένει στην γωνία για να πάρει ένα… “κοκαλάκι” όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας.

Ιδιοκτησία και διοίκηση της ΠΑΕ βροντοφώναξαν από την πρώτη στιγμή για ποιους λόγους δεν πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση. Δεν κρύφτηκαν πίσω από την δύσκολη θέση που έχει ο ΟΦΗ στην βαθμολογία ούτε προέταξαν την ανάγκη να μην γίνει για να σωθεί η ομάδα.

Είναι και το ήθος που πηγάζει από τον ΟΦΗ. Ένα υγιές ήθος που δεν συμβαδίζει με όσα βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι ο Μπούσης κάνει πράξη τα λόγια που είχε πει τον περασμένο Οκτώβρη: “Εμάς δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μας νοιάζει μόνο τι κάνει ο ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. Αγαπητε φιλε η φωτο με τον Κ Μπουση ειναι προσφατη;αυτο θα ηθελα να ξερω αν ειναι προσφατη το προσωπο του τα λεει ολα τωρα τι μας λες εσυ εχει χασει το γελιο του και τη χαρα του ο ανθρωπος μ ολα αυτα που αντιμετωπιζει εμενα δε με πειθει οτι θα μεινει πολυ ολα αυτα που λετε ειναι μπουρδεςκαι τα πλανα και οι δημοσιες σχεσεις κι ολα αυτα που γινονται ειναι μια τρυπα στο νερο αν η ομαδα πεσει με τον ενα η τον αλλο τροπο ενα εχω να πω ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ σε οσους φταινε αυτα

    1. Ρε φίλε σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα και δεν το εννοείς αυτό με την φωτογραφία. Όχι η φωτογραφία είναι από τον περασμένο Οκτώβρη.

      1. Μ αρέσει ρε Μανό οτι καθεσε και απαντάς. Έλεος. Ο ΟΦΗ ειναι σοβαρή υπόθεση και καθεσε και δίνεις απάντηση σε σαχλαμάρες!!!!

        1. Φιλε Αρμιτη μακαρι να λεω σαχλαμαρες ξερω πολλους προεδρους με χρημα και στην ελλαδα και στο εξωτερικο που οταν οι συνθηκες ειναι λιγο περιεργες φευγουνε με καποιο τροπο μη μου πεις οτι δε γνωριζεις κι εσυ

  2. Ισως για πρωτη φορα στο ελληνικο πρωταθλημα υπαρχει μια ομαδα με τετοιο ηθος απο που να αρχισεις 1) Μιχαλης Μπουσης 2) Γιωργος Σαμαρας 3) Ηλιας Πουσσανιδης 4) Αγγελος Παλιβος 5)Γιαννης Σαμαρας κτλ.. >Ανθρωποι με τεραστια @ρ%δΙ:@ Για πρωτη φορα ειμαι τοσο αισιοδοξος για το μελλον του ΟΦΗ .Πιστευω οτι αν σωθουμε που θα σωθουμε απο οτι βλεπω, του χρονου θα τριβουνε ολοι τα ματια τους, και εμεις οι ομιλητες θα γουσταρουμε .

    1. Μάγκες οι άνθρωποι ρίχνουν τα μπετά ακόμα και προσπαθούν να φτιάξουν καλά θεμέλια. Μην περιμένετε σε έναν χρόνο μέσα να μπείτε στο σπίτι. Ας κάνουμε υπομονή και σιγά σιγά θα χτισθεί η ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.

  3. ΟΦΗ γερά.σε πέντε χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος θα είμαστε.θυμηθειτε το.

  4. Και υστερα ξυπνησαμε αγαπητε φιλαθλε του ΟΦΗ μας εγω προσωπικα χαιρομαι που για φετος μου εχουν μεινει μονο 2 φορες να σταθω σαν ηλιθιος στη κερκιδα να φωναζω και να υποστηριζω ψοφιμια και αμπαλους μονο και μονο για να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου δυο φορες μονο ρε επιτελους να τελειωσει ο εφιαλτης που ζουμε φετος

  5. Μεγάλε ΠΑΣ Γιάννενα, όλη η Ελλάδα θα είναι μαζί σου! Με τη νίκη! Ρίξτους!

    1. Alternatives..το λέει και το όνομα.Δεν έχουν καμία Ιστορία και κανένα μέλλον στο Νησί μας.
      Ιεχωβαδες που για να δουν την ομάδα τους πάνω από τον ΟΦΗ πουλάνε ακόμα και τον τόπο τους.
      Μια ζωή από κάτω

  6. Alternative εισαι ΜΛΚΣ! ΠΑΠΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =