Εμ, σας τα’ λέγα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής εξηγεί στο blog του στο Gentikoule γιατί το διπλό στο ΟΑΚΑ δεν αποτελεί έκπληξη.

Την Παρασκευή το πρωί έγραφα στο Gentikoule πως, για το σημερινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ήταν όλα υπέρ του ΟΦΗ. Απλά και ποδοσφαιρικά. Ούτε είχα μιλήσει με τον Θεό για να ξέρω τι θα γίνει σήμερα το απόγευμα, ούτε είχα κάποια έμπνευση.

Απλά και ποδοσφαιρικά έγραφα γιατί ο ΟΦΗ έχει μια μοναδική ευκαιρία για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του. Διαβάζοντας και τα σχόλια του blog, ο κόσμος συμφωνούσε μαζί μου αφού γνώριζε τα δεδομένα του αγώνα του ΟΑΚΑ.

Επιβεβαιώθηκα, τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα αξιοκρατικό (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) άθλημα και ο καλύτερος κερδίζει.

Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ παρατάχθηκε, από την μια πλευρά, μια ομάδα που δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο, είχε απουσίες βασικότατων παικτών που – ειδικά όταν δεν έχεις μεγάλο ρόστερ – προκαλούν ακόμα περισσότερα προβλήματα και από την άλλη, μια ομάδα που έπαιζε τον θάνατο της.

Ακόμα και με αυτές τις βασικές απουσίες που είχε ο ΟΦΗ (Μιχόγεβιτς, Ναμπί, Μεγιάδο) είχε καλύτερους παίκτες από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό φάνηκε στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα όταν και ο ΟΦΗ σοβαρεύτηκε, έβαλε τρία γκολ και κέρδισε άνετα τον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι δεν θα γράψω πολλά. Από την μια έπαιζε ο Αποστολάκης, ο Σταΐκος και ο Αρμενάκας και από την άλλη ο Φερέιρα, ο Βαζ, ο Νέιρα και ο Γιακουμάκης.

Α και να μην το ξεχάσω. Στα παιδιά της Αθήνας να κάνω μια υπενθύμιση. Ο ΟΦΗ κέρδισε και στον πρώτο γύρο με τρίμπαλο και μάλιστα όταν ο Παναθηναϊκός ήρθε στο Ηράκλειο ήταν φορμαρισμένος και πλήρης.

Φιλάκια και ραντεβού την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

10 σχόλια

  1. Σωστά τα λες Μάνο.
    Το μόνο ύποπτο σήμερα είναι το τράβηγμα του Ποτουριδη που ήταν προφανεστατο πέναλτυ. Προσπάθησε εδώ και καιρό το παιδί, τα κατάφερε επιτέλους απόψε.
    Κρίμα γι’αυτον τον παίκτη όχι για την αξία του η τις ικανότητες του αλλά για το μυαλό του…

    1. ΚΑΙ ο Ποτουρίδης ΚΑΙ ο Μιχόγιεβιτς ΚΑΙ ο Παπάζογλου είναι αμυντικοί που παίζουν πολύ, πάρα πολύ με τα χέρια. Δε λέω, αντρικό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, θα παίξεις και με τη δύναμη και με τον τσαμπουκά και κάπως βρώμικα ώρες-ώρες. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να παίζεις ΕΞΥΠΝΑ, με μυαλό! Όταν δεν έχεις μυαλό, χρησιμοποιείς …άλλα μέσα. Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση των φετινών κεντρικών αμυντικών μας (και όχι μόνο).

  2. Κι όμως είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός. Σίγουρα έκανε τραγικό λάθος σε πολύ κρίσημο ματσ. Σημασία έχει ότι στο β’ ημίχρ.σοβαρευτίκαμε και ξεσκισαμε το πιο λατρεμένο κ…ράκι της Ελλάδας. Επίσης μου άρεσε πολύ ο Νάστος!

    1. Δεν αμφισβήτησε κανένας τις ικανότητές τους. Τον τρόπο σκέψης τους σχολίασα, το ίδιο και για τον Ναστο που ανέφερες.
      Δύο παίκτες που μπορεί να σκουπίσουν τα πάντα, όμως μπορεί να κάνουν μια εντελώς αψυχολογητη ενέργεια και να κρεμάσουν την ομάδα. Είτε αυτό είναι πέναλτυ, είτε κόκκινη καρτα.

  3. Το χθεσινό γ…σι με αγαλίασε τόσο που τους λάτρεψα όλους, ακόμα και τον Σάσι που στο πρώτο δεν έλεγε να τρέξει και να πιέσει. Λεβέντες όλοι απ’τον πρώτο μέχρι τον τελεύταιο. Κι οι ινδιάνοι που ρίξανε το βάρος στο β’ ημίχρονο.

  4. Καλησπέρα Μάνο … Ξέρουμε κανένα νεότερο όσον αφορά την έφεση ;;

  5. για μενα ο σασι ειναι πολυ καλη μοναδα και κακως δεν εχει παιξει σε τοσα παιγνιδια…οπως φυσικα και ο ντινας που ειναι πολυ καλος παικτης…η αναγεννηση του οφη στο δευτερο, ειναι εργο του ΝΤΙΝΑ…αντιθετα θα πω, οτι ο κουτσια, ταφαγε τα ψωμια του πια και ειναι μονο γι αλλαγη να παιζει στο τελευταιο δεκαλεπτο…ο νειρα ειναι καλος και εξυπνος αλλα και εγωιστης και κανει πολλες φορες, επικινδυνα πραματα εκει στο κεντρο…συχνα χανει τη μπαλλα απο μια παραπανω ενεργεια και βγαινουν οι αλλοι σε αντεπιθεση..γενικα θελει απελπισμενα να δειξει οτι ειναι παιχταρας, ενω δεν ειναι και τοσο…ταλενταρα ο σοουζα , θα εχει μεγαλη εξελιξη ,που ηδη κανει τις αμυνες να τρεμουν και να βαζουν βεντουζες πανω του…ο βαζ ανεβαινει συνεχεια, θα ειναι βασικη μοναδα και ο γιακουμακης με το γκολ το χτεσινο, εδειξε την αξια του..τελος αναντικαταστατος ο σωτηριου, η μιση παραμονη του οφη του ανηκει και φιλοτιμοι και αγωνιστες οι ναστος, κοροβεσης…ο μπραουν ενθουσιωδης αλλα ασταθης , ο γιαννουλης ογκολιθος κι ο ποτουριδης καλος παρα καποιες επιπολαιοτητες..τελος δε μπορω να μην κανω ιδιαιτερη αναφορα σε μεγιαδο και ναμπι που ειναι παικτες εργαλεια και κλασης

  6. δεν εγραψα τιποτα για τον σακορ, γιατι απλα, δεν εχει προσφερει ακομα…τιποτα

  7. και κατι ακομα…τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα …επειδη ζουμε στην ελλαδα κι επειδη ο πανιωνιος εχει ηδη σωθει, εχω σχεδον σιγουρο οτι ο πας θα ερθει εδω και θα τον κερδισει…αν συμβει αυτο , ισως να χρειαστουμε και μια ισοπαλια στο περιστερι στην περιπτωση που ο πας κανει το μπαμ και κερδισει τον παοκ τελευταια αγωνιστικη(απιθανο αλλα ολα γινονται)…με 32 βαθμους τουλαχιστον βαζουμε τον αστερα απο κατω σε καθε περιπτωση…τελος, υπαρχει και το πιθανο ενδεχομενο, με 32 βαθμους να ισιβαθμησουν οφη, ξανθη, αστερας και λαρισα , ολοι μαζι πανω απο τον πας η κατω απο τον πας (αν παρει 2 νικες),,στη περιπτωση αυτη δεν ξερω ακομα ποιος υπερτερει των αλλων, θα το ελεγξω,,χαμος…

  8. το ελεγξα..τι τοθελα…σε περιπτωση ισοβαθμιας οφη, αστερα, λαρισας και ξανθης, θα εχουμε τους λιγοτερους βαθμους στα μεταξυ μας ματς…ας το αποφυγουμε αυτο….ολα απλοποιουνται αν δεν .νικησει ο πας τον παοκ τελευταια αγωνιστικη, απλα πραματα.και ευκολα..εννοειται οτι με 2 νικες , τερματιζουμε στη 10η θεση, πανηγυρικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 2 =