Και που να δείτε τι σας έχουμε για μετά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ζούμε τελικά σε μια γραφική χώρα που κάθε λίγο και λιγάκι αποδεικνύει ότι οι κάτοικοι της είναι προϊόντα ρομποτικής. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Δυστυχώς η κρίση και όλα όσα έχουμε περάσει, έχει προκαλέσει στον Έλληνα ένα συναίσθημα γραφικότητας, τρέλας – όπως θέλετε πείτε το. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στα social media θα το καταλάβει και πολύ εύκολα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Γενικά ζούμε σε μια κοινωνία που εκφυλίζεται συνεχώς και που δεν υπάρχει “φρένο” στην κατηφόρα που έχει πάρει.

Στα πλαίσια αυτής της γραφικότητας βλέπουμε να βγαίνουν πολλοί και διάφοροι για να πουν την μαλακία τους. Να πουν κάτι, ότι γουστάρουν – απλά και μόνο για να παραμένουν στην δημοσιότητα.

Κάπως έτσι αναδεικνύονται όλα όσα διαβάζουμε τις τελευταίες 48 ώρες και τα οποία προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τη νίκη του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ευχάριστες εξαιρέσεις που βάζουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση.

Ο ΟΦΗ απλά έχει ξεκινήσει την πορεία του προς την κορυφή. Ότι φρένο και αν μπει, ανεξάρτητα από την κατάληξη της φετινής χρονιάς, ο ΟΦΗ θα φτάσει αργά ή γρήγορα εκεί που θέλει. Με μια ισχυρή ιδιοκτησία που γνωρίζει τι δίψα υπάρχει από τον κόσμο αλλά και την προσήλωση του τελευταίου προς τον άνθρωπο που ήρθε στο Ηράκλειο για να τον οδηγήσει ξανά στις χρυσές του εποχές.

Ο ΟΦΗ αλλάζει επίπεδο όχι επειδή διαθέτει έναν εύρωστο, οικονομικά, ιδιοκτήτη αλλά γιατί έχει και μια διοίκηση που πρεσβεύει 100% το ήθος και τους αγώνες αξιοπρέπειας του συλλόγου. Το πλάνο που εκπονείται σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΟΦΗ (από την κορυφή μέχρι και τα νύχια).

Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα δημιουργηθούν τέτοιες καταστάσεις που όμοιες της δεν έχει δει άλλος ελληνικός σύλλογος. Αυτά δεν είναι ούτε λόγια του αέρα, ούτε δική μου αίσθηση. Είναι πράγματα που έχουν ανακοινωθεί, έχουν δημοσιοποιηθεί και τα γνωρίζει ο κόσμος του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Ναι έτσι είναι. Αλλά δε φταίει η κρίση Μανώλη. Ούτε και η ομάδα. Πού να διαβάσεις τι λέμε κι εμείς με την πρώτη ευκαιρία (ο κόσμος μας εννοώ). Κλασικοί νέο Έλληνες.
    Για αυτό και εσύ και οι υπόλοιποι ρεπόρτερ φέρετε βαριά ευθύνη στον τρόπο που “διδάσκετε” τη μάζα να σκέφτεται και να κρίνει (το λέω με την θετική έννοια).
    Ξέρω πόσους ΟΦΗτζίδες που αντί να ανοίξουν ένα βιβλίο να ξεστραβωθούν, διαβάζουν μόνο gentikoule!

  2. Ο.Φ.Η. Λένε και είδη κλαίνε ..βλέπε χοντροβασιλη πας.κολοτουμπα κουγια αελ σαπιαδοντη Απόλλωνα βαζελες και σκουλίκια …..και που σε ακομα😂😂😂

    1. χαχαχαχα ναι μονο μ’εσας που δεν ασχολούμαστε βρε απίθανοι….

  3. Αύριο βγαίνει η Απόφαση. Δεν ξέρω αν την εκδίκηση τους θα την πάρουν από εκεί.
    Είδα έναν εφιάλτη χθες. Ότι τελικά μόνο ο ΟΦΗ και ο Απόλλων υποβιβάσθηκαν.
    Δεν έγινε εντέλει η αναδιάρθρωση έπεσε δικαστικά ο ΟΦΗ ο Απόλλων αγωνιστικά και του χρόνου ο Λεβαδειακός στην Super League και πάλι. Λέτε;;; Ωχ Θεέ μου!! Γιατί τρώω βαρυά το βράδυ;;

    1. Σ όλα μέσα έπεσες ρε θηρίο !!! Με βάση τα πρώτα, σίγουρα θα σωθούμε και χωρίς μπαράζ.

  4. Μανο,καλο το αρθρο “η μπαλα (και η ζωη) κανουν κυκλους”.
    Ας γινει πανο την Κυριακη στα Καμινια..
    αλλη μια ομαδα σφραγιδα πρεπει να τελειωνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + 17 =