Η χρονιά για τον ΟΦΗ πρέπει να τελειώσει με το κεφάλι ψηλά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ματς στο Περιστέρι και η αξιοπρέπεια του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Αφού φάγαμε ότι υπήρχε γύρω μας και το φετινό Πάσχα ήταν κοντά στο καλοκαίρι, βλέπουμε την Σούπερ Λιγκ να θέλει μια αγωνιστική ακόμα για το φινάλε και δεν το πιστεύουμε. Εντάξει, χρονικά είμαστε λίγο καθυστερημένοι γιατί είχαμε συνηθίσει αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια όμως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να σκεφτούμε ότι φέτος (αλλά πρώτα ο Θεός και τα επόμενα χρόνια) θα κάνουμε διακοπές νωρίτερα από ότι τις εποχές που ο προγραμματισμός της Football League και της Γ’ Εθνικής μας κρατούσε στα γήπεδα και τα γραφεία αντί να βγάζουμε τα κορμιά μας στις παραλίες του νησιού.

Αφού λοιπόν η Σούπερ Λιγκ φτάνει στο φινάλε της και εμείς σκεφτόμαστε τα καλοκαιρινά μπάνια, θέλω να πιστεύω πως και τα δικά μας παιδιά δεν έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται την θάλασσα, το instagram και τα instastories αλλά πως θα τελειώσουν την χρονιά οδηγώντας τον ΟΦΗ στην παραμονή με ασφάλεια. Το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα, εμένα δεν μου λέει τίποτα απολύτως γιατί στην Ελλάδα ζούμε και στην πανέμορφη αυτή χώρα τα έχουμε δει όλα.

Οπότε αυτό που μένει να κάνει ο ΟΦΗ, είναι να πάει στο Περιστέρι να δείξει πως το Πάσχα το άφησε πίσω του και να πάρει αυτό που πρέπει να πάρει. Επιμένω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γιατί έτσι και κάτσει η “στραβή για τον Αστέρα και ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να κερδίσει στο Περιστέρι ή έστω να παλέψει για τη νίκη, τότε οι παίκτες του θα είναι υπόλογοι απέναντι στους εαυτούς τους και στην ίδια την ομάδα. Σαφώς και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι το πιο δύσκολο του τελευταίου μήνα, για αυτό δεν αμφιβάλει κανένας όμως από εκεί και πέρα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πάει χαλαρός την Κυριακή και να διακινδυνεύσει το εγχείρημα του νέου project αλλά και της παραμονής της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες περι άγχους και τα τοιαύτα.
    Πας στο περιστέρι με το μαχαίρι στο στομα.
    Πέρνεις με το τσαμπουκά τα ινια του ματς, κατοχη μπάλας , τους καρφωνεις και δυο μπαλακια ναουμ, και πας η για απευθείας σωσιμο η για μπαράζ.
    Γιατι ο Οφη εινα Οφη..

  2. Μπαράζ,, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάρει το παιχνίδι,ο Αστέρας! Είναι δύσκολο στο Περιστέρι, αλλά δεν είναι και Ρεάλ Μαδρίτης ο Ατρόμητος..Αν παίξουμε σωστά, μέχρι και διπλό μπορούμε. ΟΦΗ θύρα 4. Γιώργος-Γαλατσι

  3. Χωρίς Γιακουμάκη αλλά με Σακόρ, Ναμπί και Νέιρα;

  4. για μενα ειναι καλο που θα παιξει ο σασι σεντερ φορ….θα τους κανει τη ζημια, γιατι ειναι καλος παικτης και δεν τον ξερουν οι ααντιπαλοι γενικα…ο ατρομητος τωρα..ο ατρομητος για μενα, θα παιξει με μιση ομαδα…αμφιβαλλω αν βαλει καν απ την αρχη κουλουρη και μπρουνο…εμεις πρεπει να παιξουμε με σφιχτο κεντρο, κατοχη μπαλας και αντεπιθεσεις…και οποσδηποτε με τσαμπουκα…αν ερθει η νικη, ηρθε…ο ατρομητος ξερει , οτι η αεκ θα κερδισει στη λιβαδια, γι αυτο δε θα τρωει σιδερα..δεν θα θελει και να χασει βεβαια μπροστα στο κοινο του τελευταια αγωνιστικη…ο παοκ τωρα..ο παοκ, εχει ενα τελικο κυπελου ακομα και δεν θελει να παει εκει μετα απο ηττα , ουτε με αγυμναστους παικτες μετα το πασχα…πιθανα θα εχει κανα δυο απουσιες, αλλα οσοι παιξουν εκει θα παιξουν για τη νικη, χρειαζεται και το αητητο….αν τωρα ο πας γινει ξαφνικα μπαρτσελονα, με γεια του και χαρα του..ο αστερας τωρα..ο αστερας, εχει ολα τα φοντα να κερδισει..αν δεν κερδισει θα ειναι εκπληξαρα…αν ο πανιωνιος βεβαια δεν χασει κι εμεις κερδισουμε, πρεπει να ανακηρυξουμε τον πανιωνιο ευεργετη για φετος και να του δωσουμε το κλειδι της πολης…αυτα και την κυριακη δεν χανουμε, 0-0 θα ερθει ,θα με θυμηθειτε…κατα τη γνωμη μου τελος, κακη η εξελιξη αν παιξουμε με τον πλατανια..οχι οτι τον φοβαμαι αλλα εχει καλους παικτες και ειναι και κρητικο ντερμπυ..προτιμουσα 10 φορες τον απολλωνα λαρισας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =