Οι μεν σκέφτονταν την Μύκονο και οι δε την επιβίωση τους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αφού τα παιδιά μας έκαναν το αυτονόητο στο Περιστέρι, πάμε να δούμε τι μας περιμένει. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Είναι αλήθεια πως ήμουν περισσότερο ήρεμος για την τελευταία Κυριακή παρά ανήσυχος όπως άλλες, προηγούμενες. Ναι μεν δεν ήξερα τι θα γίνει στα Γιάννενα αλλά η ψύχωση του ΠΑΟΚ για το αήττητο και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν παίζει παιχνίδια, με έκανε να είμαι κάπως χαλαρός για το δικό μας παιχνίδι.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν έχω να πω και πολλά πράγματα. Το έγραψα μεσοβδόμαδα: Εφόσον ο ΟΦΗ παρουσιαστεί σοβαρός θα κερδίσει τον Ατρόμητο όχι γιατί έχει καλύτερη ομάδα αλλά γιατί σε αυτά τα παιχνίδια την σημαντικότερη διαφορά την κάνει το κίνητρο και όχι το ρόστερ. Ειδικά όταν δεν είσαι ομάδα τίτλου που το ρόστερ σου να είναι πολύ κατώτερο. Οι παίκτες του Κάναντι σκέφτονταν τις διακοπές τους από χθες το μεσημέρι και πως θα αναχωρήσουν από την τσιμεντούπολη των Αθηνών με προορισμό την Κρήτη ή την Σαντορίνη και την Μύκονο ενώ οι παίκτες του Βέρα ήξεραν πως έπρεπε πάση θυσία να κρατήσουν την τύχη στα χέρια τους.

Δεν είναι τυχαίο πως τα μαρκαρίσματα των παικτών του ΟΦΗ ήταν στα όρια του φάουλ και των καρτών. Για παράδειγμα, προσέξτε λίγο τα μαρκαρίσματα του Μεγιάδο. Ο Αργεντινός έπαιζε στο όριο και με μια κάρτα κινδύνευε να χάσει τους αγώνες μπαράζ όμως όποτε χρειάστηκε δεν δίστασε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά ρισκάροντας να πάρει την 10η κίτρινη.

Το κίνητρο της επιβίωσης είναι πάντα ισχυρό και αυτό το στοιχείο αφορά όλους μας. Ο ΟΦΗ δεν ήθελε να παίζει την τύχη του κορώνα – γράμματα από μια στραβοκλωτσιά στα Γιάννενα και φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα. Δεν σας κρύβω πως μόλις τελείωσε το παιχνίδι στο Περιστέρι είπα από μέσα μου ένα “αααχ” για το παιχνίδι με τον Αστέρα όμως μετά είπα ένα “δεν γαμιέται” αφού τι να πρωτοθυμηθώ και τι να πρωτοξεχάσω για όσα έχουμε ζήσει φέτος.

Τα παιδιά μας πλέον θα μπουν στην διαδικασία των μπαράζ για να τελειώσει η χρονιά μια και καλή. Υπάρχει δεδομένα διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά και βέβαια είναι το μεγάλο φαβορί όμως αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως. Ειδικά σε δύο αγώνες όπου ο ΟΦΗ θα κληθεί να αντιμετωπίσει  ένα τοπικό σωματείο της Κρήτης που σίγουρα θα δείξει υπερβάλλων ζήλο απέναντι του και πολύ μεγαλύτερο βεβαίως από ότι θα αντιμετώπιζε έναν άλλον, οποιονδήποτε σύλλογο, το έργο των παικτών του Βέρα δεν θα είναι εύκολο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από τον εφησυχασμό και να σκεφτεί κάποιος πως ο ΟΦΗ θα πάρει την παραμονή μόνο με την φανέλα, το ρόστερ και τον κόσμο.

Αλλά για τα μπαράζ έχουμε δρόμο και θα ασχοληθώ μέσα στις επόμενες ημέρες με το τουριστικό και γραφικό χωριό του Πλατανιά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

22 σχόλια

  1. Κερδισαμε τον ατρομητο και κανουμε λες και πηραμε το πρωταθλημα πανηγυριζουμε επειδη καταφεραμε να παμε στα μπαραζ αυτο για μενα ειναι μονο μια λεξη ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    1. με τα χαλια που ειχαμε μεχρι την 24η αγωνιστικη , ναι ειναι θριαμβος

      1. Toυ χρονου για να σου φυγει ο καυμος θα παρουμε το πρωταθλημα και την χρονια ’21-’22 υποσχομαι οτι θα βρεθουμε στους τεσσερεις του Τσαμπιονς Ληγκ…. Ετσι βρε παιδι μου, για να σου φυγει και η καψουρα….!

      2. Το σχολιο απευθυνεται στον “Νικος”

        1. Πιο κατω σου εχω την απαντηση μου

    2. Ρε φίλε, κράζεις όλη την χρόνια. Ηρέμησε μια φορά. Έχεις γράψει 200 σχόλια και όλα είναι αρνητικά

      1. Μπα τι μας λες δε σ αρεσουνε τα καυστικα σχολια ε;ναι αρνητικος ειμαι ειδες εσυ τιποτα θετικο μεσα στο γηπεδο ολη τη χρονια;με τα παμε ομιλαρα δε πειραζει ερχεται το επομενο παιχνιδι ε και τι εγινε θα παρουμε το αλλο ματς μονο μ αυτα θες να βολευεσαι εσυ;ε ;

        1. Αν ήσουν ΟΦΗ τόσα χρόνια θα ήξερες το ταβάνι της ομάδας. Θα φρόντιζες να διασκεδάσεις με τις νικες. Αλλά όχι. Εσυ από λάθος δεν είσαι γαύρος ή παοκ.
          ΟΦΗ είμαστε για την Κρήτη ρε ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΦΗ όπως κι αν είναι και τώρα που βελτιώνονται τα πράματα κάνουμε υπομονή και τρελαινομαστε. Δεν κράζουμε την ομάδα μας γιατί δεν παίζει καλά. Πήγαινες δες καμιά Μπαρτσελόνα άμα δεν αντέχεις και μη μας τα σκοτιζεις.

        2. Carpender δικιο εχεις φιλε μου πρεπει ολοι ενας ενας σιγα σιγα να συνηθισουμε το ρολο του τελευταιου που θα βολοδερνει καθε χρονο στις τελευταιες θεσεις για τη σωτηρια που θα παει θα το πετυχω κι εγω να σκεφτομαι ετσι σιγα σιγα ομως τελικα οι μικρες κατηγοριες αφησαν μεγαλη ρετσινια στην ομαδα αλλα και στους φιλαθλους του ΟΦΗ μας κριμα λυπαμαι

        3. Την έκφραση “εβγαλε κι η μύγα κ*λο κι έχ*σε τον κόσμο όλο” την έχεις ακουστά; Ο ΟΦΗ θα γίνει μεγάλος ξανα γιατί το προστάζει η ιστορία και ο μέγας λαός του. Σιγά σιγά και ταπεινά. Μέχρι τότε αμέ να πα να θέσεις. Δε γίνεται αλλιώς. Αν ήσουν ΟΦΗ τις προηγούμενες δεκαετίες ςκαταλαβει

  2. 1. συγχαρητηρια στην ομιλαρα, 5 αγωνες να ηταν ακομα θα πηγαιναμε και για ουεφα!(ενταξει, υπερβαλλω) 2. ο ατρομητος μεχρι το 60 δεν σκεφτοταν καθολου διακοπες και σαντορινες αλλα επαιζε πληρης απλα δε μπορουσε! ομως οταν εβαλε η αεκ το 2ο , τα παρατησε ειν η αληθεια 3. τρεις παικτες μας εδωσαν τη σωτηρια( οχι οτι υστερησαν οι αλλοι αλλα αυτοι εκαναν την υπερβαση), ο σωτηριου ( δεχθηκε 2 μονο γκολ σε 7 ματς το ενα με πεναλτυ), ο σασι που τον ειχανε παροπλισμενο ( σε σημειο να ρωταμε εδω που ειναι ο σασι) και ο μεγιαδο που ειναι ο καλυτερος κοφτης της κατηγοριας..4. ο πλατανιας ειναι επικινδυνος γιατι και καλους παικτες εχει και ειναι τοπικο ντερμπυ οπως και να το δεις και θελει μεγαλη προσοχη αλλα ενας σοβαρος οφη και με ολους τους παικτες ετοιμοπολεμους δεν εχει να φοβηθει τιποτα..θα ειναι εγκλημα τριτου βαθνου να κερδιζεις παο και ατρομητο στην εδρα τους και να χασεις κατηγορια απ τον πλατανια…τελος παντων ολα καλα πηγαν , η ομαδα στο τελευταιο ματς μου θυμισε καλες εποχες

  3. Αφού βγήκε η χρονιά μέχρι τώρα έστω και έτσι είναι μεγάλη επιτυχία, όταν μου θες κορμό β Εθνικής έχει και τα αρνητικά του . Μετά το κόψιμο του κορμού παίζεις ποδόσφαιρο!!

  4. Δε ζητησα εγω πρωταθλημα και ολα αυτα που λετε αξιοπρεπεια τσαμπουκα και ψυχη δεν ειδα εγω μεσα στο γηπεδο γι αυτα γκρινιαζω καθε βδομαδα επρεπε να φωναζω για τους αμπαλους και να φευγω με κατω το κεφαλι αλλα τι σας λεω τωρα καθε ενας εχει την αποψη του

  5. δε καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε, πετυχαμε αυτο που θελαμε με δυο μεγαλες μαλιστα νικες εκτος εδρας..ειπαμε, μεχρι την 23η αγωνιστικη ειμασττε ψιλοχαλια απο κει και μετα ξεμπουκωσαμε!! σε 23 αγωνιστικες ειχαμε 18 βαθμους και στις τελευταιες εφτα, 14! ας μη γκρινιαζουμε, θαυμα ηταν που μενουμε, μεχρι κι η λιβαδεια μας περνουσε μεχρι την 25η αγωνιστικη

  6. ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ……ΝΑΣΤΟΣ……..ΣΤΡΕΖΟΣ……..ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ…….ΠΕΡΣΟΝ……..ΔΕΛΙΓΙΑΝΝΙΔΗΣ……
    ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ…….ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ…..ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ……ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ……..ΜΠΡΑΟΥΝ……. ΜΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟ….

    1. διαφωνω στους μισους,,,για 18αδα ειναι καλοι

  7. Μανώλη-Μανωλάκη σε περίπτωση που στην θέση σου ήταν ο ΠΑΣ σήμερα θα έγραφες για ντροπιαστικό Ατρόμητο.

    1. Τα φιλιά μας στον Ιβάν εκεί πάνω στην Ξάνθη. Ξέρεις εσύ. Περιμένετε και θα δείτε τι σας έχουμε ακόμα.

    2. Ούτε σάιτ να γρέψεις για την ομάδα σου δεν έχεις και μπαίνεις να γράψεις στου ΟΦΗ.
      Βάλε τα 7 στην τσέπη τώρα να έχεις και για το καλοκαίρι.

  8. ΤΑ Ο(ρ)ΦΙΚΆ ΜΟΥ. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων με το πλατανόφυλλο (αν και τους έχουμε επί 2 θαρρώ.) δυστυχώς ή ευτυχώς οι φίλαθλοι μόνο με επιτυχίες ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια.Εκεί ,που θέλω να καταλήξω είναι ότι μέσα στα επόμενα χρόνια σχεδόν ΟΛΗ η κρήτη θα είναι ασπρόμαυρη και το Γεντί θα χωράει μόνο τους μισούς πιστούς.Θέλετε ,πιστέψτε το ,θέλετε όχι !!!
    Γεντί γεντί μελανόλευκη ηδονή τέλος !!!

  9. Το μπράβο στην ομαδάρα μας για το ντεμαράζ στο πρωτάθλημα είναι δεδομένο., πρέπει πρώτα να τελειώσει η υποχρέωση μας με τα μπαράζ και μετά όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε αλλά και οι διοικούντες να κάνουν τον προγραμματισμό του για να μην ξαναβρεθούμε στην ίδια εξευτελιστική θέση που βρεθήκαμε φέτος, πιστέβω ότι τέλος καλό ολλα καλά, αλλά μην πάμε για τουρισμό στα Χανιά γιατί την άνοιξη ο ήλιος καίει, κάνει κόκκινα εγκαύματα ??????.

  10. Μπράβο ρε ομιλίτες νικήστε όμως και τον πλατανιά γιατί η σούπερ λίγκ χωράει μόνο ένα φύλλο την τριφυλλάρα μας και όχι τα αμπελοφυλλοντολμαδάκια χανίων.Οφη γερά γερά και πάπα τα χανιά οφη γιατί γιατί είναι για δ εθνική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + nine =