Τίποτα δεν κερδήθηκε με την φανέλα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις σε 90 λεπτά γιατί το 0-0 των Περιβολίων ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η φωτογραφία του κειμένου αδικεί λίγο και τους πρωταγωνιστές: Ο Νάστος δεν μπορεί να κριθεί και ο Παπάζογλου ήταν από τους ελάχιστους που ξεχώρισαν στα Περιβόλια. Αν μάλιστα ήταν λίγο τυχερός μπορεί να είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ. Τέλος πάντων, προχωράμε.

Ήταν ένα ματς άχαρο. Δύο ομάδες που ήταν φανερά εκτός ρυθμού αφού ήταν εκτός δράσης για ένα 20ημερο και για αυτόν τον λόγο στο πρώτο μισάωρο του αγώνα πηγαίναμε από το ένα αράουτ στο άλλο. Και αυτό ήταν κάτι που παρέσυρε την ομάδα με το χειρότερο ρόστερ – συγκρίνοντας το με εκείνο του ΟΦΗ για να μην παρεξηγηθώ. Και κάπως έτσι ακούσαμε και την ερώτηση, που ήταν πέρα για πέρα αληθινή, για το ότι ο Πλατανιάς κοίταξε στα μάτια τον ΟΦΗ. Αφού ο ΟΦΗ δεν έκανε τίποτα για να επιβεβαιώσει το όνομα του αλλά κυρίως τα θέλω του. Να πάει άνετος και ήσυχος στην ρεβάνς της Τετάρτης.

Πλέον μετά το χθεσινό 0-0, η παραμονή θα κριθεί σε ένα μονό παιχνίδι αφού το αποτέλεσμα ακυρώνει τα δύο παιχνίδια. Και εκεί που όλοι έλεγαν πως σε ένα 90λεπτο κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, να που φτάσαμε για να το ζήσουμε αυτό. 90 λεπτά θα κρίνουν τον φετινό στόχο του ΟΦΗ.

Και για να φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο στα Περιβόλια, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που ξύπνησε μετά το 46′ και παραλίγο να την πατήσει από την μοναδική ευκαιρία που του έβγαλε ο αντίπαλος του αλλά ο Σωτηρίου (είναι πραγματικά ο mvp του δευτέρου γύρου) ήταν πάλι εκεί.

Τώρα τα παιδιά μας, μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει παρά μόνο η νίκη, θα πρέπει να μας διαψεύσουν όλους για όσα γράφουμε και λέμε περί έλλειψης προσωπικοτήτων και την Τετάρτη να μην εξελιχθεί το παιχνίδι σε τραγωδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

15 σχόλια

  1. Δυστυχώς η ομάδα επιβεβαίωσε για ποιο λόγο βρέθηκε στα μπαράζ.
    Μετράνε τα εκτός έδρας γκολ για τον Πλατανιά, στο 1-1 πχ την Τετάρτη πέφτουμε στη Β Εθνική. Στον επαναληπτικό πρέπει να βάλουμε σκιας 2 γκολ και να κρατήσουμε το 0 αλλιώς οι καρδιακοί να φύγουν από το γήπεδο στα τελευταία λεπτά.
    Καιγόμαστε και βλέπω τον Παπάζογλου να κάνει αγκαλιές και φιλιά με τους παίχτες του Πλατανιά για αυτό ας πει κάποιος στα καμαρια μας ότι έχουμε πόλεμο και σε 3 μέρες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

    1. Και τι να κανει ρε φιλε..κατακεφαλα να τους ριχνει?ξεκολατεεεεε

    2. Το ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ, δεν σε αφορά; Οι αγκαλιές σε πείραξαν;

    3. συμφωνω σ αυτα που λες κι εμενα με ενοχλει σε ματς ζωης η θανατου να βλεπω να κανουνε γλυκες και αγκαλιες, ειδικα μετα απο κακα αποτελεσματα..μ ενοχλουσε σ ολο το πρωταθλημα, μ ενοχλησε και χτες

  2. Εάν δεν κερδίσουν την Τετάρτη βλέπω λιντσάρισμα..
    Εδώ πού φτάσαμε θα είναι έγκλημα να χάσουμε την κατηγορία από το χωριό!! Μπείτε μέσα και πατήστε τούς. Από το πρώτο ημίχρονο πρέπει να καθαρίσουμε αλλιώς τα πράγματα θα στραβωσουν.

  3. Διαβάζω και γράφει “Να πάει άνετος και ήσυχος στην ρεβάνς της Τετάρτης.” Δηλαδη τι λέτε ρε παιδιά? να πάμε χαλαροί δήλαδή? το ξέρετε οτι δεν έχουμε άμυνα και αν φάμε ενα γκόλ πρέπει να βάλουμε 2 μετά? και μην μου πείτε με την ομάδα που έχει ο Πλατανιάς δεν μπορεί να μας πετάξει ενα μπαλάκι… Για ποια ησυχία και ποια άνεση μιλάμε?!

  4. καλημέρα, θεωρω ότι ειναι μεγαλο λαθος που το δευτερο ματς δε γινεται στο παγκρητιο. και 10.000 κοσμο θα βαζαμε (για παραπανω κακα τα ψεματα στην παρουσα φαση δεν ειμαστε) και μπορουμε να ανοιξουμε κλειστες αμυνες. φετος ΚΑΝΕΝΑ ματς με ομαδες λεωφορειο δεν καταφεραμε να κερδισουμε στο γεντικουλε και αποκλειστηκαμε απο τον εργοτελη ετσι. ειναι κριμα να γινει καμια νιλα απο το πουθενα

  5. Κατα αρχην σε κανενα σημειο του αγωνα δεν φανηκε η διαφορα κατηγοριας μεταξυ των δυο ομαδων….Σωτηριου , Παπαζογλου, Μπραουν , Μεγιαδο ηταν οι μονοι που ηξεραν γιατι πηγαν στον Πλατανια, οι υπολοιποι πηγαν….. για τα εγκαινια της τουριστικης περιοδου! Το δυνατο χαρτι του ΟΦΗ, η πενταδα Νειρα, Ναμπι, Βαζ, Σασι και Φερειρα…. εκτος τοπου και χρονου, με χειροτερο ολων τον Βαζ, που δεν κερδισε ουτε μια προσωπικη…. ο αρ. πλαγιος του Πλατανια καταλαβε οτι εχει αντιπαλο μονο οταν μπηκε ο Ντινας! Θα τους δωσω μια μικρη δικαιολογια για την εμφανιση, λογω του αθλιου αγωνιστικου χωρου…. Εν κατακλειδι, αν δεν παιξουν στοιχειωδως μπαλα την Τεταρτη, θα παμε σε ψυχοφθορες διαδικασιες (παραταση, πεναλτι), οπου ολα παιζονται κορωνα-γραμματα! Υ.Γ. εκνευριστηκα αφανταστα οταν ο Βερα εβαλε μεσα τον Ναστο και εδωσε εντολη για καθυστερησεις στον Σωτηριου! Σαν να παιζαμε με τον ΠΑΟΚ και επρεπε να κρατησει το μηδεν! Απαραδεκτο!

  6. οι παιχτες του Ομιλου απόδειξαν για αλλη μια φορα την … αδιαφορία τους !!! Σε ολη τη σεχον ελάχιστοι … ίδρωσαν τη φανέλα τους αλλά δεν την … μάτωσε κανείς. Ακομη και οι σκάουτερ που ερχόταν για να δουν ´αίχτες μας εφευγαν απογοητευμενοι με αρνητικες εισηγήσεις στις ομαδες τους και αυτο τα … λέεί ολα!!!

  7. το 0-0 ειναι απ τα χειροτερα αποτελεσματα οταν υπαρχει ρεβανς…ναι, εχουμε προβαδισμα επειδη παιζουμε στην εδρα μας και το γεντικουλε θα θυμιζει ηφαιστειο..αλλα οπως ελεγα και σε παλιοτερα σχολια μου, ο πλατανιας, ειναι καλη ομαδα με καλους παιχτες!!! υπαρχει μεγαλος κινδυνος να φαμε ενα γκολ και μετα να τρεχουμε !!! εγω, δεν ειδα χτες ποιοτικη διαφορα του πλατανια απο εμας , απλα εμεις ειχαμε ενα τσακ περισσοτερη αυτοπεποιθηση και τιποτε αλλο!!! ο πλατανιας δεν υστερουσε σε τιποτα απο μια μετρια ομαδα της σουπερ λιγκ, δηλαδη λιβαδια, λαρισα, γιαννινα, ακομα και πανιωνιο , ξανθη!!! θα ειναι ματς για καρδιακους παλι….. γκολ θα βαλουμε, ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα θα λεμε ολη την ωρα, μη φαμε , μη μας το βαλουν,αχ,βαχ, ωχ κλπ!! γι αυτο πρεπει νωρις να βαλουμε δυο γκολ και μετα να παιξουμε ανετα…εαν πεσουμε στη β εθνικη απο τον πλατανια, θα ειναι εκτος απο ντροπη και τραγωδια!

  8. Μη μασάτε ρε ρε Οφη ειναι ρε πώς να το κάνουμε.
    Καλώς τα τρια μηδεν τέλος καλο ολα καλά.
    Όσα έφαγε και ο Παναιτωλικός.
    Παμε Ομιλαρα Γερα..

  9. Παλι ο κοσμος θα κληθει να βγαλει το φιδι απο τη τρυπα ελα ομως που οι φιλαθλοι δε παιζουν μπαλα αλλα παιζουν 10 που δε βλεπω την ωρα να ξεκουμπιστουν απο δω το παιχνιδι ειναι δυσκολο αμυνα αυτοι εμεις επιθεση δεν εχουμε βλεπω το ματσ παραταση και πεναλτι

    1. Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο, το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις όλη την χρονιά. Και από το πληκτρολόγιο κιόλας βρίζεις τον καθένα.

  10. Γραφω ενα σχολιο, οχι επειδη θα ωφελησει ουσιαστικα καπου , περισσοτερο επειδη ειδα οτι γραφτηκαν 13 σχολια και θεωρησα καλο να τα ξεκολησω απο αυτον τον σιχαμερο-γρουσουζικο αριθμο.
    Επισης θεωρω οτι αυτην την ωρα ειναι ασκοπο και ανωφελο να κανουμε κριτικη σε διαφορα καλως η κακως γινομενα.
    Επειδη λογω εργασιας δεν θα μπορεσω να δω απο κοντα το παιχνιδι, ευχομαι απλα ολος ο οργανισμος που αποτελει αυτην την ομαδα ” παικτες -προπονητες-διοικηση -κοσμος ” να δειξουν την απαιτουμενη σοβαροτητα, συγκεντρωση, ωριμότητα και ψυχη , ωστε να περασουμε τον τελευταιο σκόπελο με ασφαλεια,
    Θα ηταν πραγματικα κριμα να κλωτσησουμε Τωρα την καρδαρα με το γαλα,,,,
    Παμε γερα και αισιοδοξα !

  11. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε ειναι να μην πάθουμε αυτο που πάθαμε με τον ”τσιφτετελι” στο κύπελο και αποκλειστίκαμε.
    Δοκάρια χαμένα πέναλτι, κοκκινη κάρτα,νευρα, καθυστερήσεις κλπ.
    Σιγουρα το πλατανοχώρι θα έρθει εδώ οχι για να κερδισει ή για να παιξει ποδόσφαιρο αλλά για να χαλάσει το παιχνιδι τουΟΦΗ.
    Ε αυτο πρέπει να αντιμετοπίσουν σωστα ολοι, παιχτες προπονητής εξέδρα.
    Καλή νικη παληκάρια να εχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × five =