Στο κεφάλι από το πρώτο λεπτό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο να εμφανιστεί ως ΟΦΗ από το πρώτο σφύριγμα του Κομίνη. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι δίχως αύριο.

Δεν είμαι ποτέ υπέρ των χαμηλών τόνων και έχω κατηγορηθεί για αυτό αλλά τουλάχιστον αυτό που γράφω το γράφω πάντα με αυτά που νιώθω. Την Τετάρτη φτάνει στο τέλος της μια από τις πιο ψυχοφθόρες χρονιές των τελευταίων ετών (με διαφορετικά κριτήρια βεβαίως από το περσινό κατάντημα της παραλίγο αποχώρησης από το πρωτάθλημα). Όμως φτάσαμε να τελειώσουμε την χρονιά στο τελευταίο 90λεπτο της περιόδου.

Έτσι το ‘θελε η μοίρα, έτσι το ‘θελε η μπάλα αλλά κυρίως έτσι το ‘θελε ο ΟΦΗ. Γιατί ο ΟΦΗ φταίει και κανένας άλλος που η χρονιά έφτασε στο σημείο μηδέν για να δούμε τι σκέψεις θα κάνουμε το βράδυ της Τετάρτης.

Όμως αρκετά με την μοιρολατρία και το κλίμα ηττοπάθειας που βλέπουμε να διακατέχεται από ορισμένους. Δεν λέω και εγώ γυρνώντας από τα Χανιά ήμουν απογοητευμένος και γενικά σε μια κατάσταση που δεν ήθελα να δω ούτε το φινάλε του Game of Thrones αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Και χρόνος δεν υπάρχει παρά μόνο δύο 24ωρα μέχρι το ματς της Τετάρτης. Αυτό το ματς ευχόμαστε να είναι το τελευταίο που θα καρδιοχτυπήσουμε στο μέλλον για τέτοιου είδους ιστορίες. Είναι το ματς που πρέπει να μνημονεύεται ως το τελευταίο των πέτρινων χρόνων.

Το σύνθημα για την μετάβαση πρέπει να το δώσουν οι παίκτες. Ούτε τα παιδιά στην εξέδρα, ούτε οι δημοσιογράφοι. Μόνο αυτοί θα δώσουν το σύνθημα.

Είμαστε ΟΦΗ, παίζουμε με τον Πλατανιά – τον 3ο της Football League και όπως αποδείχθηκε και την Κυριακή οι φανέλες από μόνες τους δεν είναι αρκετές για να φέρουν τη νίκη. Ασφαλώς και απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια και έξυπνος τρόπος προκειμένου να μην την πατήσει όμως από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν.

Το μήνυμα που πρέπει να στείλει η ίδια η ομάδα να είναι τόσο δυνατό που ο Πλατανιάς δεν θα μπορεί να πει ούτε… κιχ!

Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερο πάθος, να γυαλίζει το μάτι των παικτών και το τι θα ακολουθήσει στο παιχνίδι θα πρέπει να φανεί από το πρώτο 10λεπτό. Ακόμα και γκολ να μην βάλει, εάν μπει δυνατά και δείξε πως σήμερα (σημ. Τετάρτη) αυτός που θα κερδίσει θα είναι ΟΦΗ, τότε τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνοι τους.

Ο ΟΦΗ πάει σε πόλεμο την Τετάρτη και απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως αλλά αντιθέτως αυτά που διακυβεύονται είναι πολύ περισσότερα για εκείνον παρά για τους Χανιώτες.

Η διαφορά μεταξύ των δύο ρόστερ είναι μεγάλη και εμφανής. Αυτό φάνηκε και την Κυριακή όπου ο Πλατανιάς έπαιξε με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου και της ομάδας που θέλει να πετύχει την υπέρβαση.

Για τον ΟΦΗ δεν θα είναι υπέρβαση αλλά μια υποχρέωση που έπρεπε να βγει και βγήκε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

21 σχόλια

  1. ”Η διαφορά μεταξύ των δύο ρόστερ είναι μεγάλη και εμφανής.”
    Αυτά πρέπει να τα γράφεις από την αρχή, τουλάσχιστον να μη χάνουμε το χρόνο μας να διαβάζουμε μέχρι τέλους.

  2. οχι, η διαφορα των δυο ροστερ δεν ειναι ουτε μεγαλη ουτε εμφανης..ο πλατανιας εχει καλο συνολο και παικτες που μπορουν να κανουν τη ζημια…αν δε μπουμε απ τα πρωτα λεπτα σοβαρα και δυναμικα, θα παθουμε κανα μεγαλο καζο

  3. Κι εγω το ιδιο θα έλεγα,η διαφορά στα ροστερ είναι πολύ μικρή. Εμφανέστατα.Για μια φορά αυτοί οι παίκτες ας κάνουν την υπέρβαση,μην καταλήξει σε τραγωδία.

  4. Ελπίζω να μπουν μεσα οπως με τον Πας. Να μην αφησουν τον πλατανια να σηκώσει κεφαλι. Να μην χεστουν πανω τους οπως με τον αστερα μολις ειδαν γεματο το γηπεδο αντι να παρουν θάρρος, αυτοι αγχωθηκαν. Τώρα να δούμε τι κακαλα εχετε! Δυσκολο το ματς. Δυστυχώς.

  5. ο ΟΦΗ επιτελους μετα απο … χρονια ειναι οπως πρέπει να ειναι ,και ολα θα παρουν τον δρομο τους!!! Οπως καθε μεγαλη ομαδα εχει και …μεγαλο Προεδρο ετσι κι εμεις τον έχουμε πλέον και κοιτάμε μόνο … μπροστά!!!Αυτο το παιχνίδι ας υο απολαυσουμε!!! Να ειμαστε ολοι εκει!!!

  6. Ασφαλώς και η διαφορά είναι μεγάλη και εμφανής. Αλλά από την ανάποδη. Παίκτες σαν τον Ουές, τον Μπιανκόνι, τον Λουκίνα, τον Νίλι και κανά 2-3 ακόμη, στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Μην παραμυθιάζεσαι και μην παραμυθιάζεις και τον κόσμο. Βλέπω κηδεία αύριο.

    1. Να και μια φορα που συμφωνουμε αυτη ειναι η αληθεια

  7. Kι άμα εντέλει γίνει ο ποθαμός αύριο, Σαμαροπουρσανίδηδες και λοιποί που κουβαλήσατε ένα κάρο παλτά τον χειμώνα, τρύπα ψάξετε να βρείτε να κρυφτείτε! Ή καλλιά άμετε στον Κούλε να φουντάρετε απέκει. Γιατί το Ηράκλειο κι η Κρήτη όλη δεν θα σας χωρεί.

    1. Φίλε ότι ξέρει ο 9αχρονος γιος μου από μπάλα ξέρεις και εσύ. Επίσης οι παίκτες που έφεραν οι Σαμαροπουρσανιδηδες όπως υποτιμητικά τους αποκαλείς έκαναν την διαφορά στην ομάδα. Και που παίζουμε στα μπαράζ με το ροστερ που είχαν παραλάβει αποτελεί από μόνο του θαύμα.
      Μιλάς για τους παίκτες του πλατανια. Ο Γουες τρέχει τρέχει τρέχει και μετά δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα Όσο άφορα το αμυντικό του κομμάτι, ο Κοροβέσης περνούσε οπότε ήθελε.. Ο Νιλι δεν φάνηκε στο ελάχιστο προχθές και ο Μπιακονη είναι πιο αργός και από χελώνα. Ούτε καν ενόχλησε την αμυντική γραμμή της ομάδας. Οπότε έπαιρνε την μπάλα είτε θα ηταν offside, είτε θα έκανε φάουλ. Ο Βουο μπροστά του μοιάζει Χιγκουαιν..
      Αν ο διαιτητής έκανε σωστά τη δουλεία του προχθές και δεν επέτρεπε το ξύλο που έριχναν οι παίκτες ου πλατανια, αμφιβάλω αν ο πλατανιάς έβγαζε το ματς με 9 παίκτες…

      Όσο άφορα τον ΟΦΗ. Η ομάδα και να πέσει θα υπάρχει και αύριο λόγο της ύπαρξης του Μπουση και της παρέας του. Εγώ θα έλεγα όσοι οπαδοί έχουν την δική σου νοοτροπία να πάνε να φουντάρουν από τον κουλε να γλιτώσουμε μια για πάντα. Η νέα κατάσταση που διαμορφώνετε στον ΟΦΗ δεν σας εχει ανάγκη.

      1. Τέρμα άμπαλος και μυρωδιάς είσαι. Το καλύτερο πελατάκι των ΑΡΔ. Τί ν’ ασχοληθεί ό Δένδρωνας μαζί σου…

      2. Μην ψαρώνεις αδερφέ… Ο τουρκόσπορος αοξάρας η αλτερνατιβ τσιφτετέλης είναι… και παριστάνει τον Δένδρωνα…

        1. Πολύ θα θελες γιουσουφάκι να ναι έτσι. Πρόβατο των ΑΡΔ

      3. Δεν ειναι ετσι απλα οπως τα λες αν ημασταν ομαδαρα η ειχαμε παιχταραδες θα βολοδερναμε στο πατο της κατηγοριας;ε;τα χαλια της ομαδας που τα αποδιδεις;μηπως βλεπεις το βαθμολογικο πινακα απο την αναποδη;κι οσο για τον προεδρο το ακουω πολυ συχνα αυτο :ε και τι εγινε αμα πέσουμε θα ανεβουμε παλι του χρονου εχουμε υγεια οικονομικη προεδρο που τα σκαει ε δε μας νοιαζει ;τι λες φιλε για συνελθε για συνελθετε ολοι εσας δε σας νοιαζει γιατι δε βγαινουν απο τη δικη σας τσεπη το μπουση τον ρωτατε;στη β εθνικη ειναι σα να ριχνεις χρημα σ ενα βαρελι διχως πατο εσυ τα λεφτα σου και το κοπο σου θα τα ριχνες εκει;ε;

        1. Το σχολιο ειναι οχι για το δεντρωνα αλλα για τονjp το κουβαρντα

        2. Το κατάλαβα. Αυτός ο jp άμα δει καμιά μπάλα στον δρόμο παίζει και να την περάσει για βόμβα.

          Λοιπόν jp

          άκου τί θα κάνεις,

          Θα πεις την γυναίκα σου να πάρει μια μπάλα. Θα τη βάλει μέσα σε μια μεγάλη καζάνα. Θα την γεμίσει νερό και θα την αφήσει να βράσει καλά. Με τις ώρες. Και μόλις πάρει γερή βράση, θα σου την φέρει όπως είναι με την καζάνα να; την μυρίσεις. Να πάρεις μυρωδιά από μπάλα.

          Μυρωδιά, ε μυρωδιά.

      4. Ο πλατανιας θα παίξει αμυντικά μπορεί. Και θα κοιτάξει αντεπίθεση μπορεί. Αν βάλει πρώτος γκολ μετά τελειώσαμε. Ο κόσμος είναι δύναμη αλλά πιστεύω αγχώνεσαι οι πελάτες μας. Ελπίζω να αγχωθουν περισσότερο του πλατανια.φτασαμε στο σημείο να χρειαζόμαστε και τύχη. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κηδεία λόγω των κακών επιλογών Ιανουαρίου.

  8. λοιπον θα σχολιασω αντικειμενικα οπως κανω παντα…Διαφορα ποιοτητας υπαρχει αλλα εμφανεις δεν ηταν…οι δυο ομαδες ηταν ακρως ισοδυναμες και η ισοπαλια το μαρτυραει…Ο πλατανιας εχει ποιοτηκους παιχτες απο τον τερματοφυλακα μεχρι τον Φορ οποτε δεν ειναι ευκολη λεια…Εμεις εχουμε ποιοτικοτερους αλλα αυτο πρεπει να φανει μεσα στο γηπεδο…Επισεις διαφωνω οτι ο ΟΦΗ φταει που εφτασε 4ως απο το τελος πηρε ακριβως οτι αξιζε απο την αρχη της σεζον (ισως και μια θεση παραπανω) ουτε καν το ροστερ ειχε…Eυχαριστω

  9. μπορει να ειμαστε λιγο πιο ποιοτικοι αλλα αυτο δε λεει τιποτα αν δεν μεταφραστει σε νικη!!! αυριο δεν ανησυχω μην πεσουμε αλλα ανησυχω οτι θα βγαλουμε ιλαρα μεχρι να τελειωσει το ματς! το βλεπω σαν να ναι τωρα! θα βαλουμε το γκολ, και μετα θα κανει επιθεσεις ο πλατανιας, θα λεμε ωχ το φαγαμε, ωχ μη το βαλει, ευτυχως τοχασε, ευτυχως σφυριξε!! μακαρι να βγω ψευτης και να ριξουμε μια τριαρα να τελειωσουμε νωρις

  10. Είχαμε το χειμώνα λεφτά. Αλλά ούτε τον Απόλλωνα δεν κερδίσαμε. Αν το Ροστερ είναι καλό γιατί αποκλειστικά με από έργο τέλη. Γιατί μας έπαιξε στα ίσια ο πλατανιας χωρίς χρήματα χωρίς φιλάθλους. Νομίζω ο Σαμαράς πρέπει να πάει σπίτι του.. Οι επιλογές του ενώ είχε τα χρήματα αθλιες. Φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε τώρα μέχρι το τελευταίο λεπτό με ομάδες χωρίς χρήματα και φιλάθλους. Αν τη γλίτωσουμε ελπίζω ο πρόεδρος να αλλάξει πράγματα για να πιάνουν τόπο τα χρήματα του. Και να μην γίνουμε καρδιακοι. Ελπίζω

    1. Mπράβο Μιχαλιό! Ετσά πρέπει να μιλά ο υγιής φίλαθλος του ΟΦΗ κι όχι να κοπελίζει. Καλά ξέτελα απόψε μ αυτούνους που μπλέξαμε. Kαι βέβαια, πέσουμε – δεν πέσουμε, ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

  11. Ολοι οσοι λενε :του χρονου θα δειτε την ομαδα ,του χρονου θα μας φοβουνται ολοι,ο οφη θα γινει ομαδαρα και αμα πεσουμε ε και τι εγινε θα ξαναβγουμε ολοι αυτοι η καπου πρεπει να κρυφτουνε η να βγαλουν το σκασμο.ο προεδρος ειναι καλος εχει χρηματα αλλα δεν ειναι σαββιδης τελος παρτε το χαμπαρικαι τι εννοω τι θελω να πω μ αυτο.καποιος μπαινει σε μια ομαδα οχι για να δινει μονο πρεπει απο καπου και να παιρνει ο παοκ βγαινει συνεχως στην ευρωπη οποτε εχει αρκετα εσοδα κυπελο πρωταθλημα και ευρωπη φερνουν πισω πολλα χρηματα ο σαββιδης επισης εχει και απο αλλου υποστηριξη ολοι καταλαβαινουμε ας μη μπουμε στο πολιτικο κομματι.ο μπουσης δεν ειναι σαββιδης ο οφη δε θα γινει ποτε παοκ η κατι μεγαλυτερο απ αυτο που ειναι τωρα ισως καταφερει να βρισκεται με αξιοπρεπεια μεχρι την εκτη θεση με οικονομικα τακτοποιημενα αλλα μεχρι εκει παρτε το χαμπαρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 4 =