Τσιλιανίδης: Το πρώτο μεγάλο χτύπημα του νέου ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 25χρονος μέσος είναι το απόλυτο παράδειγμα της νέας εποχής του ΟΦΗ συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν το next level. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το όνομα του Κοσμά Τσιλιανίδη είχε αρχίσει να διαρρέει τα τελευταία 24ωρα. Στο Gentikoule φωτογραφίσαμε τον 25χρονο μέσο το πρωί της Τρίτης και η πρώτη προσθήκη της νέας περιόδου είναι και η πιο τρανή απόδειξη για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Δεν μιλάμε για την αγωνιστική αξία του 25χρονου κεντρικού μέσου καθώς είναι παίκτης που μπαίνει στην ενδεκάδα, ούτε για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βάζει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους Έλληνες που κυκλοφορούσαν στην ποδοσφαιρική αγορά της χώρας. Όμως το όνομα του Τσιλιανίδη αποτελεί και το κυριότερο αντιπροσωπευτικό δείγμα του πως θα κινηθεί ο ΟΦΗ μέσα στο καλοκαίρι αλλά και μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ποιος θα περίμενε τα προηγούμενα χρόνια ότι ένας παίκτης που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, δεν μιλάμε για ποδοσφαιρικά μεγέθη αλλά οικονομικά, και θα άφηνε την Αρκαδία για να έρθει στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ; Είναι αυτό που γράφουμε εδώ και αρκετές εβδομάδες πως στην ποδοσφαιρική πιάτσα έχουν τελειώσει οι εποχές του “Αρτέμη Μάτσα”. Ο ΟΦΗ θα παίρνει τους παίκτες που θέλει, εκεί που τους θέλει και αν οι παίκτες δεν θέλουν, θα πηγαίνει στην επόμενη επιλογή.

Ο ΟΦΗ πλέον της νέας εποχής θα χτυπάει παντού, θα μπαίνει στην μέση να πάρει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα, δίχως να τον ενδιαφέρει το κόστος αλλά και δίχως να τον ενδιαφέρει τι δίνουν οι άλλοι.

Η μεταγραφή του Τσιλιανίδη είναι μεταγραφή που δείχνει τo… next level του ΟΦΗ: Έλληνας, 25αρης, βασικό στέλεχος στην Σούπερ Λιγκ και παίκτης που μπροστά του έχει περισσότερα από 7-8 χρόνια καλής μπάλας. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι το εξής στοιχείο: Ότι ο ΟΦΗ θα παίρνει παίκτες με μεγάλη αξία, ποδοσφαιρική λογική και κυρίως μέλλον.

Είναι η πρώτη προσθήκη που περικλείει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο νέος ΟΦΗ. Δυναμική είσοδος στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και προσθήκες παικτών που άλλες εποχές όχι μόνο δεν θα μπορούσε να τους προσεγγίσει η ομάδα αλλά θα έσπαγε τα μούτρα της.

Πλέον όμως δεν είναι έτσι. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ΟΦΗ γίνεται ξανά η ομάδα που θέλουν να παίξουν όλοι οι Έλληνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

38 σχόλια

  1. Τι λες βρε,,,,που σε διαβαζω κιολας,,,,,ποιος ειναι ο αστερας κ ποια ειναι η αρκαδια κ ποιος ειναι ο Τσιλιανιδης;; σιγα το μεγεθος;;;;;;

    1. Ο Αστέρας φίλε μου τα τελευταία χρόνια είναι μία ομάδα που δεν χρωστάει πουθενά, που έχει παίχτες στην ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα, που πήγε τελικό κυπέλλου και του το έκλεψαν με το έτσι θέλω και που έβγαινε Ευρώπη. Θες κι άλλα; Αν κάποια ομάδα χαίρει σεβασμού τότε ο Αστέρας είναι σίγουρα… Και για να μην παρεξηγηθω ομιλητης εδώ.

      1. Και ο Κυριακίδης έπαιζε σε ανταγωνιστικές ομάδες αλλά έσπασε τις κρεμαστές.

        1. Παιδιά ας χαλαρώσουμε και ας αφήσουμε να δούμε την ομάδα πού θα φτιάξουμε. Θα κριθούν όλοι στο γήπεδο. Είναι καλός παίκτης ο τσιλιανιδης αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει και τόση συζήτηση. Μάνο είσαι υπερβολικός στο άρθρο για τον συγκεκριμένο παίκτη. Φαντάσου να παίρναμε και κανένα όνομα. Ότι ο ΟΦΗ θα πάει σε μικρούς φιλόδοξους με όρεξη για δουλειά είναι αλήθεια. Αφήστε την γκρίνια λοιπόν και βλέπουμε.

        2. Νίκο με ενοχλεί να “μένετε” στον τίτλο. Ο τίλος περιγράφει το κείμενο. Αναλύω ξεκάθαρα τους λόγους που το θεωρώ “μεγάλο χτύπημα” και δεν γράφω σε καμία περίπτωση ότι πήραμε τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Αναλύω πολύ διεξοδικά τους λόγους που κάποια από τα παιδιά που σχολιάζουν, τους έχουν καταλάβει. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, δεν μιλάω για φανέλες-παραδόσεις, κόσμο κτλ κτλ – που πλέον οι παίκτες επιλέγουν ΟΦΗ και όχι Τρίπολη.

      2. Ειλικρινά προσπαθώ να αντιληφθώ Μάνο, για ποιον λόγο προσπαθείς συνέχεια παριστανωντας τον αυτοκλητο υπερασπιστη της εκάστοτε διοίκησης, να τάισεις σανο και να γράφεις “άρες μαρες κουκουναρες”… Πληρώνεσαι με το κιλό το σανο που μας ταΐζεις;; πολύ καλα στα γράφει ο φίλος, με ημερομηνίες κιόλας…Εγώ φίλε έχω κόψει να διαβάζω αυτά που γράφεις, και κοιταζω μόνο το ειδησεογραφικο κομματι…Πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε χαχολους και μουσκάρους…

    2. Εντάξει μαλλον έχεις μείνει στο 1987 αλλά έχουμε 2019…

    3. Ασε μας ρε μαστορα που ξεθαρεψες μια παρτη.
      Ασχετε.
      Τοσα χρονια βλεπαμε το μπατζετ του Αστερα με κυαλια και μας επιανε καταθλιψη.
      Αντε με τους αμπαλους που εχουμε μπλεξει.
      ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ.

      Πηραμε παιχτη που δεν ξερει ο Κος Μιχελαλης και θιχτηκε.
      Το περιεργο θα ηταν να τον ηξερες, ΑΜΠΑΛΕ οπαδε. Λες και εχεις κατσει να δεις ποτε Αστερα…
      Γινε Αρης να γουσταρεις..

      1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΊΣΑΙ ΑΡΗΣ…. ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ…..ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ

        1. ΟΦΗ ειμαι. Στον αλλο λεω αφου δεν γουσταρει, να γινει Αρης που το σανο εκει ειναι τσαμπα.

  2. Οντως, υποθέτω ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του ΟΦΗ σύμφωνα με τον προπονητή κ.λ.π. αλλά τα γραφόμενα, ίσως από δικαιολογημένο ενθουσιασμό(;), κάνουν τον παίχτη να φαίνεται σούπερ …. μακάρι. Και έφυγε από τον Αστέρα, που φέτος αγωνιζόταν (μαζί με τον ΟΦΗ) για τη σωτηρία του… Ας ελπίσουμε ότι θα βγεί αυτή η μεταγραφή, τίποτε περισσότερο…

  3. Εδώ βλέπουμε μυνήματα απο οπαδούς της Τρίπολης και δεν ιδρώνει το αυτί τους . Γιατί να πιστεύω τα λεγόμενα να σου ή της ΠΑΕ ?Το μόνο θετικό είναι ότι έβαλε ένα δύσκολο γκολ σε ενα κρίσιμο αγώνα με εμάς που κάτι δείχνει. Μακάρι ο ΟΦΗ να είναι το σκαλοπάτι για το παραπάνω στο παιδί να είναι υγιείς και τυχερός.

    1. Εγώ δεν ζητάω ποτέ από κανέναν να πιστέψει τα λεγόμενα μου Γιάννη. Ο καθένας έχει κρίση, διαβάζει και βγάζει συμπεράσματα.

      1. Εγώ ελπίζω να βγουν οι κινήσεις και να σωθεί η ομάδα και ας μην παίζει μπάλα. Γιατί θα λένε ήταν μια καινούργια ομάδα και θέλει πίστωση χρόνου κλπ . Αλλά έλα που τα πράγματα είναι απλά ,πια ομάδα θα βάλουμε από κάτω Βόλο του Μπεου , Λάρισα , Αστέρα, Ξάνθη , Λαμία ο μόνος που μπορώ να σκεφτώ είναι ο Πανιώνιος η το Αγρίνιο αλλά είναι ομάδες με στόφα και με σωστές επιλογές .

    2. Τι ειδες ρε φιλε?
      Ενα σχολιο ολο κι ολο στο γκαζεττα απο τον πληγωμενο οπαδο και σχηματισες και αποψη?
      Σοβαρευτειτε λιγο.

      1. Δεν ασχολούνται και παραπάνω άτομα εκεί άρα το δείγμα είναι καλό.

  4. Δηλαδή εμεις πήραμε τον τσιλιανιδη από Αστέρα που σώθηκε τελευταία αγωνιστική και τον θεωρούμε σαν βόμβα !!!!με θαυμαστικά διαβάζω τον μανωλη να γράφει .πλακα μας κανεις ρε μανο .εδω ο βολος που ανέβηκε πήρε τον γεντρισεκ από Ξάνθη και εμεις λέμε για τσιλιανιδη που έχει βάλει στην καριέρα του ολοι 4γκολ και το ένα το έβαλε με εμας .παλι για σωτηρία θα παλέψουμε .αν δεν μπορείς να κρατήσεις το νειρα και μου κρατάς σε άλλη θέση φυσικά Γιαννούλη κοροβεση ναστο Ντίνα καληνύχτα .ζηλευω τον Άρη που μόλις ανέβηκε βγήκε Ευρώπη .τριτος στα εισητηρια και εμεις με το ζόρι 4 χιλιαδεσ σε ντέρμπι και 3 με πλατάνια σε τελικό και θελουμε και γήπεδο !!!!ζηλευω τον Άρη αυτες είναι μεγάλες ομαδες και τα υπόλοιπα είναι για μένα να λέγαμε .

  5. Ρε είσαστε με τα καλά σας … Να τον συγκρίνετε
    μ αυτούςς που ειχαμε σ’ αυτή τη θέση και έφυγαν και Μ αυτούς που έχουμε να δείτε αν είναι καλή μεταγραφή… Εννοείται ότι είναι καλύτερος απ’ όλους και σε καλύτερη ηλικία και με μεγαλύτερο ταλέντο… Οπότε καλύτερος παίχτης, καλύτερο ρόστερ ( σιγά σιγά) και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να αλλάξει επίπεδο η ομάδα… Πείτε μου ποιος παίχτης του περσινού αστέρα δε θα ήταν βασικός και αναντικαταστατος για στην ομάδα μας! Πάμε Οφαρα! Μεγαλώνεις ξανά και γουστάρουμε!!!

  6. Μανώλη, βγάλε κι άλλα άρθρα, όπως το σημερινό “πάει για εξάδα ο φετινός ΟΦΗ και φτιάχνει ομάδα κοιτώντας τα play-off”. Είναι άψογο.
    Ο κόσμος έχει ανάγκη από σανό, από διθυραμβικά άρθρα για μεταγραφές, από χειραγώγηση άποψης για να “κρατιέται” ψηλά το ενδιαφέρον.
    Καλά μας κάνεις, αφού δε χαμπαριάζουμε και δε βάζουμε μυαλό.

    1. Επειδή όντως το σανό είναι ωραίο και εγώ το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, μιλάς για αυτό το άρθρο που είναι σε προστακτική” —> https://www.gentikoule.gr/paraskhnia/166307-thelei-na-oloklirosei-tin-sezon-stis-17-5.

      Είναι σε προστακτική και είναι ένα σχόλιο του συντάκτη, το οποίο παρεμπιμπτόντως δεν το έγραψα εγώ αλλά το σάιτ είναι πολυφωνικό και έχει πολλές διαφορετικές απόψεις. Οπότε στηρίζω απόλυτα την συντακτική ομάδα. Τώρα για τα περί “κρατιέται ψηλά το ενδιαφέρον” που λες, εγώ δεν σε πιάνω αλλά είμαι σίγουρος πως για να το λες έτσι θα είναι. Γιατί να σου χαλάσω χατήρι; Α, κάτι τελευταίο. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ χρήσιμη και εύκολη. Υπάρχουν λοιπόν δύο αναγνώσεις. Η μια λέει αυτά που γράφει και η άλλη αυτά που θες να διαβάσεις. Εσύ λοιπόν για να την πεις και μόνο γιατί προφανώς δεν σέβεσαι την δουλειά μου ή όλων των παιδιών του Gentikoule μπήκες και διάβασες το άρθρο δίχως καν να σχολιάσεις αυτό το περιεχόμενο παρά ένα άλλο κείμενο. Αυτά, κουράστηκα.

      1. Το <> είναι προστακτική??
        Μα, δε διαφωνώ, σε ΟΛΗΝ τη συντακτική ομάδα απευθύνομαι επίσης (και κακώς που δε χρησιμοποίησα πληθυντικό, φυσικά).
        Και το προηγούμενο καλοκαίρι απέφευγες το σανό, αλλά έγραφες (συγγνώμη…γράφατε!) άρθρα με τίτλο “δύο ομάδες από κάτω μας στη μάχη για την Ευρώπη” (σ.σ. λόγω τιμωρίας Πανιωνίου και βάζελου) ή “για μεγάλα πράγματα ο φετινός ΟΦΗ” ή “ομάδα που δε δέχεται να χάνει ούτε στα φιλικά” και άλλα τέτοια πάλι σε…προστακτική.

        Πάντως, δεν ξέρω γιατί εξάπτεσαι. Εγώ μαζί σου ετέθη και σε επιβράβευσα για τα κείμενα του σάιτ που δημιουργούν άνευ λόγου προσδοκίες. Και καλά κάνεις (αντε πάλι…κάνετε!) και θεωρώ ότι έχει χαβαλέ η…δημιουργία υπέρμετρων εντυπώσεων (είδες. δεν έγραψα παπάτζα, που θα έλεγε ένας κακός χρήστης της ελληνικής γλώσσας και θα έχανε τη σαφήνεια των λεγομένων του) στον κόσμο!

        Μακάρι να γραφτούν κι άλλα τέτοια άρθρα, διότι η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.

        1. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΕ:

          ….Ο ΟΦΗ θα φτιαξει ομάδα για να μπει στα Πλει Οφ, όσο δύσκολο ακούγεται και φαντάζει μετά την περσυνή πορεία του…….

        2. Επειδή βλέπω την ειρωνεία στα σχόλια σου ενώ εγώ αντιθέτως δεν ειρωνεύομαι αλλά είμαι πραγματιστής. Θα σου πω κάτι τελευταίο και το κλείνω εδώ. Πέρυσι διάβαζες μάλλον άλλο σάιτ που έγραφε για Ευρώπη γιατί εγώ έγραφα όλο το καλοκαίρι πως μοναδικός στόχος είναι η παραμονή και τίποτα άλλο. Εγώ προσωπικά δεν έγραψα ποτέ για Ευρώπη, Γιουρόπα Λιγκ και πάει λέγοντας. Εφόσον θέλεις μπορώ να σου παραθέσω και τα απαραίτητα κείμενα.

  7. Ρε παιδιά λίγο υπομονή με την πρώτη μεταγραφή οι μισοί βλέπετε Ευρώπη και οι άλλοι μισοί βλέπετε υποβιβασμό. Η ομάδα πλέον είναι υγιείς διοικητικά και σε λίγα χρόνια θα είναι και αγωνιστικά αλλά θέλει χρόνο και υπομονή για να δημιουργηθεί μια ποιοτική ομάδα που θα κοιτάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η πρώτη μεταγραφή θεωρώ ότι έγινε μετά από σκέψη και πλάνο για το τι ομάδα θέλουμε τι νέα χρονιά, το παιδί είναι 25 χρονών με άλλα λόγια έχει ακόμα 5 με 6 χρόνια που μπορεί να αποδόσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του, όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του ειδικά οι προπονητές μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, έχει καλή τεχνική, είναι έμπειρος αφού μετράει 186 συμμετοχές και έχει 3 γεμάτες χρονιές με τον Αστέρα που αν και την φετινή σεζόν μέχρι και το τέλος πάλευε για τη σωτηρία είναι ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και με συμμετοχές στην Ευρώπη και ο Τσιλιανίδης αποκτήθηκε πριν τρία χρόνια από τους Αρκάδες για να τον βοηθήσει στο κυνήγι της Ευρώπης. Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα αλλά σε αυτή τη φάση δεν χρειαζόμαστε αυτό . Πολύ καλούς πάικτες θα χρειαστούμε μετά από μία τριετία όταν η ομάδα θα έχει επιστρέψει στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

  8. Μάνο μου, να κάνει κάποιος μια λανθασμένη πρόβλεψη δεν είναι ντροπή και δε θα αναλωθώ σε αυτό υπεκφεύγοντας την ουσία. Γενικότερα (και) πέρσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του παρόντος σάιτ ήταν να υπερτονίζει συνεχώς τι ομαδάρα έχουμε και πόσο τρομερή δουλειά γίνεται, δίχως να “αγγίξει” ούτε μία φορά τα οφθαλμοφανή προβλήματα και να εκπέμψει το σήμα κινδύνου όπως όφειλε (θεωρώ) να κάνει. Από τις αρχές του καλοκαιριού μάλιστα και φυσικά, την προετοιμασία του Καρπενησίου. Άρθρα που ανέφεραν “την υπεροπλία στα μπακ” (23/08), το “πόσο καλοί θα είμαστε φέτος αφού η ομάδα στα φιλικά δε δέχτηκε γκολ για 300 λεπτά” (14/08),το “βάθος του ρόστερ (για όλα τα γούστα!!)” (26/06), τη “ΧΗΜΕΙΑ(!)” (26/07), τον “ΟΦΗ του ΠΑΠ που είναι ταχύτατος και εντυπωσιακός” (19/07), το “μάγο Σασί” (13/07), τις “ομάδες που διατήρησαν τον κορμό και δεν χάνουν” (19/06) και άλλα πάρα πάρα πάρα πολλά παρόμοιου ύφους, που αποπροσανατόλιζαν τον κόσμο από το χάλι που βλέπαμε και επρόκειτο να συναντήσουμε.
    Φυσικά, μεσούσης της σεζόν, όταν πλέον είχαν έλθει τα…σκούρα, προφανώς και έγραφες συχνά ότι “η ομάδα φέτος πάει για παραμονή”. Πραγματικά, σου το παραδέχομαι και βγάζω το καπέλο. Πως το μυρίστηκες?
    Εν πάση περιπτώσει, κάνουμε και λίγο καλαμπούρι, αλλά, για την ιστορία, για Ευρώπη έγραψες αμέσως μετά το πέρας του περσινού πρωταθλήματος όταν βγήκε η απόφαση για το -6 σε βάζελο και πανιώνιο, κάνοντας λόγο για “δύο ομάδες από κάτω μας στη μάχη για την Ευρώπη”. 22/05/18 Ωρα 6.18 μ.μ.
    Μικρή σημασία έχει και, πραγματικά, έχεις μιλήσει έκτοτε για τόσες βαθμολογικές θέσεις, που ναι, σε κάποιες θα έχεις πέσει και μέσα.
    Το ρεζουμέ είναι ότι εγώ γουστάρω αυτήν την άνευ λόγου δημιουργία ουτοπίας και θεωρώ ότι άργησε το σάιτ φέτος, αλλά αισιοδοξώ ότι στις μεταγραφές που θα κάνουμε (και έπειτα και από τα ολλανδικά φιλικά), θα δώσετε ρέστα (όπως και με το άρθρο του…Θέμελη για…πλέι οφ!). Αδημονώ.
    Μαζί σου είμαι εν ολίγοις και γουστάρω σανό. Δεν επιτίθεμαι.

    1. tsatsofagos είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.

    2. Αδερφε ξεχασες τον Πλατελλα που τον ηθελε ο αρης και τους τον “εκλεψε μεσα απ τα χερια του” η προηγουμνη διοικηση (πρωτοδικειου)..Κατα τα αλλα ησουν αψογος!
      Η περσινη χρονια ηταν η επιτομη του παραμυθιασματος και δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να επαναληφθουν τετοια “λαθη” (δεν ειναι λαθη ειναι συνειδητες αποφασεις αλλα τεσπα) αν θελουμε η ομαδα να ανεβει επιπεδο πραγματικα..

    3. Είμαι ο πρώτος που έχω γράψει ξανά και ξανά πως έχω κάνει λάθος. Άλλωστε μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα παραδεχτώ και να κάνω την αυτοκριτική μου (όπως το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν). Δεν είναι θέμα κριτικής από την πλευρά σου, κάθε καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Δεν είμαι από εκείνους που τους ασκούν κριτική και εγώ επιτίθεμαι και ανακαλύπτω εχθρούς. Όμως ένα πράγμα δεν δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρα μου και δεν θέλω να τον αλλοιώνετε με τέτοιου είδους σχόλια. Σανό δεν έχω πουλήσει ποτέ, ναι λάθος εκτιμήσεις έχω κάνει και ΘΑ κάνω άπειρες στο μέλλον. Σανό δεν πούλησα ποτέ, δεν πουλάω και ούτε θα το κάνω. Είναι όμως ωραίο να κρίνεται η δουλειά κάποιου όπως εγώ που ως χαρακτήρας και ως δημοσιογράφος δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δείγματα γραφής. Μπαίνω στον κόπο να απαντήσω, παρότι δεν το θεωρώ “κόπο” αλλά υποχρέωση μου απέναντι σε εσένα και στον οποιονδήποτε.

      1. Μάνο, κακώς αγχώνεσαι, διότι είμαστε ελάχιστοι όσοι αντιλαμβανόμαστε το κακό που κάνει ο τρόπος που χρησιμοποιείς τη δουλειά σου και το άνευ αιτίας υπεραισιόδοξο (είδες πόσο εκλεπτυσμένα σου το παρουσιάζω, για να μην ωρύεσαι σα να πέφτεις από τα σύννεφα) κλίμα που -θες να- δημιουργείς. Οι περισσότεροι (και το ξέρεις καλά αυτό) “σφυρηλατούν ” την άποψη τους, στο βωμό της…ορθής δημοσιογραφίας (είδες, πάλι δε λέω κανέναν “πρόβατο” ή “γαύρο”, γιατί είναι και ευέξαπτοι οι περισσότεροι) και καταλήγουν να “λοιδορούν” όσους από εμάς τολμάμε να πούμε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας.
        Στο συγκεκριμένο, λοιπόν, τομέα, η δουλειά σου κάνει κακό στη δημιουργία προσδοκιών στον κόσμο και έχω ήδη μακρηγορήσει παραπάνω στην επεξήγησή του και κατά συνέπεια, είναι ανώφελο να μην το κλείσω εδώ.
        Παράλληλα, πάντως, το θεωρώ διασκεδαστικό και δε σε ειρωνεύτηκα καθόλου όταν σε προέτρεψα να το συνεχίσεις. Διότι είναι τόσο κραυγαλέο το εν λόγω σανό, που καταντάει διασκεδαστικό που η πλειοψηφία των αναγνωστών (και στην κερκίδα κατ΄επέκτασιν) παρασύρεται και το ενστερνίζεται.
        Επομένως, απλά ανυπομονώ για το (ακούσιο, έτσι?) επόμενο σανό… Πέρσι, μιλούσαμε για μεγάλα πράγματα με διοίκηση Πρωτοδικείου και Κυριακίδηδες και Κομεσίδηδες. Φέτος, με Μπούση και σοβαρό προγραμματισμό σε κάθε επίπεδο, δε μπορώ να δεχτώ κάτι λιγότερο από έξοδο σε Διηπειρωτικά Κύπελλα.
        Αυπομονώ να συνεχίσεις να κάνεις τη…δουλειά σου. Είμαι μαζί σου!

        1. Συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι και να σου πω κάτι βρε αδερφέ για να το κλείσουμε. Ούτε εκνευρίζομαι, δεν μου λείπει τίποτα για να υπάρχει ο θυμός στην ζωή μου, ούτε αγχώνομαι (με τι να αγχωθώ όταν το πραγματικό άγχος που είχα στην ζωή μου ήταν επί έναν μήνα που έβλεπα την συγχωρεμένη την μάνα μου στην ΜΕΘ για να αγωνιώ αν θα ζήσει η όχι ή για να δω την κόρη μου να γεννιέται) – οπότε καταλαβαίνεις η λέξη άγχος έχει φύγει από την ζωή μου γιατί αυτά είναι πραγματικά άγχη. Το κλείνω εδώ και δεν το συνεχίζω. Αυτά είναι άγχη αδερφέ, όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές. Δόξα τον Θεό δουλεύω 15 χρόνια, δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Όπως εσένα λοιπόν δεν σου αρέσει να σε “λοιδορούν” επειδή έχεις άλλη άποψη (παρότι εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο με τους “αντιφρονούντες” προς εσένα). Δεν έχω λοιπόν πρόβλημα με την κριτική ακόμα και στο Διηπειρωτικό αν πάμε. Ραντεβού στα γυράδικα!

      2. που το διάβασες ρε μανωλη οτι ήταν στόχος του ΆΡΗ και του ΠΑΟ ο τσιλιανιδης .επειδη λοιπόν το ψάξαμε σε καμία ομάδα από τις δυο που ανάφερες δεν ήταν στόχος .ειδικα στον ΑΡΗ δεν συζητήθηκε ποτε τσιλιανιδης γιατι θα τον είχαν πάρει .μην γράφεις οτι ναναι γιατι ο κόσμος γνωρίζει.

  9. Αδερφε ξεχασες τον Πλατελλα που τον ηθελε ο αρης και τους τον “εκλεψε μεσα απ τα χερια του” η προηγουμνη διοικηση (πρωτοδικειου)..Κατα τα αλλα ησουν αψογος!
    Η περσινη χρονια ηταν η επιτομη του παραμυθιασματος και δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να επαναληφθουν τετοια “λαθη” (δεν ειναι λαθη ειναι συνειδητες αποφασεις αλλα τεσπα) αν θελουμε η ομαδα να ανεβει επιπεδο πραγματικα..

    1. Φέτος θα μας πει κανείς τι γίνεται με τις κλεισμένες μεταγραφές που ήταν από τον Απρίλιο κλεισμένες!!!!

    2. Σωστός ρε φίλε
      Δεν είμαστε γαύροι και δεν τσιμπάμε με τα παραμυθιάσματα.
      Ευτυχώς πλέον με μια αναζήτηση στο ίντερνετ μπορούμε να κρίνουμε αν ένας παίχτης είναι καλός ή όχι.
      Όπως μπορούμε να κρίνουμε για παράδειγμα, ότι ένας παίχτης που απλά παίζει super league τα τελευταία χρόνια δεν είναι “μεγάλη μεταγραφή”. Δεν είναι ρε Μανώλη. Είναι ΜΑΛΛΟΝ μια “καλή” μεταγραφή και την λέω “καλή” γιατί θυμάμαι τι παιχτάκια έρχονταν τα προηγούμενα χρόνια.
      Και να σου πω κάτι; Θα χαρώ πάρα πολύ αν κάνει κι άλλες τέτοιες καλές μεταγραφές (όπως του Τσιλιανίδη) και μας βγούνε. Μα την πίστη μου!
      Θα είναι άκρως ενθαρρυντικό για το μέλλον, περιμένοντας τη μέρα που η ομάδα θα γιγαντωθεί και θα κάνει πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ μεταγραφές.
      Άλλο πράγμα το να είσαι απλά “καλός” παίχτης και διαφορετικό να είσαι “μεγάλος παιχτης”! Μεγάλη διαφορά.

      Το να βαφτίζεις τη μεταγραφή ενός ΜΑΛΛΟΝ καλού παίχτη ως “Μεγάλο χτύπημα” ε ρε συ Μανώλη, μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτό λέγεται: ΣΑΝΟ.

  10. Όπως σου τα λένε οι περισσότεροι είναι. Βλέπω ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει. Το παραμύθι “Τσιλιανίδης το πρώτο μεγάλο χτύπημα” ισοδυναμεί με το περσινό “κλέψαμε τον παιχταρά Πλατέλλα από τον Άρη”. Πέρσι βρέθηκε ένας Ναμπί να μας ξελασπώσει στο 94΄, το νου σου γιατί φέτος μπορεί να μην βρεθεί, κι ο κόσμος εξαγριωμένος θα ψάχνει εξιλαστήρια θύματα. Όπως θα γινόταν και φέτος δηλαδή, αν δεν έμπαινε του Ναμπί.

  11. τον τσιλιανιδη τον εμαθα, λογω του γκολ της ισοφαρισης που εβαλε στο μεταξυ μας ματς..ουτε τον ηξερα, ουτε ηθελα να τον μαθω….καλος δειχνει, εξελισσομενος , μη τρελλαθουμε ομως κιολας…εμενα πιο πολυ με καιει το θεμα του προπονητη, τωρα που ο βερα, παπαλα…θα ηθελα ουζουνιδη αν και αχωνευτος και αγελαστος , λεμονη που σιγα μην ερθει η παρασχο…αν παρουν απο εξωτερικο, εκει κυριολεκτικα παιρνεις γουρουνι στο σακι, θα προτιμουσα ομως γερμανο η ολλανδο….υστ..δυο πολυ καλους σεντερ μπακ ΑΜΕΣΑ!

  12. Ακούω και διαβάζω δυστυχως σήμερα βόμβα για τον μανο .οταν ήρθε ο Μπούσης στο ηρακλειο όλος ο κόσμος χάρηκε γιατι θα αλλάζαμε σελίδα .δεν θα γλειφανε κανένα κωλο από καμία ομάδα .ανεξαρτητοι !!!! .ειμασταν πολυ αισιόδοξοι .μαζι και εγω .τωρα παιδιά να σας πω την αλήθuεια εχω ξενερώσει γιατι ποτε μα ποτε η ομάδα δεν θα αλλάξει σελίδα .ακομα και στην β είχαμε δανεικο από Λεβαδειακο.περυσι πήραμε δανεικους από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ολοι μας είπαμε οτι οκ από του χρόνου τέρμα οι δανεικοί .φετος παλι τα ίδια .μας κοροϊδεύουν αν έχετε καταλάβει και έχουν δίκιο .αν θελουμε πραγματικά να λέγομαστε μεγάλη ομάδα πρεπει πρώτα οι φίλαθλοι της ομαδας μας να επέμβουν .οχι άλλους δανεικους από μεγάλες ομαδες ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ .δυατυχως ο κόσμος τρώει σανό και λέμε και ευχαριστω .για μένα κριμα και παλι κριμα γιατι δεν θα σηκώσουμε ποτε κεφάλι .αυτα μας αξίζουν σαν ομάδα και θα παλεύουμε κάθε χρόνο για την κατηγορία και την μιζέρια .σε όλους αρέσει ο Μάνος αλλα αν θελω να τον πάρω πρεπει να πληρώσω και όχι να ξεφτιλίζομαι παλι ετσι .οφη 4 ανεξαρτησία !!

    1. Βρε καημένε, ταλαίπωρε οπαδέ του ΟΦΗ δεν ξεφτιλιζόσουν όταν η ομάδα δεν είχε ρεύμα, είχε κομμένο νερό και οι παίκτες ζητούσαν δανεικά και λες ότι “ξεφτιλίζεσαι” τώρα που εκει μέσα υπάρχουν άνθρωποι παγκοσμίου βεληνεκούς και ένας ιδιοκτήτης που ξεπλήρωσε με την μία όλα τα χρέη της ομάδας; Είσαι ένας κακομοίρης και τίποτα άλλο και ευτυχώς που βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι είστε πλέον μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κακομοίρη και μίζερε, περνούν τα χρόνια και όλοι εσείς που φέρατε την ομάδα εδώ που την φέρατε, θα εξαφανιτίστε τελείως. Αρρωστε οπαδέ του ΟΦΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 4 =