Η “προίκα” του Χάιμε στον Σίμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδιού από τον περασμένο Γενάρη και ο Χιλιανός άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη στον αντικαταστάτη του. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Άκουσα με προσοχή, αυτά τα λίγα λόγια που είπε χθες ο Γιώργος Σίμος – στην συνέχεια διάβασα τα σχόλια στα social media και απόρησα με εκείνους που τα έγραψαν: Μα άλλον ΟΦΗ έβλεπαν από όταν ήρθε ο Βέρα; Γιατί η δήλωση του Γιώργου Σίμου ήταν απολύτως συμβατή με ότι είδαμε το προηγούμενο εξάμηνο όταν και στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Χιλιανός.

Ο Χάιμε Βέρα με τον τρόπο παιχνιδιού που επιχείρησε να παίξει ο ΟΦΗ, αφήνει στον Σίμο μια σημαντική παρακαταθήκη προκειμένου ο τελευταίος να συνεχίσει το έργο που άφησε στην μέση ο Χιλιανός. Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ περιέγραψε ακριβώς αυτό που όλοι μας είδαμε από τον τρόπο παιχνιδιού του Βέρα.

Μια ομάδα που θέλει να έχει εκείνη την κατοχή της μπάλας, που θα είναι σε θέση να δημιουργεί συνεχώς τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει ευκαιρίες και παράλληλα που θα είναι το απόλυτο αφεντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι σημαντικό ότι παρέμεινε στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου ένα target group παικτών που δούλεψαν με τον Βέρα, κατανόησαν πλήρως τις ιδέες του και τον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε ο Χιλιανός και τον οποίο θα δουλέψουν και με τον Σίμο.

Ασφαλώς και ο 41χρονος θα πήγε στην Ολλανδία πλήρως ενημερωμένος για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ, ασφαλώς και όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν στις συζητήσεις με τον Γιάννη Σαμαρά γνώριζε ακριβώς το πως θα παίζει η ομάδα.

Με την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, ο Χάιμε Βέρα άφησε στον Γιώργο Σίμο μια σημαντική “προίκα” μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε το προηγούμενο εξάμηνο.

Μένει τώρα να δούμε πως ο 41χρονος τεχνικός θα συνεχίσει την κληρονομιά του Χάιμε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μάνο, υποψιάζομαι ότι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο (ότι δηλαδή η ομάδα θα έχει φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς) οι υπεύθυνοι δεν έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην απόκτηση στόπερ. Διότι είναι ακραίο να προετοιμάζεσαι τώρα και δυο βδομάδες και να μην έχεις κάνει έστω και μία μεταγραφή κεντρικού αμυντικού. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας και το αγωνιστικό πλάνο θα βασίζεται στην πίεση ψηλά και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.
    Αυτή είναι η άποψή μου, δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η (μεγάλη) καθυστέρηση στις μεταγραφές των κεντρικών αμυντικών.
    Μακάρι να μας βγει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + eight =