Τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα με τον Άρη και ο Μανώλης Σαρρής αξιολογεί τα πρώτα στοιχεία της πρεμιέρας γράφοντας στο blog του στο Gentikoule.

Μπήκαμε λοιπόν σε εβδομάδα πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ μπαίνει στα δύσκολα από την αρχή. Θα πω αρχικά, ότι για εμένα δεν είναι κακό που ο ΟΦΗ ξεκινάει μακρυά από το “Γεντί Κουλέ” γιατί έτσι φεύγει, πάνω από την ομάδα, και η πίεση του κόσμου για νίκη με το καλημέρα.

Θυμηθείτε άλλες πρεμιέρες, χρονιές που ο ΟΦΗ είχε καλή ομάδα και η πίεση του κόσμου λύγιζε τα πόδια των παικτών. Παράδειγμα η πρεμιέρα της σεζόν 13-14 όταν ο ΟΦΗ με Παπάζογλου, Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς και άλλους δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο που ήρθε στο Ηράκλειο και έφυγε μετά με ένα άνετο 0-0. Το να ξεκινάς εκτός έδρας δεν είναι κακό, δεν έχεις το άγχος και την πίεση του γηπεδούχου – κάτι που μπορεί να βγει και σε καλό.

Με βάση την εικόνα του ΟΦΗ το Σάββατο, είναι ένα ερωτηματικό το αν θα καταφέρει να βγάλει κόντρα σε έναν πολύ ανώτερο αντίπαλο (σε σχέση με τον Εργοτέλη), την πίεση πάνω στην μπάλα, το επιθετικό πρέσινγκ στον αντίπαλο και την εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΟΦΗ το πέτυχε κόντρα σε πιο ανταγωνιστικές ομάδες από ότι ο Άρης, όπως στην Ολλανδία, και έχει το υλικό αλλά και την ποιότητα να το πετύχει και κόντρα στον Άρη.

Αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι μια ομάδα που υπερτερεί σε ρυθμό και βαθμό ετοιμότητας. Έχει δώσει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια, είχε φορμαριστεί για να είναι πανέτοιμος αυτήν την χρονική περίοδο και στην πρεμιέρα ο ρυθμός που θα έχει η κάθε ομάδα είναι και εκείνος που θα κάνει την διαφορά.

Από την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ, φάνηκε ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, όπως και έχει δεχτεί γκολ σε αυτά. Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος όπως πολλοί, εγώ συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα και βέβαια το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ούτε την πρώτη, ούτε και την πέμπτη αγωνιστική. Συμμερίζομαι την αγωνία του κόσμου να μην περάσει ξανά τα περσινά και να σωθεί από θαύμα όμως κανένας μας δεν θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, για κανέναν στο πρωτάθλημα – πριν τον Οκτώβρη.

Μεσοεπιθετικά το ευτύχημα είναι ότι ο ΟΦΗ βγάζει φάσεις. Είτε παίζει κόντρα στον Εργοτέλη, είτε παίζει κόντρα στον Άγιαξ και την Βίλεμ, με την Άντερλεχτ. Είναι ένα θετικό σημάδι όπως πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο Μάνος κατάφερε να “ξεμπουκώσει” και να κάνει σεφτέ. Ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι παίκτης ψυχολογίας – το ξέρουμε και το έχουμε ζήσει όλοι μας. Μόλις σκοράρει για μια φορά, παίρνει τα πάντα του και παίζει με την ψυχολογία αλλά και την ποιότητα που διαθέτει ως φορ.

Από την άλλη βέβαια, έχουμε το πολυσυζητημένο αμυντικό θέμα. Εδώ θέλω να πω κάτι. Ο ΟΦΗ και κανένας δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει ως άλλοθι την έλλειψη στόπερ. Ο ΟΦΗ έμαθε να λειτουργεί, φέτος, χωρίς κλασσικό στόπερ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του. Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια έπαιξε με συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο και με αυτό θα πάει στην Θεσσαλονίκη. Κατά συνέπεια, ούτε άλλοθι μπορεί να χρησιμοποιήσει αλλά και ούτε αιτία για την πρεμιέρα.

Ο ΟΦΗ οφείλει να είναι προετοιμασμένος 100% και απόλυτα συγκεντρωμένος στον αμυντικό τομέα. Από την στιγμή που υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες στο κέντρο της άμυνας, ο Σίμος πρέπει να βρει τους τρόπους για να “καμουφλάρει” τα κενά που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας.

Ο ΟΦΗ δεν πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για να θεωρείται χαμένος από χέρι. Πάει να αντιμετωπίσει μια, πραγματικά, καλή ομάδα που έχει ρυθμό, έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της αλλά και με χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα. Ειδικά, με την δεδομένη απουσία του Βέλεθ, ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει τον καλό, μέχρι τώρα, μεσοεπιθετικά ΟΦΗ και αυτό είναι ένα ερωτηματικό για το πως θα ανταπεξέλθει χωρίς τον ηγέτη του στο κέντρο της άμυνας.

Οι προϋποθέσεις για να βγάλει φάσεις, θα βρεθούν, όμως σημασία έχει να μην εμφανιστούν τα κενά στην άμυνα με τέτοιον τρόπο που να κάνουν ευάλωτο και το υπόλοιπο σύνολο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

36 σχόλια

  1. Τίποτα να μην περιμένουμε, για να μην απογοητευτούμε.
    Ακόμα και οι τέληδες μας έβαλαν 2 γκολ στο χαλαρό, στην Ολλανδία τρώγαμε τριάρες, η ομάδα δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της ελλείψει φιλικών στο Ηράκλειο, άμυνα η περσινή και χειρότερη, ο αντίπαλος είναι φορμαρισμένος με επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
    Ποιες είναι λοιπόν οι προϋποθέσεις για να ελπίζουμε σε κάτι; είναι μια και μοναδική, να κοιμηθεί ο Θεός και να μη φάμε γκολ.

  2. Με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, με την μέχρι τώρα παρουσία του Άρη, θεωρώ ότι θα φάμε 3 τεμάχια. Χαλαρά!!!
    Βέβαια και πέρυσι πίστευα ότι η ομάδα δεν σώζεται με τίποτα τις τελευταίες αγωνιστικές. Πίστευα επίσης ότι μετά την ισοφάριση του Πλατανιά, πάλι δεν το σώζει….
    Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, ιδού και το Κλεάνθης Βικελίδης παιδιά!!!

  3. Οπως και περυσι επεσα μεσα σε ολες τις προγνωσεις ετσι και φετος εχοντας δει την ομαδα σε ολα σχεδον τα φιλικα γραφοντας ρεαλιστικα παντα…η ομαδα θα παλεψει να σωθει.μακαρι να διαψευστω.αλλα δεν το νομιζω παλι.

  4. ΔΕΙΤΕ ΑΜΥΝΑ…..
    ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
    ΜΠΡΑΟΥΝ
    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
    ΝΑΣΤΟΣ
    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
    ΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
    ΠΕΡΔΙΚΗΣ
    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

  5. ΜΙΑ ΟΧΤΑΔΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ…… ΟΧΙ 2 ΣΤΟΠΕΡ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ 2 ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ

  6. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ…. ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ….. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΕΓΙΑΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ….. ΩΡΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ….

  7. ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ,,,,, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ,,,ΣΟΥΡΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΓΓΟ…. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΠΑΙΧΤΕΣ…… ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ…… ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ

  8. Είναι πολύ-πολύ νωρίς ακόμα και για προγνωστικά. Τα δείγματα των φιλικών δεν ήταν καλά, κρατάω μόνο ένα ημίχρονο με τον Άγιαξ. Είμαι της άποψης άλλο πράγμα τα φιλικά, άλλο τα επίσημα. Προτιμώ να είμαι αισιόδοξος.

  9. Όλοι αυτοί οι παίκτες που είπες ο σουρνακης ο Οικονόμου και ο μιγγος είναι μια επένδυση

    1. Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ….. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ….. ΟΤΑΝ ΟΜΩς ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ….

  10. Για να θυμηθουμε λίγο το ρόστερ του 99,πόσους από αυτούς θα κρατούσαμε και πόσους θα τους διωχναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα…και όμως!!!

  11. τι περιμενουμε? εκτος σοβαρου απροοπτου, ηττα με 3 γκολ

  12. Μανο ο ΟΦΗ «θα είχε μάθει να λειτουργεί φέτος χωρίς κλασικό στόπερ» αν δεν δεχόταν εύκολα γκολ λόγω της έλλειψης του τελευταίου(το «θα είχε μάθει» είναι υποθετικος λόγος -έτρωγε εύκολα γκολ, άρα δεν έχει μάθει). Δεν είναι κ εύκολο να μάθει, όχι μόνο ο ΟΦΗ, αλλά γενικώς μια ομάδα, οποία κ αν είναι να παίζει έτσι. Το εύκολο είναι ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ(2-3 ελεύθερους με χαμηλό συμβόλαιο, έστω, να βγει η χρόνια!), όχι να διδαχτούν παίχτες άλλων θέσεων πως να κάνουν τη δουλειά του στόπερ. Τι αλχημείες είναι πάλι αυτές;; Άντε κ να πούμε ότι ο Γιαννουλης είναι καλός σε αυτή τη θέση.. οι υπόλοιποι; Ποιος από όλους τους άλλους ακραίους είναι καλύτερος σαν στόπερ από τον Ποτουρίδη; Δε λέω ότι ο Ποτουρίδης είναι κανένας Κανναβαρο, αλλά σε αυτή τη δουλειά σίγουρα είναι καλύτερος από το καρό τα δεξιά μπακ που έχουμε Γτ απλά, είναι η δουλειά του. Κατ’ εσε είναι λάθος αυτό π λέω;;; Αυτό θα φταίει άμα φάμε 1, 2, 3 ή κ 4 γκολ κατα το 90%, όχι το αν η επίθεση λειτουργήσει ρολόι κ το άμα πετύχει το τρανζισιον. Αν δεν είμαστε καταιγιστικοι μπροστά αλίμονο μας, αυτό όμως δεν αναιρεί τα προηγούμενα.. δυστυχώς..

    1. Χάρη γράφω συγκεκριμένα και ΜΟΝΟ για το ματς της Κυριακής. Όχι γενικά, ούτε για όλη την χρονιά. Ούτως ή άλλως με τον Παναθηναϊκό, λογικά θα είναι εδώ και οι δύο στόπερ.

      1. Θυμηθείτε τι παίχτες θα ψάχνουμε το Γενάρη……ΣΊΓΟΥΡΑ
        ΕΝΑΝ ΑΝΤΙ ΜΕΓΙΑΔΟ…. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ
        ΜΠΑΚ …. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
        ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…. ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΠΕΡ…. ΚΑΙ ΔΕ ΞΑΝΑΨΑΧΝΟΥΜΕ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤ ΝΑ ΤΑΙΖΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝΟ….. ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ….

      2. Τι να πω ρε συ Μανο, μακάρι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άλλοθι έχει η ομάδα(οι ποδοσφαιριστές μόνο), ακόμα κ αν φάμε 5..

      3. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ?
        ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ….. ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ….
        ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ….. ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SUPER LEAGUE 1 ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ….

    2. πανω που εμαθε ο γαιδαρος του χοτζα να μη τρωει, ψοφησε! ατυχια!

  13. Μαύρος και κακός ο Νάστος (μια και εμμέσως πλην σαφώς, αυτός τρώει το ανάθεμα) με τον οποίο θα πάμε στο Βικελίδης (και στο ΟΑΚΑ μια και προφανώς θα είναι ανέτοιμοι και με έλλειψη χημείας) και θα φάμε 3 στις εκπτώσεις… Από κει και πέρα 20 μέρες μετά έχουμε:

    3η ΟΦΗ -Παναιτωλικός
    4η Βόλος – ΟΦΗ
    5η ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
    6η ΟΦΗ – Πανιώνιος
    8η ΟΦΗ – Ξάνθη

    7η εκτός με Ολυμπιακό, ας πούμε ήττα εντός προγράμματος…

    Εδώ μας θέλω… Στην καλύτερη 15 βαθμοί την 8η αγωνιστική (μια και γ@μ@με και δέρνουμε στην επίθεση (όπως όλοι λέμε) και την άμυνα δεμένη θα έχουμε), στη χειρότερη 10 (παρακάτω ναι, θα ήταν αποτυχία, προσωπικά δε μας έχω για τόσο)…

    Ας σκεφτούμε και λίγο μακροπρόθεσμα (τουλάχιστον μέχρι Γενάρη, δε λέω για project 5ετίας κλπ) με αισιοδοξία…. Το να γκρινιάζουμε κολλημένοι με την “υπόθεση στόπερ”, να βαφτίζουμε τη γκρίνια και την ισοπέδωση κριτική και να κονεύουμε να γίνουμε βαζέλια δεκαετίας 00′ δεν οδηγεί πουθενά….

    1. μακαρι να βγω ψευτης, ομως ουτε 7 βαθμους δεν θα εχουμε…τα ιδια ονειρα καναμε και περισυ και απογοητευση…λοιπον, δεν θα κανω φετος προγνωσεις..απλα να πω, οτι αν μεχρι την 8η αγωνιστικη, δεν εχουμε τουλαχιστον 9 βαθμους (κανονικα θα πρεπε 12-13) και εξακολουθει να μενει ο σιμος, παμε για υποβιβασμο η για μπαραζ και παλι.

      1. Βρισκεσαι σε συγχυση.
        Ποιος φταιει τελικα που στα φιλικα προετοιμασιας δεν ειδες την μπαλα που ηθελες και δεν καλυψαμε τις θεσεις που ποναμε την στιγμη που εσυ ηθελες??
        Ο Σιμος? Ο Σαμαρας? Ο Μπουσης?

        Που να αρχισουν και τα στραβα αποτελεσματα.

        Μιζερια..

  14. περισυ στο πρωτο γυρο σε 15 ματς , μαζεψαμε 12 βαθμους και θεση τριτοι απ το τελος αν θυμαμαι καλα…αν φετος στα πρωτα 15 ματς(με 8 ματς εντος) δεν εχουμε τουλαχιστον 16-18 βαθμους, εχουμε αποτυχει….ετσι για να βαλουμε ενα στοχο

    1. Και τι εισαι εσυ ρε φιλε για να θεσεις τον στοχο της ομαδας μας?
      Αν γουσταρεις παρε εισητηριο και στηριξε την ομαδα που υποτιθεται οτι αγαπας και στηριζεις “σε οποια και αν παιζεις εθνικη”.
      Αν δεν γουσταρεις κατσε σπιτι σου και περιμενε τα στραβα αποτελεσματα για να βγεις και να μας λες “σας τα λεγα”.

      1. φιλε, ο οπαδος θα παρει εισητηρια και θα παει στο γηπεδο, ακριβως γιατι εχει στοχους κι ο ιδιος! θελει να δει την ομαδα του να παιρνει βαθμους και να παιζει καλη μπαλα! ο οπαδος εχει προσωπικοτητα και αποψη! αν δεν δωσεις ελπιδα και προοπτικη στον κοσμο, γιατι να παει στο γηπεδο? εκτος αν γεμιζουμε παλι το γεντικουλε για να σωθουμε με το ζορι οπως περισυ…

        1. Το γηπεδο θα γεμισει οταν θα ερθουν τα καλα αποτελεσματα.
          Ουτε εμενα μου αρεσει, αλλα δυστυχως ετσι ειναι.
          Οταν η ομαδα μας χανει, βγαζουμε τον χειροτερο μας εαυτο. Αυτο πρεπει να διορθωσουμε σαν οπαδοι.

      2. Απάντηση και για τους δύο σας:
        Για το φίλο Μιχάλη διαφωνώ στη σύγκριση με την περσυνή χρονιά. Φέτος (υποτίθεται ότι) δεν έχουμε την περσινή οικονομο-διοικητική στενότητα, έχουμε τις επιθυμητές και όχι τις παρακαλετές μεταγραφές, έχουμε έτοιμο τον κορμό που το Γενάρη μας έσωσε “πρόθυμα” και “κυνικά” με καλές προσθήκες ενώ (αν το θέλετε και συνωμοτικά) δεν έχουμε “διάφορα” στα αποδυτήρια… Τα όνειρα που λες (και πράγματι διαδίδονταν), ακόμα αναρωτιέμαι από που προέκυψαν… Συμφωνώ στο νούμερο που ανέφερες των 18 βαθμών κατά τη γνώμη μου απόλυτα ρεαλιστικό, εφικτό για να μην πω και το “πρέπει” της ομάδας (εννοείται, το παραπάνω καλοδεχούμενο).
        Όσον αφορά το φίλο Γιώργο φυσικά συμφωνώ στα περι στήρηξης από κοντά, παντού και πάντα καθώς και στο να αποφύγουμε τον ισοπεδωτισμό… Στο επιθετικό του ύφος αν είναι επι προσωπικού διαφωνώ, αν είναι γενικά στους μίζερους φυσικά συμφωνώ…..

        1. Οχι καλε, τι να εχω με το παιδι.
          Δεν τον ξερω, φυσικα και δεν μιλαω επι προσωπικου.

  15. Ρε παιδια με τα τηλεοπτικα τι γινεται; τι περιμενουμε;

    1. Τα τηλεοπτικά σας θα πάνε πακέτο με της μητρικής στο PAOK TV

      1. μα ελεος, ακομα κυκλοφορεις εδω εσυ κομπλεξικε καραγκιοζη;; μαλλον το να μπαινεις σε ομιλίτικα σαιτ και να νομιζεις οτι πικαρεις με τις ηλιθιοτητες π λες, ειναι οτι πιο ενδιαφερον εχεις κανει στη ζωη σου ως τωρα..

        1. Βρε στο PAOK TV θα μπαίνεις να βλέπεις την ομάδα σου λέμε!

        2. μετά από τέτοιο χουνέρι που έφαγε (να βγει από το διαμέρισμά του περιχαρής στο γκολ του Πλατανιά και πριν προλάβει να αρχίσει να πανηγυρίζει στους δρόμους να του πουν “γύρνα πίσω”) και άργησε θα έλεγα….

      2. Κλειδώνουμε τη μητρική στον ΠΑΟΚ; Μην έρθει καμια γκόμενα κανενός πάικτη από άλλη ομάδα διακοπές στην Κρήτη (γιατί με τέτοια κριτίρια μας βγάζετε τσάτσους) και μου την αλλάξεις μετά…

  16. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ALTER

    1. Φάσεις σαν του Ναμπί που σας πονάνε να βλέπουμε και ας τις δείχνει όποιο κανάλι να ναι…..

  17. Κοιτά, αν είσαι 80 χρόνων κ πάνω, μπράβο, τη γουστάρω την πλακα σου, σε κάθε άλλη περίπτωση είσαι για λύπηση. Χαίρομαι για την περίπτωση σου πάντως, που παρά την κατάντια σου αυτή, εχεις βρει τη δίκη σου ψυχοθεραπεία ρε φίλε, ακόμα κ παίζοντας με τα νεύρα μερικών εδώ μέσα που παίρνουνε τις αρλούμπες που λες τοις μετρητοίς. Κάποια στιγμή να ευχαριστήσεις τον Σαρρη που σου παρέχει τέτοιες υπηρεσίες τζάμπα, γιατί σε συνεδρίες με επαγγελματία θα πλήρωνες αδρά. Όσο για το paok tv που λες, δε βαριέσαι, ας τα δείχνει κάπου να μπορεί ο κόσμος να τα βλέπει κ ας είναι όπου θες. Άμα είναι να τα δείχνει διαδικτυακά βέβαια, έχουμε κ το ΟΦΗ tv, όποτε ο παοκ είναι αχρείαστος. Άντε, καλά να περνάς μάστορα.. κ που σαι, Α λλαξε κ κανα nick κ πες τα ίδια τώρα να γελάσουμε λίγο.. ; )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 2 =