Ο ΟΦΗ κερδίζει την χαμένη του περηφάνια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν ανά την Ελλάδα όμως όποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να πετύχει ο ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας διάβασα κάθε άρθρο σε εφημερίδα ή σάιτ που είχε να κάνει με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα να δω πως αντιμετώπισαν, από την Κρήτη και πάνω, τη νίκη του ΟΦΗ προκειμένου να αποκτήσω μια σφαιρική εικόνα για το πως μας βλέπουν.

Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που θεωρούνται σοβαροί και σέβονται τον εαυτό τους, μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο για όλο αυτό που είναι σε εξέλιξη στον ΟΦΗ. Υπήρξε και μια ισχνή μειοψηφία βέβαια που φρόντισαν να απαξιώσουν το διπλό στο ΟΑΚΑ όμως, πλέον, είναι τόσο λίγοι που δεν αξίζει καν αναφερθώ σε αυτούς.

Το συμπέρασμα που έβγαλα όμως είναι ένα και είναι άκρως θετικό για τον ΟΦΗ: Εκείνοι που σκέφτονται υγιώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, εύχονται και θέλουν να δουν ξανά τέτοιες νίκες του ΟΦΗ.

Νίκες που θα επαναφέρουν το dna ενός συλλόγου που τον σέβεται και τον θαύμασε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Νίκες όπως εκείνη του Σαββάτου δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τρεις βαθμούς. Όμως είναι αυτό που ψάχνει ο ΟΦΗ για να βρει ξανά την χαμένη του περηφάνια.

Ή να το πω πιο απλά, να την πάρει πίσω. Την είχε χάσει την περηφάνια του ο ΟΦΗ με όλα όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Με την παρουσία του στα γήπεδα των Ζωνιανών και της Μαγούλας.

Με τις ώρες να μην περνούν όταν ο ΟΦΗ έψαχνε μερικές χιλιάδες ευρώ για να επιζήσει.

Νίκες όπως εκείνη του Σαββάτου βάζουν ξανά τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει. Στον “αφρό” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όταν αυτές οι νίκες συνοδεύονται και από αυτό το ποδόσφαιρο, τότε η περηφάνια σου επιστρέφει και “φουσκώνει”.

Περάσαμε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από όσα ζήσαμε. Δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν και δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

Ο τρόπος με τον οποίο ο ΟΦΗ επιστρέφει, μιλάω αμιγώς ποδοσφαιρικά, είναι κάτι που θα κριθεί στην πορεία. Να αποκτήσει ο ΟΦΗ μια διάρκεια, να δείξει την φετινή σεζόν ότι χτίζεται κάτι μεγάλο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ήδη εξωαγωνιστικά η περηφάνια του έχει ξεκινήσει να επανακτάται, πλέον το στοίχημα που μπαίνει είναι να το πετύχει και μέσα στο γήπεδο.

Και παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου είναι ένα από αυτά στα οποία μπαίνουν οι βάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.

  2. Έτσι πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτό πού γίνεται τώρα στον ΟΦΗ. Τόσα χρόνια περιμέναμε να έρθει κάποιος να πάρει την ομάδα και να έχει όραμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες λοιπόν. Αυτοί πού μπορούν βέβαια γιατί κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + nineteen =