ΟΦΗ δώσε ρυθμό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ, ο “Πορτογάλος” Παναιτωλικός και το κλειδί που λέγεται “Γεντί Κουλέ”. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πλησιάζει η ώρα της πρώτης επίσκεψης του ΟΦΗ στο σπίτι του και ήδη έχουν περάσει τέσσερις μήνες από εκείνο το ματς με τον Πλατανιά. Ο ΟΦΗ πάει στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες με εντελώς διαφορετική βαθμολογική συγκομιδή από ότι περίμεναν αρκετοί και τώρα καλείται να δείξει, μπροστά στον κόσμο του, πως είναι να αγωνίζεται ως φαβορί. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ είναι εκείνος που θεωρείται φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό και όχι οι Αγρινιώτες.

Το Σάββατο θα μπει στο “Γεντί Κουλέ” με την ταμπέλα του φαβορί και καλείται να το διαχειριστεί ανάλογα με την, εξαιρετική, διαχείριση που έκανε στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Tι θα βρει μπροστά του ο ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο; Μια ομάδα που παίζει με τους ίδιους επιθετικούς προσανατολισμούς, επιμένω ότι ο Παναιτωλικός θα παίξει ανοικτά και επιθετικά και όχι να κλειστεί στο καβούκι του.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που ο ΟΦΗ το θέλει και το αγαπάει: Θέλει να βρίσκει απέναντι του ομάδες που είναι επιθετικογενείς και δεν θα κλείνονται μέσα στην περιοχή τους. Το ίδιο έκανε ο Άρης, το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός και είδαμε τα αποτελέσματα.

Ο Παναιτωλικός είναι εντελώς διαφορετικός από πέρυσι, είναι μια ομάδα με μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της και που στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει δείξει πως αφομειώνει το Πορτογαλικό στυλ παιχνιδιού αλλά με λιγότερη προσαρμογή στα νέα “θέλω” από ότι έχει δείξει ο ΟΦΗ στα πρώτα, δικά του, παιχνίδια.

Το ζητούμενο είναι λοιπόν το κοινό του “Γεντί Κουλέ”. Το γήπεδο στα Καμίνια είναι ένα από εκείνα που ξέρουμε ότι παίζει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και μπορεί να αποτελέσει σημείο – κλειδί για παιχνίδια που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό είναι αυτό που θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στην ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για “ματς-κλειδιά” κτλ κτλ, φράσεις – κλισέ που δεν τις δέχομαι όμως είναι αυτό που μετά τους 4 βαθμούς της εκκίνησης θα κάνει τον ΟΦΗ να πάρει μεγάλη φόρα για την συνέχεια. Το πρόγραμμα μέχρι και το ματς του “Καραϊσκάκης” είναι τέτοιο που εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό, θα του δώσει τέτοια ώθηση που ενδεχομένως να μην την περίμεναν παρά μόνο όσοι βρίσκονται εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κερδίσουμε. Πού με αυτή την νίκη παίρνεις ψυχολογία νικητή και κοιτάς διαφορετικά την συνέχεια. Δεν ξέρω όμως το φοβάμαι αυτό το ματς.

  2. Όλοι στο γήπεδο. 3 μπαλάκια θα τους ρίξουμε όπως πέρυσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 1 =