Το τυχερό “13αρι”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ματς με τον Πανιώνιο είναι σημαντικό από κάθε άποψη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο ΟΦΗ έχει πιάσει ήδη διψήφιο αριθμό βαθμών – κόντρα και στις προβλέψεις των πιο αισιόδοξων οπαδών του. Όμως, τα έχω γράψει ξανά και ξανά: Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των σωστών κινήσεων. Όταν τα κάνεις σωστά, πολλές φόρες όχι όλα αλλά τα περισσότερα, το άθλημα θα σε επιβραβεύσει για αυτό.

Ο ΟΦΗ έχει επιβραβευτεί μέχρι τώρα για την μεθοδικότητα του αλλά και για την κανονικότητα που διέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε κάθε κίνηση του. Πλέον, μετά από 10 βαθμούς στο σακούλι του ψάχνει το… 13αρι που μόνο γρουσούζικο δεν θα είναι για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου.

Βέβαια το παιχνίδι της Κυριακής μόνο εύκολο δεν είναι. Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που ναι μεν διαθέτει και κανένα ποιοτικό ρόστερ όμως μέχρι τώρα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα compact σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια του, δεν έχει χάσει κανένα μέχρι τώρα με πάνω από δύο γκολ διαφορά και δείχνει ότι θέλει να αντισταθμίσει την έλλειψη ποιότητας του με την μαχητικότητα και το πάθος.

Το έργο για τον ΟΦΗ θα έχει δυσκολίες όμως έγραφα και παραμονές του αγώνα με τον Αστέρα, η φετινή ομάδα δείχνει πως αυτού του είδους οι προκλήσεις εξαρτώνται αποκλειστικά από εκείνη.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτοί οι παίκτες μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με μια συγκεκριμένη νοοτροπία: Δεν τους ενδιαφέρει ο αντίπαλος αλλά το τι θα κάνουν εκείνοι. Δείχνουν πως σε κανένα παιχνίδι δεν ασχολούνται με αυτούς που έχουν απέναντι τους αλλά μόνο με τους εαυτούς τους.

Η Κυριακή κρίνεται σημαντική για την συνέχεια γιατί θα πάει στην διακοπή με ηρεμία, καθαρό μυαλό και να προετοιμαστεί – εν συνεχεία – κατάλληλα για το ματς – πρόκληση στον Φάληρο. Η νίκη επί του Πανιωνίου είναι από τα ματς που ναι μεν μπορεί να σου φέρουν μια νίκη που θα την περιμένεις (εννοώ ότι δεν θα είναι έκπληξη και όχι ότι είναι εύκολο) όμως τα κέρδη που θα αποκομίσεις είναι πολύ περισσότερα από τα προφανή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μάνο αν ο ΟΦΗ παιξει σοβαρα θα κανει πλάκα στον Πανιωνιο.

  2. Αυτό και το επόμενο με Ολυμπιακό θα δείξουν που θα πάμε φέτος.Αν κάνουμε νίκη με Πανιώνιο και κοντράρουμε τον Ολυμπιακό (κι ας μην πάρουμε αποτέλεσμα), τότε πάμε για εξάδα.Άν δεν δείξουμε χαρακτήρα, τότε πάμε για δωδεκάδα.

  3. σα να βλεπω απο τωρα τι θα συμβει…θα σκορπισουμε τον πανιωνιο με 4-0 και θα παμε στο φαληρο με μεγαλη αυτοπεποιθηση….εκει , θα φερουμε ισοπαλια, με τον ολυμπιακο να ισοφαριζει στο τελος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 5 =