Ο ΟΦΗ δεν έχει καμία δουλειά με την τοξικότητα ΣΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος, μετά από ένα ματς του ΟΦΗ, είναι να διαβάζει σχόλια αναγνωστών αθλητικών ιστοσελίδων. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος, μετά από ένα ματς του ΟΦΗ, είναι να διαβάζει σχόλια αναγνωστών αθλητικών ιστοσελίδων. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πείτε το βίτσιο, πείτε το επαγγελματική διαστροφή αλλά μόλις δω κάποιο θέμα που αφορά τον ΟΦΗ σε αθλητική ιστοσελίδα της Αθήνας, μπαίνω από κάτω και διαβάζω όλα ή για να μην λέω και ψέμματα, τα περισσότερα σχόλια. Δεν θα μπω γιατί τους παίρνω σοβαρά, ούτε γιατί θα σχηματίσω άποψη από το τι γράφουν. Απλά είναι ένας ωραίος τρόπος για να περάσει η ώρα σου, ειδικά όταν δεν έχω τι να κάνω.

Το κάνω όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά επειδή θέλω να βλέπω τι άποψη έχουν οι απέναντι για τον ΟΦΗ. Κάποιες φορές γελάω με αυτά που διαβάζω, άλλες τσαντίζομαι και πάει λέγοντας.

Εγώ σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά μετά από νίκη του ΟΦΗ ή κάποιο αφιέρωμα που κάνει κάποιος από εκεί πάνω, έχει πλάκα να κάτσετε να διαβάσετε το τι γράφουν τα όμορφα και σπαστικά δαχτυλάκια τους.

Φέτος βέβαια, για να μην είμαι και υπερβολικός, η κατάσταση έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο. Εκείνοι που τους αρέσει η μπάλα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Σίμου. Υμνούν το επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ, τους αυτοματισμούς του και την πολύ όμορφη εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

Υπάρχουν βέβαια και οι λεγόμενοι “φαντάροι”. Εκείνοι που είτε λόγω iq δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αν τρώνε γυρόπιτα ή μπιφτεκόπιτα. Οι “φαντάροι” αυτοί καθοδηγούνται από το ποιον “λοχαγό” έχουν από πάνω τους, τι πατρίδα και τι Θεό πιστεύουν και βλέπουν παντού θεωρίες συνωμοσίας και φαντάσματα. Ειδικά όταν τα δικά τους συμφέροντα συγκρούνται με των απέναντι, εκεί και αν γίνεται χαμός.

Αυτοί βέβαια οι στόκοι είναι και εκείνοι που το βράδυ επιστρέφουν σπίτι τους για να φάνε την παντοφλιά τους ή έχουν να αγγίξουν γυναίκα κανένα οχτάρι χρόνια και ερεθίζονται μέσω των social media.

Δόξα τον Θεό που ο ΟΦΗ δεν διαθέτει τέτοιους οπαδούς, ούτε στο ελάχιστο και τουλάχιστον στο Ηράκλειο έχουμε την ησυχία μας.

Κάνω αυτόν τον πρόλογο γιατί βλέπω από το απόγευμα του Σαββάτου πως οι δύο πόλοι (βορρά – νότου) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα γύρω από τον ΟΦΗ. Οι μεν χτυπάνε ένα ποστ στο instagram και οι, πάντα πρόθυμοι αυλικοί, τρέχουν να το κοινοποιήσουν ενώ οι δε γράφουν μια παπαριά στο facebook και αμέσως τρέχουν να το κοινοποιήσουν οι δικοί τους καλικάντζαροι.

Η τοξικότητα που τους διακρίνει, παρότι τους χωρίζουν έτη φωτός σε ότι έχει να κάνει με την φιλοσοφία τους, προσπαθεί να ακουμπήσει τον ΟΦΗ. “Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει ο ΟΦΗ για το πέναλτι;” γράφει ο ένας στόκος για να απαντήσει ο άλλος στόκος “να σας δω και με τους υπόλοιπους”.

Βέβαια μιλάμε για άτομα που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν την έχουν πέσει ποτέ σε γκόμενα σε κάποιο μπαρ, έχουν φάει δεκάδες χυλόπιτες στην ζωή τους και το μόνο που δίνει αξία στους εαυτούς τους είναι να γράφουν ένα σχόλιο στα social media.

O OΦΗ που διοικείται με ένα πολύ υψηλό επίπεδο αξιών δεν πρόκειται να μπλέξει ποτέ με αυτήν την τοξικότητα. Την απέβαλε δια παντός την στιγμή που απέβαλε και τα προβλήματα του παρελθόντος. Είναι μια ομάδα που όταν λέει “νέα εποχή” θα το δείξει στις πράξεις. Δεν πρόκειται να το κάνει ούτε για εφέ, ούτε για να τα έχει καλά με όλους.

Το κάνει γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας των ανθρώπων που διοικούν το club μακρυά από διαφορές και πολιτικές που επειδή οι άλλοι τις ακολούθησαν με το κουτάλι, έχουν πιάσει πάτο και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μάνο, δεν διαφωνω με το αρθρο απλα προσωπικα διαφωνω με την ορολογια σου.
    Μεταξυ σοβαρου και αστειου σου υπενθυμίζω οτι θέλουμε να κανουμε τον ΟΦΗ μεγαλο οργανισμο. Πρεπει νμζ να γινουν και οι δημοσιογραφοι του μεγαλοι και αυτο που λεμε politically correct. Χλεύασε τους ελεύθερα αλλά τα ‘γκομενα’ και τα ‘αγαμητοι’ είναι λίγο ρατσιστικα και μπορουν ν υπαρχουν σοβαροι οπαδοι με αποτυχιες στον ερωτικο τομεα!!!
    Καλη συνέχεια.

    1. Έχεις ένα δίκιο, είναι κάπως υπερβολή αλλά ήθελα να τρολάρω και όχι να δείξω ασέβεια.

  2. Διορθωσε το “καποιες φορες γελαω με αυτά που γραφω”….
    Κατα τ αλλα… μη πολυ-ασχολησαι…
    Η ΖΩΗ τους ΟΛΗ είναι να γράψουν τη λαμακια τους…δε προκειται να αλλαξει κατι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 5 =