Ο ΟΦΗ τελικά έχει πολύ καλό προπονητή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δέκα αγωνιστικές και ο ΟΦΗ, μετά την ήττα από την Λάρισα και τον ΠΑΟΚ , δεν πήγε καθόλου πίσω σε ότι έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Επέλεξα να γράψω αυτό το κείμενο μετά από μια ήττα. Επίτηδες γιατί μετά από νίκη θα γραφτούν πολλά και από πολλούς. Το θέμα είναι όμως να μάθεις να αξιολογείς τα δεδομένα που προκύπτουν μετά από συνεχόμενες ήττες και το πως ο προπονητής σου αντιδρά στα αρνητικά αποτελέσματα. Διαβάζω πολλά στα social media και την κουβέντα που γίνεται αναφορικά με την διαχείριση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη, σεβαστές οι συμφωνίες και οι διαφωνίες, άλλωστε για αυτό υπάρχουν και τα σχόλια από κάτω για να μπορεί να λέει ο καθένας την δική του.

Εγώ τι είδα το Σάββατο λοιπόν; Πως στο ένα από τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος (το άλλο με τον ΟΣΦΠ) ο προπονητής του ΟΦΗ το διάβασε σωστά πριν την σέντρα και πως με βάση τα προβλήματα που είχε, το πήγε μέχρι εκεί που μπορούσε να το πάει έχοντας και αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά τι είδαμε το Σάββατο; ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αλληλοεξουδετερώθηκαν και τελικά κέρδισε η ομάδα που έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Αν διαβάσετε την αρθρογραφία του ΠΑΟΚ θα δείτε πως οι ρεπόρτερ του εστιάζουν στο γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που το κέρδισε η άμυνα του ενώ αντιθέτως μεσοεπιθετικά δεν μπόρεσε να λειτουργήσει συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Για τα δικά του δεδομένα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε ελάχιστες φάσεις – όπως και για τα στάνταρ του ΟΦΗ, συνέβη το ίδιο από την πλευρά του.

Πάντα σε κάθε ματς ομάδας που χάνει, υπάρχει ευθύνη του προπονητή. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Απλά σε κάποια παιχνίδια η ευθύνη είναι αποκλειστικά του προπονητή, σε άλλα την έχουν και άλλοι παράγοντες. Για εμένα έχει μεγάλη σημασία και αυτό είναι που εστιάζω ότι ο Σίμος δουλεύει τα παιχνίδια, είναι παρεμβατικός στην ροή του παιχνιδιού. Ακόμα και στην Λάρισα, που ο ΟΦΗ έκανε την χειρότερη του εμφάνιση το πάλεψε το παιχνίδι, γύρισε την διάταξη του ΟΦΗ σε 3-4-3 προκειμένου να τον κάνει πιο επιθετικό.

Ο Σίμος διαβάζει το παιχνίδι την ώρα του αγώνα, ακόμα και αν αργεί καμία φορά. Αυτό συνέβη και το Σάββατο: Ναι μεν του βγήκαν και οι τρεις αλλαγές που έκανε, όμως τις έκανε καθυστερημένα. Σαφώς και ο Σίμος θα μπορούσε να πάρει το ρίσκο νωρίτερα, κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δεν περίμενα να φτάσουμε στην δέκατη αγωνιστική για να μιλήσω για τον Σίμο όμως τώρα που ο ΟΦΗ προέρχεται από νίκη – σε ένα παιχνίδι που η αλήθεια είναι ότι όλοι τον περιμέναμε καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό (έχοντας και ως δείγμα γραφής το ματς του Φαλήρου). Περίμενα όμως να το κάνω γιατί ο Σίμος με ένα ρόστερ που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, έχει πετύχει να πάρει το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή. Να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα, ειδικά στην άμυνα όπου ελλείψει παικτών καταφεύγει σε επίλυση των ζητημάτων της και με πετυχημένο τρόπο.

Παιχνίδι με παιχνίδι, ο Σίμος θα κερδίζει και σε εμπειρία γιατί μην ξεχνάμε πως την ίδια ώρα είναι η πρώτη του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις που αρμόζουν σε ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που μετράει, λίγους μόλις, μήνες ζωής.

Θα κάνει και λάθος επιλογές, θα πάρει λάθος αποφάσεις όμως το ότι ο ΟΦΗ είναι στην 4η θέση και ειδικά με τον τρόπο που είναι παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και όλοι έχουν να του αναγνωρίσουν πως έχει παρουσιάσει ένα οργανωμένο σύνολο που στο παιχνίδι του έχει σταθερές, νόμους και κανόνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Που το ειδατε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα;;Και ο καλος προπονητης ποιος ειναι αυτος που δεν μπορει να δειαχιριστη ενα 0-2…η που δεν του εχει βγει καμια αλλαγη πλιν ενος παιχνιδιου;…Εδω αλλαξε τον τερματοφυλακα στα καλα του καθουμενο…Λοιπον κατεβητε απο τα συνεφα γιατι γελαει ολη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα με τα καραγκιοζιλικια που λετε

    1. Εσύ μάλλον πας σε άλλο γήπεδο

      1. Μαλλον εσυ ζεις σε αλλο κοσμο

    2. Και που να διαβάσει αυτά που γράφεις εσύ όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, εκεί να δεις γέλια και κλάματα!

    3. Μακρυα? …πολύ μακρυα είσαι φιλαράκι. Έχεις δρόμο πολύ

  2. ελατε ρε παιδια, τι κανουμε τωρα ευλογαμε τα γενεια μας? ποσες φορες εχω πει οτι ειναι σφαλμα να λεμε οτι παιζουμε το καλυτερο ποδοσφαιρο, γιατι γινομαστε γραφικοι!!! δηλαδη η λαμια που πηγε στην αελ και της εριξε 3-0 ενω εμεις χασαμε, τι ποδοσφαιρο παιζει? διαπλανητικο? και αυτα τα συνεχη αφιερωματα στο σιμο μονο κακο κανουνε και στον ιδιο και στην ομαδα και σε μας…βλεπουμε μπαλλα σαραντα χρονια, ξερουμε τι θα πει σιμος, τι θα πει ποδοσφαιρο, τι θα πει ρεντα τι θα πει σαπιλα, ολα τα ξερουμε! μιληστε για το σιμο προς το τελος του πρωταθληματος, οχι τοσο νωρις, δεν κανει καλο…εγω απλα θα πω, οτι ο σιμος εχει παροπλισει δυο παικτες που θα τους χασουμε και ειναι κριμα, το μανο και το ντινα και εχω επισης να πω, οτι τωρα που αρχιζουν οι ομαδες και μαθαινουν τον τροπο παιγνιδιου μας, θα αρχισουν τα δυσκολα….εχουμε χασει 3 ματς στη σειρα κι εχουμε αλλα τρια πολυ δυσκολα…ευχομαι να εχουμε μονο νικες απο δω και περα, γιατι βλεπω ομαδες να ανεβαινουν τωρα αγωνιστικα (παο, αρης, λαμια, αστερας, πανιωνιος) ενω εμεις πεφτουμε αγωνιστικα .

  3. Ρε φίλε niko…… εσύ μάλλον ήσουν αγέννητος με προέδρους φαβες και άλλους τύπους…. μόνο τα ονόματα να διαβάσεις που είναι πίσω από τον Σίμο όχι γελάει η ποδοσφαιρική Ελλάδα μαζί μας αλλά απλά σκύβει το κεφάλι από σεβασμό απέναντι στον ΟΦΗ…. τώρα εάν εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες ήττες τί να πω……….

    1. που κολανε οι φαβες και οι αλλοι οι απατεωνες με το οτι ο ΟΦΗ παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο;;;Ο σιμος θα κριθει τουλαχιστον στο τελος της σεζον και για να ειμαστε ακριβεις στην ποδοσφαιρικη παγματικοτητα ενας προπονητης για να κριθει θελει 3 χρονια…Τελος παντων ο ΟΔΗ ΔΕΝ παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα ουτε εχει την καλυτερη ομαδα και οντως γελανε με οσους τα λενε αυτα…παιζει ωραιο ποδοσφαιρο αλλα σαν ροστερ ειμαστε στο 8-9..

  4. Καλησπέρα Μάνο!! Διάβασα το κείμενο που έγραψες, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια δεν συμφωνώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το παιχνίδι με την Λάρισα να κερδίζει 2-0 Και ξαφνικά να χάνει με 3-2 Και να βλέπω την Λαμία να κερδίζει με 0-3 την Λάρισα. Το μυαλό του κάθενός μπορεί να βγάλει διάφορα συμπεράσματα, Ναι οκ, είναι καλός προπονητής αδιαμφισβήτητα και γι’αυτό βρίσκετε η ομάδα εκεί που βρίσκεται, τουλάχιστον θα έπρεπε να πάρει την ισοπαλία αν όχι την νίκη που προέκυψε σε ήττα. Όλοι ξέρουμε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στημένο ιδικά στις μεγάλες ομάδες, δεν θέλω όμως να σκεφτώ σε καμία περίπτωση ότι ο ΟΦΗ θα κάνει το ίδιο (τις αμφιβολίες μου θα τις έχω) εύχομαι να διαψευστώ. Πάμε τώρα στο Νέϊρα, μπαίνω κάθε μέρα να δω τι θα πείτε για τον Νέϊρα στη φάση που έκατσε μπουνιά στον αντίπαλό του. Δεν έχετε αναφέρει τίποτα, ούτε επίπληξη, ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα, εκτός αν δεν το είδα εγώ. Επί Γκεραλντ αν έκανε κάτι τέτοιο θα τον έστελνε από εκεί που ήρθε, διότι έτυχε να βρίσκομαι σε προπόνηση και να φωνάζει σε ποδοσφαιριστή να μην βρίζει πόσο μάλλον να χτυπήσει αντίπαλό.

    1. Ρε Μιχαλη, μα να τα εχεις πει τόσες φορές κι εμείς να μην ακούμε; Απαράδεκτοι είμαστε ορισμένοι! Μάθετε ρε μπαλίτσα απ’τον Αρχοντα-Μιχαλη ρε!

      1. Στον Μιχαλη πήγαινε το μήνυμα φίλε; με συγχωρείς

      2. δεν μασαω απο ειρωνιες…παρακολουθω τον οφη απο το 1975 και εγω ξερω ποσο τον ποναω..χαιρομαι που και παλι η ομαδα μας φαινεται να βρηκε ενα δρομο φετος αλλα μην λεμε και υπερβολες γιατι δεν εχουν καμμια θεση σε μια σοβαρη ομαδα που παμε να χτισουμε….βλεπω οτι παρολο που επιτελους εχουμε ενα πλανο αναπτυξης παιγνιδιου ,γινομαστε σιγα σιγα προβλεψιμοι απ τους αντιπαλους ενω συγχρονως η ομαδα δεν εχει το βαθος που πρεπει, για να αντεξει στον μαραθωνιο τηε σουπερ λιγκ ….ακολουθουν τρια ακομα καθοριστικα παιγνιδια πολυ δυσκολα και δεν ειναι καθολου απιθανο να χασουμε αρκετους βαθμους και θεσεις στον βαθμολογικο πινακα ..χρειαζομαστε τουλαχιστον 3 μεταγραφες το γεναρη αν θελουμε εξαδα..αν δεν θελουμε, καλα ειμαστε κι ετσι, νομιζω οτι εχουμε ηδη σωθει .. βλεπω οτι ολες οι ομαδες παιζουν λυσσασμενα για βαθμους και τιποτα πια δεν θα ειναι ευκολο…. η λαρισα και η ξανθη νομιζαν οτι θα εριχναν στην εδρα τους για πλακα τρια στη λαμια και στον πανιωνιο κι εφυγαν απ το γηπεδο ντροπιασμενες απο τους ουραγους της κατηγοριας …αυτο πρεπει να μας σημανει καμπανακι…ειναι κριμα να χασουμε, οτι με τοση προσπαθεια χτισαμε.

  5. Καλησπέρα . Πιστεύω ότι μια ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική με μικρό μπάτζετ αν δώσει μεγάλο βάρος στην καλή ψυχολογία , και την νοοτροπία των παικτών και συγχρόνως δουλεύοντας σκληρά στην προπόνηση με αυτοματισμούς για επιθετικό ποδόσφαιρο και στημένες φάσεις . Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι μέχρι στιγμής ο Σίμος τα πάει καλά αν και είναι πολύ νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα . Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε τα πάμε γενικώς καλά και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας ! Ας κάνουμε λίγο υπομονή και μην απογοητευόμαστε, να ενθαρρύνουμε την ομάδα μας στο γήπεδο και στο τέλος θα μας αποζημιώσει το αποτέλεσμα . Αυτό που περιμένω εγώ προσωπικά από την ομάδα είναι να αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή και να είναι μια οικογένεια όλοι ! Από τον πρόεδρο μας περιμένω να ενισχύσει την ομάδα τον Ιανουάριο εκεί που χρειάζεται χωρίς τσιγγουνιές και όλα θα πάνε καλά . Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει το D N A μιας ομάδας αλλά εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε !!!

  6. Δεν ξέρω ποιος το έχει κάνει, αλλά αυτός ο σεβασμός που δείχνουν τελευταία οι ομάδες στο γήπεδο δείχνει πραγματικά ότι τακτικά μας προσέχουν πολύ.
    Ο παοκ φάνηκε να μας είχε μελετήσει και εγώ θα πω ότι ήρθε με πολύ προσοχή στην άμυνα του στο Ηράκλειο.
    Ο Ολυμπιακός επίσης μας σεβάστηκε πολύ στο τακτικό κομμάτι και φάνηκε.
    Αυτοί που δεν πρόλαβαν να μας μάθουν άρα και δε μας πρόσεξαν μάζεψαν τριαρες και τεσσάρες.
    Αν δεν το έχει καταφέρει αυτό το τεχνικό τιμ ποις το έχει καταφέρει?

    Βέβαια το Μάιο θα μετρήσουμε τα κουκιά, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ομάδα μόνο βήματα προς τα εμπρός κάνει

  7. Ας κρατάμε μικρό καλάθι λέω εγώ.ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί άνετα και βλέπουμε.κατι που έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.οι καλές εμφανίσεις δημιούργησαν προσδοκίες και λαχταρες σε ένα διψασμένο για διάκριση λαό αλλά βλεποντας παιχνίδι με παιχνίδι θα καταλάβετε εύκολα πως η ομάδα δεν έχει βάθος που να σηκώσει το βάρος σημαντικών απουσιών.λειπει ο μεγιαδο χάνουμε σε κάθε παιχνίδι με εξαίρεση τον Πανιώνιο! Και χωρίς να παίζουμε μπάλα.ας προσγειωθούμε λίγο και να είμαστε ευτυχισμένοι αν ο στόχος επιτευθει.

  8. Η ομάδα έχει το 4ο φτινότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Το ξεχάσαμε αυτό;;;;
    Το ότι είναι στην 4η θέση αυτή τη στιγμή λέει ότι γίνεται τρομερή δουλειά από ολους στην ΠΑΕ.
    Το να έχεις απαιτήσεις και να ζητάς Ευρώπη με το 4ο χαμηλότερο μπατζετ είναι τουλάχιστον ανόητο!
    Για αυτό λοιπόν, ας αραξουμε αναπαυτικά για να δούμε πού θα το πάει ο Σίμος και η παρέα του στο τέλος.
    Στόχος είναι η άνετη παραμονή φέτος, μην ξεχνιόμαστε 😉

    1. τοτε ενταξει, αν στοχος ειναι η ανετη παραμονη,δε χρειαζεται να περιμενουμε νικες σε παιγνιδια οπως με ατρομητο μεθαυριο η με αεκ παραμεθαυριο, απλα να κοιταμε να νικαμε καμμια λαμια και λαρισα στο γηπεδο μας, νομιζω με 3-4 ακομα νικες , μενουμε ανετα

      1. Αγωνιστικός στόχος είναι να ξεκινήσει να φτιάχνεται ένας κορμός και να συμπληρώνεται ώστε να βγει μια αξιοπρεπής ομάδα με την πάροδο του χρόνου. Κάτι που έχει ξεκινήσει από το Γενάρη με 90% επιτυχία. Χώρια οι εξωγηπεδικοί στόχοι (βελτίωση υποδομών, στελέχωση τμημάτων, ρυθμίσεις οικονομικών και μη εκκρεμοτήτων κλπ)… Και το να κοιτάξεις να κερδίσεις “καμιά Λαμία και καμιά Λάρισα” όπως λες ξεχνώντας ότι στο πρόσφατο παρελθόν αφενώς αγωνιστικά δεν τις κέρδιζες και αφετέρου εξωαγωνιστικά μέχρι και οι μαζορέτες τους σου πουλούσαν μαγκιά ακόμα και μέσα στο Γεντί Κουλέ και συ κοίταγες, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ. Και γενικά φυσικά και όλοι θέλουμε να δούμε μεγάλη και δυνατή την ομάδα αλλά με μέτρο. Αφενώς κάθε τεκμηριωμένη πρόταση και διαφωνία καλοδεχούμενη, αφετέρου επιλεκτικά επιχειρήματα του τύπου “ο Πέρσον απέτυχε, ο Σακόρ είναι ντεφορμέ, ο Ναμπί δε μαρκάρει, η Λαμιάρα τη Λάρισα τη γ@μησε ενώ εμείς χάσαμε, άρα ποιός σχεδιασμός;” δε νομίζω να ζητάς να τα πάρει κανεις σοβαρά

        1. ποτε δεν με ενοιαξε αν μαρκαρει ο ναμπι, (μου αρκει οτι ειναι φανταιζι παικτης με εμπνευσεις μεγαλου παικτη) ουτε αν ο περσον απετυχε (αναμενομενο αφου ουτε η μανα του δεν τον ηξερε) οσο για τον σακορ, αρεσει δεν αρεσει αυτο που θα πω, ναι δεν εχει δειξει τιποτα απολυτως(και ουτε προκειται) και ο μονος λογος που μαλλον συνεχιζει στην ομαδα, ειναι γιατι καποιοι εδωσαν αρκετα λεφτα να τον παρουν και δεν θελουν να παραδεχτουν οτι ψωνισαν απο σβερκο……..η λαμια (και οχι φυσικα λαμιαρα) , ναι τη μαμησε τη λαρισα , εκει οπου εμεις χασαμε …αυτο ειναι γεγονος… μπορει να μη σημαινει τιποτα , μπορει ομως και πολλα….τελος, φυσικα και δεν αμφισβητω τον σχεδιασμο και τους αξιους ανθρωπους που εχουμε , ομως οταν δημιουργεις προσδοκιες , εισαι στην τριτη -τεταρτη θεση μεσα στα θηρια και καθε δυο μερες διαβαζεις εδω, οτι παιζουμε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα, ποιος θα παρει στα σοβαρα δηλωσεις του τυπου παμε να σωθουμε φετος και βλεπουμε? αποφασιστε τελος παντων καποιοι, τι ισχυει , γιατι εμεις οι απλοι φιλαθλοι ειμαστε σε διλημμα και δεν ξερουμε πια τι να περιμενουμε , αν πρεπει να απαιτουμε απ την ομαδα μας αθλους (βλεπε καραισκακη και παοκ) και με τι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι …για να μην αγχωνομαστε και αδικα …το διλημμα ειναι,… οι απαιτησεις μας απ την ομαδα και τους παικτες, να γινεται με κριτηρια εξαδας ή σωτηριας?

  9. Κατά κάποιο τρόπο, τώρα μιλάς σωστά! Τα παραδείγματα (αποτυχημένες μεταγραφές, ήττες από υποδεέστερους, ντεφορμαρίσματα (οι λεγόμενες “κοιλιές”), στα έφερα καθότι συμβαίνουν παντού και πάντα παγκοσμίως. Εδώ μπορείς να αλλάξεις καφετέρια για ένα απόγευμα και να νοιώσεις άβολα, πόσο μάλλον σπίτι, χώρα, εργοδότη, νοοτροπία κλπ για μήνες. Για τις επιδόσεις το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι το τελευταίο σκέλος (που γράφεις “όμως όταν δημιουργείς προσδοκίες” μέχρι τέλος). Το παν είναι ποιος τα λέει και κυρίως τί και ποιόν εκπροσωπεί. Που το μόνο “πρόβλημα” θα ήταν να ήταν επίσημη θέση της ομάδας γενικότερα (που και πάλι να υπήρχε, δε θα ήταν δική μας δουλειά να ασχοληθούμε, τουλάχιστον έντονα). Ο κάθε οπαδός, ο κάθε δημοσιογράφος (είτε εκπροσωπεί τον εαυτό του είτε το μέσο του) η ακόμα και το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά φυσικά και έχει το δικαίωμα γνώμης.

    1. Με κριτήριο σωτηρίας αδερφέ Μιχάλη.
      Ξεκάθαρα.
      Αν ο ΟΦΗ είχε βάθος στον πάγκο και έπαιζε μπαλαρα κάνοντας παράλληλα rotation, ναι, να το πεις το “καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα”. Και πάλι, καλό θα ήταν να περιμένεις να τελειώσει τουλάχιστον ο πρώτος γύρος.
      Προσωπικά εκτιμώ ότι με τέτοιες υπερβολές και εξάρσεις δημιουργείται επί πλεον πίεση στην ομάδα χωρίς λόγο.
      Το ρόστερ είναι φτωχό! Καταλάβετε το! Για μένα είναι θαύμα που αυτοί οι παίχτες είναι τώρα στην 4η θέση.

      Όταν με το καλό ο ΟΦΗ φτιάξει σοβαρή ομάδα, θα τρίβουμε τα μάτια μας αδερφε. Και τότε το δούλεμα σε όσους αποθεωναν το ρόστερ 2019-2020 θα πέφτει σύννεφο 😂.

      1. επιτελους κι ενας ανθρωπος που μιλαει σωστα! ετσι ειναι συμφωνω! η μονη μου ενσταση ειναι η εξης…αν λογω ρεντας , τυχης, καλων εμφανισεων δικων μας, κακων εμφανισεων των αντιπαλων οπως θελετε πειτε το συνεχιζουμε να παιρνουμε νικες παρα το φτωχο μας ροστερ, θα ηταν κριμα να μην κυνηγησουμε τα πλει οφφ και την διακριση απο φετος κιολας!

        1. Αυτό ακριβώς σύντροφε. Αν έχουμε την τύχη με το μέρος μας, μπορούμε την 6η θέση! Θα είναι τρομερό δώρο από τους παίχτες μας να μην το βάλουν κάτω και να παλέψουν μέχρι τέλους. Διότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 − three =