Να πάει την ΑΕΚ με τα νερά του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ματς του Σαββάτου προσφέρεται για να επανέλθει ο ΟΦΗ σε αυτά του υψηλού ρυθμού. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ήρθε η ώρα για τον ΟΦΗ να επιστρέψει στα παιχνίδια που τον είχαμε συνηθίσει τους τρεις πρώτους μήνες του πρωταθλήματος. Και η ώρα έφτασε γιατί απέναντι του έχει έναν αντίπαλο που έχει σπουδαίες μονάδες (Λιβάγια, Σιμόες, Μάνταλο, Ολιβέιρα) αλλά είναι μια αδούλευτη ομάδα που παίζει χωρίς προπονητή.

Η ΑΕΚ στηρίζεται ξεκάθαρα στους παίκτες της, όχι στο πλάνο του προπονητή της και σε αυτές τις μονάδες που βγάζουν μέσα στο γήπεδο την δική τους προσωπικότητα. Η ΑΕΚ έχει σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα που ο ΟΦΗ πρέπει να τα εκμεταλλευτεί και να δημιουργήσει προβλήματα. Με λίγα λόγια, είναι ένα παιχνίδι το οποίο προσφέρεται για τον ΟΦΗ να το φέρει στα μέτρα του μιας και η ΑΕΚ έχει δείξει πως, επειδή ακριβώς είναι παντελώς αδούλευτη, δεν μπορεί να αντέξει για αρκετή ώρα σε πολύ ψηλό ρυθμό. Με τον Άρη “κλάταρε”, με τον Ολυμπιακό δεν άντεξε, με τον Παναθηναϊκό έσκασε μέσα σε 20 λεπτά παρότι στα προηγούμενα 70 είχε επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της.

Αν είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τον φετινό ΟΦΗ είναι ότι δεν μένει από δυνάμεις, δεν “κλατάρει” στο φίνις του παιχνιδιού και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα τόσο κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ όσο και στο Περιστέρι παρότι γνώρισε τρεις ήττες, ήταν εκείνος που πάλευε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Το θεμα βεβαια ειναι οτι ο ΟΦΗ υστερη σε μοναδες και αν δεν βγει το πλανο που εχει τοτε δεν υπαρχει αποτελεσμα…Οτι και να λεμε η ομαδα ειναι ικανη για το λκαλυτερο και το χειροτερο ..υπαρχει σοβαρο θεμα στα ΧΑΦ..και στοπερ…
    ΥΓ Μανο μην δω να κανει καλη εμφανιση ο Σακορ (Αμην και πως) και να γραφεις εκλεισε στοματα με μια εμφανιση στα 15 παιχνιδια και τετοια λιγο αντικειμενικοτητα ρε αδερφε..

    1. Με 1 εμφάνιση, δεν δικαιούται να πάρει αυτό το σχόλιο. Με 5-6 βλέπουμε αλλά και πάλι δύσκολο.

      1. Τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν παίκτες ισάξιους ή και καλύτερους τα κρίνει συνήθως η ένταση που έχεις στο παιχνίδι σου.Αν πηγαίνεις πρώτος στη μπάλα κερδίζεις αν πηγαίνεις δεύτερος χάνεις.Ελπιζω να το καταλάβει αυτό η ομάδα και να καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό της όπως γινόταν και παλιότερα.

  2. ειπαμε, η αεκ εχει προβληματα αλλα οχι και παντελως αδουλευτη ρε παιδια, παρα τα χαλια της, τριτη ειναι, αν τυχει και χασουμε, τι θα λεμε οτι χασαμε απο μια αδουλευτη ομαδα? αν θεωρησουμε την αεκ αδουλευτη, σε μας ταιριαζει το αφελεις! με τον αρη δεν κλαταρε, επεμενε και ισοφαρισε στο 81 και με τον παο, εχασε απο ατυχια καθαρη αφου δεν καταφερε το 3-0 με το δοκαρι! το ματς ειναι πολυ δυσκολο!!! τη αεκ εχει μοναδες που εμεις, δεν εχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 17 =