Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι έτοιμο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δικαστήρια, αγωγές, εμπρηστικές δηλώσεις και πάει λέγοντας. Τελικά το ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου έτοιμο για να δεχτεί τον ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ημέρες που είναι είπα να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν. Ήθελα να κάνω ήρεμες γιορτές να φάω με την ησυχία μου και που και που να ρίχνω και καμία ματιά στο ίντερνετ. Μπήκα λοιπόν εν μέσω διαλείμματος για φαγητό και χαλάστηκα. Μετά σκέφτηκα τι τυχερός που είμαι και δουλεύω στο Ηράκλειο, αρκετά μακρυά από την τοξικότητα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και ήρθα ξανά στην θέση μου.

Τι ώραια που είναι όταν περπατάς στο Ηράκλειο, ζεις στο πιο όμορφο νησί του κόσμου, ασχολείσαι καθημερινά και επηρεάζει την ζωή σου η πιο όμορφη ομάδα του πλανήτη και παράλληλα δεν έχω να ασχολούμαι, επαγγελματικά, με την τοξικότητα που πλέον χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο αλλά και την δουλειά μας.

Φτάνοντας στην κορύφωση του 2019, η εν λόγω τοξικότητα έφτασε επίσης στην κορύφωση της! Γκαζάκια και μπογιές στα σπίτια διαιτητών, μηνύσεις, δήμαρχοι που λένε πως δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα της πόλης τους αλλά την ίδια ώρα δηλώνονται ως μεταφραστές, ιδιοκτήτες ΠΑΕ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και κάνουν λόγο για “μαϊμούδες” και πάει λέγοντας. Ένα ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε κατάσταση ομηρίας και ως εκ του  θαύματος, εμείς οι ταλαιπωρημένοι για δεκαετίες ολόκληρες είμαστε μακρυά από το επίκεντρο. Λες και μας λυπήθηκε ο Θεός μετά από τόσα χρόνια να περνάμε τις γιορτές με ηρεμία και ησυχία.

Στο τέλος, αυτό που βλέπουμε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο ξένο ως προς την εικόνα του ΟΦΗ που πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να ασχολούμαστε με κάτι άλλο παρά μόνο με την ομάδα μας. Ο ΟΦΗ του σπουδαίου κοινωνικού έργου που δεν τα θυμάται μόνο τις γιορτές, όπως κάνουν άλλοι που δείχνουν το καλό τους πρόσωπο μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Γιατί το θέμα δεν είναι να κάνεις το καλό μόνο 15 ημέρες αλλά να θυμάσαι να το κάνεις και τις 365.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μάνο Χρόνια Πολλά, Καλά, Δημιουργικά και Ευτυχισμένα! Δυστυχώς θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και μέσα σ’ αυτόν τον βούρκο θα πρέπει να πορευτούμε, από τη στιγμή που κι εμείς αποτελούμε ένα μέρος του συνόλου που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει ή να τα βροντήξουμε κάτω και να την κάνουμε ή να ψιλοσυμβιβαστούμε με την κατάσταση αυτή και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα. Θεωρώ ότι, για να επιβιώσεις μέσα σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να διαθέτεις και να ενεργοποιείς, κατά περίπτωση, τους ανάλογους μηχανισμούς, οι οποίοι θα μπορούν να σε προστατεύουν και να σε κάνουν δυνατό, έτσι ώστε να σε υπολογίζουν οι άλλοι. Δυστυχώς, το ‘χω ξαναπεί, σ’ αυτές τις περιπτώσεις “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Εξαρτάται από εσένα για το τι ακριβώς θέλεις, τι στόχους έχεις βάλει και που θες να πας τελικά. Ο νοών νοείτω. Άντε και Καλή Πρωτοχρονιά να ‘εχουμε όλοι μας!

  2. Χρονια πολλα σε ολους!! Λοιπον, αν δεν μπουν αυστηροι νομοι, να τιμωρουνται οσοι διαμαρτυρονται συνεχως και αν δεν μπουν αντικινητρα ωστε να μην σκοτωνονται για τις θεσεις του τσαμπιον λιγκ, δεν θα ησυχσουμε απο δαυτους..ειδικα ο οσφπ, χανει κερδιζει, διαμαρτυρεται συνεχεια!! τι φταιμε εμεις οι υπολοιποι να ανεχομαστε τις συμπεριφορες τους!!! ριξτε τους κατηγορια και τους δυο, να μαθουν να κανουν το πρωταθλημα ανω κατω συνεχεια!!! οχι οτι ειναι κανα πρωταθλημα περιωπης, αλλα αυτο εχουμε, τι να κανουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + 18 =