Τον πλήγωσε η αναποτελεσματικότητα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Βαθμολογικά τον πάει πίσω η ήττα, αγωνιστικά του στέλνει μηνύματα πως απαιτείται μεγαλύτερη ένταση στην συνέχεια αλλά οι οιωνοί φάνηκαν από τα 40” ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πρώτος κακός οιωνός της βραδιάς: Στα 40 δεύτερα χάνεις έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του τελευταίου μήνα. Δεν χρειάστηκε να συμπληρωθεί ούτε λεπτό για να πάρεις το μήνυμα ότι το απόγευμα δεν ξεκίνησε καλά. Ατυχία στην ατυχία, γκαντεμιά στην γκαντεμιά, ήρθε ακόμα ένα ματς που ο ΟΦΗ χάνει παίκτη από χτύπημα και το όνομα του Σακόρ προστίθεται σε αυτά των Ναμπί, Μεγιάδο, Σεμέντο. Τέσσερις παίκτες μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Δεύτερος οιωνός το γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ, παρότι είναι μια αφελέστατη αμυντική αντίδραση – μια από τις πολλές στην φετινή σεζόν (μην δω σχόλιο για στόπερ μα τον Θεό θα το κλείσω το ρημάδι) γιατί και τα δύο που έφαγε από τον Βόλο, είναι προϊόν ατομικών λαθών που είτε ο Καναβάρο έπαιζε, είτε οποιοσδήποτε άλλος τα τρως όταν δεν είσαι στην σωστή θέση.

Τρίτος οιωνός η επέμβαση του Γκαραβέλη στην τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν εξ’ επαφής πιάνει το σουτ του Τσιλιανίδη.

Την ώρα που το ματς είναι στο 70′ και ενώ ο ΟΦΗ έχει χάσει τα άχαστα, γυρνάω και λέω στον Κώστα Παπαδόπουλο “έτσι όπως πάει το ματς, να είσαι ευχαριστημένος και με το “Χ” γιατί θα γυρίσει τούμπα”. Δεν ξέρω αν ήμουν γκαντέμης ή αποδείχθηκα προφητικός όμως στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έφαγε το γκολ από το λάθος μαρκάρισμα του Κοροβέση σε ένα στημένο που όλες οι φάσεις πάνε μαν του μαν.

Ειλικρινά ακόμα και τώρα που είναι 2.00 το πρωί και βλέπω ξανά το παιχνίδι, σε επανάληψη στη Nova, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τον ΟΦΗ. Ναι, δεν ήταν τόσο καλός, όπως σε προηγούμενα ματς, ναι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ναι σε πολλά σημεία του αγώνα οι παίκτες του δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους όμως τι παράπονο να έχω όταν ο Βόλος κερδίζει με 2/2 λες και παίζαμε μπάσκετ ενώ εκείνος δεν μπορεί να σκοράρει από το μισό μέτρο. Επί της ουσίας, είναι το πρώτο παιχνίδι που ο ΟΦΗ πληγώνεται, μέσα στο Ηράκλειο πάντα, από την αναποτελεσματικότητα του εν αντιθέσει με όλα τα προηγούμενα που έκανε γκολ τις φάσεις που έβγαζε.

Ο Βόλος δεν κλείστηκε, αυτό βοήθησε τον ΟΦΗ να κάνει παιχνίδι και υπήρξαν χρονικά διαστήματα του αγώνα που η ομάδα ήταν καθηλωτική. Σαφώς και της έλειψε η διατήρηση αυτής της έντασης και της διάρκειας σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όμως εδώ μπαίνουν στην εξίσωση και οι κινήσεις που είναι έτοιμες να γίνουν για να πάρει βοήθειες το ρόστερ του ΟΦΗ.

Και δεν μιλάω για το ματς με τον Βόλο, γιατί ένας οργανισμός όπως είναι ο ΟΦΗ, ποτέ δεν θα έκανε αυτό που έκανε ο Βόλος που έβαλε στην 11αδα δύο παίκτες με 4-5 προπονήσεις (και εν τέλει όμως του βγήκε) όπως και ότι δεν χρειαζόσουν μεταγραφές για να τον κερδίσεις. Ο ΟΦΗ θα κέρδιζε τον Βόλο εάν ο Γκαραβέλης δεν έκανε το ματς της ζωής του, δεν έβγαζε το σουτ του Στάικου και του Βαζ από το μισό μέτρο ή αν ο Γέντρισεκ δεν βρισκόταν σαν τροχονόμος που πέφτει κατά λάθος σε ληστεία, για να βγάλει χωρίς να το θέλει την κεφαλιά του Νέιρα που πήγαινε μέσα. Το ματς δεν αντέχει κριτική, ο ΟΦΗ έχασε γιατί η δική του αναποτελεσματικότητα εμφανίστηκε σε ένα κομβικό ματς και βέβαια αγωνιστικά δεν έπαθε ζημιά αλλά βαθμολογικά είναι πισωγύρισμα γιατί ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα μπορούσε να αποτελέσει μια “κάβα” εν όψει της δύσκολης τριάδας που ακολουθεί με τα δύο εκτός σε Τρίπολη, Νέα Σμύρνη και το ένα εντός με τον Ολυμπιακό.

Για να κλείσω την παρένθεση, εγώ θα γράψω ξανά ότι για εμένα δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση στόπερ, το πλάνο του ΟΦΗ στηρίζεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της λειτουργίας του και βλέπουμε πως αρκετοί παίκτες είναι “σκασμένοι”: Ο “Φίγκε” παίζει ακατάπαυστα για 10-11 μήνες, ο Τσιλιανίδης δείχνει κουρασμένος και κατά συνέπεια θολώνει το μυαλό του ενώ με τις ατυχίες που έχουν χτυπήσει τον ΟΦΗ, το ρόστερ του “κοντύνει” αρκετά καθώς μειώνεται και ο αριθμός πρώτων επιλογών. Σαφως και δεν είναι αργά για να γίνουν οι κινήσεις (4 ΓΕΝΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;) και είναι δεδομένο πως οι παίκτες και έχουν βρεθεί και έχουν κλείσει. Το ζήτημα είναι να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να βρεθούν επιπλέον επιλογές για την δύσκολη συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

35 σχόλια

  1. Ελπίζουμε σε 4-5 χρόνια (όπως είπαν εξαρχής από την ΠΑΕ) να έχει αντικατασταθεί το 75% του ροστερ με παίχτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
    Με αυτούς εδώ, μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και να χάσουμε από την Καβάλα και τον Βόλο.
    Υπομονή 4-5 χρονάκια.

  2. ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕΧΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  3. Δυστυχως, μετα τις δυο απανωτες αναπαντεχες και τραγικες ηττες ,για τις οποιες δεν κατηγορω ουτε το σιμο ουτε τους παικτες, την χασαμε την εξαδα, μετα κι απο τη νικη του αρη χτες… παμε για μια θεση μεταξυ 7-10…δηλαδη το πρωταθλημα , τελειωσε για μας…για μενα, οι ευθυνες βαραινουν τη διοικηση, που ειτε με λογια ειτε με ολιγωριες, ποτε δεν πιστεψε οτι θα μπαιναμε στην εξαδα κι αυτο φαινοταν καθαρα.

    1. Η δοιηκηση φιλε μου ποτε δεν μιλησε για 6δες και ομαδαρες…ΕΜΕΙΣ φταιμε που καθομαστε και ακουμε τον Σαρηη και τον καθε Σαρρη που ητε η ομαδα παιζει καλα ητε χαλια αυτος θα βρει μια δικαιολογια και θα πει Ομαδαρα Μπαρτσελονα και διαφοραΤσουκαλικα να πουμε…Οποιον φοραει την φανελα του ΟΦΗ τον εκανη θεο…οι δυνατοτητες της ομαδας ειναι αυτες που ειπες 7-10 το πολυ

      1. συμφωνω αλλα οταν βλεπεις οτι η ομαδα παει καλα και ειναι τριτη-τεταρτη, σαν διοικηση οφειλεις να κανεις οτι μπορεις να την διατηρησεις εκει και οχι να καθεσαι μοιρολατρικα να την βλεπεις να βολοδερνει

      2. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Μπορείς να μην διαβάζεις τον κάθε Σαρρης λοιπόν αλλά φαίνεται πως το ευχαριστιέσαι.

        1. Ωραίο επίπεδο ”δημοσιογράφου”.

  4. Όταν μια πάρτη δημοσιογράφοι έχετε φουσκώσει τα μυαλά των παικτών δήθεν ότι είναι παιχταράδες, όταν ο Σίμος κοιμάται όρθιος, όταν έχεις άμυνα από τα Lidl η κατάληξη θα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα το δούμε στην πράξη τις επόμενες 4 αγωνιστικές.

  5. Σε πολλά πράγματα το άρθρο είναι σωστό όμως νομίζω ότι πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βόλος μετά τον Παναθηναϊκό είναι η δεύτερη ομάδα που παίζει στο Ηράκλειο με τον ίδιο τρόπο, δηλαδη με πολλούς παίχτες στο κέντρο και ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ασυνδετος.Ναι είχε ο Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς ,αλλά ακόμα και έτσι θα ήταν μια πυρια νίκη.Ο Βαζ ήταν σε κακή βραδιά,δεν μπόρεσε ούτε μια φορά να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο,ο Στάικος δεν έκανε τη δουλειά του Σακορ σε καμία περίπτωση και δεν έγινε καμία κίνηση για να αλλάξει αυτό.Απο την άλλη και ενώ ο ΟΦΗ έχανε στο τέλος και ο Βόλος αμυνόταν με πέντε στην άμυνα δεν έγινε καμία προσπάθεια να πατήσουν τα χαφ περιοχή.Αν θέλουμε να πούμε όλη την αλήθεια καταλυτικός παράγοντας ήταν και ο διαιτητής αυτή τη φορά γιατί δεν σφύριξε έδρα ,αλλά Βόλο, πράγμα που ήταν καταλυτικο,μιας και σε άλλες περιστάσεις άλλα ματς τα έχει πάρει ο ΟΦΗ με τη δύναμη της έδρας(φαίνεται και από τα εκτός έδρας ματς). Νομίζω ότι χρειάζεται εναλλακτικό σχέδιο, γιατί όσο προχωράει το πρωτάθλημα οι ομάδες μελετούνται τόσο από προπονητές όσο και εφημερίδες.Επισης νομίζω ότι χρειάζεται και αλλαγή λογικής σε κάποια πράγματα.Πχ βλεπω ότι παίκτες που έχουν κοινωνικές δεξιότητες απαξιώνονται αγωνιστικά όπως ο Νάστος και ο Σοζα οι οποίοι στην οικονομία της ομάδας θα μπορούσαν να βοηθήσουν να έχει ένταση η ομάδα όπως πολύ σωστά υποστηρίζει το άρθρο

  6. Σωτηριου δερμιτζακης γουαιλι δεν κανουν ενα Γκαραβελη!!!χωρις αμυνα δεν πας πουθενα!!!οσο για τους διοικουντες,και σιμο πολλυ σοφτ μα παρα πολλησοφτ…μεταγραφες,το γεναρη δεν βρισκοντε παιχτες που να ταιριαζουν,,στο επιπεδο της ομαδας!!! Αυτο θα ανακοινωθη ..

    1. Ε να σου φέρουν κανεναν με μπράβους για να μην είναι σοφτ και να είσαι ευχαριστημένος.

  7. Ρε Σαρρη μας δουευεις τωρα;;; Τι θα κλεισεις αν δεις σχολιο για τοπερ;;Μας απειλης και απο πανω;;””’είτε ο Καναβάρο έπαιζε, είτε οποιοσδήποτε άλλος τα τρως όταν δεν είσαι στην σωστή θέση”” Ελα ομως που ενα ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ..Εισαι πραγματικα ΑΣΧΕΤΟΣ απο ποδοσφαιρο και χαιρομαι που το εχουν καταλαβει ολο κι πιο πολλοι και ουτε μπαινουν στο κοπο να σε διαβασουν και θα το κλεισεις το ριμαδι…

    1. Μεγάλε έχεις τεράστιο πρόβλημα αν δεν καταλαβαίνεις ότι έκανα χιούμορ.

    2. Επιτέλους, απλή λογική. Αλλά ο Σαρρής νομίζει οτι θα πετάει οτι του κατέβει και θα το τρώμε αμάσητο.
      Κι εμείς είμαστε κ Σαρρή ΟΦΗ και σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα και πιο αισιόδοξα από κάθε άλλη χρονιά, αλλά για να διορθώσεις τα λάθη σου πρέπει πρώτα να τα αντιλαμβάνεσαι. Αυτό το πρόβλημα έχεις κι εσύ. Δεν αντιλαμβάνεσαι και όλα τα ρίχνεις στην τύχη. Αλλά δε σε βλέπω και όταν είμαστε τυχεροί να το παραδέχεσαι, απλά τότε λες οτι είμαστε Μπαρτσελόνα. Δυστηχώς ενώ αλλάζει ο ΟΦΗ, εσύ δεν αλλάζεις.

    3. ε μα θα πιστέψουμε στο τέλος ότι δεν ξέρουμε τι άθλημα παρακολουθούμε. Το θέμα με το στόπερ (κανονικό και όχι λύση ανάγκης τύπου Κουτρουμπή) είναι ακριβώς αυτό οι σωστές τοποθετήσεις ….εδώ έγραφες 30/12 ότι έχουν κλείσει οι στόχοι για το Γενάρη και πάμε για το καλοκαίρι….όμως ο Βόλος είχε 2 μεταγραφές στην ενδεκάδα κι εμείς βάλαμε το Γιαννούλη να παίξει μετά από ίωση με αποτέλεσμα να βγει off για την Τρίτη… η ομάδα φωνάζει εδώ και καιρό ότι χρειάζεται μεγαλύτερο ρόστερ… εκτός αν ο στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή…να μας το πουν όμως και κυρίως να σταματήσει το δούλεμα για μεταγραφές που όλο έρχονται…

  8. Η ομάδα βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε συνεχή πτώση.Το δείχνουν άλλωστε και τα αποτελέσματα, προπάντων εκτός αλλά και τα τελευταία 3 εντός…κάτι ότι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας έχει πλέον γίνει γνωστός, κάτι οι τραυματισμοί βασικών παικτών και η έλλειψη ενναλακτικων λύσεων κάτι η αφέλεια (βλέπε Ατρόμητο ή Βαζελο/πέναλτι Κουτρουμπή) θα μας φέρουν σήμερα μάλλον εκτός εξάδας. Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται ακόμα αφού έχουμε 2 συνεχόμενα εκτός και μετά τον γάβρο συν του ότι στο επόμενο με τον Αστέρα θα μας λείπει όλο το κέντρο (Νειρα-κάρτες, Ναμπι, Μεγιαδο, Σακορ).
    Δυστυχώς η πορεία της ομάδας στην αρχή δημιούργησε σε πολλους και σε εμένα προσωπικά φιλοδοξίες εξάδας, κάτι που φαίνεται οτι ούτε στις δυνατότητες της ομάδας είναι με το αποψιλωμένο ρόστερ αλλά και ούτε αυτοσκοπός για την διοίκηση.Κανεις δεν μπορεί να κατηγορήσει ομως και τους φιλαθλους που θέλουν/ονειρεύονται το καλύτερο για την ομάδα.Κακά τα ψέματα, ομάδα με ήδη 8 ηττες ομως δεν αξίζει να βρίσκεται στην εξαδα.Η διοίκηση έχει δυστυχώς κατά την γνώμη μου καθυστέρησει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού με το υπάρχον σύστημα τον πλέι-οφ όλα σχετικά με την εξάδα κρίνονται με σας στον Γενάρη- αν μείνεις πίσω δεν μπορείς να καλύψεις τη διαφορά στα τελευταία παιχνίδια.Οποτε φετος πάλι για την παραμονή θα παλέψουμε..Το προβλημα με τον Μεγιαδο είναι γνωστό από τον Οκτώβριο και οι αλχημειες στην άμυνα εδώ και ένα χρόνο.Και ότι είναι τόσο δύσκολο να βρούμε έναν κεντρικό αμυντικό καλύτερο του Κουτρουμπη, Νάστου, Μαρινάκη κτλ που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, απλά μου είναι δύσκολο να το κατάνοησω..
    Εγώ προσωπικά χαλαστικα απίστευτα με τις δυο τελευταίες ήττες σε σημείο να μου έχουν γα….σει όλη την ημέρα. Όποτε για λόγους υγείας και ψυχικής γαλήνης θα απέχω από τα επόμενα παιχνίδια.

    1. Πραγματικά ντρέπομαι όταν διαβάζω τέτοια σχόλια με την φράση «απέχω από τα υπόλοιπα παιχνίδια» Σάμπως και ο ΟΦΗ είναι στην τελευταία παιχνίδια. Ντρέπομαι όχι για το συνολικό σχόλιο αλλά για την τελευταία φράση.

    2. Μιχάλη, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, αλλά πρέπει να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά το όλο πράγμα με την μπάλα και τον ΟΦΗ. Όσο και να γουστάρουμε την ομάδα μας, όσο και να χαιρόμαστε ή να στεναχωριόμαστε με τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες αντίστοιχα, αν φτάνουμε σε αυτό το σημείο που να μας χαλάει ολόκληρο τον ψυχισμό μας, δεν αξίζει ρε φίλε!
      Μπάλα είναι, ok, δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου!
      Μην τρελαίνεσαι φίλε. Να το βλέπεις σαν ένα καλό χόμπυ. Άλλα είναι τα σημαντικά…

      1. Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές,να είσαι καλά!Παθος ο ΟΦΗ ,αλλά όπως και εσυ ανέφερες αλλά είναι τα σημαντικά στη ζωή….

    3. Συμπάσχω κι εγώ με σένα φίλε μου. Δυστυχώς και σε μένα η βδομάδα χαλάει όταν χάνει ο ΟΦΗ. Το πρόβλημα μου είναι όμως χειρότερο από το δικό σου. Δεν μπορώ να απέχω. Δεν μπορώ δηλαδή την ώρα που παίζει ο ΟΦΗ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Ακόμη και αν ξέρω ότι τον Γενάρη νίκη του ΌΦΗ δεν πρόκειται να δω, εγώ εκεί θα τον βλέπω να χάνει. Πες μου σε παρακαλώ έναν τρόπο να .. απέχω κι εγώ. Τον χρειάζομαι

  9. Αν η διοικηση θελει να παει καλα η ομαδα φετος ας αποφασισει να κανει μεταγραφες κ να μην αρχισει τις ιστοριες του καλοκαιριού ψαχνουμε ψαχνουμε κ στο τελος δε βρισκουμε! Αλλιως να το ανακοινωσουν οτι παμε για μια μεταβατικη χρονια κ να περιμενουνουμε τα playout γιατι προς τα εκει παει δυστυχώς η κατάσταση της ομαδα.Και ας ξεκινησουν ολοι οι υπεθυνοι της ομαδας απο προπονητες μεχρι ψηλα να γινουν πιο δυναμικοι γιατι καλο το ηθος αλλα δεν γινεται να πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι στη ζουγκλα του ελληνικού ποδοσφαιρου.Ναι μεν διαφορετικοί κοντρα στη σαπιλα αλλα οχι σε ολα τοσο soft γιατι δε θα καταφερουν τιποτα απο οσα θελουν να δημιουργησουν..
    Καλη χρονια σε ολους

    1. πολυ σωστο σχολιο

  10. εγω θα ξαναπω, οτι ειμαι σχεδον σιγουρος, οτι μονο εμεις οι αγνοι φιλαθλοι και οπαδοι πιστεψαμε στην εξαδα και σε διακρισεις και κανεις αλλος…ειδικα η διοικηση, μας εχει δειξει οτι δεν καιγεται σχεδον καθολου, ειναι τοσο κουλ, που εχει αφησει την ομαδα χωρις αμυνα και με τους μισους παικτες σακατεμενους, δεν διαμαρτυρεται ποτε για αδικιες και παει σφυριζοντας ανεμελα και με το σταυρο σττο χερι μεσα στη ζουγκλα σαν ιεραποστολος..το ματς στο αγρινιο δεν επρεπε να επιτρεψει να γινει με τιποτα , οσο για το χτεσινο, χασαμε χωρις να ακουστει κιχ….μετα 3 αγωνιστικες, αν δεν γινει καποιο θαυμα, θα ειμαστε κατω απο αρη, παο, λαρισα, ατρομητο και μαλλον βολο , ισως και ξανθη…αυτο που θα παρουμε εμεις στο τελος, θα ειναι το βραβειο ηθους και τη συμπαθεια οσων μας περασουν στη βαθμολογια….μια χρονια που αρχισε ιδανικα, θα τελειωσει με πικρα

  11. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΦΙΤΖΗΣ
    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΟΦΙΤΖΗΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ……

    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ…..

    ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΦΑΙ…. ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ…..

    ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ…….ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ…..

    ΣΦΑΛΙΑΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ….

    1. Ενταξει ρε παιδια απο την μια μερα στην αλλη δεν ερχεται η επιτυχεια…Η δοιηκηση μεσα σε ενα χρονο ειχε πολλα να σημαζεψει-και οχι μονο αγωνιστικα (που το 90% του ροστερ ηθελε αλλαγ) …Ας μη βιαζομαστε ..Σιγουρα λαθη γινοντε..ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

  12. Που είναι οι μεταγραφές οέοοο;
    Εσύ Σαρρή δεν έλεγες ότι είναι κλεισμένοι και ψάχνουμε πλέον για το καλοκαίρι;
    Μήπως κάποιος φαντασιώνεται πράγματα και τα γράφει μετά;

    1. Αν νομιζεις οτι εχεις να κανεις με ομιλιτες που τρωνε σανο, εσυ και οι διοικουντες μαζι, τι να σου πω ,,ο σωστος φιλαθλος καταλαβαινει!!!! Οσο και να μας υποτιμας,εμεις που δεν γλειφουμε και που προσφερουμε απο το υστερημα μας ..οσο και να σε ξενιζη, και ας υποθεσουμε οτι απ αυτα που λες και εχεις πει οτι μονο αληθεια θα ακουμε απο εσενα την περιμενουμε λοιπον..

  13. Είστε μίζεροι και γρουσούζηδες, έχετε φάει την ομάδα και σχολιάζετε οι ίδιοι και οι ίδιοι. Πρώτη φορά μπήκα στον κόπο να σχολιάσω γιατί είδα πως επανεμφανίστηκαν οι γνωστοί “Τάσηδες” και “Γιώργηδες” που είχαν εξαφανιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σχολιάζετε χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική, πέφτετε να φάτε τον Σαρρή επειδή δεν ακολουθεί την μόνιμη μιζέρια που σας χαρακτηρίζει τους ίδιους και τους ίδιους. 30 σχόλια έχει το άρθρο και τόσο καιρό που η ομάδα κέρδιζε, με το ζόρι έφτανε τα 10. ΟΦΗ δεν γίναμε για τις νίκες, δεν είμαστε γάβροι και βάζελοι, δεν έχετε τον Θεό σας οι περισσότεροι. Ντροπή να λέτε πως δεν ξαναπατάτε στο γήπεδο, δεν θέλουμε οπαδούς της νίκης και του χειροκροτήματος. Ξεφτίλες με έχετε βγάλει από τα ρούχα μου από χθες το βράδυ. Αντί να παρακαλάτε που η ομάδα μεγαλώνει συνέχεια και δεν είναι όπως τα χρόνια της σφαλιάρας, κάθεστε και μοιρολατρείτε.

    1. εχεις καθολου υποψη σου ποσο μεγαλος ηταν ο οφη καποτε? αν τον λες τωρα μεγαλο, μαλλον δεν εχεις ιδεα

  14. Ηρεμηστε λίγο και μην τρελαίνεστε. Ξεχάσατε τη Γ Εθνική και τα Ζωνιανά ε?
    Αφού το είχε πει ο Σίμος σε μια συνέντευξη στις πρώτες αγωνιστικές: “Πάμε φέτος να μας νιώσει η κατηγορία και απο του χρόνου να πάμε για καλύτερα πράγματα”
    Οπότε αραξτε και θυμηθείτε τα Ζωνιανά και τους Αγρανητες.
    Λάθη γίνονται και κακές εμφανίσεις και στις καλύτερες οικογένειες

    1. Συνάδελφε, ενώ το σχόλιό σου είναι κατά βάση σωστό, εγώ θα παρουσιάσω και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Κανείς δεν ξέχασε τα βοσκοτόπια της Γ Εθνικής. Όπως κανείς δεν ξέχασε την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Οσέρ, τη Μποαβίστα και τόσες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι λοιπόν όπως το βλέπει κανείς. Αν και θεωρώ ότι όποιος έχει ζήσει και τις δύο φάσεις, μάλλον που θα ναι κάπως μπερδεμένος!
      Κατά τα άλλα, πάμε παρακάτω…

      1. Τα έχω ζήσει και τα δύο, απλώς τα Ζωνιανά και οι Φωστήρες είναι ποιο πρόσφατα.

        1. …και ο άνθρωπος συνηθίζει να θυμάται τα άσχημα (εκτός από τα πρόσφατα). Σωστό κι αυτό.

  15. Δυστυχως, δεν μας θελουν στην εξαδα…κοροιδα ειναι, να κανουν ολοκληρα ταξιδια ,με πλοια και αεροπλανα , σε μια δυνατη εδρα που κινδυνευουν να χασουν βαθμο ή βαθμους και το πρωταθλημα? γι αυτο και ουτε πεναλτυ υπερ μας δινουν, με το παραμικρο δινουν πεναλτυ εις βαρος μας, ουτε καν 50-50 διατησια…( φυσικα, θελουν τον ατρομητο, γελαμε ακομα με το πεναλτυ που του δωσανε στο 89, ή την ξανθη που ειναι η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος ή το βολο που εχει κοτσια και γνωριμιες) …. απο κει και περα ομως, δε βλεπω και οι υπευθυνοι της ομαδας να αντιδρουν …ουτε διαμαρτυριες, ουτε ανακοινωσεις, ουτε καν υπαινιγμοι, βλεπω μια απαθεια, μια μοιρολατρεια , σαν να δειχνουν , οτι δεν θελουν να κοντραριστουν με κανενα…στο τελος, προβλεπω να κερδιζουμε μονο σε καλα και παρηγορητικα λογια οσων θα τερματισουν απο πανω μας…τι καλη ομαδα ο ΟΦΗ, δεν του αξιζε να τερματισει 10ος και αλλοι ψευτοεπαινοι…τελος παντων, εμεις οφιτζηδες μια ζωη ειμαστε, στηριζουμε την ομαδα , προς στιγμη νομιζαμε οτι θα τερματισουμε πολυ ψηλα φετος αλλα δεν πειραζει…του χρονου…

  16. Για τα μεταγραφικά μίλησα και μετά τον αγώνα με τον Βόλο. Θεωρώ οτι έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Το στηρίζω και πιστεύω σε αυτούς. Και μετά από ήττα ακόμα περισσότερο.

    Αυτη τη δηλωση εκανε χτες ο σιμος, μετα το 0-3 με τον παοκ…οποιος περιμενει μεταγραφες μετα απ αυτο, θα περιμενει πολυ…χανουμε κερδιζουμε, ο σιμος κανει τις ιδιες δηλωσεις… καμμια κατσαδα σε παικτες ..ετσι δεν μπορει να υπαρξει προοδος…δημοσιοι υπαλληλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 17 =