Βάλτε φωτιά στα σωθικά μας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ποδοσφαιρική επιστροφή στην κανονικότητα του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει. Η εξωγηπεδική εδώ και 18 μήνες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Όχι, η επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα του ΟΦΗ δεν είναι οι μάχες για την παραμονή, ούτε για μια “εύκολη” χρονιά. Η ποδοσφαιρική κανονικότητα του ΟΦΗ επιβάλλει να είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα, έτσι τον έζησαν και τον αγάπησαν εντός και εκτός Κρήτης και είναι αλήθεια πως φέτος αυτό ήρθε πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε όλοι μας. Όταν, 10 μήνες μόλις πριν, ο ΟΦΗ σώζεται από ένα θαύμα και το γκολ του Ναμπί, όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, συνέβησαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε.

Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, είναι ποδοσφαιρικά παράδοξο αυτό που κάνει φέτος ο ΟΦΗ. Το είχε πει ο Σίμος, το έχω επισημάνει και εγώ πως οι επιτυχίες ήρθαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε όλοι μας όμως επειδή είναι ο ΟΦΗ, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

Ο κόσμος του ΟΦΗ περίμενε 20 ολόκληρα χρόνια να δει τον ΟΦΗ να επιστρέφει στην δική του κανονικότητα. Εκτός γηπέδων, ο ΟΦΗ επέστρεψε στην κανονικότητα εδώ και 1,5 χρόνο, εντός γηπέδων αρχίζει να γίνεται ο ΟΦΗ που γνωρίζουμε.

Ο ΟΦΗ αξίζει να μπει στα πλέι – οφ. Από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει παρουσιάσει την καλύτερη εικόνα από όλους τους συνδιεκδικητές του (θα εξαιρέσω ΠΑΟ, Άρη που αξίζουν να είναι στα πλέι – οφ) και την μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο πως από την πρώτη αγωνιστική, με εξαίρεση μια μόλις Κυριακή, μέχρι και την 21η είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται σε θέση πλέι – οφ.

Έμειναν τρία ματς στο Ηράκλειο για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην κανονικότητα του. Το πιστεύουν όλοι μέσα στην ομάδα, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις κινήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Ο ΟΦΗ πήρε τον Ζοάο Βίκτορ, για να βάλει αμέσως στην ομάδα έναν παίκτη που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά, βάζει τους τιμωρημένους να εκτίσουν τις κάρτες στα δύο εκτός έδρας ματς, προφυλάσσει παίκτες από ντέρμπι όπως με τον ΟΣΦΠ για να είναι έτοιμοι σε ματς που είναι στα μέτρα του.

Ο ΟΦΗ το πιστεύει, ο κόσμος του το πιστεύει ήρθε η ώρα να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Το πρώτο ματς – μπολ είναι κόντρα στην Λάρισα, με νίκη το Σάββατο γίνεται το πιο αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην εξάδα και απομένουν δύο ακόμα.

Και στο κάτω κάτω τι είναι τρία 90λεπτα μπροστά σε 20 χρόνια;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

9 σχόλια

  1. THA EITHELA NA SAS DOSO MIA IDEA POLOI FILATHLOI TOU OFI APO TO EKSOTERIKO ERXONTE NA DOUN TON AGONA PERIMENAME PANO APO MIA ORA GIA NA PAROUME EISITIRIO .KAI ANTI GIA EISITIRIO H APOGOITEFSI …MAS LENE NA SIMPLIROSOUME TA STIXIAMAS .TAFTOTITA DIABATIRIO .DEN EXOUME TAFTOTITES H PIO POLOI KAI TO DIABATIRIO TO AFINOUME SE ASFALI MEROS ….OPOTE ANAGASTIKAME NA FIGOUME KATI ALOI BRIZANE EFIGAN KAI AFTI, GIATI DEN EXETE KAPIO YPEFTHINO KAI OTAN EINAI ELLINES TOU EKSOTERIKOU NA TOUS EKSETAZI .KAI NA TOUS DINI EISITIRIO.. EDO TO SIZITAME MESO INTERNET OPOTE NA MIN ERXONTE KAI TALEPORIOUNE .ME TI GRAFIOKRATIA SAS

    1. Δυστυχώς Μιχάλη είναι οι εποχές, δεν είναι ευθύνη του ΟΦΗ. Αυτό ισχύει για όλους.

      1. Το ματσάκι με τον Κούγια ειναι κομβικό, εξαποντο , ας κάνουμε το καθήκον μας σαν φίλαθλοι του ΟΦΗ και να κάνουμε το γεντι Κουλέ μια λαβα που θα τούς κάψει όλους… και μην ξεχνάμε το ματς του πρώτου γύρου, το σόου του Κούγια….

    2. Μιχαλη μπορειτε να κλεινετε τα εισητηρια σας μεσω ιντερνετ.

  2. Εγώ πέρυσι ήρθα Κρήτη και είδα το ΟΦΗ Ολυμπιακός.
    Είχα κλείσει το εισιτήριο μου από το ίντερνετ.
    Κανένα πρόβλημα

  3. και τι θα γινει ομως τωρα με το θεμα που προεκυψε παοκ και ξανθης? θα εχουμε πρωταθλημα η θα τα κανουν ολα μπαχαλο?

  4. Το καλο ειναι οτι ειμαστε πληρεις αν εξαιρεσουμε τον Σακορ -που δεν ηταν και βασικος-και σε θεση που πλεον εχουμε επιλογες- σε θεματα τραυματισμων..με την Αελ θα λειπει και ο Γιαννουλης οποτε προβλλεπο Κουτρου με Μαρινακη.ελπιζω να τα πανε καλα.και ο Ναμπι να βρει γρηγορα ρυθμο

  5. εγω δεν πιστευω οτι θα γινει καν αγωνιστικη το σαβατοκυριακο λογω των γεγονοτων με παοκ και ξανθη

  6. ο κουγιας, εκανε μια πολυ ωραια δηλωση, αυτην που εχετε και στο σαιτ (δωστε κι εμενα 10 εκατ. μαυρα κλπ) και καλει τις υγιεις παε να αντιδρασουν…δεν θα πρεπε?θελω να βλεπω μπαλα και οφη αλλα θα κλεισουμε τα ματια στα ξευτιλικια που γινονται?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =