Ένα τέρας μίσους και στην μέση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επιθέσεις από τα social media, ύβρεις και η μπάλα έχει χαθεί πλέον. Και εμείς να είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τι ωραία είναι που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο και ασχολούμαστε με τον ΟΦΗ. Ή μήπως δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό; Ναι, οκ η αγάπη μας για τον σύλλογο είναι δεδομένη αλλά αγαπάμε και το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που κοντεύει να το διαλύσει η τοξικότητα τους που έχουν καταφέρει να ασχολούνται, σε καθημερινή βάση, με όλα τα άλλα εκτός από την μπάλα! Τρομερό έτσι;

Δεν παριστάνω τον Άγιο, δεν είμαι κιόλας για να πω την αλήθεια όμως η πραγματικότητα είναι πως ευχαριστιέμαι κάθε ώρα και κάθε μέρα τις στιγμές του ρεπορτάζ του ΟΦΗ και γενικά την δουλειά μου. Μια δουλειά και ένα επάγγελμα που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του και που, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αθλητική δημοσιογραφία, κινδυνεύει να πιάσει πάτο στην Ελλάδα. Το λέω και θα το λέω για πάντα: Ευτυχώς που βρίσκεται στην καθημερινότητα μας ο ΟΦΗ, αυτός ο ΟΦΗ και τσακωνόμαστε για το αν πήρε στόπερ ή όχι, γιατί δεν κάνει αλλαγές ο Σίμος και πάει λέγοντας.

Την ίδια ώρα βλέπουμε να βγαίνουν τα πιστόλια (όχι ότι δεν έχουν βγει στο παρελθόν) για ένα πέναλτι (το αν ήταν ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό), υπεύθυνοι επικοινωνίας ΠΑΕ αλλά και οι ίδιες οι ομάδες να στοχοποιούν δημόσια δημοσιογράφους ρίχνοντας τους στην πυρά!

Τι δουλειά έχουμε εμείς με όλους αυτούς; Τι δουλειά έχουμε σε ένα ποδόσφαιρο που είναι γεμάτο μίσος και εχθρότητα, να διαβάζουμε 30 ανακοινώσεις μέσα στην ημέρα, άλλοι να κάνουν διχαστικές δηλώσεις περί “κόψιμο της Ελλάδας στα δύο” και πάει λέγοντας.

Ακόμα και δημοσιογράφοι ή καλύτερα μεγαλοδημοσιογράφοι της Αθήνας που δημιούργησαν αυτό το τέρας μίσους δεν έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει! Επαγγελματίες δημοσιογράφοι να εκτελούν συμβόλαια και να καταδικάζουν ανθρώπους και συνειδήσεις.

Μου φαίνεται πως εδώ στο Ηράκλειο δεν έχουμε αντιληφθεί (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου και θα κάνω και την αυτοκριτική μου) πως ο ΟΦΗ αποτελεί εξαίρεση και φωτεινή μέσα σε αυτό το πανηγύρι των τρελών. Ο ΟΦΗ πλέον σε αυτό το σκοτεινό και άθλιο ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει και όμως βρίσκονται διάφοροι δεξιά και αριστερά να του πετούν διάφορες “λέζες” και όχι γιατί σκοπός τους είναι να λερώσουν το δικό του όνομα αλλά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Φίλε Μανώλη καλησπέρα. Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν εμείς εδώ στην Κρήτη δεν έχουμε απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά μια ιδέα με όλα τα κοινωνικά χαρακτηριστικά που μας διακατεχουν. Γιαυτό και υπάρχει αυτή η διαφορά από τους υπόλοιπους. Υπερηφάνεια και γεννήθηκαμε σε αυτόν το τόπο και έχουμε αυτή την ομάδα. ΟΜΙΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  2. Άμα οι ελληνικές αρχές είχαν τα “άντερα” θα είχαν υποβιβάσει τόσο το γαύρο επί εποχής της παράγκας όσο και το γαύρο του βορρά φέτος. Αλλά το πολιτικό κόστος θα ήταν δυσβάσταχτο. Ζούμε σε μια Μπανανία που ο καθένας κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Και, δυστυχώς, δεν το βλέπω να αλλάζει…

  3. Φίλε Δημήτρη δεν το συζητάμε, προσωπικά μου προκαλεί έκπληξη το χαμηλό επίπεδο του μέσου οπαδού του ΠΑΟΚ. Αντί να ζητάει τα ρέστα από τον Σαββίδη (καλά ο τύπος είναι το λιγότερο απαράδεκτος από τότε που μπούκαρε με το πιστόλι), έχει γίνει ακριβώς αυτό που δήθεν πολεμούσε εδώ και 20 χρόνια (!).

    Το καλό είναι στο τέλος ο καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Αν δεν κάνει το αυτονόητο η ΟΥΕΦΑ να είσαι σίγουρος θα το κάνει η μοίρα που δεν χαρίζεται σε κανένα.

    1. Ώρες και φορές το βλέπω κι εγώ έτσι ρομαντικά, φίλε Γιώργο. Ότι τροχός είναι και γυρίζει. Μακάρι!

  4. τι τερατα και θηρια ρε μανο, παντου, παντα και παντοτε το χρημα κανει κουμαντο κι οσοι δεν το χουν ειναι οι κομπαρσοι της ζωης την ωρα που τα θηρια παλευουν μεταξυ τους για τα πρωτεια και τη μασα

  5. κατα ενα μαγικο τροπο, ολα τα αποτελεσματα των ομαδων που μας απειλουν για εξαδα, ερχονται συνεχεια ευνοικα για μας , με αποτελεσμα να μην πεφτουμε απο την εκτη θεση με τιποτα…σημερα η ξανθη και η λαμια και η λαρισα εφεραν χ, καμμια δεν πηρε 3 βαθμους..γι αυτο λεω οτι θα ναι εγκλημα να χασουμε την εξαδα…

  6. ολη τη βδομαδα το λεω, οτι αν ο παοκ τα βρει δυσκολα, υπαρχει και το πεναλτυ..τελικα πηρε οχι ενα αλλα δυο…ντροπιαστικη ηττα με βαρυ σκορ, χασαμε μεχρι και την θετικη διαφορα τερματων που ειχαμε, ηθελα ναξερα τι παμε και παιζουμε με τον παοκ? ας χαναμε ανευ αγωνα 3-0, να γλυτωναμε και τα εξοδα της αποστολης! … φετος εχουμε φαει απ τον παοκ σε τεσσερα ματς 12 γκολ κι εχουμε βαλει ενα! τρια γκολ μεσο ορο ανα ματς!!! οκ, χαμενο ματς ητανε αλλα μη φας ρε ομαδα τεσσερα παλι!!! τελος παντων, το ξεπερναω, κομβικα ματς για την εξαδα εκτος τα δικα μας..αγρινιο-βολος, ατρομητος-ξανθη, βολος-λαρισα και αστερας-παο…αυτα και εις αλλα με υγεια..υστερογραφο..οσοι λενε οτι δεν πειραζει και να χασουμε την εξαδα, αφου του χρονου θα παμε καλυτερα, θα τους ρωτησω πως το ξερουν οτι θα παμε καλυτερα, το ειδαν στο φλυτζανι? τελος, αν παμε μ αυτα τα χαλια εξαδα, θα μαζευουμε γκολ με το τσουβαλι.

    1. ;΄Οχι ρε μεγάλε,κανένα φλυτζάνι (αυτές τις μεθόδους τους χρησιμοποιείς μάλλον εσύ και διάφοροι τύποι σαν και του λόγου σου), σε πραγματικά γεγονότα στηρίζονται, όπως 1ο σωστή οργάνωση, σε όλα τα επίπεδα αν αυτό σου λέει κάτι.
      2ο πλαισίωση των πόστων με σχετικούς με το ποδόσφαιρο ανθρώπους,
      3ο σχεδιασμός με προοπτική πολλών ετών και όχι πρόσκαιρα για 1-2 χρόνια. και πολλά άλλα.
      Τα γράφω αυτά γιατί και γω ένας από αυτούς που αναφέρεις είμαι, αλλά δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση μόνο του χρόνου, αλλά για τον επόμενο καιρό. Και δεν είναι το καλύτερο να βγω στην Ευρώπη φέτος και στο μέλλον να βολοδέρνω πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − 3 =