Ο ΟΦΗ, τα κακομαθημένα παιδάκια και τα εξαπτέρυγα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αφού είδαμε για άλλη μια φορά πως ότι λεγόταν στην τηλεδιάσκεψη, το μάθαινε πρώτα ο Κυριάκος και μετά οι υπόλοιποι ας δούμε τι συνέβη και με τα δικά μας μάτια. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Έχω διαβάσει όλα τα ρεπορτάζ από το μεσημέρι και μετά. Το κάθε ρεπορτάζ έχει και το δικό του χρώμα. Ανάλογως πως θες να το διαβάσεις, πας αναλόγως και με τα νερά του. Για εμάς που είμαστε απ’ έξω και τους γλεντάμε όλους, είναι χαρά να διαβάζεις να σκοτώνονται μεταξύ τους. Να κατηγορούν οι μεν τους δε, να χορεύουν γύρω – γύρω όλοι και στην μέση ο Μανώλης αλλά άκρη να μην βγάζουν.

Είναι πράγματι διασκεδαστικό να τους βλέπεις να τσακώνονται σαν τα μικρά παιδάκια και ο ΟΦΗ να είναι από πάνω τους και να τους δίνει συμβουλές που τελικά πέρασαν όλες.

Μετρήστε μια – μια:

  • Ο ΟΦΗ είχε ξεκαθαρίσει έναν μήνα τώρα πως είναι υπέρ της διεξαγωγής των πλέι οφ. Το είπε και την Τετάρτη, τελικά η δική του πρόταση – χωρίς ήξεις αφίξεις όπως άλλων – πέρασε και λουκέτο δεν μπήκε. Προς το παρόν.
  • Ο ΟΦΗ πρότεινε να παραμείνει η ποινή αφαίρεσης των βαθμών για όσους δεν πάρουν άδεια γιατί δεν είναι, μεταξύ μας τώρα, όλοι μαλάκες. Χρωστάς – δεν χρωστάς να είσαι το ίδιο. Αν θυμάστε καλά την ίδια γραμμή είχε ακολουθήσει ο ΟΦΗ και το 2012 όταν ήταν βέβαιο ότι δεν θα πάρει άδεια αλλά δεν κωλοτουμπάρισε, ούτε πήγε να κλαίει σαν την κόρη μου όταν χάνει τα παιχνίδια της μέσα στο σπίτι και δεν βλέπει ότι είναι στο διπλανό δωμάτιο.
  • Ο ΟΦΗ πρότεινε το -3 ως ποινή για όσους δεν πάρουν άδεια – και όχι ο ΠΑΟΚ – όπως θέλουν να μας πείσουν κάποια εξαπτέρυγα του. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Άρα και εδώ έχουμε ΟΦΗ – Λίγκα 2-0.

Πάμε τώρα στο επόμενο στάδιο. Είδαμε πως όλα όσα λέγονταν στην Λίγκα, μεταδίδοταν live από το blog του αγαπημένου μας Κυριάκου ή αλλιώς Δικαστή Dredd. Ο άνθρωπος που τα μαθαίνει πιο γρήγορα από τους πυροβολισμούς του Λούκυ Λουκ και που πρώτα τα μάθαινε αυτός και μετά οι υπόλοιποι παράγοντες. Το ωραίο κόλπο τώρα με τις τηλεδιασκέψεις είναι ότι μπορείς να έχεις ανοικτό το τηλέφωνο και να ακούς δίχως να ξέρει ο άλλος ότι τα ακούς live. Ο αγαπημένος μας Κυριάκος λοιπόν τα έβαλε μετά στο blog του με τον Πουρσανίδη γιατί είπε το προφανές: Να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο ενώ ως γνωστόν ο Κυριάκος που την δίκη του, την βλέπουν οι βρυκολάκες και οι μπουζουξήδες που ετοιμάζονται να πάνε στο μαγαζί τους, δεν θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα γιατί έτσι δεν θα γίνουν πλέι – οφ, έτσι δεν θα έχουμε πρωταθλητή, έτσι θα ικανοποιήσει και τον εργοδότη του.

Πριν από 20 ημέρες είχα γράψει πως ο ΟΦΗ έσωσε το ποδόσφαιρο από τις ομάδες του Μίκι Μάους γιατί πρόκειται περί χαρακτήρων βγαλμένων από κόμικ, τώρα που το καλοσκέφτομαι όλοι είναι σαν μικρά παιδάκια δημοτικού που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πάρτη τους. Ο Αλαφούζος που λέει πως δεν θέλει να γίνουν τα πλέι – οφ για λόγους υγείας, στην πραγματικότητα δεν θέλει γιατί στον Παναθηναϊκό δεν παίζει φράγκο, ο Κωστούλας με τον Πανιώνιο ελπίζουν ότι πιθανή ακύρωση των πλέι οφ θα φέρει την αναδιάρθρωση άρα και σίγουρη παραμονή και τα υπόλοιπα εξαπτέρυγα απλά πάνε όπου φυσάει το ευρώ.

Το να βλέπουμε δε τον Αχιλλέα τον Μπέο να γίνεται πρωταγωνιστής και να αγιοποιείται αυτός που διέλυσε τον ΟΦΗ το 2010, γιατί δεν θέλω να πω τίποτα άλλο που να είναι ποινικά κολάσιμο, είναι κάτι που με ξεπερνάει.

Ο ΟΦΗ όμως πάλι τους έσωσε. Αντί να τους αφήσει να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό για έξι ώρες, τους έδωσε τις λύσεις και αυτοί πάτησαν πάνω σε αυτές τις επιλογές. Ο ΟΦΗ που για πολλούς και διάφορους λόγους, μην τα ξαναλέμε, θα μπορούσε να πει “τέλος” αφού η 5η θέση είναι βέβαιη άρα και το Europa League.

Όμως οι καρικατούρες των ομάδων – σφραγίδων όπως ο Βόλος ή η αγαπημένη μας Ξάνθη που θα πρέπει να παλέψει για τα μπαράζ με την Σούπερ Λιγκ 2 θα είναι πάντα δίπλα μας για να τις βλέπουμε και να γελάμε μαζί τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Τραγικα και εμετικα τα σχολια του δικαστη… γενικα πιστευω πως οτι και να γινει η ομαδα που θα βγει κερδισμενη ειτε παιξουν πλευ οφ ειτε οχι θα ειναι ο ΟΦΗ. Πλανο υπαρχει, στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο επισης υπαρχουν, οτι και να γινει η νεα χρονια θα μας βρει πιο δυνατους.

  2. Εσύ καλά τα λες, εμείς πολύ δύσκολα καταφέρνουμε να τα διαβάσουμε όμως..
    Το έχετε γ@μησει και έχει ψοφήσει το σάιτ με τις τόσες διαφημίσεις.
    Φυσικά και είναι απαραίτητες όμως με τον τρόπο που εμφανίζονται αριστερά,δεξιά, πάνω ,κάτω έχει γίνει εντελώς δυσανάγνωστο το σάιτ.

  3. Μανο, γερνεις μονομπαντα και δεν ειναι καθολου καλο.
    Για το υποκαταστημα του Χαριλαου και την ομαδα του Δαρα στην Ν. Σμυρνη που ψηφιζουν οτι τους λεει ο Πειραιας, τσιμουδια…
    Για την Ξανθη και τον Βολο εισαι λαλιστατος..

    Μην γερνεις μονομπαντα σε παρακαλω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 4 =