Και τώρα ελάτε σε εμάς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο κορονοϊός πέρασε και δεν ακούμπησε από τον ΟΦΗ, το γκρουπ που μας έκανε υπερήφανους όλη την χρονιά είναι πανέτοιμο και εμείς σας περιμένουμε. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Σχεδόν 69 ημέρες πέρασαν από εκείνο το βράδυ του αγώνα με την Λαμία όταν και ο ΟΦΗ επέστρεψε και τυπικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα 20 χρόνων. Περνώντας τον χρόνο μας ευχάριστα ανάμεσα στον κορονοϊό, την καραντίνα, τον Τσιόδρα και τα λοιπά αθλητικά νέα της μίζερης χώρας μας, τι διαβάζαμε: Να σκοτώνονται ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός ασχολούνταν με τον Δώνη και την στάση του Αλαφούζου για διακοπή του πρωταθλήματος αφού δεν παίζει ευρώ στο Κορωπί – σου λέει θα βάλω μπροστά τον κορονοϊό, δεν θα παίξω μπάλα και θα γλυτώσω και κανένα φράγκο για τη νέα χρονιά. Ο Άρης έχει τα δικά του προβλήματα και ο πιο ήσυχος της εξάδας ήταν ο ΟΦΗ (και η ΑΕΚ για να μην την αδικήσουμε).

Πλέον, αφού η μια ομάδα μετά την άλλη είναι αρνητικές στον κορονοϊό μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ. Δέκα ματς μαγεία μέσα στο κατακαλόκαιρο, αν και η μεγάλη ξενέρα θα είναι η απουσία του κόσμου, που θα μας κάνει να θυμηθούμε τα χρόνια της νεότητας μας όταν πηγαίναμε κατακαλόκαιρο στην άδεια Αθήνα για να παίζουμε μπάλα, αντί να χαιρόμαστε τις παραλίες του νησιού μας και τις λυγερόκορμες Κρητικές. Εμείς το έχουμε ξανακάνει το 2011 οπότε σαν οργανισμός είμαστε μαθημένοι να παίζουμε μπάλα ντάλα – καλοκαίρι οπότε θα το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσουμε αφού είναι γνωστό πως μια καυτή εμπειρία δεν είναι αρκετή στην ζωή αλλά πρέπει να ζήσεις και δεύτερη.

Ο ΟΦΗ δείχνει να είναι στην καλύτερη, συναισθηματικά και ψυχολογικά, κατάσταση αυτόν τον καιρό. Δεν έχει να ασχολείται με κανέναν, δεν ασχολείται κανείς μαζί του – με εξαίρεση τον τηλεδικαστή που αντιλαμβάνεται πως μεγαλώνει ο ΟΦΗ και θέλοντας επισκεψιμότητα στο blog του πετάει καμία μπαρούφα που και που – και όλοι εντός ΒΑΚ είναι συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι για τα 10 ντέρμπι που πρόκειται να δώσει. Από την στιγμή που βαθμολογικά ο ΟΦΗ είναι πλέον αδιάφορος, αυτοί οι 10 αγώνες είναι γεμάτοι προκλήσεις για ένα γκρουπ παικτών που μας έκαναν υπερήφανους όλη την χρονιά και κέρδισαν με το σπαθί τους την είσοδο στα πλέι οφ. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καθόλου ανοικτά ζητήματα για τα πλέι οφ, επιπροσθέτως δεν έχει και άγχος οπότε η μπάλα που θα δούμε θα είναι και καλύτερη – με βάση πάντγα τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεση μας μετά την δίμηνη αποχή από τις προπονήσεις. Γιατί ότι θα επηρεαστούν οι ομάδες, αυτό είναι δεδομένο αλλά τουλάχιστον ο ΟΦΗ έχει και την αύρα του Κρητικού περιβάλλοντος που όπως και να έχει μας αναζωογωνεί.

Η επιστροφή σε ρυθμούς ΟΦΗ έχει ξεκινήσει, το συγκινητικό βίντεο και παράλληλα υψηλού επιπέδου από το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ μας έβαλε στο κλίμα, οπότε εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Ο Γιάννης Σαμαράς μέσα από τον τρόπο που είπε την φράση “Ένα νησί, μια ομάδα” μας θύμισε λίγο και τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα που εμφανιζόταν σαν μόνιμος σταρ στα μάτια μας σε καθημερινή βάση. Άλλωστε και ο Γιάννης Σαμαράς είναι ένας καθηγητής του ποδοσφαίρου που αναγνωρίζεται από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μανο θελω να κανεις ενα αρθρο σε σχεση με την ποινη του Αρη ..διαβαζω σε διαφορα σαιτ οτι θα ανοιξει ο ασκος του αιωλου και οτι οσες ομαδες πεσανε στην Γ ολοκληροθηκε δεν ολοκληροθηκε η εκκαθαρισει αν σκασουν μηνυσεις απο πρωην ποδοσφαιριστες θα πρεπει να ληρωσουν..Τι υσχιη πραγματικα;
    ΥΓ Ποτε θα ξεκινησουν τα προκριματικα στην ευρωπη;;;

  2. Έλα τώρα γιατί παρομοίασες τον Σαμαρά με τον Τσιόδρα, τζιζας!
    Ο Σαμαράς ξέρουμε όλοι ότι έχει καθαρό μέτωπο απέναντι μας, ο Τσιόδρας ένας θεός ξέρει τι επικοινωνιακά παιχνίδια παίζει και τι μας φυλάεθ για μετά η Κυβέρνηση των Ελλήνων…

    1. Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι ότι έκανα χιούμορ, έχω πει χιλιές φορές Carpender μακρυά από εμένα οι κουβέντες περί πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 1 =