Όλοι οι κομπλεξικοί μαζί και ο ΟΦΗ χώρια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήρθε η ώρα να δούμε ξανά την ομάδα να κεντάει στο χορτάρι και ετοιμαζόμαστε για 10 παιχνίδια του ΟΦΗ που είναι και ο μοναδικός που δεν θα βγάλει τα κόμπλεξ του στο γήπεδο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των play offs και ο ΟΦΗ συνεχίζει να παραμένει η ομάδα που δεν την καταβάλλει κανένα άγχος, καμία πίεση και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο, να παραμείνουν υγιή τα παιδιά μας και να συνεχιστεί το κρεσέντο επιθετικού ποδοσφαίρου που είδαμε στα 2/3 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Υπάρχει βέβαια μια μεγάλη περιέργεια για το πως θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ στα play off μετά από μια δίμηνη αποχή, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες, ωστόσο η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο σταφ είναι δεδομένη. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο ΟΦΗ ήταν μια από τις ελάχιστες ομάδες της Λίγκας που είχαν σχεδόν μηδενικούς μυϊκούς τραυματισμούς καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που αποδεικνύει και την εξαιρετική δουλειά που έγινε τόσο από τους γυμναστές της ομάδας, όσο και από το υπόλοιπο τιμ που φρόντισε τους παίκτες στο ακέραιο.

Οι 10 αγώνες που ακολουθούν είναι ένα στοίχημα για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για τον οργανισμό του ΟΦΗ που ωστόσο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων: Ο ΟΦΗ είναι το μοναδικό club από όσα συμμετέχουν στα play off που δεν το διακατέχει κανένα απολύτως σύμπλεγμα. Αν τους πιάσεις έναν – έναν, θα καταλάβουμε πως τους διακατέχουν, μεταξύ τους συμπλέγματα, που δύσκολα αποβάλλονται μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνοι τους, η ΑΕΚ έχει την δική της κόντρα με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός – αυτός και από όπου και αν τον πιάσεις είναι κομπλεξικός – και μένει ο Άρης που μόνο του άγχος είναι να ξεπεράσει τον ΟΦΗ στην τελική βαθμολογία επειδή στην κανονική διάρκεια έφαγε ένα τρίμπαλο με την ομάδα του Σίμου να αποδεικνύει πως είναι καλύτερη από εκείνη.

Κατά συνέπεια την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να αποβάλλουν τα κόμπλεξ που τους διακατέχουν, ο ΟΦΗ θα μπαίνει στο γήπεδο για να αναδείξει την ποδοσφαιρική ωριμότητα που τον χαρακτήρισε στα 2/3 του φετινού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως είτε πάει στο Φάληρο, είτε στην Τούμπα, θα παίξει επιθετικά και όχι “ταμπούρι” και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τους Έλληνες φιλάθλους να εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που χτίζεται στο “Βαρδινογιάννειο”.

Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε ότι το κόμπλεξ είναι προϊόν ζήλιας και επειδή μας ζήλεψαν όλοι οι αντίπαλοι μας μέσα στην χρονιά, εξ’ ου και το μάτιασμα με τους τραυματισμούς που είδαμε απ’ όλα. Το μόνο που δεν είδαμε ακόμα για να πειστούμε ότι υπήρχε μάτιασμα ήταν να μάθουμε ότι ο Βογιατζάκης κόπηκε στο ξύρισμα και δεν μπορεί να γράψει ή ότι ο Σωτηρίου τράκαρε με το δοκάρι για τρίτη φορά μέσα σε έναν χρόνο.

Επειδή όταν κάποιος είναι συμπλεγματικός δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά και δόξα τον Θεό στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν συμπλέγματα, είναι μια καλή ευκαιρία να τα αποβάλλουν και οι υπόλοιποι μπας και δούμε ένα ποδόσφαιρο της προκοπής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × five =