Καλά μου, όμορφα παιδιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι δεν θέλω να ασχολούμαι με όσα γράφουν στην Αθήνα, δυστυχώς οι εξελίξεις με υποχρεώνουν γιατί τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα το τι συμβαίνει στον ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τα έχω γράψει ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι αλλά με υποχρεώνει η επικαιρότητα. Η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν χρειάζεται να ασχολείσαι καθημερινά, δεν βαριέσαι ποτέ. Κάθε ώρα και κάθε μέρα θα βρεις κάτι για να σε απασχολήσει. Στην προκειμένη περίπτωση, μιας και ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ βλέπουμε πως τα τελευταία 24ωρα να διακινούνται διάφορα δεξιά και αριστερά – ανάλογα και με το πως συμφέρει τον καθένα – που αφορά την πρόταση του Ηλία Πουρσανίδη για να γίνουν τα παιχνίδια παρουσία κόσμου. Ανάλογα με τα εξαπτέρυγα που υπάρχουν στην όμορφη και αθλητική κοινωνία μας, αυτά τραγουδούν τους διάφορους ακάθιστους ύμνους.

Καλά και όμορφα παιδιά μου, εκεί στην Αθήνα, δεν έχετε καταλάβει ακόμα το πως σκέφτονται στον ΟΦΗ; Να μου πει τώρα κάποιος, νοιάζονται για τον ΟΦΗ; Όχι βέβαια και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που με ελάχιστες εξαιρέσεις πέφτουν συχνά – πυκνά σε κάθε λογής γκάφα που αφορά το ρεπορτάζ της ομάδας. Αυτός είναι και ο σοβαρός λόγος που οι Ηρακλειώτες δεν διαβάζουν και πολύ τις αθλητικές ιστοσελίδες της Αθήνας, γνωρίζουν ότι 8/10 που γράφονται για τον ΟΦΗ είναι μπούρδες.

Τελευταίο θέμα που μας απασχολεί είναι η πρόταση του ΟΦΗ για το 20% στα γήπεδα. Μια πρόταση που όχι απλά την έχουν ξεχειλώσει, αλλά την έχουν γ@$#$ μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Οι μισοί ρεπόρτερ των μεγαλαχχαχαχαχα ανακαλύπτουν θεωρίες συνωμοσίας και οι άλλοι μισοί ψάχνουν να βρουν αν έρχεται ο Αλέξης πίσω από τις λέξεις.

Το ότι ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος που δεν μπορούν να του βρουν ούτε μισό πόντο, τους πονάει. Τους τρώει τα σωθικά που δεν μπορούν να καταλογίσουν στον ΟΦΗ τίποτα απολύτως. Το τελευταίο, δε, επεισόδιο που πήγαν να περάσουν κάποιοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ ότι ο ΟΦΗ κρύφτηκε πίσω από τον Ολυμπιακό για την πρόταση του 20% είναι μνημείο ηλιθιότητας και αστειότητας όταν ο Πουρσανίδης ήταν ο πρώτος που κατέθεσε την σχετική πρόταση. Όταν ο ΟΦΗ πρότεινε το 20% στα γήπεδα, οι άλλοι ήταν πάνω στις βελανιδιές και μάζευαν βελανίδια.

Βέβαια, θα μου πει κάποιος. Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο αλλά η πάρτη τους. Σωστό και αυτό. Αλλά το να λέμε από την μια πως θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου και από την άλλη να κοιτάζουμε την πάρτη μας, κάτι δεν γίνεται σωστά, έτσι αδέρφια;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μανο φιλε μου συμφωνω και επαυξανω με οτι γραφεις, αλλα δες με τι τροπο τα αντιμετωπιζει ολλα αυτα η διοικηση..Δεν μπαινει καν στην διαδικασια, να σχολιαζει καν ολλα αυτα .πληρη αδιαφορια για αυτο τρελενονται… η σιωπη προς απαντηση για ολλους αυτους !!! καλλα θα κανεις και εσυ να μην ασχολησε καθολου , με αυτους τους γραφικους.. ενα ρητο λεει…. κραζεις? θαυμαζης!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − three =