Όλος ο ΟΦΗ μέσα σε 10 λέξεις: Όλοι θέλουν να έρθουν και κανείς δεν θέλει να φύγει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρότζεκτ που στήνεται στον ΟΦΗ και που βρίσκεται μόλις στο 5%. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule όλα όσα είπε ο Γιάννης Σαμαράς.

Όταν έχεις απέναντι σου τον Γιάννη Σαμαρά και τον ακούς να σου μιλάει ποδοσφαιρικά, τότε αν δεν έχεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου ορθάνοιχτα, κινδυνεύεις να χαθείς. Ένας ποδοσφαιράνθρωπος που όμοιος του δεν υπάρχει σε κανένα άλλο club της Ελλάδας και που πόσο τυχερός είναι ο οργανισμός που λέγεται ΟΦΗ που μπορεί και τον έχει στο δυναμικό του.

Ο Σαμαράς είπε πολλά χθες, αρκετά που δεν είχαν σχέση με το παρόν αλλά με τη νοοτροπία που υπάρχει στον ΟΦΗ και η οποία χτίζεται μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο. Όποιος τον άκουσε χθες ή διάβασε όλα όσα είπε, σήμερα πρέπει να είναι τριπλά ευτυχισμένος για τον τρόπο λειτουργίας του club. Όχι γιατί έβγαλε ειδήσεις, άλλωστε όποιος γνωρίζει τον Γιάννη Σαμαρά, γνωρίζει αυτομάτως ότι δεν είναι άνθρωπος που θα σου βγάλει μεταγραφικά νέα ή θα κάνει τις μεγάλες αποκαλύψεις. Αλλά είναι δεδομένα ο άνθρωπος που θα σε κάνει να πιάσεις το νόημα εξαρχής.

Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα σε όσα είπε για το τι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ, τι είναι και τι θα γίνει το club γιατί αυτά είναι λόγια αυταπόδεικτα από το στόμα ενός ανθρώπου που γνωρίζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, όσο λίγοι που βρίσκονται στον χώρο.

Εκεί που εγώ θέλω να σταθώ και για εμένα είναι η ατάκα του δίωρου είναι αυτές οι 10 λέξεις: “Όλοι θέλουν να έρθουν στον ΟΦΗ και τώρα δεν θέλει να φύγει κανείς”.

Να υπενθυμίσω πως οι παλιότεροι και μεγαλύτεροι από εμένα, γνωρίζουν πολύ καλύτερα πως αυτό που λεγόταν στην ποδοσφαιρική πιάτσα στα 90s ήταν το εξής: Εάν έναν παίκτη τον θέλει ο ΟΦΗ ή άλλη ομάδα που του δίνει περισσότερα χρήματα, εκείνος θα επιλέξει τον ΟΦΗ γιατί ο σύλλογος του παρέχει πράγματα και συνθήκες δουλειάς που δεν θα τις έβρισκε σε κανέναν άλλον σύλλογο της χώρας.

Είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ να κερδίσει ξανά αυτό το χαμένο ανάστημα του, αυτό που τον κατέτασσε στους κορυφαίους γιατί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές τον είχαν στις κορυφαίες θέσεις της λίστας τους παρότι υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Θυμηθείτε τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια: Παίκτες που τους ήθελε ο ΟΦΗ, επέλεγαν τον Ατρόμητο, τον Αστέρα Τρίπολης, την Λάρισα, ακόμα και τον Παναιτωλικό. Μεγέθη που δεν βρίσκονται ούτε στον ώμο του ΟΦΗ. Τώρα τα κόζα άλλαξαν. Ο ΟΦΗ αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό ενός ποδοσφαιριστή που θέλει να νιώθει ασφαλής (και δεν μιλάω για το οικονομικό) και παράλληλα να έχει φιλοδοξίες, να κοιτάζει μπροστά αλλά κυρίως να έχει στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο θα αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά και μη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε τερματοφύλακας. Αν αρχισει το πρωτάθλημα με δανό πιτσιρικά (ατυχής περσινή;; επιλογή) ζήτω που καήκαμε. Η ομάδα χρειάζεται ενα ικανό κλάσεως Α΄εθνικής με αναπληρωματικό τον Σωτηριου που σταθυκε επάξια στο περσινό πρωτάθλημα. Σας είπα την ταπεινή γνώμη μου. Ηαποφαση αλλά και η ευθύνη εινιαι σε σας.

  2. ναι, ολοι θελουν να ερθουν στον οφη αλλα δυστυχως εχουν ενα ελαττωμα, ζητανε και λεφτα…στο τελος, απο ολους αυτους που θελουν σαν τρελλοι να ερθουν στον οφη, δεν θα ερθει κανεις και θα παρακαλαμε παλι κανα ιρανο υπερπαικτη οπως περισυ μεχρι την τελευταια στιγμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + six =