Το ανησυχητικό είναι ο ΟΦΗ του 60′ – 90′

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι ανορθογραφίες της πρεμιέρας, οι ελλείψεις μεσοεπιθετικά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Απόλλωνα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Όπως φάνηκε από τα παιχνίδια της πρεμιέρας, τα φαβορί καταποντίστηκαν και επιβεβαιώθηκε αυτό που έγραφα πριν από μια εβδομάδα: Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη από τώρα, με βάση ότι πέρασε το περασμένο καλοκαίρι, και το μόνο που αρκεί είναι τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Είδαμε τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κερδίσει τον Παναιτωλικό, τον Ατρόμητο να χάνει μέσα στο Περιστέρι από τον Βόλο και τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Ποδόσφαιρο της προκοπής δεν είδαμε σχεδόν από κανέναν και θα χρειαστούν μερικές αγωνιστικές για να δούμε τι ακριβώς παίζει.

Δυστυχώς το Σάββατο δεν είδαμε διαφορετικό ΟΦΗ από ότι μάθαμε για το πως παρουσιάστηκε στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη. Το ανησυχητικό δεν είναι η εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και επειδή εμένα μου αρέσει να τα λέω και να τα γράφω από πριν και όχι μετά (όπως οι περισσότεροι) αλλά ο τρόπος παιχνιδιού. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΟΦΗ δεν είχε καμία απολύτως σχέση με ότι βλέπαμε την προηγούμενη σεζόν, με καμινάδες, βαθιές μπαλιές και 40αρες πάσες. Εν μέρει μπορώ να βρω μια δικαιολογία καθώς έλειπαν δύο βασικότατα γρανάζια όπως ήταν οι Μεγιάδο, Νέιρα αλλά το ανησυχητικό είναι πως ακόμα και όταν μπήκαν στο ματς οι δύο Αργεντινοί, ο τρόπος παιχνιδιού του ΟΦΗ δεν άλλαξε, δεν βελτιώθηκε (παρά μόνο για ένα 10λεπτο) και μετά ο διακόπτης έσβησε. Ο ΟΦΗ από το 57′ που σκόραρε με το Νέιρα μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν έκανε άλλη φάση και αυτό είναι που πρέπει να προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την εμφάνιση την αφήνω στην άκρη, για πρεμιέρα δεν περίμενα κάτι καλύτερο αλλά ο τρόπος παιχνιδιού είναι εκείνος που πρέπει να χτυπήσει καμπανάκια για την συνέχεια. Δεν ξέρω αν ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί καλύτερος την Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα αλλά αυτό που γνωρίζω και είμαι σίγουρος είναι ότι αν δείξει το ίδιο πρόσωπο απέναντι σε μια καλύτερη και με μεγαλύτερη ποιότητα (έναντι του Παναιτωλικού) ομάδα τότε το πουλάκι της πρόκρισης θα πετάξει από νωρίς. Έτσι και αλλιώς ο ΟΦΗ είναι το αουτσάιντερ απέναντι στους Κύπριους όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να διεκδικήσει στο έπακρον, στις πιθανότητες που του αναλογούν, την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΟΦΗ του Σαββάτου που, ορθώς ξεκίνησε χωρίς τον Μεγιάδο και το Νέιρα (δεδομένων των προβλημάτων που υπήρχαν), ήταν μια ομάδα άγευστη και άχρωμη όπως έγραψα και στον τίτλο του παιχνιδιού και φαίνεται ξεκάθαρα πως η καθυστέρηση που υπάρχει μεταγραφικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έκανε την διαφορά. Γρίβας και Γκαργκαλατζίδης είναι παιδιά που ήρθαν για να δώσουν πράγματα για το μέλλον αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για να στηριχθείς πάνω τους ως βασικές επιλογές. Το βάθος στον πάγκο που γράφω εδώ και αρκετό καιρό παίζει τον ρόλο του και σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αυτό διαπιστώθηκε στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς όταν βγήκαν από το παιχνίδι Βαζ και Φιγκεϊρέντο. Και κάπως έτσι ο ΟΦΗ πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης με 0 (ολογράφως μηδέν) επιλογές μεσοεπιθετικά αφού προέκυψε η ατυχία με τον Βαζ και ο Σολίς είναι ανέτοιμος, θεωρητικά, για να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Απόλλωνα. Το έλεγα και μεσοβδόμαδα στο ραδιόφωνο πως ο ΟΦΗ δεν ήθελε πολλά για τα πρώτα ματς της χρονιάς αλλά τουλάχιστον έναν παίκτη ακόμα σε περίπτωση που προέκυψε μια κακοτυχία και να που έσκασε με τον άτυχο Πορτογάλο να μένει εκτός γηπέδων για τους επόμενους έξι μήνες.

Πλέον ο ΟΦΗ πάει στο ματς της Πέμπτης όχι απλά ενισχυμένος, μεσοεπιθετικά, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αλλά περισσότερο αποδυναμωμένος αφού από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα έχασε Τσιλιανίδη, Βαζ ενώ ο Φερέιρα αγνοείται ακόμα αγωνιστικά παρότι έχουν περάσει 7 μήνες από τον τραυματισμό του και θα έπρεπε να είναι, ήδη, έτοιμος.

Και κάπως έτσι ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει την πρόκριση του απέναντι στον Απόλλωνα ελλιπέστατος μεσοεπιθετικά. Το πως θα παραταχθεί ο ΟΦΗ απέναντι στους Κύπριους είναι ένα θέμα, δεν αποκλείεται ελλείψει εξτρέμ να τον δούμε ξανά με τριάδα στο στόπερ, όπως συνέβη στα play offs, αλλά η ουσία είναι πως πλέον πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να φτάσει στην πρόκριση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. Μανώλη μου, κακά τα ψέμματα, η ομάδα έχει φέτος ταβάνι την 8η θέση. Πέρα από την πρώτη 5άδα, που θα μας ξαναπεράσει στο χαλαρό, σίγουρα θα μας περάσει κι ο εκπληκτικός φέτος Αστέρας με τους πολύ καλούς λάτιν του, όπως επίσης κι ο Ατρόμητος, που ας μην ξεγελαστεί κανείς, χτες έχασε σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών λόγω της αποβολής. Ιδιαίτερα υπολογίσιμος κι ο Βόλος, πιθανόν να ξεπεταχτεί και κανάς ακόμη στην πορεία… Οπότε 8η – 9η θέση ταβάνι, κι από εκεί και ΚΑΤΩ έχει ο Θεός και βάρδα μην μπλέξουμε σε περιπέτειες, γιατί φέτος μήτε Πανιώνιος υπάρχει με μείον βαθμούς και χωρίς ομάδα, μήτε Ξανθούλα (γεια σου ΑΟΞ!!!) να πάει να φουντάρει οικιοθελώς για να ξεπλύνει τον Ρώσο…. Διότι, αν η διοίκηση είχε σκοπό για παραπάνω, θα το έδειχνε παίρνοντας καλούς παίχτες και όχι μετριότητες. Ούτε θα έκλεινε τον καλύτερο της παίχτη 2 μέρες πριν την πρεμιέρα και μια βδομάδα πριν το πρώτο μετά από 20 χρόνια ευρωπαϊκό ματς… Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, και να τα λέτε να τα γράφετε παιδιά (που λεγε κι ο συγχωρεμένος ο Αλέφας), και να μη χολοσκάτε ούτε να παραμυθιάζετε τον κόσμο, γιατί στο τέλος θα φάτε τη λέζα πάλι εσείς οι δημοσιογράφοι. Τα δέοντα Μανώλη μου και τα λέμε.

    1. Καλα εσυ το εχεις τερματισει!!Απο την πρωτη αγωνιστικη βγαζεις το ταβανι της ομαδας,χωρις και ειμαι σιγουρος για αυτο,να εχεις δει κανενα αλλο ματς της πρεμιερας,παρα μονο στιγμιοτυπα…
      Το οτι θελει ενισχυση η ομαδα,δεν το αμφισβητει κανενας,ομως σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να κρινεις χωρις να ξερεις καν τι συμβαινει!Παραδειγμα ο Μεγιαδο,αν ειχες ενημερωθει,θα ηξερες οτι ειχε κλεισει απο καιρο και το θεμα
      γραφειοκρατικο απο την μερια της Τσακαριτα…
      Κι επειτα καθε χρονο,υπαρχουν ομαδες που ειναι 2 ταχυτητες κατω και πανε για υποβιβασμο φουνταριστοι,τωρα αν
      μας εχεις για τετοια ομαδα,καλυτερα γινε Πας ή Βολος να χεις και λογους να γκρινιαζεις!!φιλακια γκρινιαρη

      1. Είδα ΟΛΑ τα ματς της πρειμέρας (έχω Nova), και παρακολουθώ συστηματικά τί γίνεται από το καλοκαίρι σε όλη τη λίγκα, και γιατί γουστάρω τη μπάλλα και για λόγους στοιχηματκούς. Σου είπα: ταβάνι η 8η θέση. Εσύ, βγες και πες ότι μ’ αυτούς τους παίχτες θα περάσουμε κάποιον της πρώτης 5άδας, Αστέρα κι Ατρόμητο. Ακούγεσαι… Τώρα, αν ο κ. Μπούσης αποφασίσει στα χασομέρια των μεταγραφών -υπάρχει χρόνος-, να φέρει από ένα παικταρά σε κάθε γραμμή, άλλο καπέλο…. Αλλά δεν το βλέπω…

        Oμάδα δυό ταχύτητες κάτω φέτος δεν θα δεις. Ούτε πέρσι υπήρχαν, ούτε καν ο διαλυμένος Πανιώνος, το πρωτάθλημα έγινε …ρδέλο από τις αφαιρέσεις βαθμών. Μέχρι κι ο Απόλλωνας και τα Γιάννενα μια χαρά ομάδες θα χουν. Και τον προχτεσινό μας αντίπαλο τον έχω να τερματίζει στην τελευταία 2άδα… Και σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα, με λίγες ομάδεες όταν συνειδητά περιορίζεσαι στο γκρουπ 8-14, μπορούν να συμβούν τα ΠΑΝΤΑ….

        1. Είναι φως φανάρι ότι η ομάδα θα παίξει μεταξύ των θέσεων 9-12. Επειδή πέρισυ κοιμήθηκε ο Θεός δε σημαίνει ότι θα γίνει και φέτος.
          Απορώ με το σκάουτινγκ της ομάδας και τις επιλογές που κάνει. Έφεραν Βούρο και Σαρδινέρο που απορεί κανείς τι τους βρήκαν. Το ίδιο έκαναν και με τον ανεκδιήγητο Πέρσον, τον Κουτρουμπή, το Δεληγιαννίδη, το Γουάϊλι, το Μπράουν και δε θυμάμαι ποιους άλλους.
          Δύο ξένοι καλοί έχουν έρθει μετά την επιστροφή στην Α και αυτούς τους έφερε ο Παπαδόπουλος (Νέιρα, Μεγιάδο).
          Ας προσέξουν λίγο γιατί η Ευρώπη από τον υποβιβασμό απέχουν πολύ λίγο όταν είναι λίγες οι ομάδες και όπως γράφει κι ένας φίλος παραπάνω, δεν υπάρχουν φέτος Ξάνθη και Πανιώνιος.

        2. Στις δύο πρώτες και τις δύο τελευταίες σειρές φίλε μου (το ότι συμπερασματικά η συγκομιδή πέρσι πράγματι ήταν φτωχή) συμφωνώ.

          Απο κει και πέρα
          1) Βούρος – Σαρδινέρο: Έμπειροι παίκτες σε καλή ηλικία από ομάδες πρωταθλητισμού σε πρωτάθλημα παρεμφερές με το Ελληνικό με συμμετοχές στην Ευρώπη. Τι παραπάνω να θέλαμε (χώρια του ότι κρίνουμε από ένα μόλις επίσημο με μισή ομάδα);
          2) Πέρσον: Πρώτος σκόρερ στη Β Εθνική Σουηδίας με καλές προοπτικές (σα να λέμε ο Μάνος της Σουηδίας). Του προσφέραμε ευκαρία, την κλώτσησε, κακό της κεφαλής του (αν πραγματικά στοχεύει σε καριέρα ποδοσφαιριστή και όχι μάγκα κλαρινογκόμενου), επόμενη γραμμή που λέει και ο Ραπ.
          3) Παπαδόπουλος: Επιτυχημένες μεταγραφές του μόνο οι Αργεντίνοι και αργότερα και ο Σωτηρίου. Τους υπόλοιπους μήπως είχαμε βαρεθει να τους βγάζουμε στην καλύτερη “λίγους” και “κατ ανάγκη παίκτες του ΟΦΗ” και στη χειρότερη “αδιάφορους και στ…νους”; Και ακόμα ισχύει το ίδιο για τους δύο εναπομείναντες (Κοροβέση και Ναμπί);
          4) Οι υπόλοιποι ξένοι (Φίγκε, Ναμπί, Σεμέντο, Σακόρ, Φερέιρα) που λόγω τραυματισμών ποτέ δεν έπαιξαν μαζί για πάνω από 40 μέρες είναι τόσο άχρηστοι;

  2. Στην ουσία ξεκινάμε (και έτσι πρέπει) από μηδενική βάση. Μη μπορώντας να κάνουμε αλλιώς προερχόμενοι από μια χρονιά – βασανιστήριο μεν, (αρχής γενομένης από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς ειδικά στο κέντρο που απορύθμισαν την ομάδα τελείως και φτάνοντας μέχρι τα τερτίπια του ιού) που είχαμε την την τύχη τελικά να τελειώσει καλά. Η ομάδα πράγματι χρειάζεται και άλλες προσθήκες και δουλειά για να ξανασταθεί στα πόδια της και κατά τη γνώμη μου το καλό πλασάρισμα (από 6η μέχρι 9η θέση) είναι το πιο εφικτό και για φέτος. Σίγουρα από το πρώτο ματς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε περι “ταβανιών” ούτε περί στόχων, πόσω μάλλον από το συγκεκριμένο ματς με τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που είδαμε (μισή ομάδα, τραυματισμός Βαζ, κακή απόδοση κέντρου κλπ). Πόσω μάλλον να αποτελέσει τροφή για “ακραίες” απόψεις (είτε ισοπεδωτισμό, είτε υπερβολικής αισιοδοξίας)

  3. Καλημέρα!Η ομάδα παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τους πιο ποιοτικούς παίκτες και για αυτό δεν νίκησε μια μέτρια ομάδα.Στην αρχή ο Ναμπι ήταν κλεισμένος πάντα από τρεις με τέσσερις παίκτες και ο Φιγκειρεδο έπαιρνε την μπάλα ψηλά με ένα παίκτη που ήταν ένα κεφάλι ψηλότερα.Και ήταν ηλίου φαινοτερο ότι ο Νειρα ήταν απαραίτητος για να ανοίξει λίγο η αντίπαλη ομάδα.Οταν μπήκαν όμως ο Νειρα και Μεγιαδο μέσα και ο Ουες που φαίνεται κλάσης ,οι δύο προηγούμενοι βγήκαν και έτσι μόνο ένα πεντάλεπτο που βραχυκυκλωσε ο μέτριος Παναιτωλικός καταφέραμε να παίξουμε και να βάλουμε γκολ.Δυστυχως νομίζω ήταν ένα άτυχο τακτικά παιχνίδι.Επισης εγώ θα περίμενα σε τέτοια παιχνίδια με μικρές ομάδες να δω δίπλα στο Νειρα και τον Μεγιαδο ( τουλάχιστον για μισή ώρα) τον Σουρνακη γιατί αν υπάρχει ένα στοίχημα φέτος στον ΟΦΗ είναι να βγει αυτός ο παίκτης

  4. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ , ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΖΟ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ , ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΕΚΑΝΑΝ….. ΑΛΛΑΑΑΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΜΕΝΤΟ ( ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ) ,
    ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΝΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ )
    ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ( ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙΡΑ ) ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ,
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ????
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ ( ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΓΟΣ )
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΟΛΙΣ ( ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ , ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ )
    ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΓΚΑΡΚΑΛΑΤΖΙΔΗ ( ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΦΙΓΚΕΡΕΙΝΤΟ , ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ , ΜΟΝΟΣ…..
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ , ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ …… ΜΠΙΠΠΠΠ

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ…..
    ΝΑΜΠΙ: ΠΕΡΣΙΝΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ….
    ΝΕΙΡΑ: ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ , (ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΞΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
    ΣΑΚΟΡ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ( ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ)
    ΜΕΓΙΑΔΟ: ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΞΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ …. ΣΤΑΙΚΟΣ , ΜΙΓΓΟΣ , ΣΟΥΡΝΑΚΗΣ , ( ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ )
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ , ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ….
    ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ( ΓΙΟΥΧΤΑ , ΕΡΓΟΤΕΛΗ ) ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ …. ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ….
    ΩΡΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ…. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΦΕΤΟΣ …..

  5. Ευτυχώς που υπάρχουν και ορισμένοι (μη κοντόφθαλμοι) φίλαθλοι που βλέπουν και λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους χωρίς να βαυκαλίζονται και να αυταπατώνται!

  6. γινομαι κακος αλλα αντε να τα πω παλι…φετος με ενα μονο σεντερφορ….με ναμπι διακοσμητικο και τσιλιανιδη , βαζ εξω, θα βαζουμε γκολ με αιτηση..αν τραυματιστει και ο νειρα, η αιτηση θα θελει διπλο χαρτοσημο….ο πολυς σιμος εδιωξε το ντινα, που δεν ξερω γιατι δεν του εκανε, που θα μπορουσε τωρα να παιξει στη θεση του βαζ….στα ακρα δεν εχουμε τιποτα αξιολογο , απο αριστερο μπακ οι αντιπαλοι περνανε αερας και απο αμυνα ισως ειμαστε καλυτεροι απο περισυ, ας το παραδεχτω…συμπερασμα….ταβανι για φετος η 10η θεση, με τη λεμεσο μεθαυριο θα πεσουμε ηρωικα…αν τωρα υπολογισουμε οτι θα παιζουμε και χωρις φιλαθλους , τα παραπανω ενισχυονται…κι αν σκεφτουμε οτι ακομα εχουμε το σιμο, που θα δινει συγχαρητηρια και φετος σε οσους μας νικανε στο ηρακλειο, ε, ενταξει, εδεσε το γλυκο, ελπιζω να μεινουμε στη σουπερ λιγκ.

  7. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΣ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ….
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ( ΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΑΔΟ )
    ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ (ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ)… ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΙΑ, ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ?
    ΟΧΙ…. ΕΧΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ , ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ , ΄Η ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ …..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ? ΟΧΙ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΓΙΑΙΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ……
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ…..
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….

  8. Πέστε τα χρυσόστομοι………

  9. Φίλοι μου, όλοι λίγο-πολύ εδώ μέσα και όχι μόνο, αγαπάμε τον ΟΦΗ πιστεύω. Η ομάδα μετά από 20 ολόκληρα χρόνια παίζει ξανά στην Ευρώπη, ανακτά το χαμένο της κύρος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Οργανώνεται και μπαίνουν βάσεις και για το αύριο. Μετά λύπης μου όμως διαβάζω ότι σε ορισμένους φταίνε διάφορα. Πότε ο Σίμος, είναι λέει κακός προπονητής (τώρα πως γίνεται ο κακός προπονητής να βγάζει την ομάδα με την πρώτη στην Ευρώπη, αυτό θα το εξηγήσουν οι πιο ειδικοί, όχι εγώ), Πότε τους φταίει το ελλιπές ρόστερ, Πότε το ένα πότε το άλλο. Βλέπουνε πιστεύω ορισμένοι το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Ας είναι, εγώ θα τα βλέπω έτσι τα πράγματα κι’ ας αποκαλούν κάποιοι εμένα και όσους πιστεύουν τα ίδια με μένα (και είναι χιλιάδες πιστέψτε με), “κοντόφλαλμους”, “αιθεροβάμονες”, “ονειροπόλους” κ.λ.π. Τα γεγονότα και όχι τα λόγια θα αποδείξουν το σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 6 =