Ο ΟΦΗ πλήρωσε τον καθυστερημένο μεταγραφικό σχεδιασμό του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το παιχνίδι πήγε όπως προβλεπόταν. Και ο ΟΦΗ πλήρωσε το μοναδικό λάθος: Την έλλειψη επιλογών σε εξτρέμ και επίθεση. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Την Δευτέρα έγραφα: Πλέον ο ΟΦΗ πάει στο ματς της Πέμπτης όχι απλά ενισχυμένος, μεσοεπιθετικά, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν αλλά περισσότερο αποδυναμωμένος αφού από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα έχασε Τσιλιανίδη, Βαζ ενώ ο Φερέιρα αγνοείται ακόμα αγωνιστικά παρότι έχουν περάσει 7 μήνες από τον τραυματισμό του και θα έπρεπε να είναι, ήδη, έτοιμος.

Την Τετάρτη: Όπως αποδείχθηκε περίτρανα χθες σε ένα παιχνίδι η άμυνα θα παίξει τον μεγάλο ρόλο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η άμυνα κόντρα στον Απόλλωνα λειτούργησε άψογα, ο ΟΦΗ δέχτηκε μόλις μια φάση σε 94 λεπτά αγώνα και η ευστροφία του Νταμπό να δώσει στον Σάλαϊ έτοιμο γκολ ήταν και η φάση που έκρινε το ματς. Άλλωστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μια φάση θα το έκρινε, όπως φαίνεται μέχρι τώρα σε όλα τα προκριματικά και η ομάδα που θα την έκανε, θα έπαιρνε και τη νίκη. Ο Φιγκεϊρέντο στο 42′ στην μοναδική φάση που είχε ο ΟΦΗ σε όλο το ματς, δεν την έκανε γκολ ενώ ο Απόλλωνας την έκανε.

Ο αποκλεισμός είναι πικρός γιατί ο Απόλλωνας δεν άξιζε την πρόκριση περισσότερο από τον ΟΦΗ. Αν ήταν ένα ματς πρωταθλήματος, θα λέγαμε πως η ισοπαλία θα τους είχε όλους ευχαριστημένους. Ο ΟΦΗ πλήρωσε αυτό που φωνάζουν όλοι και έχουν δίκιο: Την καθυστερημένη έλευση παικτών στα άκρα της επίθεσης καθώς και μια έμπειρη λύση πίσω από τον Φιγκεϊρέντο. Ο ΟΦΗ πλήρωσε ξεκάθαρα τις καθυστερημένες αφίξεις παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά μπροστά.

Απέναντι σε μια ομάδα που διαφημιζόταν για την ποιότητα της και όμως δεν την έδειξε μέσα στο γήπεδο o OΦΗ πήγε με 1,5 εξτρέμ (Σαρδινέρο, Βαζ), έναν επιθετικό που από την μια παίζει συνεχόμενα εδώ και 1,5 χρόνο και από την άλλη το μυαλό του είναι στις προτάσεις. Οπότε; Οπότε πήγε ο ΟΦΗ σε ένα ματς που δεν είχε επιλογές που δεν του έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση ακόμα περισσότερο.

Ο ΟΦΗ αποκλείστηκε γιατί καθυστέρησε να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο και να προσφέρει στον Σίμο έξτρα επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα να έχει δεμένα τα χέρια του. Ο Σίμος λοιπόν, στην παρούσα φάση, έχει την λιγότερη ευθύνη. Με το ρόστερ που έχει στην διάθεση του, κάνει ότι μπορεί και κόντρα στον Απόλλωνα παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Τα προβλήματα θα λυθούν μόνο όταν θα έρθουν παίκτες, που πρέπει να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Σαρρή, πόσο θες να μας τρελάνεις; για ακόμα μια φορά κάνεις το μαύρο άσπρο και διαστρευλώνεις την πραγματικότητα.
    Η άμυνα λέει λειτούργησε άψογα, όταν και οι τυφλοί είδαν ένα παίκτη να κάνει γιο-γιο το Βούρο και το Σελίμοβιτς.
    Ο Σίμος λέει έχει τη λιγότερη ευθύνη τη στιγμή που ενώ τρώμε το γκολ στο 50′ αυτός ξυπνάει δεκαπέντε λεπτά αργότερα και κάνει τις αλλαγές χάνοντας πολύτιμο χρόνο με ένα άχρηστο τρίτο σέντερ μπακ.
    Ας πω κάτι και για το παλτό – αποφώρι του Χειμώνα που δεν είναι άλλος από τον Σαρδινέρο. Αυτός ο “ποδοσφαιριστής” δεν στέκει ούτε στη Γ εθνική, απορώ ποιος τον είδε και του άρεσε.
    Ας προσέξουν λίγο οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα γιατί είναι φως φανάρι ότι η ομάδα είναι άρρωστη.

    1. Αγόρι μου είσαι άσχετος. Κανονικά πρέπει να σου απαγορεύσουν τον σχολιασμό όταν λες για Βούρο, Σελίμοβιτς που ήταν οι καλύτεροι παίκτες του ΟΦΗ. Να σου φέρουμε κανενα Παπατζίκο να γουστάρεις; Νούμερα

      1. Εσύ είσαι άσχετος ή έβλεπες άλλο ματς. Μάλλον είσαι μυρωδιάς από μπάλα και γλύφτης.

  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ,ΑΡΘΡΟΥ!!!!
    ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…..
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ….
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ( ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…..
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΗΛΠΙΖΑ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΟΤΙ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,
    ¨ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ¨
    Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ….
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ , ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ … ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ …. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ…. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ , ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

    1. Για το ματς: Νομίζω οι περισσότεροι ξενερώσαμε, επειδή ήταν ένα ματς που πήγαινε τουλάχιστον για σβηστό 0-0 και το χάσαμε μάλλον τσάμπα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Για μένα μεγάλο υπόθεση τελικά ο αγωνιστικός ρυθμός και φάνηκε μετά το 0-1 που η ομάδα δεν είχε δυνάμεις να επιτεθεί και να ρισκάρει καθώς φαινόταν ότι αν ανοιγόμασταν δεν θα είχαμε δυνάμεις να κόψουμε πιθανές αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλων έκανε κανονική προετοιμασία και είχε 4-5 επίσημα ματς στα πόδια του σε αντίθεση μ εμάς που αρχίσαμε 1 μήνα αργότερα απ ότι συνήθως με μόλις 1 επίσημο ματς. Επίσης φάνηκε η εμπειρία του από ευρωπαϊκά ματς με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς μετά το γκολ. Το “σκότωσε”, το έφερε στα μέτρα του, κλείστηκε πίσω, έριξε και την κλωτσιά του όποτε χρειάστηκε. Από παίκτες μου άρεσαν Βατερμαν, Βουρος, Σελιμοβιτς (με μοναδικό λάθος στο γκολ δυστυχώς), λίγο ο Ουες και ο Σταικος μετά που ανέβαινε όσο πήγαινε το ματς. Οι Αργεντινόι κουράστηκαν μετά το 60 και επηρεάστηκε όλη η ομάδα (έχουν κάνει λίγες προπονήσεις φέτος κι αυτό βγήκε σήμερα δυστυχώς). Τον Σολις τον είδαμε ελάχιστα και είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα σε λίγα μόλις λεπτά. Ένα πράγμα δε μου άρεσε πάντως, που ενώ πήρε κάποιες φορές τη μπάλα δεν επιχείρησε μια ντριπλα που λένε όλοι ότι είναι το μεγάλο του ατου. Προσπαθούσε με σέντρες και γενικά να ξεφορτωθεί τη μπάλα απ τα πόδια του. Θα φανεί καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια όμως. Οι υπόλοιποι σε μέτρια ως κακή μέρα.

      Για όλη τη χρονιά: Είναι προφανές νομίζω ότι η ομάδα ελλείψει εξτρέμ, είτε δε μπορεί να παίξει το περσινό ποδόσφαιρο που στηριζόταν στον Τσιλιανιδη (πόσο έλειπες σήμερα ρε Κοσμά) και στον Σεμεντο, είτε πάει να παίξει κάτι διαφορετικό παίζοντας και με 3αδα πίσω. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα νέα πρόσωπα στην άμυνα είναι λογικό να δημιουργούν μια ανομοιογένεια στην αρχή. Αυτή τη στιγμή, το δυνατό σημείο της ομάδας είναι η άμυνα και εκεί θα βασιστεί. Όταν με το καλό έρθουν οι προσθήκες μπροστά (θα έρθουν 2-3 παίκτες για 11αδα λογικά) σε συνδυασμό με την επιστροφή του Τσιλιανιδη η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι, γιατί (πιστεύω) το υλικό ειδικά στην άμυνα είναι καλύτερο από πέρυσι. Επίσης, θεωρώ ότι στην ομάδα φαίνεται ν ακολουθούν μια συγκεκριμένη πολιτική που δεν επηρεάστηκε απ την έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για να παίξει φέτος, αλλά δεν έκαναν μεταγραφικές υπερβολές με σκοπό 1 ή 2 προκρίσεις. Λέτε να μην ξέρανε ότι με 2-3 παικταράδες μπροστά η ομάδα θα είχε μεγάλες πιθανότητες να περάσει αυτόν και τον επόμενο προκριματικό; Αλλά αν δίνανε παραπάνω χρήματα θ άλλαζε όλο το αγωνιστικό πλάνο που είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Να μην ερχόταν πχ Γρίβας Γκαργκαλατζιδης Διαμαντής αλλά να ερχόταν πχ 2 Ουαρντα. Το πλάνο που έχουν πει στην ομάδα είναι 3-5 χρόνια. Σκεφτείτε δλδ την ομάδα του χρόνου με τους φετινούς παίκτες με Διαμαντή Γρίβα Γκαργκαλατζιδη Ουες (που είναι πολύ καλά ταλέντα) 1 χρόνο πιο έμπειρους + κάποιες προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν του χρόνου. Συν τη χημεία που θα έχουν αποκτήσει από αυτή τη σεζόν. Πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μια ομάδα που θα μπορεί να κρατηθεί για χρόνια, μέχρι να μπαίνουν σιγά σιγά παιδιά από τις ακαδημίες που είναι και ο απώτερος στόχος. Ακούγεται μακρινό τώρα βέβαια, αλλά έτσι είναι τα μακροχρόνια πλάνα.

      Γι αυτό υπομονή και στήριξη στην ομάδα και στους ανθρώπους που κρατούν τις τύχες της. Είναι χρόνια στο χώρο, επιτυχημένοι, οπότε κάτι παραπάνω ξέρουν από μας.

      1. Δεν ήταν απάντηση στο σχόλιο του Γιώργου καταλάθος εμφανίστηκε έτσι.

      2. Το πλάνο ήταν 3-5 χρόνια
        το 2018, όταν ήρθαν στην ομάδα οι άνθρωποι αυτοί. Πλέον πρέπει να λέμε σε 1,5-3,5 χρόνια. Είστε ικανοί κάποιοι να λέτε “3-5 χρονια” στον αιώνα τον άπαντα.

  3. Πρέπει να γίνει ότι έγινε και στον Άρη να φύγει ο κύριος Σίμος το παρικαρι δεν μπορεί να κάνει ομάδα για Ευρώπη αν δεν τον συμβουλεύει ο Γ. Σαμαράς δεν θα είχε καταφέρει τίποτα προτιμούσα έναν προπονητή ωπος τον σα πιντο ξενω που να ξέρει από Ευρώπη και αν δεν φτιάξουν την επιθεσει γρήγορα τα χειρότερα έρχονται συγνώμη που το λέω αλλά στην 5αδα δεν θα είμαστε φέτος

    1. Η περσινή ομάδα θα νικούσε τον Απόλλωνα δεν θέλαμε τίποτα λίγο επίθεση και κανα 2 στην άμυνα μεγάλη πίκρα μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις Ευρώπη και να χάνεις του χρόνου αν δεν κάνω λάθος θα βγούνε 3+1 τον κυπελλούχο αν αυτό ισχύει δεν θα βγούμε τρίτοι ούτε το κύπελλο θα πάρουμε Ευρώπη μετά από 20 χρόνια πάλι θέλουμε επίθεση. Μάγκες

  4. Μάνο πριν από λίγο καιρό στήριζα το Σιμο σε όλες τις κουβέντες πού έκανα με ομιλητές, αλλά δεν πάει άλλο. Αυτό το “φοβικο” πράγμα που παρουσίασε με τον Απόλλωνα δεν βλεποταν! Μια ομάδα χωρίς τρεξίματα, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς ανεβάσματα, χωρίς κάθετο ποδόσφαιρο, με μία(!) τελική σε όλο το ματς. Για αυτό το απαράδεκτο θέαμα, αν δεν εχει ευθύνη ο κόουτς, τότε δεν ξέρω ποιός έχει. Λέει οτι θέλει ακραίους, ο Σολις με τον Σαρντινερο τι είναι? ….Κεντρικοί αμυντικοι? Υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ? Ποιοί είναι εκεί? Δουλεύουν ή τα ξύνουν? Θυμάσαι το σκαουτινγκ του Ολλανδού? Αυτός ο έρημος ο Φιγκε παίζει μονος του εδώ και ένα χρόνο, θα βγάλει και αυτός κανένα χιαστο και θα γράφεις για κακοδαιμονία! Έχουμε κάνει την μεταγραφή ενός καλού ακραίου, ενος δεκαριου και ενος φορ…. γόρδιο δεσμό! Έλεος πια και με την στήριξη στον Σιμο και την αδυναμία να βρούμε δυο, τρεις ανθρωπους να ξέρουν μπάλα….Βαρέθηκα!….

  5. Μάνο,
    Σχολιάζω μετά από πολύ καιρό καθώς το χθεσινό ματς ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και εμφανιστηκαμε δυστυχώς κατώτεροι των περιστάσεων. Ζω μακριά από το Ηράκλειο, δεν ζω την καθημερινή ατμόσφαιρα γύρω από τον ΟΦΗ, πλην όμως τον παρακολουθώ όσο πιο στενά γίνεται.
    Πράγματι φάνηκε και χθες ότι ο μεσοεπιθετικός σχεδιασμός έχει αποτύχει, έως τώρα, παταγωδώς. Ο Φιγκε απελπιστικά μόνος, στο 2ο ημίχρονο δεν ακούμπησε μπάλα. Ο Ουες καλός στο πρώτο, αλλά στο 2ο έκατσε, απορίας άξιο για την ηλικία του. Ο Σαρδινερο φαίνεται, έως τώρα, για πολύ μέτριος ρολιστας, πραγματικά απορώ τι του έχουμε βρει και έπρεπε να φέρουμε Ισπανό με τέτοιες …ικανότητες. Ο Ναμπι δείχνει παντελώς αδιάφορος, αντίθετα ο Σολις δείχνει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι δύο Αργεντινοι είναι σταθεροί, όπως τους ξέρουμε, αλλά θέλουν βοήθεια και στηρίγματα και από άλλους παίκτες. Απαιτουνται μεταγραφές μπροστά άμεσα γιατί αλλιώς θα… τρέχουμε, αυτό όμως που κυρίως μου λείπει έως τώρα στα ματς είναι περισσότερη ταχύτητα, φρεσκαδα και σπιρτάδα.
    Ο αμυντικός σχεδιασμός αντιθέτως δείχνει να έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Βουρος και Σελιμοβιτς ήταν χθες εξαιρετικοί και είναι πραγματικά πάρα πολύ σωστές επιλογές. Ο Βατερμαν είναι σταθερός και με σιγουρια και δείχνει να τον εμπιστεύεται όλη η ομάδα. Χθες συμμετείχε κανονικότατα και με άνεση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
    Δεν συζητω το θέμα προπονητή, καθώς ο Σίμος με το υπάρχον πόστερ δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Δεν θα βοηθήσει την ομάδα μια τέτοια αλλαγή αυτή την περίοδο. Αυτό που έγινε στον Αρη χθες είναι εγκληματικό, διώχνοντας τον προπονητή μόλις στο 2ο επίσημο ματς. Μην συζητάμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Στοχεύουμε μόνο στην άμεση και σοβαρή ενίσχυση της ομάδας.

  6. Καλημέρα σε όλους… θα ήθελα να υπενθυμίσω κάτι σημαντικό που ξεχνάμε, μάλλον λόγω της αγάπης μας στον Όμιλο και της ανυπομονησίας μας να ξαναδούμε την ομάδα ψηλά. Ο πρόεδρος στην πρώτη του ομιλία πριν 2 χρόνια είπε ότι ήρθε να ” χτίσει την ομάδα” σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που για μένα τουλάχιστον σημαίνει με δουλειά σκαλί – σκαλί να επιστρέψει εκεί που θέλουμε όλοι να τον δούμε. Με οργάνωση, υποδομές, αθλητικό κέντρο κ.λ.π. Προς τα εκεί επενδύονται τα χρήματα και όχι σε μεταγραφές 1 έτους (αεροδρομίου με “βαριά βιογραφικά 35 χρονών+). Επίσης ο Γ. Σαμαράς στην πρόσφατη συνέντευξη είπε ότι θέλουμε να πουλάμε και ότι έτσι μεγαλώνει το κλαμπ και ακούγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Αυτό άλλωστε κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Τι θέλω να πω με τα παραπάνω?? Ότι η ομάδα χτίζεται ακόμα και θα συνεχίσει … αγοράζει παίκτες με προοπτική (και λίγους με εμπειρία) για να εφαρμόσει το πλάνο της. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει αγωνιστική ταυτότητα και ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην αγωνιστική απόδοση. Φέτος δεν ήμασταν έτοιμοι για Ευρώπη. Το καταφέραμε όμως και με την αξία μας (ουσιαστικά ο 1ος γύρος) και λόγω του χαμηλού επιπέδου των ανταγωνιστικών μας ομάδων πέρυσι. Δεν θα άφηνες την ευκαιρία να την πάρει άλλη ομάδα, αλλά το κυριότερο ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΟΥ. Αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ. Γι΄ αυτό και δεν έκανε βιαστικές μεταγραφικές κινήσεις. Μπορεί αυτή η τακτική να μην βοήθησε στο να περάσουμε ένα γύρο, αλλά δεν παρεκκλίναμε από το στόχο. Και παίχτες θα πουλάει εν μέσω αγωνιστικής δράσης (Φιγκειρέντο κ.α.) και θα αγοράζει αυτούς που εξυπηρετούν το πλάνο που έχει σχεδιαστεί, ανεξάρτητα από πορεία στο πρωτάθλημα, με το βλέμμα πιο μακριά. Εγώ τουλάχιστον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ασχολούνται με την ομάδα, γιατί με εμπνέουν και αντιλαμβάνομαι ότι πολλές ομάδες μας ζηλεύουν για όλα αυτά που έχουμε ΤΩΡΑ και που θα αποκτήσουμε στο ΜΕΛΛΟΝ. Είμαι υπερήφανος γιατί είμαστε στο δρόμο που θα ήθελε και ο ΘΟΔΩΡΑΣ και ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ….Υπομονή και αισιοδοξία… Σε λίγα χρόνια θα μιλάμε από άλλο επίπεδο και θα καμαρώνουμε αυτά που θα έχουμε επιτύχει!!! Ο Όμιλος θα μεγαλώνει κάθε χρόνο (όχι μόνο αγωνιστικά) και θα φτάσουμε εκεί που Ονειρευόμαστε.. Και αυτό θα κρατήσει γιατί θα είναι πάνω σε ΣΤΕΡΕΕΣ βάσεις.. που τώρα δημιουργούνται!!!

  7. Δήλωση προπονητή ΟΦΗ μετά το παιχνίδι: – Είμαι υπερήφανος… μπλα… μπλα… μπλα…
    Δεν καταλάβαμε κ. Σίμο για ποιο λόγο. Επειδή δεν αρπάξαμε κι άλλα γκολ;
    Το παλουκάρι κατά πως φαίνεται είναι γι’ αλλού.

  8. Ενισχύεται (ξεβρακώνεται) κι άλλο η Ομάδα ή μου φαίνεται; Πάει κι ο Φιγκε. Φουλ επίθεση (deal) η Διοίκα. Πάμε για την εξάδα της παραμονής παιδιά!

    1. Φίλε μου, εγώ έγραψα πριν από δύο μέρες, ότι, αν δεν γίνει κάτι από την μέση και πάνω, πιστεύω να ψαχνόμαστε όπως την περίοδο 2018-19 και να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δύο αγώνες επίσημους είδα, και δεν ήταν αυτό ποδόσφαιρο που έπαιξε, πονάει η καρδιά μου να τους βλέπω να μην κάνουν φάσεις, να μην κάνουν μια σωστή μεταβίβαση. Την περασμένη περίοδο, μπορεί να μην κερδίζαμε εύκολα, αλλά παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, και αν η άμυνα μας ήταν καλύτερη θα τερματίσαμε τουλάχιστον τέταρτη, φέτος έχουμε καλύτερη άμυνα, όμως από εκεί και πέρα το χάος, κρίμα, περίμενα φέτος κάτι καλύτερο, και να μην πονάμε κάθε Κυριακή.

  9. εχω μια απορια…γιατι ακριβως πανηγυριζαμε φετος που μπηκαμε εξαδα και θα παιζαμε ευρωπη μετα μαλιστα απο 20 χρονια ?για να κανουμε 8 ηττες και 2 ισοπαλιες στα πλει οφ και για να αποκλειστουμε στην ευρωπη απο το πρωτο πρωτο κιολας ματς και μαλιστα στην εδρα μας , με μιση και ανετοιμη ομαδα, χωρις εναλλακτικες λυσεις και με 2 τελικες σε ολο το ματς, απεναντι σε μια ομαδα εντελως στα μετρα μας? δηλαδη εγω σε ποιον να ριξω το φταιξιμο? σε μενα? η στον παπα της ενοριας μου? στον αρη ειδατε τι εγινε…αποκλειστηκανε και ο Ενιγκ εφαγε μια κλωτσια με το καλημερα απο δω ως τον πυργο το λευκο, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ! τι περιμενουν οι ιθυνοντες για να καταλαβουν οτι ο σιμος δεν τραβαει αλλο? ποιος κατεβαζει την ομαδα στα ματς? εγω? ας ελεγε πριν το ματς τουλαχιστον, οτι κοιταξτε, αυτη τη στιγμη πασχουμε στις περισσοτερες γραμμες , η ομαδα δεν ειναι ετοιμη, μην περιμενετε πολλα …αντ αυτου εκανε ευχολογια …
    παει κι αυτο, ευρωπη παλι σε 10 χρονια και αν, να δουμε και με τη λαμια τι θα γινει..που αντι να φυγει με 0-2 απ τον αρη, εχασε κατα λαθος…λυπαμαι που γραφω στεναχωρα πραματα…

  10. απο ενισχυση σε ενισχυση παμε…παει κι ο φιγκε..σεντερφορ γκαργκαλατζιδης δηλαδη?

  11. Αν ενας παιχτης επρεπε να κρατηθει ηταν ο Φιγκειρεδο, τρομερη ποιοτητα και σε πολυ καλη ηλικια πιστευω ειχε ακομα να δωσει πολλα αν φυσικα ειχε διπλα του και τα αναλογα εξτρεμ. Κριμα για τη διοιηκηση που θεωρησε οτι το 1εκ ειναι το ταβανι του αλλα και για τον ιδιο που δεχτηκε να παει σε ενα πρωταθλημα που δεν του αξιζει.

  12. Ότι να ναι στη διοίκηση. Να πάρουμε το μυριο κ στα παπαρια μας ή ομάδα. Τι να πει κανείς;

  13. Ντιλάρουμε τώρα παιδιά ντιλάρουμε. Φουλ επίθεση. Όλα για τη ντίλα. Έπεται η δύσμοιρη η Ομάδα. Τώρα κάνουμε μπίζνες!

  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ….
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ , ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ.
    ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΓΚΕ , ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΔΟΔΑ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΙΡΙΩΝ , ΑΡΑ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ…. ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΑΣΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙ!!!!
    ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΔΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΚΟ.
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ….
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ , ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ , ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΑΜΠΙ…..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ….. ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ SOFT ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

  15. δεν θα σταθω σημερα στο κομματι της αποδοσης της ομαδας που φετος μεχρι στιγμης, ειναι απελπιστικη λογω ελλειψεων , τραυματισμων και κενων..θα σταθω μονο στο σιμο, με αφορμη το αποπανω μου σχολιο και τις διαρκεις ξενερωτες δηλωσεις του..εκει στη διοικηση της ομαδας, πρωταρες ειναι και δεν εχουν καταλαβει ακομα, οτι στο ελληνικο πρωταθλημα, αν δεν φωναξεις, δεν σε υπολογιζει κανεις, ουτε οι ιδιοι σου οι παικτες ? οταν αδικεισαι φωναζεις, για να σε υπολογισουν στο επομενο ματς και να μη σε σφαξουν παλι ! η ο ποδοσφαιρικος τους πολιτισμος και η πολιτικη ορθοτητα και καλα δεν τους το επιτρεπει? για ονομα του Θεου, τενις παιζουμε η γκολφ?δεν θα αντεξω αλλο να χασουμε απ τη λαμια (το πιθανοτερο) ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΙΜΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ! ΗΜΑΡΤΟΝ!20 απανωτες ηττες εχουμε κανει φετος, εχουμε ευχαριστησει ολη την ελλαδα και την ευρωπη!

  16. και κατι για τον φιγκε…δεν εχω καταλαβει ακομα, αυτος ηθελε να φυγει και να παει σε μια ανυποληπτη ποδοσφαιρικα χωρα η η διοικηση ειδε το παραδακι και τον εσπρωξε να φυγει? αν εγινε το πρωτο, φανταζομαι ποσο πολυ αγαπησε την ομαδα μας , που εφυγε με την πρωτη ευκαιρια..αν εγινε το δευτερο, τι να πω, ωραια κατασταση, ηταν που ηταν γυμνη η ομαδα, τωρα εγινε θεογυμνη …ο σιμος αραγε δεν ειχε καμμια αποψη για το θεμα?να απαιτησει να μεινει ο φιγκε?η σε ολα λεει ναι?
    υστερογραφο…αρκετα χρονια πριν, ημασταν τοσο πλουσια ομαδα που παιρναμε παιχταραδες (γκομεζ, βερα, ισις, φραντζεσκο, ιορντανεσκου και τοσους αλλους ) ενω τωρα δεν μπορουμε στην κυριολεξια να βρουμε παικτη της προκοπης?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − 1 =