Δεν ήταν ποτέ ανθρώπινα λάθη εις βάρος του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το σημερινό θέατρο του παραλόγου με τον ορισμό του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει όσα έγιναν στην Τρίπολη. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η αρχή της κατανόησης της πραγματικότητας είναι να καταλάβεις τα λάθη σου. Παραδέχομαι λοιπόν πως λάθεψα όταν έγραφα πριν από λίγες εβδομάδες ότι τα λάθη που έχουν γίνει εις βάρος του ΟΦΗ ήταν τυχαία. Ο σημερινός ορισμός του Παπαδόπουλου, μετά από μόλις 15 μέρες, αποδεικνύει πως όλα όσα είδαμε, με τον Ζαχαριάδη κόντρα στον Ατρόμητο, τον Τζοβάρα με τον Τζήλο στην Τούμπα, τον Παπαδόπουλο στον Τρίπολη δεν ήταν τελικώς ανθρώπινα λάθη. Ο ορισμός του Παπαδόπουλου από τον Κλάτενμπεργκ στο ματς με τον Ολυμπιακό μόνο ως τρολάρισμα απέναντι στον ΟΦΗ μπορεί να χαρακτηριστεί. Όχι ότι ο Άγγλος είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι θέλουν οι ομάδες αλλά όταν υπάρχει αυτό το κακό προηγούμενο και μέσα σε δύο εβδομάδες μόλις, μόνο προκαλείς το κοινό αίσθημα με τον ορισμό του.

Και μιλάμε για έναν διαιτητή που βρίσκεται στα μαύρα κατάστιχα και για τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν έχει σημασία, απλά το αναφέρω για την συζήτηση.

Αυτά που έγιναν στην Τρίπολη, κυρίως επειδή οι διαιτητές όταν θέλουν να βλάψουν μια ομάδα δεν το κάνουν φανερά αλλά υπόγεια. Η τιμωρία του Παπαπαναγή και το πρόστιμο με τα 10 χιλιάρικα εις βάρος του συνεργάτη του Σίμου, είναι ένα μικρό, διαιτητικό, μυστικό όργιο. Ο διαιτητής που θέλει να σε βλάψει και θέλει να το κάνει σκόπιμα δεν χρειάζεται να δώσει εις βάρος σου ένα κραυγαλέο πέναλτι ή να αποβάλει παίκτη χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Όμως στην Τρίπολη ο Παπαδόπουλος τα έκανε και τα δύο. Και πέναλτι μαϊμού έδωσε και απέβαλε τον Σελίμοβιτς χωρίς λόγο. Είναι η σπάνια περίπτωση ενός διαιτητή που βλέπεις τις αποφάσεις του και, όσο καλοπροαίρετος να είσαι, δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως ότι έκανε είναι ανθρώπινα λάθη.

Ο ορισμός του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενός διαιτητή που 4 φορές μέσα σε 3,5 χρόνια έχει σφάξει τον ΟΦΗ στο γόνατο είναι μια υπέρτατη πρόκληση από τον Κλάτενμπεργκ αλλά και την ίδια την ΚΕΔ. Το τάιμινγκ του ορισμού του τυχαίο δεν είναι και δεν έχει καμία σχέση με τον αντίπαλο της Κυριακής. Εδώ μιλάμε για κάτι συμβαίνει για εβδομάδες ολόκληρες και κάποιος σπάει πλάκα με τον ΟΦΗ.

Ή θέλουν να του στείλουν  ένα μήνυμα, στο κακό το άτακτο παιδί. Ο ανυπότακτος ΟΦΗ δεν είναι στα πλάνα κανενός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Η Ομάδα είχε το δικαίωμα να ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, τεκμηριώνοντας τους λόγους για τους οποίους μπαίνει στη διαδικασία αυτή. Τώρα θα μου πείτε αγαπητοί μου φίλοι το εξής: Κι αυτός να εξαιρεθεί έχει από πίσω του μπόλικους σφαγείς που περιμένουν τον ΟΦΗ στη γωνία για να τον καρατομήσουν. Σε τέτοια χώρα που ζούμε αυτό το πρωτάθλημα μας αξίζει. Άνευ ήθους, αξίας, σοβαρότητος, υπευθυνότητος και ουδεμίας προοπτικής. ΑΙΣΧΟΣ!

  2. Όσο κρατάμε το στύλ “τρυφερό πόδι” (βλέπε λούκι λούκ), απαξιώνουμε τους οπαδούς και συνεχίζουμε το μοτίβο “τα καλά παιδιά”…..αυτή θα είναι η συνέχεια.
    Είμαι 100% σύμφωνος με τα πλάνα της διοίκησης.
    Και μένα μου αρέσει ο πολιτισμός, αλλά σε ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    Στην Ελλάδα των μπέων, πρεζέμπορων, λαθρέμπορων (πετρελαίου και διαμαντιών), κομπότηδων και δε συμμαζεύεται….. το μόνο που θα καταφέρνουμε είναι να είμαστε το πρόβατο προς σφαγή.
    Ο ορισμός του παπ είναι 100% σωστός…..
    Με μία απο τις δυο ομάδες θα καθαρίσει…
    Και οι δυο έχουμε προηγούμενα…
    Με τον ένα θα “καθαρίσει” και ο άλλος θα συνεχίσει να γκρινιάζει…
    Μένει να δούμε ποιόν θελει να ξεπλύνει

  3. Τώρα είναι αργά για δάκρυα… Τα καλά παιδιά, δεν διαμαρτυρονται ποτέ.. Δεν είναι τρεντι

  4. Για ποιον αλήθεια χτυπά η καμπάνα; Άραγε ποια από τις δυο ομάδες θέλουν να καθαρίσουν; Τι κάνει νιάου νιάου; Τώρα ρε παιδιά μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 4 =