Καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό απλά στραπάτσο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το χειρότερο δεν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το χειρότερο είναι πως από το 2′ μέχρι το 95′ αυτός ο ΟΦΗ δεν σε έπεισε ότι μπορείς να γυρίσεις το παιχνίδι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Για αρχή δείτε την φωτογραφία. Στο live του Gentikoule, κακώς, έγραψα ότι υπήρχε φάουλ πάνω στον Στάικο. Με μια δεύτερη, απλή, ματιά δεν υπάρχει καμία παράβαση. Ο Στάικος απλά χάνει την μπάλα και όχι μόνο την χάνει αλλά αντί να κυνηγήσει τον Ντάουντα σηκώνει ψηλά τα χέρια και κοιτάζει τον Σιδηρόπουλο. Στο μεταξύ ο Σιδηρόπουλος κάνει καλύτερο σπριντ από οποιονδήποτε παίκτη του ΟΦΗ στην φάση που τελειώνει το ματς. Κοιτάξτε που είναι ο Σιδηρόπουλος, πίσω από το κέντρο, που είναι όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ και ποιος φτάνει πιο κοντά στον Ντάουντα στο τελείωμα της φάσης.

Όλη η εικόνα του ΟΦΗ είναι στην φάση αυτού του γκολ. Καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό ακόμα και σήμερα που είχε τις απουσίες του. Άλλωστε αν το δούμε ψυχρά, βάσει των αριθμών, οι απουσίες του Μεγιάδο και του Ντε Γκουζμάν δεν φάνηκαν. Και ο Σίμος στους αριθμούς στάθηκε άρα δεν βάζουμε στην εξίσωση ότι έλειπαν αυτοί οι δύο παίκτες. Στο κάτω κάτω αντίπαλος του ΟΦΗ ήταν ο Απόλλωνας που έβγαλε όλο το δεύτερο 45λεπτο με δεξί μπακ τον 34χρονο Τσαμπούρη και απέναντι του είχε μια ομάδα που ήξερε να αμύνεται μόνο και να μην κάνει τίποτα άλλο.

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι τι έκανε ο Απόλλωνας αλλά τι έκανε ο ΟΦΗ για να μην χάσει. Τίποτα απολύτως. Δεν θα δεχτώ ότι ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς με 18 τελικές από τις οποίες ζήτημα να ήταν σοβαρές ευκαιρίες οι 4-5 από αυτές, ούτε ότι είχε το 65% της κατοχής της μπάλας, όπως είπε και ο Σίμος. Γιατί ήταν απολύτως φυσιολογικό να πάρει ο ΟΦΗ την μπάλα στα πόδια του από την στιγμή που ο αντίπαλος του, εξαρχής ήξερε τι θα κάνει. Θα καθόταν πίσω από την μπάλα και όσο άντεχε.

Ο Απόλλωνας άντεξε και με μεγάλη ευκολία μάλιστα γιατί ο ΟΦΗ, όπως έγραψα και στην κριτική του αγώνα, δεν έπεισε ποτέ κανέναν ότι μπορεί την ανατροπή. Ούτε η εικόνα του ήταν τέτοια αλλά ούτε και ο τρόπος παιχνιδιού ανάλογος με το αποτέλεσμα. Ειδικά μετά το 70′ ο ΟΦΗ έκανε τόσες πολλές γιόμες, τόσες πολλές σέντρες που δεν πρέπει να το έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Και αν στα ματς πριν την διακοπή, υπήρχαν τα ελαφρυντικά (λόγω απουσιών και αντιπάλων), το μεσημέρι της Κυριακής δεν υπάρχει κανένα απολύτως. Ένα στραπάτσο κανονικό και με το νόμο που ειλικρινά δεν θυμάμαι ανάλογο τον τελευταίο χρόνο. Γιατί μιλάμε και για ματς που έγινε στο Ηράκλειο και όχι εκτός Κρήτης.

Ο Στάρτζεον εγκλωβίστηκε μεταξύ άξονα και αριστερής πλευράς, ο Σαρδινέρο χάθηκε ανάμεσα στα τρία στόπερ του Παράσχου και ο Νέιρα που έπρεπε να βγει μπροστά, μετά τις απουσίες στα χαφ, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ένας ΟΦΗ χωρίς νεύρο, χωρίς πλάνο στο παιχνίδι του και μεγάλο εκνευρισμό που είχε ως αποτέλεσμα να βλέπουμε το Νέιρα να στέλνει την μπάλα στα περιστέρια, σε σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή, στημένες μπάλες που με το ζόρι έφταναν στην μικρή περιοχή του Βέρχουλστ και ένα αποτέλεσμα, που κόντρα σε ότι πιστεύαμε πριν την σέντρα, ήρθε απολύτως φυσιολογικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

24 σχόλια

  1. ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ , ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ….
    ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ….
    ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΓΚΟΛ , ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ….
    ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ…..ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Φτάνει πια η κατρακύλα. Έχουμε ξεφτιλιστεί. Νισάφι πια. Έλεος. Τι δεν καταλαβαίνουν μερικοί; Πόσο χαμηλά θα πρέπει να φτάσει ακόμη η Ομάδα; Τι άλλο θα πρέπει να πούμε; Δεν αντέχουμε άλλο. Πονάμε. Ντροπή.

  3. Και σε ρωτάω τώρα Μανώλη, για την εικόνα της ομάδας δεν υπάρχουν ευθύνες; κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες, στο Βόλο με παίχτη παραπάνω και με τα Γιάννενα με άθλια εμφάνιση όπως και σήμερα. Στην άμυνα δεν έχουμε ελλείψεις για να υπάρχουν δικαιολογίες και να δεχόμαστε γκολ σε τόσα συνεχόμενα ματς. Είναι θέμα ταλέντου και διαχείρισης από τον προπονητή. Ή λοιπόν οι μεταγραφές ήταν λανθασμένες ή ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα.
    Είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι πρέπει να αλλάξει κάτι δε γίνεται σωστά. Υπάρχει μια ατονία, μια μαλθακότητα, έλλειψη πείσματος, τσαμπουκά, δύναμης μέσα στο παιχνίδι.
    Υπάρχουν πολλές ευθύνες και πρέπει γρήγορα να αναζητηθούν από αυτούς που πρέπει και να αποδοθούν.

  4. Παίδες, καμία εντύπωση δε μου έκανε το τελικό αποτέλεσμα. Όπως και δε θα μου έκανε εντύπωση αν νικούσαμε ή αν έληγε Χ. Γιατί; Γιατί, πολύ απλά, η φετινή ομάδα είναι ό,τι να ναι! Κατ’ αρχήν, δεν ξέρεις ποτέ πως θα εμφανιστεί (αρχική ενδεκάδα, σχήμα, προσέγγιση) στον αγωνιστικό χώρο. Μια μπαίνει δυνατά… μια όχι, μια παίζει με τέσσερις στην άμυνα… μια με τρεις, μια έτσι… μια γιουβέτσι! Η μόνες σταθερές ξέρετε ποιες είναι; Ότι τρώει σε κάθε αγώνα από ένα τεμάχιο τουλάχιστον και ότι τραυματίζεται κάθε φορά κι ένας παίκτης! Πραγματικά, δεν ξέρω τι έχει πάει τόσο λάθος, μάλλον όλα! Από το γενικότερο σχεδιασμό και την επιλογή παικτών το καλοκαίρι μέχρι και την ποιότητα των προπονήσεων και των τακτικών του προπονητικού επιτελείου.
    Δε λέω κάτι άλλο γιατί μπορεί να φανώ άδικος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα χρωστάει στον κόσμο της και όχι το αντίστροφο…

  5. Μάνο μπράβο σου. Ο Σίμος έχει παίξει στον ΟΦΗ και ξέρει σε ποια ομάδα είναι. Έχει ευθύνες και έχει έρθει ο καιρός να τις αναλάβει και όχι να ενοχλείται από τις εύλογες ερωτήσεις. Να μας πει τα πολλά καλά που βλέπει. Καλάμια. Έχουμε δείξει υπερβολική ανοχή σαν φίλαθλοι. Εκτός αν έχουν στόχο την παραμονή για την οποία θα παίζουμε σε λίγες αγωνιστικές. Κάθε αγώνα γκολ???

  6. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΑΝΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΤΕΛΟΣ …ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ…ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ???ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ???ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΜΟ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΒΑΚ.ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ.ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ Η ΦΑΝΕΛΑ…..

    1. Θα ήθελα πράγματι να ξέρω εαν ο Σίμος ειναι ευχαριστημένος απο την φετινή Εικόνα πού παρουσιάζει η ομάδα και επίσης εαν μπορεί να διαχειριστεί ο ίδιος αυτη την κατάσταση!Έντιμη στάση είναι να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί!!Αντίθετα φιλοσοφικές συζητήσεις για project που πιστεύουμε και επιμένουμε θεωρώ ότι η ομάδα θα το πληρώσει ακριβά! Ο έξυπνος το λάθος το διορθώνει ο ανόητος επιμένει…Ελπίζω η οικογένεια Σαμαρά να ξαναδεί το θέμα!!Επίσης οι γυμναστές και το ιατρικό επιτελείο τι θα μας πουν για τους συχνούς και σοβαρούς τραυματισμούς των παικτών???Γιατί καθυστερούν να επιστρέψουν???Αυτό το πράγμα δεν είναι ΟΦΗ!ΠΟΝΆΕΙ ΠΟΛΎ…ΚΡΊΜΑ!!!!!

  7. Μάνο μπράβο σου ! Έγραψες αυτό που όλοι βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, εκτος απο τους υπεύθυνους! Οι ομάδες χτίζονται από την άμυνα. Η δικιά μας άμυνα είναι χωνί. Θα τολμούσα να πω ότι είναι χειρότερη από πέρυσι. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τα παιχνίδια με τη λογική «όσα βαλουμε μπροστά και όσα φάμε πίσω». Έτσι δεν πάμε πουθενά! Κουράστηκα πια να ακούω τον Σιμο να ωραιοποιεί καταστάσεις κάνοντας το άσπρο-μαύρο και στηρίζοντας παίχτες «λίγους» για τον ΟΦΗ που στο κάτω-κάτω δεν τους επέλεξε αυτός. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να παίζουμε με ομαδες-γειτονιές στο γήπεδο μας και να έχουμε τέτοια εικόνα, χωρίς όρεξη, χωρίς νεύρο, χωρίς ψυχή !! Αρκετές Κυριακές μας χαλάσατε!!! Φτάνει πια ! Κύριε Σιμο…. μην σας καθυστερούμε άλλο….

  8. Επιτέλους μια σωστή κριτική για το παιχνίδι, χωρίς παρωπίδες χωρίς ελαφρυντικά, χωρίς υποτιθέμενα διαιτητικά λάθη. Το μόνο που απομένει είναι να πείσετε τον Μπούση να βάλει τις φωνές στους παίκτες, αφού δεν μπορεί να το κάνει ο “ευγενικός” (για να μην πω τίποτ’ άλλο) Σίμος. Γιατί όχι να επιβάλει πρόστιμα για αυτή την απαράδεκτη εμφάνιση. Ο άνθρωπος βάζει τα λεφτά του, πληρώνει στην ώρα του, και οι παίκτες σέρνονται είναι άψυχοι, απαθείς.
    Άμεσες κινήσεις τώρα γιατί σε λίγο θα είναι αργά και θα αρχίσουμε να κινδυνεύουμε.

    1. πολυ σωστα τα λες φιλε γιωργη…δεν ειναι ολοι γενημμενοι για προπονητες..προπονητης σημαινει δασκαλος, πατερας αλλα και σκληρος και αμειλικτος..γι αυτο ο σιμος δεν θα βαλει ΠΟΤΕ τις φωνες στους παικτες , λογω ιδιοσυγκρασιας, οπως ουτε εγω θα μπορουσα να το κανω.. γι αυτο και δεν θα μπορουσα να γινω προπονητης και δεν εγινα, οπως δεν θα μπορουσα να γινω και εμπορος ,θα τους λυπομουνα ολους και θα πτωχευα απ το δευτερο μηνα , ειναι θεμα χαρακτηρα..νομιζω ουτε κι ο μπουσης μπορει να το κανει , ο ανθρωπος δεν ανελαβε τον οφη για να βαζει τις φωνες και να του ανεβαινει η πιεση , αυτο ειναι δουλεια αλλων … αυτα ειναι δουλεια του προπονητη κι εδω χρειαζεται ενας μιστερ οπως το λενε στη πιατσα κι οχι ενας προισταμενος τμηματος του δημοσιου

  9. Μπράβο Μάνο! Τα είπες οπως έπρεπε , χωρίς αστείες δικαιολογίες και ελαφρυντικά. Εγω θα το πω με τρεις κουβέντες: Ελλειψη συγκέντρωσης, αδιαφορία, δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία! Τα λεφτά μπαίνουν στο λογαριασμό, οι δικαιολογίε τής πλάκας πάντα θα υπάρχουν και η Κρήτη είναι ενα θαυμάσιο μέρος για διακοπές…. και κάτι ακόμη…. Όσο υπολογίζω εγώ τον Σίμο, πού δεν τον εχω συναντήσει ποτέ μου, άλλο τόσο τον υπολογίζουν και οι παίκτες του! Αυτο τουλάχιστον έχω καταλάβει εγω, αν εσύ εχεις καταλάβει άλλο, θέλω την γνώμη σου.

  10. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα,υπάρχει μια μονοτονία στην ομάδα μια βαρεμάρα-παγωμαρα δεν ξέρω τι συμβαίνει θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι οικονομικά είναι όλα στο ακέραιο,αυτό που με στεναχωρεί είναι η ηρεμία του Σίμου που βγάζει μια αδιαφορία ένα Ζαμάν φου κάθε φορά οι ίδια συνέντευξη τύπου καρμπον με κάθε προηγούμενη κάθε φορά ο κάθε προπονητής της αντίπαλης ομάδας να πλέκει εγκόμια για τον προπονητή μας την ομάδα μας και τους παίκτες μας (κοινώς μας γλεντανε)και εμείς να σφυρίζουμε κλέφτικα.Καθε αγωνιστική άλλο σχήμα άλλη ενδεκάδα θα μου πεις μα έχουμε συνεχώς τραυματισμούς οκ αλλά ρε φίλος(Σίμο)κάνε σωστή διαχείριση ,το πιο τρελό είναι με το τέρμα και ρωτάω έχετε δει ποτέ σε άλλη ομάδα παγκόσμιος σε κάθε ματς μια τον ένα και μη τον τερματοφύλακα;και κάτι τελευταίο μην κουράζω γιατί τόσοι τραυματισμοί;τι προετοιμασία έγινε;τα εργομετρικα ήταν οκ;τι να πω εύχομαι να αλλάξουμε Ρότα πριν είναι αργά.

  11. Για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Σίμο (που έχει μερίδιο ευθύνης βεβαίως βεβαίως) για την (ασόβαρη) εικόνα της ομάδας, εγώ θα πω ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλα τα στελέχη, διοικητικά και μη, που απαρτίζουν την ΠΑΕ. Δε γίνεται να είσαι ο ΟΦΗ και να παίζεις με βασικούς τους Γρίβα, Μπαλογιάννη! Μπορεί τα παιδιά να δουλέψουν και να βγουν καλοί παίκτες στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή είναι φως φανάρι ότι δεν μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα. Επίσης, δε γίνεται να παίζει ΒΑΣΙΚΟ φορ ο Σαρδινέρο που, ενώ δεν τα έχει πάει άσχημα έως τώρα, ΔΕΝ είναι αυτή η θέση του! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε επαρκώς στις παραπάνω θέσεις (φορ και κεντρικό μέσο) με αποτέλεσμα, με τους τραυματισμούς που έχει, να είναι γυμνή εκεί. Θα μου πει κανείς… μα καλά, ρε φίλε, ο Σακόρ, ο Στάικος, ο Γιάννου, o Νοικοκυράκης, σε αυτές τις θέσεις δεν παίζουν; Ναι, όντως, αλλά κοιτάχτε για τι παίκτες μιλάμε: Σακόρ, Στάικο, Γιάννου! Πολύ ποιότητα, τι να πω…
    Και κάτι τελευταίο. Δεν τους έχουν βαρεθεί πια κάποιους παίκτες στυλ Γιαννούλη και Κοροβέση; Γιατί παίζουν και οι δύο συνέχεια; Να το καταλάβω όταν υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι, αλλά έχουν συμβόλαιο με την ενδεκάδα αυτοί ρε παιδιά; Στον πάγκο σήμερα ήταν και ο Βούρος και ο Σελίμοβιτς και ο Λυμπεράκης…

  12. Το ζήτημα της φυσικής κατάστασης είναι το πρόβλημα… Μην κρυβόμαστε πλέον…. Αυτό είναι που πρέπει να κοιταχτεί και να διορθωθεί. Και στο θέμα των πρώτων ματς όπου η ομάδα έσκαγε και στο θέμα των τραυματισμών (ναι μεν δεν είναι μυικοί αλλά από την άλλη δεν μπορεί με την πρώτη σκληρή ενέργεια “παρ’ τον κάτω”) Δε νομίζω ότι τίθεται ούτε θέμα στησίματος της ομάδας από το Σίμο ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ (γιατί τόσο πέρυσι στο Β γύρο και φέτος μέχρι τη διακοπή ΝΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ σε κάποια πράγματα), ούτε ο μεταγραφικός σχεδιασμός (ίσως μόνο στο θέμα φορ, δεν ξέρουμε τι περιθώρια κινήσεων είχε ο Μπούσης και η διοίκηση εκεί λόγω καταστάσεων), ούτε θέμα αδιαφορίας (ψυχολογίας ίσως) για να μιλάμε για “πρόστιμα” κλπ….
    Ναι μεν ΣΩΣΤΑ όλοι έχουμε τη δική μας άποψη αλλά πάνω κάτω συμφωνούμε ότι όλα μας έχουν πάει στραβά φέτος…..

    1. Αυτό, αδερφέ, με τους τραυματισμούς δε θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Ναι, μεν, φταίει η όλη κατάσταση με την πανδημία (όπου όλες οι ομάδες είχαν ελλιπή προετοιμασία, ελάχιστη ξεκούραση, λίγα φράγκα διαθέσιμα για μεταγραφές κλπ), αλλά το να πέφτουν, στο βαθμό αυτό, σαν τα κοτόπουλα κάτω οι παίκτες μας είναι από τα άγραφα! Και σκεφτείτε ότι δεν είχαμε έως τώρα κανένα κρούσμα του ιού στην ομάδα μας…
      Σαφώς, λοιπόν, υπάρχει ζήτημα φυσικής κατάστασης, ανεξάρτητα από τις συνέπειες της πανδημίας. Το καταλαβαίνω ότι δε γίνεται να βγουν και να το παραδεχτούν δημόσια, αλλά μη μας περνάνε και για ηλίθιους! Έχουμε, συνεπώς, την αγυμνασιά, έχουμε ένας ελλιπές (σε ορισμένες θέσεις) και κοντό (σε ποιότητα) ρόστερ, έχουμε και ορισμένες “ατυχείς” επιλογές από το προπονητικό επιτελείο… έδεσε το γλυκό! Ελπίζω, τουλάχιστον, να μαθαίνουν από τα λάθη τους…

  13. Αφήνω ένα μήνυμα χωρίς να έχω να πω κάτι περισσότερο για την ομάδα, μόνο και μόνο για να πω μπράβο για τον σωστό και αντικειμενικό σχολιασμό του αγώνα. Και πάλι συγχαρητήρια.

    1. Θά παραπέμψω τόν προπονητή τού ΟΦΗ μαζί μέ τούς παίκτες νά δούν 2 αγώνες τό Απόλλων-Βόλος καί τό Ατρόμητο-Αρη καί να δούν στίς φιλοξενούμενες ομάδες αυτό πού λείπει από τήν ομάδα μας τήν ψυχή καί τό πάθος.

  14. συγχαιρω το μανο για το καυστικο και απολυτως αντικειμενικο του αρθρο…. ο εγωισμος μας σαν κρητες εχει παει στα ταρταρα …ειναι λυπηρο να μας δουλευει χοντρα ο καθε αντιπαλος προπονητης που ερχεται στη κρητη, παιρνει το αποτελεσμα που θελει και πλεκει ψευτικα εγκωμια και κολακειες επειδη πηρε αυτο που ηθελε…εχω πει απο καιρο τη γνωμη μου για το σιμο, ο,τι προσφερε προσφερε την πρωτη χρονια , απο κει και περα, εχει τελειωσει, δεν μπορει αλλο, η ομαδα σερνεται και δεν δειχνει φρεσκια …..στα πλει οφς διασυρθηκαμε, απ τη λεμεσσο το ιδιο και φετος αν δεν καναμε κατα λαθος δυο νικες με λαμια και πας , θα ειμασταν στην τελευταια τετραδα..οποιαδηποτε αλλη ομαδα της σουπερ λιγκ, με τετοια απανωτα κακα αποτελεσματα και μαλιστα στην εδρα της που πρεπει να τρωει σιδερα, θα ειχε αλλαξει προπονητη πολυ καιρο πριν ..ειμαστε παε, εταιρια δηλαδη, δεν ειμαστε φιλανθρωπικος συλλογος…η νοοτροπια της ομαδας ειναι δημοσιουπαλληλικη, δεν στενοχωριεται κανεις, δεν τιμωρειται κανεις και μετα απο καθε ηττα , γινονται δηλωσεις για καλυτερη πορεια στο μελλον και μαθαινουμε απο τα σφαλματα μας..μονο που δεν μαθαινουμε εμεις, αλλα ο σιμος, οπως λεει ο λαος, στου κασιδη το κεφαλι….οι παικτες δεν τον φοβουνται καθολου και να τα αποτελεσματα..εγω δεν ξαναασχολουμαι με την ομαδα ουτε θα ξαναγραψω κατι, μεχρι να φυγει ο σιμος..ουτε τις δηλωσεις του δεν αντεχω πια.

  15. Καμια δικαιολογια κυριε σιμο.λιγος για τον οφη.οι υπευθυνοι των μεταγραφων να φυγουν.μαζεψαν ολη την σαβουρα.ο οφη παει για παραμονη.κριμα.αν δεν παρθουν αποφασεις στο τελος ουτε ο προεδρος θα αντεξει.ολο το καλοκαιρι εγραφα κανετε προταση στον δωνη να φτιαξει την ομαδα.κυριε σαμαρα δεν μπορεις .μην παιζετε με την ιστορια του οφη.με τις μεταγραφες σας η αμυνα εγινε χειροτερη.η επιθεση δεν εχει παικτη για το γκολ.ανουσια κατοχη.ευκαιριες χωρις τελειωμα.οι υπευθυνοι των μεταγραφων να πανε σπιτι τους.φτανει ποια ανικανοι

    1. Δε νομίζω να ήταν κακός ο μεταγραφικός σχεδιασμός (και όπως είπα παραπάνω δεν ξέρουμε τι περιθώρια είχαν για κάτι καλύτερο (πχ περιορισμοί ταξιδιών και γραφειοκρατίας, ενδεχόμενο FFP κλπ)). Απλά τι να το κάνεις αν κάθε φορά σου λείπουν 10 άτομα. Και κατά τη γνώμη μου όπως είπα και παραπάνω εκεί είναι το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί (το ποιος φταίει είναι άλλο θέμα)

  16. Μιας και, λίγο-πολύ, όλοι μας επικεντρωνόμαστε στο ζήτημα της φυσικής κατάστασης, παραθέτω δύο link σχετικά με τους προπονητές φυσικής κατάστασης που πέρασαν ή παραμένουν στην ομάδα μας κατά τη Μπούση εποχή:

    https://capitano.gr/articles/telos-o-kesogloy-apo-ton-ofh
    https://capitano.gr/articles/h-epomenh-mera-ston-ofh-choris-ton-kesogloy

    Δε γουστάρω την ανθρωποφαγία, οπότε ας μην πάρουμε τοις μετρητοίς τα ονόματα που αναγράφονται στα άρθρα, γιατί μπορεί να μη φταίνε τα ίδια τα πρόσωπα αλλά οι εξελίξεις. Τι θέλω να πω; Ότι ο άνθρωπος που είναι τώρα γυμναστής στον ΟΦΗ είχε τοποθετηθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ στη θέση αυτή κατά τη διάρκεια των περσινών πλέι οφ λόγω της ξαφνικής αποχώρησης του προηγούμενου γυμναστή. Είχε, μάλιστα, εννοηθεί ότι μετά τη λήξη των πλέι οφ θα προχωρούσαν στην επανεξέταση του όλου ζητήματος περί γυμναστή/ών, κάτι που τελικά δεν έγινε με αποτέλεσμα ο προσωρινός να γίνει μόνιμος.
    Μήπως, λοιπόν, ευθύνη δεν έχει (τουλάχιστον όχι μόνο) αυτός ο άνθρωπος, αλλά εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις για τη στελέχωση του επιτελείου των γυμναστών; Και, για να έχουμε καλό ερώτημα, ποιοι είναι αυτοί οι αρμόδιοι;

  17. Καλημέρα σε όλους και σε σένα φίλε Μανώλη.. σωστή η προσέγγιση στο άρθρο σε σχέση με τη νοοτροπία.. ένας προπονητής στο τοπικό έλεγε “όσο ο ρεφερι δεν σφυρίζει το παιχνίδι συνεχίζει”..
    Και όντως τα παιδιά προσπάθησαν, γιατί 18 τελικές δεν γίνονται κάθε Κυριακή.. αλλά “κανένας δεν έκανε ποτέ καριέρα με 0/18” για να παραφράσω τα λόγια πολύ γνωστού δημοσιογράφου.. καλημέρα και καλή υπομονή σε όλους..

  18. Καλημέρα Μανώλη και καλή βδομάδα. Παρακολουθώντας το καλοκαίρι το ρεπορτάζ ΟΛΩΝ των ομάδων της Λίγκας, σου γραψα μετά τα ματς της 1ης ακόμη αγωνιστικής ακριβώς τί θα γίνει. Σου γραψα και ποιό είναι το ταβάνι της ομάδας, και ποιοί θα κινδυνέψουν να πέσουν (δεν έβαλα ούτε κατά διάνοια μέσα τους νεοφώτιστους Γιάννενα, Σμύρνη, κόντρα στα προγνωστικά των μπουκ…) κλπ κλπ. Εδώ μέσα στο blog σου είναι, στην ανάρτηση μετά το ματς με την υπερομάδα του Παναιτωλικού (που από τότε σου είπα ότι μαζί με τη Λαμία είναι τα πρώτα φαβορί για μπλουμ), Όποιος θέλει, πάει και τα βλέπει… Εσύ βέβαια, μέχρι παραμονές του ματς, οραματιζόσουν νίκες για 5ες θέσεις… Πλέον, μιας και οι τυφλοί πλέον βλέπουν, γράφεις και ένα κείμενο που ταιριάζει περισσότερο σε δημοσιογράφο, παρά σε οπαδό… Περιμένω βέβαια να περάσεις αν μπορείς και στο επόμενο στάδιο, δηλαδή να φύγεις από το εύκολο κομμάτι, που είναι η κριτική σε παίκτες και (έμμεσα) σε προπονητή, και να περάσεις στο πιο δύσκολο κομμάτι, που είναι η κριτική στα ανώτερα κλιμάκια… Αν μπορείς βέβαια…

  19. Γράφω σχόλιο για τα “σχόλια”..οχι για το άρθρο.
    Ποτέ δεν υποστήριξα “προπονητη” τα τελευταία χρόνια, με εξαιρεση λίγο τον Παπ… η μεγάλη μου αγάπη ηταν ο Χατζι και απο τότε δεν πολυασχολήθηκα ή έκανα ήρωα εναν προπονητή, εν αντιθέση με μερικούς παίχτες που αγάπησα και στεναχωρήθηκα οταν πια εφυγαν.
    Παρ ολο που ειμαι χρόνια στο κουρμπέτι και ΞΕΡΩ οτι δεν χρειαζονται σημαίες είτε παίκτες , είτε προπονητές…αυτη τη φορα θα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ τον Σιμο, γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης…δεν τα ξερει ο κόσμος όλος.
    Σαφώς χρειάζονται ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ κινήσεις… απο χτές, αλλά η φυγή προπονητη ΜΟΝΟ κακό θα κάνει μεσοπρόθεσμα στην ομάδα…
    Δηλαδή αν αυριο έρθει άλλος προπονητής, τι θα γίνει? Οι παιχταράδες μας θα φτιάξουν 110% φυσική κατάσταση σε μια βδομάδα?? Θα γίνουν iron man και δε θα ξανατραυματιστούν???
    Ας είμαστε σοβαροί…
    Και σοβαρότητα σημαίνει να ΔΙΩΞΕΙΣ τις λάθος επιλογές απο….τώρα…να τους ελευθερώσεις.
    Χρημα υπάρχει πλέον… δειξε οτι έκανες τη μαλακία , τη πληρώνεις και προχωράς παρακάτω…
    Παρε 6 με 7 παίκτες να ΣΩΣΕΙΣ τη χρονιά, διώξε μερικά βαρίδια προς παραδειγματισμό των υπολοίπων…και αν ο σίμος είναι μαλθακός…βάλε του δίπλα εναν μάγκα να κουμαντάρει τις απειθαρχίες.
    Ολα τ αλλα, να φυγει αυτός, να φυγουν οι γυμναστες, πρόστιμα κλπ….είναι ημιμετρα.
    Αυτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − 5 =