Αν συνεχίσει έτσι θα δει τα play offs με τα κυάλια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα και δεν το συζητάμε. Το θέμα είναι τι και πως θα το κάνει για να το πετύχει, σε μια χρονιά που μάλιστα φαίνεται πως θα χρειαστούν λιγότεροι από 34 βαθμοί με τους οποίους μπήκε πέρυσι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Αν το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ ήταν ένα δείγμα, που προσωπικά πίστευα πως δεν θα το βλέπαμε αμέσως, αυτό με αντίπαλο τον Απόλλωνα είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως με ανάλογες εμφανίσεις δεν πρόκειται να δει εξάδα. Ειδικά φέτος που μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που όλοι χάνουν βαθμούς από όλους και για να το κάνω πιο λιανά: Αν κέρδιζε ο ΟΦΗ, θα πήγαινε 5ος με μόλις 15 βαθμούς, μετά από 11 αγωνιστικές, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 19.

Φυσικά για να είμαστε ρεαλιστές, οι θέσεις της Ευρώπης δείχνουν να είναι καπαρωμένες μέσω του πρωταθλήματος, με μόλις 4 εισιτήρια  ωστόσο δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την εξάδα των play offs. Και αν υπάρχει ένας στόχος, κατά την ταπεινή μου άποψη,  που πρέπει να μπαίνει κάθε χρόνο αυτός είναι η είσοδος στα play offs. Για πολλούς και διάφορους λόγους και όχι γιατί ο ΟΦΗ μπορεί να… κινδυνεύσει.

Όμως με εικόνα όπως η χθεσινή, τα play offs απέχουν πολύ. Όχι γιατί οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι, δεν πιστεύω ότι η  Τρίπολη ή ο Ατρόμητος έχουν καλύτερο υλικό από τον ΟΦΗ, αλλά γιατί ο ίδιος ο ΟΦΗ παρουσιάζει στοιχεία αυτοκτονίας. Το θέμα είναι αν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση γιατί οι τραυματισμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλον και πληγώνουν, τον ήδη πληγωμένο ΟΦΗ, ενώ η ομάδα αδυνατεί να αποκτήσει διάρκεια στην εικόνα της. Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό σημάδι. Απουσιάζει η διάρκεια που θα του δώσει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα, η διάρκεια που θα του προσφέρει βαθμολογική ανάκαμψη και ενώ φαίνεται πως θα χρειαστούν περίπου 30 βαθμοί για να μπει στην εξάδα.

Το θέμα είναι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί; Γιατί ενώ μετά τον Βόλο όλοι πιστεύαμε πως η κατάσταση θα έστρωνε, δεν έστρωσε τελικά και όχι μόνο δεν έστρωσε αλλά ο ΟΦΗ παρουσίασε εικόνα που είχε παρουσιάσει μόνο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια με ΑΕΛ, Άρη είναι δύσκολα, γίνονται ακόμα δυσκολότερα λόγω των προβλημάτων που έχουν ως αποτέλεσμα να αδειάζει πάλι η ομάδα στα χαφ με επιλογές πρώτης γραμμής να κοιτάζουν το γήπεδο μόνο μέσα από την εξέδρα ανήμποροι να μπορούν να αγωνιστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Ο ΣΙΜΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΙ … ΣΕΝΤΡΑ ΕΜΕΙΣ!!!

  2. Ποια κιάλια… Με τηλεσκοπιο… Ερώτηση… Ο φερειρα, ακόμα διακοπές κάνει στη Κρήτη;

  3. Αρχικα σωστα στοχος ειναι η 6δα για λογους πρεστιζ και μονο…Φετος δυστηχως δεν αποδιδουμε καθολου καλο ποδοσφαιρο…Ουτε με τον Πας παιξαμε καλα και θα πω με τον Βολο πολυ μετρια που αν επαιζε με 11 δεν θα κερδιζαμε…Σιγουρα φταινε οι τραυματισμοι..σιγουρα φταιει και ο σιμος που δεν μπορει να τα διαχειριστη ολα αυτα…Η Χρονια θα βοηθηση να κερδισουμε παιχτες για του χρονου (ολους τους νεους )..Το μονο κακο ειναι οι τραυματισμοι…..οσο περιεργο και αν ακουγεται επηρεαζουν και για την νεα σεζον..
    ΥΓ Σταματηστε για τον Σιμο…..Μπορει να μην ειναι ο προπονητης που θα σε φερει επιτυχειες αλλα δεν τον εφερε η δοιηκηση για αυτο….Για να προετοιμαση την ομαδα για τις απερχομενες επυτυχεις τον εβαλε

    1. Τρία τινά συμβαίνουν… Η δεν έχουμε αρκετά ικανούς παίκτες και το ροστερ είναι ελλιπές η δεν έχουμε ικανό προπονητή η έχουμε συνεχή ατυχία…αν εξαιρέσουμε το τρίτο που ανάγεται στη μεταφυσική, μένουν τα άλλα δύο.. Μπορούμε να αποκλείσουμε το πρώτο, αφού ο Σίμος δεν σταματά να επαινεί τους παίκτες μας και τις ικανότητες τους, οσο για ελλείψεις στο ροστερ δεν διαμαρτυρηθηκε ούτε απαίτησε ποτέ τίποτε από τη διοίκηση, αρα τι μένει; γενικά η ομάδα, είναι φανερό ότι δεν τσουλαει από τα μέσα του δεύτερου γύρου περισυ.. Όσο για το ρεκόρ τραυματισμων, δεν είμαι ειδικός αλλά μάλλον κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους εκεί στο προπονητικό τιμ.. Φυσικά όλοι μας, μπορούμε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, να αδιαφορησουμε για τις κακές στιγμές και εμφανίσεις, να δικαιολογησουμε τους πάντες και απλά να ελπίζουμε για το καλυτερο μέχρι τη λήξη της σαιζον

  4. ουτε καν πλευ οφ χαθηκαν σε αυτο το παιχνιδι. ας κοιταξουμε να τερματισουμε 7οι η 8οι μπας και πουμε οτι οκ κατι καταφεραμε. κριμα ρε ΟΦΗ, θα αποδεικνυες πολλα αν δεν εχανες, τωρα δυστυχως τελος. η πιο γκαντεμικη ομαδα και η πιο σοφτ, ετσι δεν γινεται δουλεια. τουλαχιστον περυσι ειμασταν τυχεροι πριν τα πλευ οφ τωρα τελος τπτ. μεγαλη πικρα και μεγαλη στεναχωρια μας εδωσες ρε ΟΦΗ και δεν το αξιζουμε γαμω το 2020 μου γαμω.

  5. Καλησπέρα σε όλους!! Τελικά σκέφτομαι ότι ο Σίμος και κάποιοι απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι πολύ τυχεροί πού λόγω κορονοιου τα παιχνίδια γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!!!φανταστείτε σε ενα γεμάτο Γεντι Κουλέ τη χθεσινή εικόνα και να δηλώνει ο Σίμος τα γνωστά…!!!!!ΚΑΛΉ ΝΎΧΤΑ!!
    .

  6. Εγώ θα το ρίξω στον παράγοντα τύχης. Γιατί εάν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δεν είχε τόσο καλή μέρα Κ έμπαινε έστω ένα γκολ …. τότε σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο αγώνα. Απλά άτυχοι σε 2 με 3 τελικές.
    Εγώ βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο θέμα φυσικής κατάστασης Κ φέτος οι παίχτες μας έχουν καλά πνευμόνια Κ τρέχουν συνέχεια, ίσως γι’αυτό Κ τραυματίζονται τόσο εύκολα οι παίχτες, λόγω της αυστηρής Κ δύσκολης προπόνησης που γίνεται.
    Εγώ το πιστεύω το διπλό στην Λάρισα, αν και φοβάμαι την γκέλα λόγω του κοντού που κραυγάζει για τους διαιτητές, μήπως του βάλουν κάποιον Παπαδόπουλο να μας σφάξει.
    Πίστη στην ομαδα, ομόνοια και δεν γίναμε μέσα σε 2 χρόνια υπερομαδα. Χαμηλά η μπάλα όπως λέει η διοίκηση και στήριξη. Εδώ την στηρίξαμε στα πέτρινα χρόνια, τώρα θα γκρινιαξουμε? Ηρεμία συνιστώ και του άλλο.

    1. να αγιασει ο στομας σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =