Ο ΟΦΗ του έστρωσε τον δρόμο και του είπε “έλα πάρτα όλα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τρόπος με τον οποίο παρατάχθηκε κόντρα στον Άρη ήταν άκρως αυτοκτονικός όχι γιατί ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παίζει επιθετικά αλλά γιατί πρέπει να το κάνει όταν έχει και τα απαραίτητα εργαλεία. Και κόντρα στον Άρη δεν τα είχε. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Όταν μεσοβδόμαδα έγραψα πως ο Άρης είναι το φαβορί, ορισμένοι έπεσαν να με φάνε γιατί έλεγα πως είναι εκείνος το φαβορί και όχι ο ΟΦΗ. Είτε λοιπόν το θέλαμε, είτε όχι ο Άρης ήταν το φαβορί και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο. Απουσίες δεν είχε, η ψυχολογία του ήταν στο φόρτε του αφού είδε και τον ΟΦΗ να του στρώνει τον δρόμο με ροδοπέταλα, πήρε το πιο εύκολο διπλό των τελευταίων χρόνων. Ο ΟΦΗ του έδειξε ουσιαστικά τον δρόμο για το πως να κερδίσει, οι κερκόπορτες άνοιξαν και ο Άρης τις εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Αφενός γιατί ο Σίμος, εν αντιθέσει με το παιχνίδι της Λάρισας, επέλεξε να αφήσει στην άκρη το 5-4-1 και να πάρει το ρίσκο του 4-3-3 και αφετέρου γιατί τα δώρα της άμυνας συνεχίστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μετά από 13 αγωνιστικές έχει δεχτεί 21 γκολ, μόνο η ουραγός Λαμία έχει φάει περισσότερα και σίγουρα πλέον τα λάθη δεν προέρχονται από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης όπως έχει ειπωθεί αλλά είναι καθαρά θέμα ικανότητας. Το ότι μπορεί να μην φταίνε μόνο οι αμυντικοί ή να φταίνε οι μέσοι και πάει λέγοντας αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ξαναγράψει πως για την εικόνα παιδικής χαράς στην άμυνα του ΟΦΗ, δεν φταίνε τρεις και τέσσερις παίκτες αλλά όλοι.

Αρχικά, όπως στις νίκες έτσι και στις ήττες εκείνος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι ο Γιώργος Σίμος. Είμαι από εκείνους που εμπιστεύονται το έργο του, δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη από όλα όσα έχω γράψει στο παρελθόν αλλά κόντρα στον Άρη είναι εκείνος που φταίει περισσότερο από κάθε άλλον. Το 4-3-3 κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος ήταν ένα “δώρο” στον Μάντζιο που φρόντισε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον. Και ναι ο ΟΦΗ κυριάρχησε για ένα 20λεπτο όπου αν ο ράθυμος Νέιρα, με εικόνα που συνεχίζει να προβληματίζει το τελευταιο 20ημερο, δεν είχε αλλού το μυαλό του, ίσως και να έμπαινε μπροστά στο σκορ. Όμως έστω σε αυτό το 20λεπτο δεν κατάφερε να κάνει τίποτα απολύτως. Ο τρόπος με τον οποίο παρατάχθηκε κόντρα στον Άρη ήταν άκρως αυτοκτονικός όχι γιατί ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παίζει επιθετικά αλλά γιατί πρέπει να το κάνει όταν έχει και τα απαραίτητα εργαλεία. Και κόντρα στον Άρη δεν τα είχε. Δεν μπορεί να παίζει αριστερό εξτρέμ ο Μπαλογιάννης που σε όλο το πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί “8αρι” και να εκτίθεται και μαζί να εκθέτει τον προπονητή του, έστω και αν μετά από ένα 20λεπτο ο Σίμος τον άλλαξε θέση πηγαίνοντας τον Στάρτζεον στην δική του.

Δεν γίνεται να υπάρχει στην αποστολή ο Σολίς που το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ως αντικαταστάτης του Τσιλιανίδη και να μην παίρνει λεπτό συμμετοχής σε ένα ματς που ο ΟΦΗ χάνει 2-0 ήδη από το 40′.

Δεν γίνεται να λέει ο Σίμος πως θεώρησε ότι δεν έπρεπε να παίξει ο ΟΦΗ με τρία στόπερ όταν ο αντίπαλος παίζει με έναν επιθετικό όταν την ίδια ώρα έπαιξε με τριάδα κόντρα στην χειρότερη ΑΕΛ. Εκτός και αν στο ΒΑΚ βλέπουν κάτι στον Σελίμοβιτς ότι προφανώς δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν τον χρησιμοποιεί.

Για να μην το κουράσουμε. Το ματς εξαρχής ήταν δύσκολο και ο ΟΦΗ φρόντισε να το κάνει εύκολο προς τον αντίπαλο του. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά αλλά όταν ο Άρης βάζει μέσα στο παιχνίδι, ως αλλαγές, Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι και ο ΟΦΗ Σουρνάκη και Γκαργκαλατζίδη τότε παίζει ρόλο η διαφορά ποιότητας. Το ότι ο Άρης δεν ήταν καλός, αυτό κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την ποιότητα του ρόστερ του ΟΦΗ – έστω και με αυτά τα προβλήματα που μπορεί να είναι μια δικαιολογία αλλά δεν γίνεται να αποτελεί και πανάκεια για την εικόνα του στα περισσότερα παιχνίδια.

Ο λαϊκισμός μετά από τέτοιες βραδιές είναι εύκολος. Ακόμα περισσότερος είναι ο φτηνός λαϊκισμός για να ακουστούν όλα όσα θέλουν να ακούσουν τα πλήθη. Εμένα το κακό μου είναι (που προσωπικά το θεωρώ πλεονέκτημα μου) ότι τον κόσμο που με διαβάζει, δεν τον αντιμετωπίζω σαν “πελάτη”. Δεν με ενδιαφέρει η “πελατεία” μου να είναι στριφνή και να διαβάζει αυτά που εκείνη θέλει και κυρίως όταν τα θέλει.

Εκείνοι που προσβλήθηκαν επειδή έγραψα μεσοβδόμαδα ότι ο Άρης ήταν φαβορί, είναι οι πρώτοι που βγήκαν σήμερα στα κάγκελα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

20 σχόλια

  1. Μάνο το συμπέρασμα δεν μάς είπες, τις διαπιστώσεις τις κάνουμε και εμεις…. Τι θέλει η ομάδα για να αλλάξει η εικόνα της? Παίκτες, αλλαγή κόουτς, αλλαγή γυμναστων, ευχέλαιο… ή αφήνουμε τα πραγματα ως έχουν και ελπίζουμε, ετσι αόριστα σε ένα καλύτερο αύριο?

    1. Απο που και ως που πρεπει να σου πει ο Σαρρης τι πρεπει να αλλαξει?
      Τι ειναι ο Σαρρης? Τεχνικος διευθυντης? Ιδιοκτητης?

      Και γιατι εσυ πρεπει σωνει και καλα να μαθεις τι πρεπει να αλλαξει?
      Φιλαθλος εισαι? Δουλεια σου ειναι?

      Ναι λοιπον, μονο να ελπιζεις μπορεις.

  2. Ναι Μάνο έχεις δίκιο σαν ομάδα είμαστε αφελείς. Εμείς παίζουμε το πλάνο μας και ότι κάτσει. Λάθος ειδικά όταν από ρόστερ γνωρίζεις ότι είσαι χειρότερος. Προσαρμόζεσαι και επιδιώκεις να καταστρέψεις τον αντίπαλο. Ο δυστυχής Λυμπεράκης σήμερα πέρασε ένα εφιάλτη όταν από την πλευρά του κατέβαινε ο Σουγκρεν χωρίς αντίπαλο και αυτός είχε τον νού του σ αυτόν τον ταχύτατο Σίλβα που τον χόρευε κανονικά και ο πάγκος μας το κοίταζε. Στο κέντρο Μπαλογιάννης Στάικος σε άλλο ματς για άλλη μια φορά οπότε τα 3 λίγα ήταν. Πρέπει σαν ομάδα να γίνουμε πιο πονηρή και πιο έξυπνη γιατί οι άλλες ομάδες ειδικά τώρα που έχουμε τόσες ελλείψεις είναι απλά καλύτερες από εμάς. Χρειάζεται έντονος προβληματισμός για τη συνέχεια και βέβαια έντονος προβληματισμός και για το περίφημο σκαουτινγκ παικτών που κάνουμε γιατί από τις μεταγραφές που κάναμε φέτος αν εξαιρέσεις Ντε Γκούσμαν, Σαρδινέρο, Βούρο, Ουές, Διαμαντή οι υπόλοιποι είναι για να γεμίζουν τον πάγκο. Ο Άρης έχει 22 έτοιμους παίκτες εμείς ζήτημα αν έχουμε 15 με το ζόρι εκ των οποίων οι 7 είναι τραυματίες. Ίσως το 0-3 μας κάνει καλό και ξυπνήσει τους ιθύνοντες διότι με κάτι νίκες στη Λαμία στη Λάρισα και εδώ με τα Γιαννινα κάποιοι νόμισαν ότι γίναμε η περυσινή ομάδα. Και κάτι τελευταίο όταν κάνουμε σχεδιασμό το καλοκαίρι δεν είναι δυνατόν να ποντάρουμε ότι ο Μεγιάδο θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε φούλ φόρμα οπότε πρέπει να πάρουμε και άλλο ένα 6 άρι για να βοηθάει τη κατάσταση. Αν πιστεύουμε ότι ο Στάικος ή ο Σουρνάκης μπορούν να μπουν στα παπούτσια του Μεγιάδο τότε πραγματικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

  3. Μάνο μ είναι ντροπή για τον ΟΦΗ της πρώτης εθνικής και του Μπούτση και του πρότζεκτ που θα αναβαθμίσει ακαδημίες και την υστεροφημία του συλλόγου να έχει ένα προπονητή των ικανοτήτων και της ευφυίας του Σίμου. Δε ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω, σίγουρα 3-4-5 παίκτες δεν κάνουν ούτε για 8η αλλαγή και πρέπει να αποχωρήσουν, αλλά νομίζω ότι επείγει η αλλαγή προπονητή. Να βρούμε έναν πάλι νέο φιλόδοξο αλλά με περισσότερες γνώσεις και πιο ισχυρή προσωπικότητα και εμπειρία από επαγγελματικό ποδόσφαιρο όχι ακαδημίες. Ποια είναι η άποψη σου Μάνο. Δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή θέλω να κάθεται τουλάχιστον 2 χρόνια πρώτου κριθεί, όμως ο αθρωπος είναι κοιμησακας, στραβάδι δε κατέχει που πάνε τα τέσσερα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΦΗ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Κ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ,ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.

  5. Μάνο καλημέρα. Για να διορθώσεις ένα πρόβλημα, πρέπει πρώτα να το αντιληφθείς. Αλλιώς δεν θα το διορθώσεις, γιατί απλά είσαι αχάμπαρος, που θα λεγαν κι οι κουμπάροι μας στην Κύπρο. Έτσι λοιπόν, κάτι συγχρονισμένες δηλώσεις προπονητή – παικτών, ότι ο Άρης δεν είναι καλύτερος, αλλά είναι απλά πιο αποτελεσματικός (…!!!), εκτός του ότι αποτελούν μνημείο γελοιότητας, σου δίνουν να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά εκεί στο ΒΑΚ…

  6. Μάνο, συγχαρητήρια για το άρθρο σου… Λείπει μόνο το συμπέρασμα… Θα πω το δικό μου… Κατ αρχήν να πω, ότι οι ελλείψεις λόγω τραυματισμών δεν είναι δικαιολογία, γιατί αυτή η πτωτική πορεία έχει αρχίσει ήδη πριν απ τα πλέι οφ, απ το Μάρτιο και συνεχίζεται…
    Εκεί λοιπόν στο ΒΑΚ, δείχνουν όλοι βολεμένοι καλά.. Παίκτες-προπονητής–υπεύθυνοι ομάδας (εξαιρώ το Μπουση)… Παίκτες που κάνουν ίδιες δηλώσεις με τον προπονητή, προπονητής που δεν αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του πάρα τις επαναλαμβανόμενες άστοχες επιλογές του και υπεύθυνοι που στηρίζουν προπονητή και παίκτες, βρέξει χιονίσει… Όταν πάνε όλα καλά, αυτό είναι ιδανικό αλλά όταν πάνε συνεχόμενα χάλια, δείχνει μια αρρωστημένη κατάσταση… Δείχνει σαν να είναι παίκτες, προπονητής και υπεύθυνοι, μια παρέα κολλητών φίλων που αλληλοστηριζονται και αλληλοεπαινουνται.. Στη ζωή, αυτό θα ήταν αξιέπαινο, αλλά στον επαγγελματικό και ανταγωνιστικο αθλητισμό, μόνο δεινά μπορεί να φέρει.. Οι συμπάθειες, δεν έχουν θέση όταν πρόκειται για το καλό μιας ομάδας και μάλιστα ιστορικής που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου…σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει ιεραρχία και αυστηρότητα.. Εγώ έτσι το βλέπω.. Τώρα, αν ο μοναδικός μας στόχος είναι να μείνουμε στη κατηγορία, ας συνεχίσουμε έτσι… Γιατί αν θέλουμε κάτι παραπάνω, χρειάζονται αποφάσεις…

    1. Βγαίνουνε 3 νοματαίοιι αμέσως μετά την κατραπακιά (Σίμος, Βούρος, Λυμπεράκης) και κάνουν τις ίδιες δηλώσεις ΑΚΡΙΒΩΣ!!! “Ο Άρης δεν ήταν καλύτερος, απλά ήταν πιο αποτελεσματικός”! ΚΑΡΜΠΟΝ! Βάλε να τις δεις και να τις ακούσεις. Άρα λοιπόν φίλε μου, εδώ έχει γίνει προσυννενόηση! Ο ένας καλύπτει τον κ@λο του αλλουνού και κανένας δεν είδε δεν ξέρει δεν άκουσε τίποτα! Εδώ υπάρχει Ομερτά! Λες κι είναι η Σιτσιλιάνικη Μαφία! Ντροπή!!!

      1. αυτο λεω κομψα στο σχολιο μου

  7. Καλημερα σε ολους, αν μπορει να την πει κανεις καλη, επειτα απο την χθεσινη ξεφτιλα-ντροπη που βιωσαμε ολοι οι ομιλιτες χθες στο γεντικουλε ειλικρινα ρε φιλοι ομιλιτες και φιλε Μανο που θα παει αυτη η κατασταση αυτη η ανυπαρξια καποιων που μειωνουν (ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)και ασελγουν (ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ)κατα αυτο τον τροπο στην ομαδα μας η διοικηση δεν βλεπει αυτο το χαλι ελεος με αυτον το ΣΙΜΟ τι αγαπη και λουλουδια ειναι αυτη στο προσωπο του δεν μπορω να το καταλαβω απο την αρχη ελεγα ποιος ΣΙΜΟΣ ρε παιδια και με εκραζαν αλλα βγηκα στο τελος αληθινος οπως οι περισσοτερη ομιλητες αυτο ελεγαν.ΜΗΝ παρεξηγηθω τον ανθρωπο δεν τον ξερω προσωπικα μπορει να ειναι ο καλυτερος του χωριου αλλα για προπονητης ΑΚΟΜΑ δεν κανει και ιδιαιτερα για την ΟΜΙΛΑΡΑ μας ειναι πολυ λιγος και μεγαλος εγωιστης
    *ΚΥΡΙΟΙ της διοικησης γρηγορα αλλαγη προπονητη γιατι χανομαστε και ειναι κριμα ολη αυτη ην προσπαθεια και η υγεια που εμπνεει την ομαδα μας να παει στραφη.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ

    1. Με τι καρδιά να απολύσεις ένα τόσο καλό παιδι;

      1. Μιχαλιό, τα καλά παιδιά είναι να τα κάνουμε γαμπρούς για τσι κόρες μας, όχι προπονητές στον ΟΦΗ

  8. Διαβάζοντας το άρθρο και τα σχόλια συνΟμιλιτών χαίρομαι τουλάχιστον που η πλειοψηφία αναγνωρίζει, ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά, αν θέλουμε να μιλάμε για στόχο 6άδας. Δυστυχώς μένω μακριά από το Ηράκλειο και οι πληροφορίες μου δεν είναι πολλές και άμεσες. Μπορώ όμως να εκτιμήσω, πλέον, ότι η περυσινή είσοδος στα πλέι οφ πραγματικά έτυχε και δεν ήταν στο πλάνο μας. Και το επιβεβαιώνουμε φέτος με την εικόνα που έχουμε, τις μεταγραφές που (δεν) κάναμε και το κλίμα απάθειας που επικρατεί μετά από ήττες. Αναφέρεται στο άρθρο ότι είμαστε η 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά να σημειώσουμε ότι μετά τα 4 στο Βόλο, στα τρία τελευταία ματς με Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη δεν έχουμε πετύχει γκολ! Και τα δυο ήταν εντός έδρας!
    Θεωρώ ότι για τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα δηλαδή εξυγίανση, νέοι ποδοσφαιριστές και δέσιμο ομάδας, η υπάρχουσα κατάσταση με το Σίμο είναι μια χαρά. Αν όμως μιλήσουμε για 6άδες, Κύπελλα κλπ. θέλεις κάτι παραπάνω σε ανταγωνισμό, μεταγραφές, πίεση και κάποιον να κρατάει τα γκέμια γερά! Έχω την αίσθηση ότι ειδικά αυτή την περίοδο ότι με τόσα “καλά παιδιά” που έχουν μαζευτεί σε διοίκηση και προπονητικό τιμ δεν υπάρχει ένας “μπαμπούλας” να πιέζει και να ταρακουνάει την ομάδα.
    Συνεπώς, δεν ευελπιστώ σε κάτι αυτές τις 2 εβδομάδες διακοπών, πέραν από κάποιες επιστροφές παικτών.Το πλάνο που έχουν θέσει οι Διοικούντες βαδίζει κατά γράμμα, αν και προσωπικά θα ήθελα επιτέλους κάτι παραπάνω… Καλά Χριστούγεννα!

  9. Δεν αλλάζει το πρότζεκτ. Και κατηγορία να μας ρίξει αυτή θα τον κρατήσουν. Ζούνε στο δικό τους συνεφο εκεί στο βακ.

  10. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους υγεία να έχουμε και να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι μαζί με τις οικογένειες μας.
    Επίσης εύχομαι ολόψυχα να μας αφήσει αυτός ο ιός ο οποίος δεν αφήνει τον κόσμο μας που τόσο πολύ μας έχει λείψει να έρθει στο γήπεδο και εμείς με τη σειρά μας να τον κάνουμε να νοιώσει συναισθήματα.
    Η μισή συνέντευξη τύπου του Σίμου μετά το τριμπαλο.
    Με τις υγείες μας!

  11. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ , ΦΙΛΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: ΟΣΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑ ΠΑΙΧΤΗΣ , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΗΤΗΡΗΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΝΕΙ …. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ , ΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
    Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΥΦΩΝΙ , ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1,6 ΓΚΟΛ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ 13 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΟΦΗ: Ο ΜΑΔΑ, Φ ΙΛΩΝ, Η ΡΑΚΛΕΙΟΥ…. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ή ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.

  12. Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!!!! Παιδιά μην τους φωνάζετε γιατί μπορεί να ξυπνήσουν από το βαρύ λήθαργο που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Αφήστε τους να ζουν με τα όνειρά τους και να απολαμβάνουν το προτζεκτάκι που έχουν οραματιστεί σε βάθος χρόνου…………………………….

    1. Αυτα τα βαρύγδουπο μας φάγανε, τα προτζεκτ, ο οργανισμός οφη και το success story… Έχουμε κάνει μάγκες όλους τους προπονητές, έρχονται, παίρνουν τρίποντα η ισοπαλίες και μας δουλεύουν κι από πάνω με ένα σωρό ψευτοκολακειες..αντε να βρεις άκρη…

  13. Ωραια τα γραφουμε εδω περα, αισθανομαστε μια επαφη με τους υποληπους, ειδικα οσοι ζουμε μακρια απ’την Κρητη… βγαζουμε και λιγο το αχτι μας κι αυτο ειν’ολο. Θεατες κι ανυπαρκτοι ειμαστε. Απ’τη στιγμη που δεν υπαρχει κοσμος στο γηπεδο τη δυσαρεσκια δεν την λαμβανουν προπονητες και ποδοσφαιρηστες. Δηστυχως αυτη η μαλακια που την ειπαν καραντηνα θα φερει πολλα κακα. Ο κοσμος γινεται θεατης και δεν συμετεχει και δεν επιρεαζει τιποτα. Βοηθαει κι αυτο στο να ειναι στον κοσμο τους καπιοι. Τελος παντων , υγεια να’χουμε κι υπομονη.

  14. Mερικά από αυτά που άκουσα αυτές τις μέρες:
    α) Πέρυσι βρίζανε πολλοί και έλεγαν “ο Νάστος παίζει άτσαλα και κάνει πέναλτυ” και φέτος ότι “ήταν ψυχάρα και έπρεπε να κλήσει την καριέρα του στον ΟΦΗ”.
    β) Ο Μάνος πέρυσι ήταν “αρνιτικότατος και έπρεπε να φύγε” και προχτές ότι ο ΄Αρης έχει σέντερ-φορ που έδιωξε ο ΟΦΗ.
    γ) Ο Κοροβέσης “δεν βγαίνει από την εντεκάδα ούτε με αίτηση” και προχθές, γιατί δεν τον έβαλε δεξί μπακ.
    δ) Ο τερματοφύλακας Γουάλι “είναι λίγος και που τον βρήκαν και προχθές, μα γιατί τον διώξανε που είναι μικρός και ταλαντούχος.
    ε) ΄Οταν έπαιζε ο ΟΦΗ με σύστημα 5-4-1 έλεγαν “μα καλά τι ηττοπάθεια είναι αυτή να παίζει 5-4-1, γιατί δεν παίζει 4-3-3” και προχθές, που έπαιξε 4-3-3, “μα γιατί δεν παίζει 5-4-1”
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    ΄Ελληνας φίλαθλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × two =