Η υποστήριξη του Σίμου δεν γίνεται με ημίμετρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το να τα ακούει συνέχεια ο Σίμος δεν είναι το σωστό και το δίκαιο κυρίως δεν είναι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα που μπροστά στον χαμό των αρνητικών αποτελεσμάτων, κάποιες φορές ξεχνιούνται και μπροστά βγαίνει η πίκρα, η αγανάκτηση και η οργή. Για την λειτουργία του ΟΦΗ, τον τρόπο του, το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που χτίζεται εντελώς διαφορετικά από όλα όσα έχουμε δει στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο το έγραψα μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά τότε δεν βρέθηκε να αντιδράσει κάποιος γιατί ο ΟΦΗ είχε κερδίσει τις προηγούμενες ημέρες.

ΥΓ εν μέσω κειμένου: Αυτό το γράφω γιατί θα βρεθούν αρκετοί να κράξουν και να ειρωνευτούν τα περί “πρότζεκτ” αλλά τότε δεν μίλησε κανένας επειδή η ομάδα είχε κερδίσει. Εδώ το κείμενο λοιπόν.

Συνεχίζουμε. Θέμα προπονητή δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Και ορθώς για εμένα. Δεν γίνεται να αλλάζει ο ΟΦΗ (και ο κάθε ΟΦΗ) προπονητή μετά από  5 και 8 αποτυχημένα αποτελέσματα, δεν λειτουργεί έτσι μια ποδοσφαιρική ομάδα και για εμένα είναι κάτι το οποίο δεν μπαίνει προς συζήτηση. Άλλωστε, εδώ που βρισκόμαστε – εννοώ στην Ελλάδα – πάντα όλοι κρίνουν από τα αποτελέσματα. Το είχα γράψει και στο athleticradio.gr για τον Πετράκη και την Λαμία όπου δυστυχώς αποδείχθηκα προφητικός και έτσι ο Παπαϊωάννου τον σκούπισε σε μια νύχτα ενώ την ίδια ώρα είχε κάνει σε 3-4 αγωνιστικές όσες ευκαιρίες είχε κάνει σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα.

Το πρότζεκτ που λέγεται Σίμος πρέπει να στηριχθεί από τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ με σωστές κινήσεις και όχι με ημίμετρα. Σε ένα καλοκαίρι που ήταν το πιο περίεργο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο ΟΦΗ αφενός καθυστέρησε την μεταγραφική του ενίσχυση και αφετέρου η ομάδα δεν πήρε ποτέ έναν φορ που ήταν τόσο επιτακτική ανάγκη με αποτέλεσμα οι δύο που έχουν αποκτηθεί (Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης) να μην έχουν βοηθήσει τα αναμενόμενα.

Από την στιγμή που ο οργανισμός του ΟΦΗ στηρίζει τον Σίμο, και τον στηρίζει ορθά για εμένα, θα πρέπει να τον στηρίξει με πράξεις. Να διορθώσει όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, με πρώτο και κύριο μέλημα την απόκτηση ενός επιθετικού και παράλληλα να τονώσει με κάθε τρόπο το ποδοσφαιρικό κομμάτι που κόντρα στα προσδοκόμενα έχει πάει περίπατο. Για να είμαστε ακριβείς με ότι βλέπουμε και ότι έχει συμβεί, ο ΟΦΗ βαθμολογικά δεν είναι κακά. Είναι στην έβδομη θέση, τελείωσε τον 1ο γύρο στο -4 σε σχέση με πέρυσι και πρέπει να υποστηριχθεί με πράξεις για τον δεύτερο γύρο γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και δεν ξέρω πως θα μειωθούν.

Ο ΟΦΗ για τον Γενάρη χρειάζεται σημαντικές ενέσεις πέραν της εύρεσης ενός φορ γιατί μπορεί η μετατόπιση του Σαρδινέρο να αποδείχθηκε σοφή κίνηση όμως την ίδια ώρα βλέπουμε πως πέραν του Μεγιάδο δεν υπάρχει αμυντικό χαφ που να προσφέρει ασφάλεια και εναλλακτικές επιλογές από τον πάγκο, τα εξτρέμ του ΟΦΗ ναι μεν θα επιστρέψουν όμως ο “Τσίλια” δεν παύει να είναι ένα ερωτηματικό για το πως θα εμφανιστεί, ο Φερέιρα βρίσκεται μεταξύ εξέδρας και instagram, η τύχη του Σολίς αγνοείται παρότι έχουμε ενημερωθεί πως είναι πανέτοιμος και μπήκε κανονικά στην αποστολή με ΑΕΛ, Άρη παρότι δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής. Θα θεωρήσω δεδομένο πως δεν περιμένω να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν ενόψει του δευτέρου γύρου αλλά την ίδια ώρα ο τρόπος λειτουργίας του ΟΦΗ πρέπει να γίνει ακόμα πιο υποστηρικτικός προς τον προπονητή του.

Το να τα ακούει συνέχεια ο Σίμος δεν είναι το σωστό και κυρίως δεν είναι εκείνος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δεν γίνεται να έχουν γίνει 14 μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και από αυτές να σου έχουν βγει οι δύο με τρεις γιατί επί της ουσίας οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, είτε τραυματίστηκαν στην πορεία. Οκ, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αλλά φτάσαμε στον Δεκέμβρη για να αναζητούμε το γιατί ο ΟΦΗ έκανε μόλις 4 νίκες σε 13 αγωνιστικές και όλο το ανάθεμα να πηγαίνει στον προπονητή του κάτι που δεν είναι δεν είναι δίκαιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

15 σχόλια

  1. Αυτα συμβαινουν Σαρρη οταν εχεις παραμυθιαση και φουσκωση τα μυαλια οσο -ασχετον ποδοσφαιρικα- οτι εχουμε ομαδαρα παιχταραδες και οταν χανουμε ολοι ειχαν εξαιρετικη αποδοση και ηταν αλανθαστοι.και παιξαμε καλα για 20 λεπτα και παιξαμε καλα για 35 και κουφια αλογα….Φαγαμε 3 γκολ και εγραφες εξαιρετικα τα στοπερ μας…..Που ποδοσφαιριστης Βαφεας ειναι για Γ εθνικη….Ουτε καν σχολιασες την Μεγα γκαφα ου Σιμου να βαλει τον Μπαλογιαννη αριστερο εξτρεμ…..και δεν ξερω τον λογο που το κανεις αυτο…δεν θα προσβαλεις κανεναν αν πεις την αληθεια……Και εμεις ΟΦΗ ειμαστε και στιριζουμε τον προτζεκτ…και τον Σιμο..αλλα την αληθεια την λεμε οσο σκληρη και αν ειναι….

    1. Μάλλον δεν διάβασες το προηγούμενο άρθρο μου. Μπορείς να πεις να διαβάσεις εκεί και να σου λυθούν όλες οι απορίες σου.

  2. Μανο ο προπονητης αλλαζει, σε διαφορετικη περιπτωση ολοι οι κοουτς θα επαιρναν συνταξη απο μια ομαδα! Απλα να ξεκαθαρισουμε οτι δεν αλλαζει ΤΩΡΑ, γιατι μεχρι να βρεθει ο καταλληλος, να γνωρισει τους παικτες, να φερει τους δικους του, να μαθει την ομαδα να αγωνιζεται οπως θελει αυτος… σωθηκαμε! Πιασαμε Ανοιξη! Απο εκει και περα , εχω και εγω πολλες αποριες για την κατασταση αρκετων παικτων στον ΟΦΗ… Πως ειναι δυνατον να εχεις στον παγκο τους Τσιλια, Σολις και να βαζεις αλλαγη τους Γριβα και Γκαργκαλατζιδη, αν δεν μπορουν να παιξουν ουτε 20′ αφησε τους σπιτι. Με τον Σελι τι γινετα? Αυτα τα περιεργα που ειπε ο Σιμος για αλλαγη συστηματων κλπ τα ακουω βερεσαι! Οσο βλακας και να εισαι, δεν γινεται να παιζεις με την ΑΕΛ με 3 μπακ και με τον Αρη με 2. Ο Μαρινακης τι κανει? Καλα ειναι? Εχουμε να τον δουμε 1.5 μηνα? Δυο? Ο Γιαννου, παει να παιξει 20 με 30′ και φευγει με θεμα στους προσαγωγους… Θα μας τα εξηγησει ολα αυτα καποιος ‘η’ ο ΟΦΗ εχει γινει πια “Μυστικη Εταιρια”? Σε αυτο που λες με τον Σιμο, οτι εμεινε ξεκρεμαστος στην θεση 9 και στην θεση 6 εχεις απολυτο δικιο, οπωσδηποτε εκει θελουμε δυο ετοιμους (Ακουω κατι για Καπετζη απο ΠΑΟ και γελαω) και αν ο Μαρινακης ειναι…. να μην ξαναγυρισει και ενα δ.μπακ. Καλες Γιορτες να’χεις!

  3. Μάνο σωστό άρθρο έτσι είναι. Δεν επενδύουν λεφτά για μεταγραφές. Έδωσαν για σακορ,μεγιαδο (που έγινε σίριαλ και αυτό) οι πιο πολλοί ήρθαν ελεύθεροι. Εγώ βλέπω μία νοοτροπία να βγάλουν παίκτες για πούλημα και μετα οι στόχοι της ομάδας γι’αυτό και βλέπουμε Γρίβα, Λυμπεράκη, Μπαλογιάννη,ουες, Διαμαντής (πολύ καλός,η καλύτερη μεταγραφή μας για εμένα φέτος) Είναι δυνατόν να βλέπουμε τον Στάικο; Δεν υπάρχει παίκτης Στάικος. Τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιάννου; Να παίρνεις τον σολις και να μην τον βάζεις να παίζει για να παίζει ο Μπαλογιάννης;; Να βάζεις τον Λυμπεράκη βασικό και να είναι στον πάγκο Κοροβέσης;

  4. Και ξέχασα να πω και ειναι το σημαντικότερο δεν έχουμε έναν παίκτη με αρχ@@ έναν ηγέτη όλοι τους είναι σαν τής γατούλες.

  5. Η ομάδα κατεβαίνει να παίξει ποδόσφαιρο και τα καταφέρνει καλά μέχρι σε ένα σημείο αλλά δεν κατεβαίνει με κάποιο στόχο, με σχέδιο, με αυτοπεποίθηση, με πάθος. Απλά ας παίξουμε μπάλα και ότι μπορούμε γίνει. Δεν είναι έτσι όπως. Καλά είναι τα πρότζεκτ αλλά στο γήπεδο βλέπουμε κάτι που πλέον όλοι οι αντίπαλοι ξέρουν τι θα κάνει ο ΟΦΗ στο γήπεδο. Τα ίδια και τα ίδια. Επιτέλους ας πάρει κάποιος θέση. Οκ είναι με μεγάλες απουσίες η ομάδα αλλά δεν παύει η ομάδα να έχει στόχους για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο όπως πρέπει.στα κενά που θα έχει κάθε ομάδα και με στρατηγική.

  6. Όποιος προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν φταίει αυτός δεν φταίει ο άλλος ε τότε ποιός φταίει???
    Η ομάδα καλός βγήκε Ευρώπη πέρυσι, κακώς όμως αποκλειστηκε.
    Γιατί αποκλείστηκε? Το λόγο τον ξέρουμε.
    Πρίν την προετοιμασία αφού είχαμε όλο το χρόνο , και αφού ξέραμε ακριβώς που πονάει η ομάδα , δεν έγινε απολύτως τίποτα.
    Να πω ότι θέλαμε κεντρικούς αμυντικούς?
    Επιθετικό?
    Η μόνη γραμμή που ήταν πλήρης ήταν η μεσαία, ασχέτως ότι από λάθος προπόνηση άρχισαν οι τραυματισμοί καί δυστυχώς ξεμοιναναμε και εκεί που ήμασταν πλήρης.
    Ποιός ευθύνεται για αυτό????????
    Αν δεν ευθύνεται σε αυτό το κομμάτι ο προπονητής , τότε ποιός ευθύνεται????
    Για εμένα κύριοι ευθύνη φέρει ο προπονητής, ο γυμναστής, οι σκάουτερ ,και όσοι βρίσκονται στο κομμάτι αυτό πού λέγεται πρότζεκτ.
    Αυτό το πρότζεκτ κύριοι δυστυχώς αποτιχε.
    Έχει μια παροιμία που λέει ότι όπου έχει πολλούς μαγείρους η σούπα δεν γίνεται καλή.
    Το μόνο θετικό από όλη αυτή την ιστορία είναι οι πολλές παρουσίες Ελλήνων παιχτών.
    Οκ ξεχνάμε τις σοριες λαθών που έχουν επαναληφθεί και να ξεκινήσουν κάποτε με σωστές επιλογές και δεν έχουμε την απαίτηση να γίνουμε Μπαρτσελόνα.
    Απλώς κάντε μια σωστή δουλειά ρε παιδιά γιατί έχουμε φρικαρει με τα άσχετα πειράματα σας???

  7. Εγω απλα θελω να τονισω τη ποιοτικη διαφορα του περυσινου ΟΦΗ με τον φετινο. Στο δημιουργικο και επιθετικο κομματι. Δεν ειναι μονο η αξια του Φιγκειρεδο σαν ενα 9αρι που σκοραρε και δημιουργουσε . Δεν εινα μονο ο εξαιρετικος Σεμεδο που στα αριστερα επαιζε ορθα τη θεση του συγχρονου εξτρεμ με αναποδο ποδι. Δεν ειναι μονο ο πολυ καλος Τσιλιανιδης και ο Ναμπι. Η βασικη διαφορα του ΟΦΗ ηταν ο Νειρα. Γιατι το λεω αυτο. Γιατι ο Νειρα επαιζε πισω απο ολους αυτους και μαζι με Μεγιαδο εβγαζε ορθα και εξυπνα την ομαδα μπροστα. Σε σημειο που πιασαμε το 1ο γυρο οποιος ερχοταν στο Ηρακλειο και γκολ να σου εβαζε να φευγει με 3 και πανω στη πλατη.

    Παμε τωρα φετος. Ο ΟΦΗ μπορει να πηρε αμυντικους αλλα δεν εχει λυθει το προβλημα. Και οχι μονο δε λυσαμε το προβλημα της αμυνας. Χαλασαμε και οτι καναμε μπροστα. Ο Σταρτζεον φιλοτιμος αλλα δεν ειναι Σεμεδο. Ο Σαρδινερο ειναι ποιοτικος παικτης αλλα δεν ειναι η θεση του να παιζει φορ γιαυτο και “χανεται” πολυ ωρα στα ματς. Το προβλημα ομως φετος ειναι ο Νειρα. Οταν παιζει ο Νειρα πισω απο το εννιαρι τοτε η ομαδα χανει αυτο που ειχε περυσι. Δεν βγαινει σωστα μπροστα. Δεν βγαζει κινδυνο. Δεν βγαζει εξυπναδα. Εχουμε λοιπον προβλημα και επι8ετικα.

    Να τελειωσω με το Σιμο. Εγω καταλαβαινω οτι ο Σιμος εχει οπως ολοι προπονητες 2-3 συστηματα που θελει να παιζει. Αν μπορουσε θα επαιζε καθε ματς 4-2-3-1 . Στο 5-4-1 καταφευγει οταν πιστευει οτι θα πιεστει οποτε θελει να ελεγξει τη περιοχη μας πιο πολυ. Τα καταλβαινουμε ολα αυτα. Επισης η επιλογη παικτων εχει να κανει με ικανοτητα και φρεσκαδα και αντοχη . Ολα χρειαζονται το καταλαβαινουμε. Αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι το τι ειναι ο ΟΦΗ φετος.

    Περυσι ειχε δωσει στιγμα η ομαδα. Ειχε προσωπικοτητα. Φετος δε ξερουμε τι ειναι. Καθε ματς και διαφορετικος. Και συνηθως τα αρνητικα στοιχεια της ομαδα κερδιζουν τα θετικα. Γιαυτο ο ΟΦΗ παρουσιαζει μια πολυ κακη εικονα φετος.

  8. Όλα τα παραπάνω έχουν βάση κ ρεαλισμό..!
    Θα θελα να τονίσω δυο παραμέτρους : τη προσωπικότητα κ το τσαγανό της ομάδας κ την εμμονή σε σε συγκεκριμένους παίκτες που αποδεικνύεται ότι δεν κάνουν για επίπεδο SL,.
    Να δούμε την αντίδραση του Σταϊκου στο 2ο γκολ του Απόλλωνα για να καταλάβουμε τι γίνεται.. παίκτης που έχει ευθύνη κ για τα 2 γκολ του Βόλου πέρυσι εδώ μέσα.. κ ομως , συνεχίζει να παίζει. Ποιος κάνει τις μεταγραφές κ ποιος την ενδεκάδα; 14 μεταγραφές κ μόνο Βούρος κ Διαμαντής κάνουν διαφορά..
    Και τέλος , χάσει- κερδίσει -ξευτιλιστεί η ομάδα, ο Σιμος είναι ευχαριστημένος απ τους παίκτες κ θα διορθώσει τα λάθη στις προπονήσεις… ποσα λάθη κ πόσες προπονήσεις κ για ποσα χρόνια ,χρειάζονται για να δείξει ένα αξιόμαχο σύνολο με τσαμπουκά κ προσωπικότητα στο γήπεδο;;

    1. O Σαμαράς ειναι ανικανος για μεταγραφές.μαζεψε όλη την σαβούρα που έδιωχναν οι άλλες ομάδες.δεν περίμενα τόσο άσχετος στο πόστο του.ο Σίμος κοιμάται στον πάγκο όταν οι αντιπαλοι προπονητες φωνάζουν και παροτρύνουν ο βοηθός του ειναι καλύτερος.στο δεύτερο ημίχρονο όλοι διαβάζουν το παιγνιδι του και τον κανουν με τα κρεμμυδάκια.το πρόβλημα ειναι αγωνιστικό τωρα. αν συνεχιστεί για πολυ θα γίνει και οικονομικο.αυτη την στιγμή εκτός από την λαρισα όλες οι ομάδες ειναι καλύτερες του οφη.ο Σαμαράς έφερε τον σιμο για να ελέγχει και το αγωνιστικό κομμάτι.οτι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Τι περιμένουν δεν σέβονται την ιστορία τους φιλάθλους τα λεφτά του προεδρου.αλλαγες χρειάζονται.αφησαν την ομάδα χωρις αμυντικούς και χωρις επιθετικό.μονο πασσες και κατοχή.οταν επιθετικός σε σέντρα παίρνει κεφάλια ανενόχλητος και τον κοιτούν σαν χαζοί.μετα τι περιμένουμε μέλλον.γενικως ξεφτίλα σε εποχή χωρις οικονομικό πρόβλημα ανικανότητα.κριμα

  9. Τι να πω παλι μ αυτο το αρθρο..εχεις εν μερει δικιο μανο αλλα φταιει μονο η ελλεψη παικτων? και ποιος ευθυνεται στην κακιστη επιλογη παικτων? εγω? !!δηλαδη δεν εχει ευθυνη ο προπονητης στην επιλογη παικτων τη μεταγραφικη περιοδο ? προτεινε κατι αξιολογο και του το αρνηθηκαν? μαλλον δεν ανοιξε το στομα του…δεν εχει ευθυνη επισης για το οτι η ομαδα φαινεται ανημπορη στο γηπεδο εδω κι ενα χρονο? ο προπονητης εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο σε ολα αυτα και δεν ειναι μονο για να λεει μαλιστα στη διοικηση, οτι πειτε προεδρε για να μην απολυθει..ενας σωστος προπονητης δεν φοβαται την απολυση αλλα πρεπει να λεει θαρετα τη γνωμη του…παμε παρακατω στο κυριο μερος της διαφωνιας μου…
    Ολοι ξερουν, οτι σε ολο τον πολιτισμενο ποδοσφαιρικα κοσμο, μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα και μαλιστα συνεχη, η διοικηση αλλαζει προπονητη χωρις κανενα ενδοιασμο και συναισθηματισμους , του λενε ευχαριστουμε πολυ, γεια σας, παμε γι αλλα!εμεις, τι φοβομαστε? ο σιμος δηλαδη, δεν καταλαβα, τι ειναι και δεν αλλαζει, Μουρινιο? ασε που μεχρι κι ο μουρινιο αλλαζει! η μηπως στερεψαν οι προπονητες παγκοσμιως?μπορει να ειναι καλο παιδι, χρυσο αλλα σαν προπονητης μας , δε τραβαει αλλο νομιζω.. αλλα αυτο που εκνευριζει περισσοτερο τον πολυ κοσμο νομιζω , δεν ειναι τοσο οι αποτυχιες, ουτε οι μετριοι παικτες,ουτε καν η κακη διαχειριση πολλων ματς απο τον προπονητη αλλα η συνεχομενη και ανυπαρκτη αναληψη ευθυνων απο αυτον στις εκαστοτε δηλωσεις του και το κυριοτερο, η προκλητικη αλληλοκαλυψη παικτων-προπονητη μετα απο ανεπιτυχη αποτελεσματα , που ριχνουν καθε φορα τις ευθυνες οπουδηποτε αλλου, στο διαιτητη, στη τυχη, στην αποτελεσματικοτητα του αντιπαλου , στους εξωγηινους, στο Θεο , εκτος απο τους ιδιους , σαν να ειναι μια παρεα που θελει να καλυπτει ο ενας τον αλλο , γιατι μαλλον πρεπει να περνανε πολυ ευχαριστα μαζι, ανεξαρτητως αποτελεσματος…
    .Η ομαδα θελει νεο ξεκινημα και μονο με νεες ιδεες, πειθαρχια και αλλαγη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ θα ξαναμπει στο δρομο των επιτυχιων που της αξιζει, γιατι ο ανθρωπος ο μπουσης ποναει και πιστευει την ομαδα μας…
    Θα περιμενω και το ματς στο αγρινιο μεθαυριο…αυτα

  10. ΠΡΩΤΟΝ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΓΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ( ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΚΥΡΙΟΥ ΚΕΣΟΓΛΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ??? ΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ!!!
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ
    ΤΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ , ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ…..ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ!!! ( ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , 4 ΜΕ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ)
    ΤΡΙΤΟΝ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΔΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ , ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ …. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    1. Συμφωνώ απόλυτα, αδερφέ, ειδικά ως προς τα δύο πρώτα ερωτήματα. Στο τρίτο, δε με βρίσκεις αντίθετο, απλά θεωρώ ότι τα άλλα δύο έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.
      Ας ονομάσει κάποιος μια ομάδα με περισσότερους τραυματισμούς από τον φετινό ΟΦΗ. Εγώ σας λέω ότι δεν υπάρχει. Κοιτάξτε πως έχει η κατάσταση: 9 τραυματίες έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους ανέτοιμους Τσιλιανίδη και Σολίς πάμε στους 11 παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη δεδομένη στιγμή. Σας ακούγεται λογικό όλο αυτό; Εμένα, πάντως, όχι! Και, σκεφτείτε, ότι όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχουν, χωρίς κανένα κρούσμα κορωνοϊού μέχρι τώρα… Κάτι γίνεται λάθος εκεί στο ΒΑΚ.
      Για το μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει. Υπάρχουν, όμως, ευθύνες που, κάποια στιγμή, πρέπει να αποδοθούν εκεί που πρέπει…
      Γενικότερα, δε γίνεται να περιμένουμε την καταστροφή για να πούμε 5 πράγματα. Καλύτερα να τα βλέπουμε τώρα που είμαστε στην 7η θέση, παρά σε 8,9,10,12 μήνες που ίσως βρισκόμαστε ακόμα πιο κάτω…

  11. Και εγω συμφωνω για το θεμα του γυμναστη.και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια περι κορωνοιου και διαστημα μη αρκετης ξεκουρασης μεχρι τη προετοιμασια γιατι ο ΟΦΗ ξεκουραστηκε σχεδον 1 μηνα και δεν μπορεις σε διαστημα 8 μηνων να εχεις 4 χιαστους στην ομαδα και μια ενδεκαδα τραυματισμους..σε καμια ομαδα της σουπερλιγκ δεν εχει γινει αυτο…Λαθος προετοιμασια κυριοι……… υγ .. κατι ακουω για ενα σεντερφορ του Παναθηναικου Καπεκση καπως ετσι…. ανεκδοτο…….. το ποιο ρεαλιστικο που ακουσα να παρουμε δανεικο τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ απο την ΤΟΥΛΟΥΖ. Καλο ς παικτης αλλα δεν ξεφυγε απο την μετριοτητα της υποβιβασμενης ομαδας του. ειδομεν….

  12. Καλές γιορτές ομιλήτες. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.
    Μάνο καλή χρονιά και να χαίρεσαι την οικογένεια.

    Και επειδή δε γίνεται να βγει κάποιος “επίσημος” να παραδεχτεί κάποια πράγματα , καλό θα ήταν να αναλάβει το ρόλο αυτό κάποιος δημοσιογράφος που ούτως η άλλως ο θεσμικός του ρόλος είναι να λέει την αλήθεια.

    Εγω έχω απομακρυνθεί λόγο δουλειάς, οπότε δε θα κάνω τον ξερόλα…
    Θα κάνω όμως μια αρχή, με βάση αυτά που καταλαβαίνω λόγω της ενασχόλησης μου τόσα χρόνια.

    Πρότζεκτ υπάρχει. Και τηρείται .
    Η ομάδα μας είναι η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στην Ελλάδα, για την εφαρμογή ενός πρότζεκτ σοβαρού.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η πίεση προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες για πρωταθλήματα κλπ και παράλληλα ΥΠΑΡΧΕΙ ιστορία και λαός που ακολουθεί.

    Το θέμα είναι να καταλάβει ο “λαός” ότι γίνεται προσπάθεια για να βγει κάτι σωστό και μακροπρόθεσμο, και εδώ θα σε μαλώσω γιατί φταίς και εσύ που μεταφέρεις τις ειδήσεις ως οτι εμείς και η μπάρτσα μόνο υπάρχουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
    Όσο υπάρχει η “ασφάλεια” του σοβαρού επενδυτή, που αυτή τη στιγμή λέγεται Μπούσης,
    ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ να φτιάξουμε αυτό το μακροπρόθεσμο μέσα σε 3 ή 12 μήνες…
    Ας πάρει και 3 χρόνια να φτιαχτεί, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΩΣΤΑ.
    Εκεί λοιπόν, πάνω σε αυτό στηριζόμενος, πρέπει μετά από ήττες 0-3 ή και 0-2 από “απολλωνάκια” να βγαίνουν τα ΜΑΧΑΙΡΙΑ πρώτα από τους δημοσιογράφους, ΟΧΙ για να σκοτώσουμε τους παίκτες, αλλά για να γίνεται μια ΣΩΣΤΗ και ΔΙΚΑΙΗ αυτοκριτική.
    Ακόμη και μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί κάποιος θεσμικός να μην κατάλαβε, να του ξέφυγε, ΚΑΛΟ είναι να ακούγεται για να βρούμε τρόπους να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ το πρόβλημα στο επόμενο παιχνίδι.
    Αν χάνουμε 0-2 μέσα στο Ηράκλειο, απο ομάδα που θα ΠΑΛΕΨΕΙ να σωθεί και μείς λέμε “Νταξ μωρέ….Ισάξιοι της μπάρτσας είμαστε αλλά ήμασταν άτυχοι” το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι οτι στο επόμενο θα χάσουμε 0-3 και στο επόμενο 0-5.
    Αυτό θέλει μια διόρθωση και όλα τα άλλα θα πάνε καλά.

    Καλή χρονιά σε όλους!!!!!
    Ομιλάρα μια ζωή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + 19 =