Η χρονιά `πάει κατά διαόλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να κάνεις ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια σου και να χάνεις. Γίνεται; Και όμως στον ΟΦΗ γίνεται. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Βλέπεις το σκορ: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης και λες “χάσανε πάλι”. Μετά κάθεσαι, αφού δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις και αραχτός στην πολυθρόνα σου γεμάτη από λεκέδες από φαγητό βλέπεις το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” και καταλήγεις από το “χάσανε πάλι” στο “πως χάσανε πάλι”. Και ναι ο ΟΦΗ έχασε. Έχασε ένα ματς που ο αντίπαλος πέρασε το κέντρο 2 φορές σε 95 λεπτά και σου έκανε ένα γκολ και ένα σουτ που έβγαλε ο τερματοφύλακας σου. Και από την άλλη εσύ παλεύεις, παλεύεις, μοχθείς και γκολ δεν βάζεις για πέμπτο συνεχόμενο 90λεπτο. Όταν εγώ φώναζα ότι ο ΟΦΗ πάσχει επιθετικά βρίσκονταν και έλεγαν ορισμένοι ότι το πρόβλημα είναι αμυντικό. Σαφώς και είναι αμυντικό το θέμα του ΟΦΗ αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ ούτε με γραμματόσημο τότε δεν μπορείς να ζητάς πολλά.

Ο ΟΦΗ πληρώνει ξεκάθαρα την καθυστερημένη μεταγραφή του Καστάνιος που ευχόμαστε το παιδί να είναι υγιές και να κάνει τα γκολ που περιμένουν στην ομάδα διαφορετικά η συνέχεια θα μας βρει με τα χαπάκια μας. Είτε είναι πίεσης, είτε τίποτα άλλα που θα μας κάνουν να κοιμόμαστε απευθείας.

Το ματς με τον Αστέρα ήταν ένα μονότερμα, συγνώμη όποιος είδε κάτι άλλο προφανώς και βιάζει την λογική μου. Από την μια υπήρχε μια ομάδα που ήταν μονίμως στην επίθεση, από την άλλη μια άλλη που αμυνόταν, δίχως σχέδιο, με μπόλικες καθυστερήσεις και αρκετή πονηράδα. Ο ΟΦΗ είτε έβγαινε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα ήταν το ίδιο και το αυτό. Ο Σίμος το είπε σωστά: Ότι μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, το έκαναν και με το παραπάνω. Το ίδιο και εκείνος. Τσιλιανίδης, Ντε Γκουζμάν μπήκαν νωρίς στο γήπεδο, ο πρώτος έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλο ματς από την μέρα που επέστρεψε και ο Ολλανδός προσέφερε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το σίγουρο είναι πως το 2021 πάει κατά διόλου για τον ΟΦΗ. Χάνει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ή ακόμα και όταν δεν είναι να χάσει, δεν κερδίζει πάλι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Στο Αγρίνιο τρώει γκολ κατά λάθος, στο Περιστέρι χάνεται γκολ στην τελευταία φάση, σήμερα τρώει γκολ στην μοναδική φάση σε όλο το 95λεπτο για τον Αστέρα. Με συγχωρείτε, άλλο ένα σουτ είχε.

Ράσταβατς και Τασουλής ευγνωμονούν την κωλοφαρδία που τους έσωσε και εμείς ψαχνόμαστε να πιαστούμε από κάπου για να δουμε πως μπορεί να αλλάξει το 2021 που για τον ΟΦΗ είναι σαν το 2020.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

39 σχόλια

  1. Γιατί πάει κατά διαόλου η χρονιά; υπάρχουν ευθύνες; ποιος τις έχει; ο πρόεδρος; ο τεχνικός διευθυντής; ο διευθυντής ποδοσφαίρου; ο προπονητής; ο γιατρός; ο κηπουρός; ο κόσμος; όλοι μαζί; αυτά περιμένουμε από ένα δημοσιογράφο να μας αναλύσει και όχι να αναλώνεται και να αναμασά τα ίδια και τα ίδια.
    Εδώ Σαρρή υπάρχουν ευθύνες και έχουν ονοματεπώνυμο, δεν έχεις όμως τα άντερα ή ίσως και τη δυνατότητα να κάνεις μια σωστή αναλυση.
    Καλό βράδυ.

  2. Όταν ο πρόεδρος στηρίζει τον προπονητή με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα αυτό τα λέει ολλα!! Κράτα καλά το κελεπουρι Πρόεδρε!!! Και άσε εμάς να αναρωτηθούμε γιατί πάει κατά διαβόλου.. αυτή η ομάδα..

    1. Έτσι ακριβώς.. Τι να πω, είμαι απογοητευμένος… Δεν φαίνεται να υπολογίζει κανεις το κόσμο της ομάδας.. Ας μη πω περισσότερα…

      1. Φιλαράκι η ομάδες πλέον είναι επιχειρήσεις και όποιος βάζει το χρήμα αυτός θα κάνει κουμάντο στις επιλογές. Αν δε σ αρέσει αυτό που βλέπεις και δε μπορείς να το υποστηρίξεις, υπάρχουν κι άλλες ομάδες να επιλέξεις. Αλλιώς πήγαινε αγόρασε κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι τον ΟΦΗ και προσέλαβε και όλους τους υπόλοιπους προπονητές (δόξα το Θεό έχουμε πολλούς) και μετά κρίνε κι αποφάσιζε.

        1. Αυτό φίλε Τάσο δεν είναι επιχείρημα που λες

      2. Στο δικό σου μαγαζί οι πελάτες θα σου κάνουν κουμάντο; Ή μήπως είναι δημόσια υπηρεσία ο ΟΦΗ και δεν το έχω καταλάβει. Κι αν δεν είναι επιχείρημα αυτό που λέω, για πες μας εσύ ένα επιχείρημα, να μας πείσεις οτι είναι οκ να παρεμβαίνεις στου άλλου την επιχείρηση και να πρέπει να σε ακούν κιόλας.

        1. Χωρίς οπαδούς, καμία παε δε στέκει.. Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα, δεν είναι λιντλ

        2. Τι σχέση έχει αυτό ρε μεγάλε; Στέκεται το Lidl χωρίς πελάτες; Δεν πείθεις ούτε κι εσύ, ούτε οι υπόλοιποι. Πηγαίνετε και καταθέστε τα μύρια σας και μετά τα λέμε.

      3. Ειναι σηγουρο οτι δεν λογαριαζουν τον κοσμο;;; εχθες ομως ειδαμε μια τρομερη αλαγη . Πολυ παθος απο ολους. Τα ποδια τους βγαζανε φωτιες και δεν αφησαν ουτε μια φαση χωρις να την διεκδικησουν . Νομιζω οτι πρωτη φορα ειδα Σαρδινερο και Σταικο να τρεχουν και να μαρκαρουν σε ολο το γηπεδο , δυο και τρεις μαζι να πεφτουν πανω σ’εναν αντιπαλο και φυσικα ειχαμε καιρο να δουμε τον Νειρα να φλερταρει με την κοκκινη , που κανονικα τη δικαιουταν σ’εκεινο το κλαδευτηρι λατινοαμερικανικης σχολης. Μεχρι κι ο Σημος σηκωθηκε απ’τον παγκο κι ακουστηκε η φωνη του. Τι προκαλεσε αυτη την αλαγη; Αν παιζαμε ετσι σε καθε παιχνιδι δεν θα φοβομασταν τιποτα. Ισως και του Σημου να του εκανε καλο το κραξημο που ακουσε απ’τους βαζελους που οταν εκπαιδευε τους γιους τους λεγανε τα καλυτερα για το ηθος και την ποιοτητα του. Και προχθες τον εβρυζαν ενω εκεινος εχει προσφερει στο συλλογο τους. Ειτε τον πησμωσε η αδικια των βαζελων , ειτε τον ταρακουνησε η απαιτηση των οφητζιδων, κατι προκαλεσε επιτελους τσαμπουκα σε ολη την ομαδα. Να ειμαστε ειληκρινης, εμενα που θα ηθελα να αλαξουμε προπονητη ο χθεσινος Σημος μου αρεσε κι ο ΟΦΗ ηταν απολαυστηκος. Ισως και να ακουστηκαν οι φωνες των συνδεσμων.

        1. Όλοι τα λέτε καλά και όλοι έχετε δίκιο.Αλλα προς Θεού ρε παιδιά πως κάνετε έτσι,λες και χάνετε τα λεφτά σας.Αφηστε τη διοίκηση να ακολουθήσω τα πλάνα της και όλα θα πάνε καλά.Ειναι στενάχωρο να βλέπεις την ομάδα να παίζει μπάλα και να μην φέρει αποτελέσματα….Ας σταματήσουν όλοι να φερνομε τη κάντεμια.

    2. Μάλιστα! Χθές σου έφταιγε ο Σίμος δηλαδη. Αν ηταν ας πούμε άλλος προπονητής, θα είχε μπει αυτός μέσα να βάλει το γκολ. Το ότι έχει μείνει ξεκρεμαστος, παίζει χωρίς φορ τόσο καιρό δεν σου λέει τίποτα εσένα;. Για εξηγησε μας λοιπόν, αφου μπαίνεις στη διαδικασία να κραξεις, τι θα έκανες εσύ χθες αν ήσουν στη θέση του Σίμου;

    3. Aυτη η τοση στηριξη κ απο τον ιδιο τον προεδρο προς τον ανθρωπο που εχει βαλει στοχο του να ριξει τον ΟΦΗ καθως κ η τοση αγαπη του προεδρου προς τα αρνητικα αποτελεσματα του συλλογου, καθως κ οι προσληψεις τοσο πολλων υπευθυνοανευθυνων, καθως κ ο παχτωλος χρηματος που πεφτει στην ομαδα διχως να τους ενδιαφερει αν τα χρηματα αυτα θα αποσβεστουν, μηπως κατι δεν δενει;;; αν δεν ενδιαφερει τον προεδρο , το να προχωρα ο ΟΦΗ με ψηλα το κεφαλι, τοτε τι ΣΚΑΤΑ τον αγορασε;; Εδω τολμησε κ αλλαξε το σημα της ομαδας που ουτε ακουστα ειχε κ θα τον ενδιαφερει η πορεια της;;;; η ιστορια του ΟΦΗ σιγσ σιγα την σβηνουν κ καποια στιγμη κ μαλιστα συντομα θα αναφερετε στις χαμηλες κατηγοριες ωσαν αλλος παλαι ποτε Βυζαντας Μεγαρων η Καλιθεα η Παναχαικη. Εκεινοι λοιπον που λενε οτι αγαπουν τον ΟΦΗ (ΣΥΛΛΟΓΟΙ φιλων, με διαφορα λογοτυπα ας κανουν κατι πριν καθισωμε παλι σε τσιμεντενιες κερκιδες κ να βλεπωμε υδροφορες να βρεχνουν το ξερο τερραιν. Παντως λεβεντες οπαδοι του ΟΦΗ, πολυ με προβληματιζει η απαθεια που δειχνουν τα λεγομενα ” παιδια του Γκερσρντ ” για τα αρνητικα αποτελεσματα του συλλογου!!! Φτιαχνομε λεει μια ομαδα για το μελλον!!! Απο το 2000 μχ το ακουω αυτο, κ δυστηχως υπαρχουν φιλαθλοι που το υιοθετουν αυτο!!

  3. Όσο φοβάστε να πείτε τα πράγματα με τ όνομα τους, η ομάδα θα βυθίζεται… Σε κάθε άρθρο μετά από αποτυχημένο αγώνα, διαβάζω τα ίδια… Εγώ, σαν οπαδός που παρακολουθώ και πονάω την ομάδα 40 χρόνια, πρώτη φορά βλέπω να προστατεύεται τόσο πολύ
    από διοίκηση και δημοσιογράφους ένας προπονητής μετά από αλλεπάλληλες αποτυχίες, σε καμία ομάδα δεν τοχω δει.. Έχω πει από πολύ καιρό, ότι ο Σίμος δεν κάνει, δεν εμπνέει, δεν μπορεί άλλο… Και όσο παραμένει, η ομάδα θα παραπαίει… Μου είναι αδιανόητο ότι η διοίκηση τον κρατάει ακόμα και περισσότερο αδιανόητο ότι δεν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί ο ίδιος… Οι δηλώσεις του πάλι αποψε μετά τον αγώνα ήταν εκνευριστικες… Όσο παραμένει και αποτυγχάνει, όταν φύγει, ούτε ομάδα γ εθνικής δεν θα τον θέλει… Δεν ενδιαφέρεται ούτε για την υστεροφημία του; στερεψαν οι προπονητές; τι στο καλό συμβαίνει; δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε άλλον; ο κοσμος έχει ξενερώσει απίστευτα.. Μας περιμένουν άλλες δύο ηττες στη σειρά… Ο Σίμος κάθε φορά δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες του…Εμείς όμως, δεν δηλώνουμε περήφανοι για τον προπονητή μας.. Τελος

  4. Καλημέρα σε όλους..θα σας θυμίσω τον προημιτελικό Κροατία Πορτογαλία το 2016.. προς Θεού, δεν θα κάνουμε συγκρίσεις παιχτών, αλλά, θυμάστε πόσο έληξε?0-1 με γκολ Ρικάρντο Κουαρεσμα στο 119’… ποια ήταν η καλύτερη ομάδα για 120 λεπτά?η Κροατία..ποια ομάδα έκανε τις περισσότερες τελικές?η Κροατία..17!!! ποια ομάδα είχε την περισσότερη κατοχή ΚΑΙ κυκλοφορία μπάλας?η Κροατία…60% κατοχή και πάνω από 700 πάσες στο ματς.. ποιος κέρδισε???η Πορτογαλία της μίας (!!!!!!) αντεπίθεσης… και όπως είχε πει τότε ο Σπυρόπουλος “η Κροατία τελείωσε 17 επιθετικές προσπάθειες στο ζερό,0 στα 17.. κανείς δεν έκανε ποτέ καριέρα με 0 στα 17!!! πραγματικά απόλυτη ταύτιση του χθεσινού αγώνα με τον παραπάνω που περιγράφω..
    Το θέμα με τον ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αν παίξει καλά ή όχι ΟΥΤΕ αν θα σκοράρει ή όχι..η ομάδα έχει χάσει παιχνίδια που δεν έχει σκοράρει αλλά και παιχνίδια που έχει σκοράρει,και μάλιστα πρώτη!!το πρόβλημα της ομάδας, τουλάχιστον προς το παρόν είναι διπλό:1) κακή ψυχολογία των παικτών και 2) όπως το λένε οι Άγγλοι, κακό mentality.. κακή διανοητική αντιμετώπιση, όχι των παιχνιδιών, αλλά του πρωταθλήματος που παίζει.. δεν είναι τυχαίο ότι οι αρκετά παιχνίδια τα έχασε με κυνικό τρόπο, γιατί ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την ομάδα οι αντίπαλοι..γκολ πρώτοι, άμυνα και αντεπίθεση μήπως βγει και δεύτερο γκολ.. αυτή είναι η άποψη μου,με εκτίμηση..
    Παρεμπιπτόντως, δεν είναι ανάγκη να βρίζουν κάποιοι τον Μανώλη Σαρρή, δεν φταίει αυτός που έχει γίνει έτσι η ομάδα..ο προβολέας πρέπει να στραφεί αλλού..

    1. Ο προβολέας ήδη προ πολλού έχει στραφεί αλλού αλλά οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιαφορα

  5. Σίμο θεέ μας πήρες τα μυαλά, πάρε μας αντράκι μου και τα λιγοστά μαλλιά!

    1. χαχαχαχαχα καλο !!

  6. Ποιοι φταίνε για το φετινό χάλι; Ας μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα. Και με… σειρά προτεραιότητας. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, φταίνε:

    1) Οι διοικούντες, εξαιρουμένου του Μπούση, δηλαδή οι Σαμαράδες, ο Πουρσανίδης και τα κατώτερα στελέχη της ΠΑΕ. ΑΥΤΟΙ είναι που κάνουν τον προγραμματισμό, ΑΥΤΟΙ είναι οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, ΑΥΤΟΙ είναι που παίρνουν τις αποφάσεις. Τι έκαναν φέτος αυτοί οι άνθρωποι; Άφησαν την ομάδα χωρίς (σοβαρούς) επιθετικούς, δε στελέχωσαν επαρκώς το προπονητικό επιτελείο (ποιος είναι ο επικεφαλής γυμναστής είπαμε;) και άλλαξαν ΧΩΡΙΣ λόγο το ιστορικό σήμα της ομάδας μας.

    2) Οι ανεπαρκέστατοι παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα μας. Σκεφτείτε ότι ο ΟΦΗ έχει κατέβει αρκετές φορές με ΒΑΣΙΚΟΥΣ τους Βαφέα, Σαρδινέρο, Στάικο, Μπαλογιάννη, Γρίβα, Σελίμοβιτς, Σακόρ. Αν σε αυτούς προσθέσει κανείς κάτι Γκαργκαλατζίδηδες, Γιάννου, Σολίς (ποιος;), Μίγγους, Κοροβέσηδες, Γιαννούληδες -και σταματώ εδώ γιατί βαριέμαι να γράφω άλλα τόσα ονόματα- οι οποίοι στελεχώνουν το ρόστερ, τότε τι να πω… Houston, we have a problem!

    3) Οι πολλοί και ΣΟΒΑΡΟΙ τραυματισμοί που έχουν πλήξει την ομάδα. Μα είναι δυνατόν; Πείτε μου μια άλλη ομάδα, στην Ελλάδα τουλάχιστον, με τόσους ΣΟΒΑΡΟΥΣ τραυματισμούς φέτος; Αν είχαμε, συν τοις άλλοις, κρούσματα κορονοϊού, τι θα γινόταν δηλαδή; Δε θέλω να το σκέφτομαι.

    4) Ο προπονητής που, δυστυχώς, είναι ανίκανος να καταλάβει κάποια πράγματα και ρίχνει συνέχεια το φταίξιμο στη… μεταφυσική! Όταν δεν το κάνει αυτό, ο -κατά τα άλλα συμπαθής- Σίμος μιλάει για ΔΟΥΛΕΙΑ. Μα, ποια δουλειά; Αυτή που, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, δε φέρνει…. αποτελέσματα; Δυστυχώς, εκτίθεται συνέχεια με τις δηλώσεις του. Μάλλον, δεν το καταλαβαίνει.

    Θα μπορούσα να γράψω και κάποιους άλλους, δευτερεύοντες, λόγους. Σταματάω στο 4). Μου αρέσει σαν αριθμός.

  7. Όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί στον ΟΦΗ , είναι δημόσιοι υπάλληλοι , απλά την βγάζουν και στα παλιά τους τα παπούτσια , το μηνιάτικο θα πέσει κάθε τέλος του μήνα και όλα καλά !! Δεν τους ενδιαφέρει τιποτα , δεν πονάνε τον ΟΦΗ , ούτε τους κρητικούς !! Και μόνο που δεν κανει κανένας κρητικός κουμάντο λέει πολλα !!!

  8. Εάν η ομάδα δεν είχε τους τραυματισμούς από την αρχή τής χρονιάς πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αυτήν τη στιγμή, αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.

  9. μην ξεχνάμε τους τραυματισμούς σημαντικών παικτών που είχαμε και έχουμε + τον κορωνοϊό που πήγε όλες τις ομάδες πίσω και κάποιες από αυτές στήνουν παιχνίδια και να βγάλουν τα σπασμένα (στην προκειμένη περίπτωση θέλω να πιστεύω ότι είναι αμέτοχος ο ΟΦΗ σε αυτό), θέλω να σας θυμίσω Μπάγερν Μονάχου και Manchester City πόσα χρόνια έκαναν μετά από αλλαγή προέδρων να πάρουν πρωταθλήματα και να είναι μια απ τις καλύτερες του Champions League, τουλάχιστον 5 χρόνια, δεν είναι εύκολό αυτό που έχουν ξεκινήσει στον ΟΦΗ και μιλάμε για μεγάλες αλλαγές όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και έξω αγωνιστικά, κάπου θα κερδίζεις και κάπου θα χάνεις σε κάτι… δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα μας έχουν δώσει λάθος πρότυπα και επίκτητα. Γι’αυτό θέλουμε επανεκκίνηση σε όλα… δυστυχώς όμως θα το δούμε τελευταία στιγμή διότι η έξις – αυθυποβολή που έχουμε δεν αλλάζουν.

  10. Η ομαδα παιζει μπαλα ,αλλα δεν παιρνει αποτελεσματα…Θα φερω ενα παραδειγμα απο το αγγλικο ποδοσφαιρο για να εκφρασω την αποψη μου. Η Λιντσ πριν απο 2 χρονια στιν Β’ κατηγορια Αγγλιας (Τσαμπιονσιπ) αλλαξε διοικηση και οικονομικα ηταν αρκετα δυνατη. Παρολα αυτα η καλυτερη θεση που μπορεσε να φερει τη σεζον 2017-18 ηταν 13η…. Τοτε η διοιηκηση καταλαβε οτι μονο ενας τροπος υπαρχει η ομαδα να ανεβει κατηγορια… να φερει ενα παγκοσμιου επιπεδου προπονητη. Πηραν τον Μπιελσα. Οι προπονησεις ηταν τοσο δυνατες που οι παιχτες ξερναγανε. Ομως παιχτες που τις προηγουμενες χρονιες ηταν για τα μπαζα, μεταμορφωθηκαν προς το πολυ καλυτερο αποκτωντας νοοτροπια νικητη πλεον ! Την πρωτη χρονια του Μπιελσα η Λιντς τερματισε 3η και την επομενη 1η οταν πηρε και την ανοδο στη Πρεμιερ Λιγκ παιζοντας εκπληκτικο ποδοσφαιρο. Η γνωμη μου ειναι πως η ομαδα μας χρειαζεται κατι αντιστοιχο. Απο το να διωξουμε ολη την ομαδα ισως ειναι πιο λογικο να παρουμε ενα προπονητη επιπεδου, με δικους του γυμναστες, αναλυτες κλπ., που να μπορεσει να παρει το 200% απο τους παιχτες αυτους που εχουμε ιδη κανοντας φυσικα και καποιες μεταγγραφες που θα βοηθησουν την ομαδα εκει που ποναει.Ο Σιμος διχνει οτι δεν ειναι ο καλυτερος καπετανιος στη φορτουνα παρολο που τον στηριζει η διοιηκηση.

    1. Αναψατε φωτιά καί μεγαλώνει γενίτσαροι κανένας δε γλυτώνει!!!
      Αν νομίζετε ότι είμαστε γιουσουφακια για να μας κοροϊδεύετε είστε γελασμενοι!!!!
      Έγραψα και ποιο πρίν ότι είστε τυχεροί που δεν έχετε το κόσμο στο γήπεδο!!!
      Το μόνο που σας ταιριάζει είναι αυτό με τον αείμνηστο Τσάκωνα: Άντε αυτωθειτε άντε αυτωθειτε!!!!
      Εάν αγαπούσαν τον ΟΦΗ μέσα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα είχαν γρήγορα επιδιορθώσει τα αμέτρητα προηγούμενα λάθη τους!!!
      Μου λένε για το καστανα το καινούριο μας παλτό και για να τελειώσω εάν έπαιζε ο Καστανάς εχθές στη θέση του Σαρδι το ματς θα έληγε με τον ίδιο τρόπο!!!
      Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
      Η ομάδα έχει πρόβλημα σε όλες τίς γραμμές!!!
      Λοιπόν όσο λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!!!
      Σε λίγο η γάτα θα επιστρέψει.
      Καί τότε θα δούμε που θα κρυφτειται γιουσουφακια!!!
      Το σήμα το κάνατε σιφωνι και την ομάδα την μικρεινατε.

      1. Γάτα, καλσόν έχει και στο Χαλκιαδάκη. Κοντά στο γήπεδο είναι θα μπορείς να πας αμέσως αν δεν είναι Κυριακή.

      2. Καλησπέρα!Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΦΗ είναι ότι έχει στον πάγκο του ένα πρώην προπονητή.Ειναι εμφανές ότι οι παίκτες δεν τον ακολουθούν πια.Δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο ματς που κέρδισε ο ΟΦΗ πρόσφατα είναι με τη Λαμία που στον πάγκο ήταν ο Παπαπαναγης ο οποίος δούλεψε, φώναζε και είχε ρυθμό η ομάδα και στο τέλος κέρδισε και εύκολα.
        Ο ΟΦΗ έχει πάρα τις απουσίες πολλούς παίκτες διαμάντια,(Διαμαντής, Βούρος,Ουρές,Σουρνακης κ.α) πολύ καλύτερους και πολύ πιο βελτιωσιμους φυσικά από τον Αστέρα Τρίπολης πχ και λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν αλλάξει ο ΟΦΗ προπονητή αυτοί οι παίκτες θα χάσουν και την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.Επισης βλεπωντας ότι αρχίζει να κερδίζει και η Λαμία εγώ θα άλλαζα προπονητή γιατί τα πράγματα δεν φαίνονται πια τόσο χαλαρά αλλά και για να δει ο καινούργιος προπονητής τους παίκτες για του χρόνου και να πάρει τις αποφάσεις του

  11. Γιατί το ρίχνουμε Μανώλη πάλι στην τύχη για να μην μειώσουμε τους παιχταραδες μας;;;;η το προπονηταρα μας;; Ένα κανονικό φορ θα το είχε βάλει στο γκολ….Ο Αστέρας με κομβικές απουσίες ( Ιγκλέσιας,μπαραλες β, Κότσιρας κτλ) με πιτσιρικάδες μέσα μας πήρε διπλό..και εμείς λέμε τα δικά μας……

  12. Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και κανένας πλέον δε με σταματά…… Αυτό το άσμα ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση. Η Ομάδα όμως δεν τους φταίει σε τίποτα, το ‘χουμε ξαναπεί. Η πλάκα είναι που θα μας βάλουν οι τύποι σε περιπέτειες και θα παίζουμε μπαράζ με Διαγόρες & Σια για τη σωτηρία. Αυτό είναι το πλάνο τους; Ντροπή. Αίσχος. Καραγκιόζηδες, Σαλτιμπάγκοι όλοι σας. Σα δε ντρέπεστε με τα χάλια σας.

  13. Περνάει έναν προπονητή μεγάλου διαμετρήματος να τεριαζει κ με το πρότζεκτ δεν λέω… και τέλος το παραμύθι….από ποτέ μωρέ έγινε προπονητής ο Σίμος;;;με το ζόρι να τον κάνουν προπονητή και να το προωθήσουν..όπως και μερικούς παίκτες που απορεί όχι τι δουλειά έχουν στον ΟΦΗ…αλλά τι δουλειά έχουν στην Α Εθνική….

    1. Περνεις

  14. Κυριοι να ειμαστε δικαιοι, ο χθεσηνος ΟΦΗ ηταν απολαυση. Ο Αστερας δεν πηρε μπαλα γιατι δεν τον αφησαν οι παικτες μας να παρει μπαλα. Με τετοιο πησμα μπορεις να παρεις αποτελεσμα απο καθε αντιπαλο. Αν το καταλαβουν αυτο και διορθωσουν και τις αιτιες των τραυματισμων ισως και να σωθει η χρονια. Τη διαιτησια δεν μπορουμε να τη διορθωσουμε. Αρκετα μικροσφηριγματα δωθηκαν αναποδα παλι… αλλα αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο. Εγω ελπιζω να εχουν το ιδιο παθος και στα υποληπα ματσ.

    1. Απόλαυση είναι μια ομάδα όταν σκοράρει και δεν δέχεται κοροιδιστικα γκολ συνεχώς… Συμφωνώ ότι η ομάδα έπαιξε τον αστέρα στο μισό γήπεδο και έδειξε θέληση αλλά τι να το κάνεις όταν χάνεις στο γήπεδο σου από μια ομάδα δευτεροκλασατη που μάλιστα ήρθε χωρίς μπαραλες κι άλλους βασικούς και είσαι ανίκανος να της βάλεις μισό γκολ;

      1. Ιγκλέσιας Κότσιρας μπαραλες

  15. Ίσως είναι αυτό που έγραψε ένας φίλος παραπάνω.. Κανένα απ τα πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ δεν είναι κρητικός, ούτε κάποιος παίκτης ενδεκάδας.. Όχι πως σημαίνει κάτι αυτό αναγκαστικά… ..Τέλος, να επαναλάβουμε ότι η ομάδα δείχνει ανίκανη να πάρει η να κρατήσει αποτέλεσμα, κι όποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι καθαρά θέμα προπονητή, να το γυρίσει στο τάβλι καλύτερα.. Εναλλακτικά, αντί για αλλαγή προπονητή, διώχνουμε 10 παίκτες και τους αντικαθιστουμε με 10 της μπαρτσελονα….αν πάλι η διοίκηση δε θέλει να αλλάξει προπονητή μεσουσης της περιόδου, σεβαστό αλλά να αναλογιστεί ότι μαζί με τα πλέι άουτ απομένουν 14 ολόκληρα παιγνίδια, στα οποία μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράματα, με ομάδες που θα λύσσανε για βαθμούς…

    1. Kαι εγώ δεν είμαι κρητικος.ουτε έχω πατήσει ποτέ μάλιστα βουτε καμία σχέση έχω

  16. ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ 47 ΕΤΩΝ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΙΤΖΗΣ , ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ…. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΟΦΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ…
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ , ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥΣ……
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
    Βόμβα από τον ΟΦΗ με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν!
    Έκτακτο: Βόμβα στον ΟΦΗ με τον Λουκ Καστάνιος για 2,5 χρόνια
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΥΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ… ΜΠΑΜ ΔΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ!!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΑΜ ……. ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ.
    ΤΩΡΑ ΜΕ 29 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕ 19 ΜΑΤΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1,5 ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ……. Μ Π Ι Π……. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΟΣ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ !!!!!!
    ΤΩΡΑ…… ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:
    Ο ΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ….. Ο ΟΦΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ …… Ο ΟΦΗ ΤΟΥ 20ΛΕΠΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ…… ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ Ή ΠΙΠΙΛΑ!!!
    Η ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ…….ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ…. ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΥΣΜΑΤΑ , Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

  17. Που πηγε η περσινη ομαδα. Που τρωγαμε ενα γκολ και ειμασταν ολοι ηρεμοι γιατι ξεραμε οτι το τελικο αποτελεσμα θα ειναι 2-1 3-1 η 4-1 ….

  18. Καλησπέρα!Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΦΗ είναι ότι έχει στον πάγκο του ένα πρώην προπονητή.Ειναι εμφανές ότι οι παίκτες δεν τον ακολουθούν πια.Δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο ματς που κέρδισε ο ΟΦΗ πρόσφατα είναι με τη Λαμία που στον πάγκο ήταν ο Παπαπαναγης ο οποίος δούλεψε, φώναζε και είχε ρυθμό η ομάδα και στο τέλος κέρδισε και εύκολα.
    Ο ΟΦΗ έχει πάρα τις απουσίες πολλούς παίκτες διαμάντια,(Διαμαντής, Βούρος,Ουρές,Σουρνακης κ.α) πολύ καλύτερους και πολύ πιο βελτιωσιμους φυσικά από τον Αστέρα Τρίπολης πχ και λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν αλλάξει ο ΟΦΗ προπονητή αυτοί οι παίκτες θα χάσουν και την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.Επισης βλεπωντας ότι αρχίζει να κερδίζει και η Λαμία εγώ θα άλλαζα προπονητή γιατί τα πράγματα δεν φαίνονται πια τόσο χαλαρά αλλά και για να δει ο καινούργιος προπονητής τους παίκτες για του χρόνου και να πάρει τις αποφάσεις του

    1. ολος ο κοσμος το βλεπει, εκτος απο τη διοικηση..δεν ξερω τι ορκοι πιστης και αφοσιωσης τους δενουν μ αυτον τον προπονητη αλλα το πραμα κατηντησε κακογουστο αστειο…ειναι κριμα καποιοι καλοι μας παικτες να χαντακωνονται εξ αιτιας του….

  19. Δεν μαζευουμε βαθμους και θα μας παρει ο διαολος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 6 =