Επιστροφή στα χρόνια της αγωνιστικής μιζέριας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο κόσμος στα κάγκελα και δικαίως, ο προπονητής που πετάει το μπαλάκι και ένας ΟΦΗ που βρίσκεται σε μόνιμη κρίση με ευθύνη όλων των εμπλεκομένων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η φωτογραφία του Γιώργου Σίμου να κοιτάζει προς τα πάνω είναι και ενδεικτική του τι συμβαίνει στον ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό. Όλα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι έχουν αφεθεί στην μοίρα και ένας ΟΦΗ που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν περίμενε κανένας μας ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο αποσύνθεσης ποδοσφαιρικής. Η χθεσινή εικόνα του κόντρα στην ΑΕΚ ήταν η χειρότερη επί Σίμου, ότι χειρότερο είδαμε όχι μόνο φέτος αλλά από την πρώτη μέρα που ο ίδιος ανέλαβε το τιμόνι του ΟΦΗ. Έχω γράψει ξανά πως οι ήττες είναι διδακτικές, πάντα σου δείχνουν κάτι όμως σε αυτήν την περίπτωση ο σβέρκος του ΟΦΗ έχει κοκκινίσει από τις συνεχόμενες σφαλιάρες και το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα. Με βασική ευθύνη όλων όσων εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μια ομάδα που δεν έχει ψυχολογία, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακόμα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά.

Οι δηλώσεις του Σίμου τόσο στη Nova, όσο και στην συνέντευξη τύπου δείχνουν έναν προπονητή που βρίσκεται (και που είναι) κάτω από μεγάλη πίεση αλλά και που δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Και αυτό είναι το χειρότερο. Ο Σίμος δεν δείχνει να μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί την ολοένα και αυξανόμενη πίεση που δέχεται (και απολύτως δικαιολογημένα) ελλείψει αποτελεσμάτων σε μια ομάδα που “φωνάζει” πως κινδυνεύει άμεσα να θέσει ενέχυρο το μέλλον της.

Ο Σίμος με τις δηλώσεις που έκανε χθες το απόγευμα πέταξε το μπαλάκι προς την ΠΑΕ. Αν με θέλετε με κρατάτε, αν δεν με θέλετε φεύγω. Και όταν ο προπονητής ο ίδιος νιώθει μετέωρος γύρω από το μέλλον του τότε θα νιώθει μετέωρο όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πως οι παίκτες θα πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά όταν ο ίδιος ο προπονητής νιώθει ότι βρίσκεται στον αέρα; Ερωτήματα που δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να τα απαντήσω, δεν μπορεί να τα απαντήσει ουδείς από όλους όσους βρίσκονται εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

31 σχόλια

  1. Καλό μήνα σε όλους! Πραγματικά τώρα καταλάβαμε ότι ο Σίμος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση? Τώρα και ένα χρόνο δεν φάνηκε κάτι?θα ήθελα να ρωτήσω εσάς κε Σαρρή τι αρμοδιότητες έχουν οΝικος ο Νομπλιας,ο Γρηγόρης ο Τσινος,οΣαββας ο Κωφιδης και γιατί ο Ηλίας ο Πουρσανιδης δεν έχει τίποτα να πει και έχει εξαφανιστεί?Γιατί όλα αυτά τα παιδιά μας έχουν σιωπήσει εκκωφαντικά?Καλά τα project αλλά ενα κομμάτι της ομάδας μας και μάλιστα πολύ σημαντικό είναι και οι ΦΊΛΑΘΛΟΙ τους οποίους θα πρέπει να σέβεσαι και να υπολογίζεις!!Και κάτι τελευταίο..Εάν τον προπονητή δεν τον στηρίζει ο κόσμος καλό είναι για τον ίδιο να χαιρετήσει με αξιοπρέπεια πριν είναι πολύ αργά!

  2. Χαίρετε..θα το ξαναπώ γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό..το σχέδιο για την ομάδα όλοι συμφωνούμε ότι είναι καλό, αλλά για να το υπηρετήσεις θέλεις έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.. πώς να το κάνουμε?? και για όσους νομίζουν ότι η αλλαγή προπονητή δεν είναι απαραίτητη ή ωφέλιμη, δεν θα σας πάω πολύ μακριά.. όταν ήρθαν οι Βέρα και Ίσις, θυμήθηκαν οι παίχτες ξαφνικά τί μπάλα ξέρουν?μην λέμε ο,τι θέλουμε,η αλλαγή προπονητή είναι, όχι μόνο απαραίτητη, αλλά επιβεβλημένη..
    Και κάτι ενδεικτικό της κακής ψυχολογίας δεν ήταν μόνο η εικόνα του Σίμου.. παρατηρήστε την εικόνα του Ουες μετά το 0-1 και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα..
    Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους..

  3. Καλό μήνα σε όλους. Το ποδόσφαιρο που είδαμε πέρσι ήταν δημιουργία τον ισις βέρα και όχι του Σίμου.

    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΡΕΕΕΕ

  4. Ο Σίμος, όπως λες Μανώλη, δείχνει ότι έχει χάσει τη μπάλα ΚΑΙ σε επικοινωνιακό επίπεδο πλέον. Φαίνεται ότι έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
    Φταίει; Βεβαίως και φταίει! Φταίει, όμως, περισσότερο από κάποιους άλλους; Αυτό είναι το ερώτημα. Κατά την ταπεινή μου άποψη, κάποιοι άλλοι φταίνε περισσότερο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι διοικούντες. Και όταν λέω διοικούντες, εννοώ τους Σαμαράδες και δη το Γιάννη Σαμαρά. Αυτόν τον άνθρωπο που, παρόλη την καλή πρόθεση που -θέλω να πιστεύω- ότι έχει, δυστυχώς, αποδεικνύεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για το ρόλο που έχει αναλάβει! Πέρυσι τον έκαναν μάγκα 1) ο κόσμος και 2) ένα-δυο παίκτες που φέτος δεν έχει. Γιατί, διαφορετικά, μια από τα ίδια θα βλέπαμε και τότε. Θα πει κάποιος “μα, καλά, πέρυσι ο στόχος ήταν να μην κινδυνεύσει η ομάδα, κάτι που επετεύχθη και με το παραπάνω, γιατί γκρινιάζει ο κόσμος;”. Γιατί, πολύ απλά, ο Γιάννης ο Σαμαράς, μαζί με άλλους δυο-τρεις φανφαρολόγους εκεί στην ΠΑΕ μιλάνε συνεχώς για ένα ΣΟΒΑΡΟ project! Ο κόσμος, όμως, δεν βλέπει κάποιο σοβαρό project. Αυτό είναι το πρόβλημα και γι’ αυτό γκρινιάζει! Και, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, ο κόσμος δεν είναι εντελώς χαζός. Μπορεί να τον κοροϊδέψεις μία, δύο… τρίτη δεν έχει! Ας αφήσουν, λοιπόν, τα μεγάλα λόγια εκεί στην ΠΑΕ και ας στρωθούν στη δουλειά. Εκτός κι αν νιώθουν ότι δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω, οπότε ας κάνουν στην άκρη! Δεν γίνεται να είναι ο ΟΦΗ παιχνιδάκι στα χέρια κανενός. Μα, ΚΑΝΕΝΟΣ!

    1. Σαφώς Δημήτρη και ο Σίμος δεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Το έχω γράψει πολλές φορές. Όμως από εκεί και πέρα όλα όσα αναφέρεις για “φανφαρολόγους” κτλ πρώτα προσβάλεις τον εαυτό σου που τα λες που δεν έχεις αντιληφθεί το τι συμβαίνει στο club και στέκεσαι μόνο στα αοπτελέσματα. Αδικείς, προσβάλεις – πάρτο όπως θέλεις ανθρώπους που δουλεύουν 24/7 για τον ΟΦΗ. Άλλο η κριτική λοιπόν και άλλο η προσβολή. Εσύ δεν κριτικάρεις, προσβάλεις. Με σεβασμό.

      Μα.Σα.

      1. Λες, Μανώλη, ότι αδικώ και προσβάλλω ανθρώπους που δουλεύουν όλη τη μέρα για τον ΟΦΗ. Μα, ακριβώς, αυτό: ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους! Και επειδή δουλεύουν στον ΟΦΗ -όχι σε καμιά επιχείρηση της σειράς- αμείβονται, αρκετοί εξ αυτών τουλάχιστον, αδρά! Οπότε, δε με αγγίζει αυτό που λες περί αδικίας και προσβολής. Εγώ ξέρω ότι όταν αμείβεσαι καλά -πολύ καλά- λεφτά, τότε πρέπει να υπάρχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Όχι φωτοβολίδες όπως είδαμε πέρυσι… Γιατί πέρυσι, αν δεν υπήρχε ο κόσμος στο γήπεδο, μια από τα ίδια θα έβλεπες. Άρα, μη θεωρούν ότι έκαναν και κανένα κατόρθωμα εκεί στην ΠΑΕ. Εκτός κι αν θεωρούν κατόρθωμα τη μετατροπή της ΑΣΠΙΔΑΣ σε ΣΙΦΩΝΙ…
        Λέγοντας τα παραπάνω, επιμένω ότι δεν προσβάλλω κανέναν, κριτική κάνω. Ποια είναι η προσβολή, δηλαδή; Ότι είπα ότι αποδεικνύονται ακατάλληλοι κάποιοι ή ότι πρέπει να στρωθούν στη δουλειά και να φέρουν απτά αποτελέσματα; Αν το θεωρείς εσύ, Μανώλη, προσβολή αυτό, τότε, με όλο το σεβασμό, μάλλον δε μιλάμε την ίδια γλώσσα.

        1. Συμφωνώ Δημήτρη ότι δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Γιατί και εγώ κριτική ασκώ αλλά χωρίς τους δικούς σου χαρακτηρισμούς.

        2. Προσβάλεις εμένα που μου αρέσει το νέο σήμα της ομάδας μου! Τι σιφώνι ρε; Μόνο αντίπαλους οπαδούς βλέπω και μιλάνε έτσι!! Έγνοια σου και με την πρώτη επιτυχία θα φιλάς και συ το “σιφώνι” άντε μη σε πω

        3. Καλά, μιλάς σοβαρά; Ποιοι αντίπαλοι οπαδοί ρε; 8 στους 10 ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ λένε για το σήμα-σιφώνι, εσύ τώρα το άκουσες πρώτη φορά; Πες μου ότι τρολλάρεις, αδερφέ…

  5. Άρης, Λαμία, παο, αεκ, Απόλλων, παοκ, άλλαξαν πρόσφατα η σχετικά πρόσφατα προπονητή και πάνε πολύ καλύτερα.. Αποκλείεται να είναι αυτοί βλακες κι εμείς οι έξυπνοι… Δυστυχως το επάγγελμα του προπονητή είναι σκληρό και χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας… Πας καλά, μένεις,,, πας άσχημα, φεύγεις… Αυτό γίνεται παγκοσμίως, 100 χρόνια τώρα.. Ο Σίμος εδώ κι ένα χρόνο, πάει την ομάδα απ το κακό, στο χειρότερο… Το λέμε εδώ κι ένα χρόνο… Φταίει ο ίδιος; η διοίκηση; οι παίκτες; ο κοβιντ; δε ξέρω… Αφού όμως δε μπορούμε να αλλάξουμε διοίκηση, παίκτες και κοβιντ, αναγκαστικά πρέπει να την πληρώσει αυτός… . Εξ άλλου κι ο ίδιος έχει απογοητευτεί, άσχετα με τις δηλώσεις του.. Να βρει η διοίκηση ένα έμπειρο προπονητή να πάρει μπροστά η ομάδα και να ανέβει το ηθικό.

  6. η εικόνα αυτή κανει πολύ μεγάλο κακο σε ομάδα και κοσμο..οσο για τον Σιμο θα έλεγα ότι τον ξεφτιλίζει τελιος..τι φταίει και αυτος ο αμοιρος?? συμφωνω οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πρέπει να βγαίνουν απο τα γραφεία τους…..ΠΡΕΠΕΙ να προστατέψουν ομάδα και προπονητή.{χειραψίες κανω και εγώ, μπορώ να γλυτώσω και χρήματα για την ΠΑΕ με χαμηλότερο μισθο}.ευχαριστώ και καλο μηνα σε ολους

  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΎΣΕΙ. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….ΤΕΡΜΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ….

  8. ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ . ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  9. Τι να πει κανείς διαβάζοντας τα σχόλια εδώ και καιρό. Άλλα πράγματα μας αξίζουν γιατί είμαστε ως Έλληνες στενόμυαλοι και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα σήμερα κι όχι μια σειρά αποτελεσμάτων και μία σταθερότητα σε καλά θεμέλια. Συνεχίστε κι εύχομαι να φύγει ο Σίμος, η ομάδα να είναι η ίδια γιατί κατ εμέ οι παίχτες παίζουν στην τελική, αυτοί πληρώνονται στην ώρα τους κι αυτοί πρέπει να σοβαρευτούν ως επαγγελματίες που θέλουν να λέγονται. Επίσης μετά εύχομαι να φύγουν και όλοι οι Σαμαροπουρσανίδηδες όπως τους λέτε και να ξαναέρθουν τύποι Τσάλου κτλ. Γι’ αυτά είμαστε. Καληνύχτα σας.

    1. Οκ, αφού οι παίκτες είναι που φταίνε, να καταργηθούν οι προπονητές σε όλες τις ομάδες και να παίζουν οι παίκτες ανάλογα με τη σοβαρότητα τους

      1. Όχι ρε,, θα φέρνουν οι παίχτες όποιον προπονητή γουστάρουν και τους κάνει τα χατίρια.

        1. Φίλε Τάσο έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά όχι στο παραπάνω σχόλιο.. γιατί υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ομάδων που, όταν άλλαξε ο προπονητής,η ομάδα πήγε καλύτερα.. και όσο για το ότι “οι παίχτες παίζουν στην τελική”, είναι εν μέρει σωστό, γιατί ο προπονητής με το επιτελείο του προετοιμάζει την ομάδα,σε όλα, σύστημα, τακτική, νοοτροπία, ψυχολογία κλπ.. δεν έχουν οι παίχτες όλο το μερίδιο ευθύνης.. και μην πας μακριά, θυμήσου όταν ήρθαν οι Ίσις-Βέρα στην ομάδα, πώς έπαιζαν οι ίδιοι παίχτες..
          με εκτίμηση πάντα..

        2. Φίλε μου όταν ανέλαβε ο Σίμος όλο το Ηράκλειο τον έλεγε μαριονέτα και οτι δεν κάνει τίποτα μόνος του κι οτι οι Σαμαράδες είναι από πίσω, βγάζουν 11άδες συστήματα κτλ. Μια στιγμή τώρα, όλοι βρίσκουν εξιλαστήριο θύμα το Σίμο. Δε θα αλλάξει τίποτα με την όποια αλλαγή προπονητή. Εκτός αν φέρουν το Χριστό να κάνει ένα θαύμα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σωθεί η χρονιά. Ας γίνει αυτοκριτική τότε και ας παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Το πενταετές πλάνο της παε θέλει πέντε χρόνια, αν κάποιοι δεν έχετε υπομονή αλλάξτε ομάδα. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι ΟΦΗ αν σε χαλάει τόσο, και δε μιλάω για σένα προσωπικά. Φιλικά πάντα.

  10. Η ομάδα είναι σε ελεύθερη πτώση και δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται τίποτα πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη!!!!
    Ήθελα να ξέρω αφού από μόνος του ο προπονητής δεν σηκώνεται να φύγει και αφού είναι δεδομένο
    ότι η διοίκηση κάποια στιγμή θα πάρει την απόφαση να τον απολύσει, γιατί να χάνεται πολύτιμος χρόνος και δεν γίνεται αυτό που αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ άμεσα??!!!
    Υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιράνθρωποι στην ομάδα που πραγματικά την αγαπούν,όμως δεν βλέπουν ότι η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο,δεν βλέπουν ότι η ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου είναι στα τάρταρα, δεν βλέπουν ότι ο κύριος αυτός υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας αναμασώντας συνέχεια τα ίδια και τα ίδια με φτηνές δικαιολογίες και ουσία μηδέν??!!!
    Ελπίζω μέχρι τη Πέμπτη και τον επαναληπτικό του κυπέλλου να έχει γίνει αυτό που όλοι οι ομιλίτες περιμένουμε και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει λυθεί προ πολλού!!!

  11. Μανώλη, η λέξη “φανφαρολόγοι” σε πείραξε; Αν ναι, να σε ενημερώσω ότι αυτή η λέξη περιγράφει αυτούς που λένε συνεχώς μεγάλες κουβέντες, λόγια όμορφα, εύηχα, έννοιες περίπλοκες και συνάμα “έξυπνες”, λόγια που αντηχούν ωραία στα αυτιά του ακροατή. Που δεν έχουν κάποια ουσία, όμως! Και αυτό είναι το πρόβλημα: Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει για project, συναισθηματικές σταθερότητες, ποδοσφαιρικό ήθος και πολιτισμό, δίσκους της Φαιστού και άλλα τέτοια όμορφα. Ο κόσμος θέλει να δει περηφάνια, τσαμπουκά, αυταπάρνηση και, φυσικά, γκολ. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου! Όλα τα υπόλοιπα είναι, απλώς… ΛΟΓΙΑ!
    Εν κατακλείδι, αν εσύ θεωρείς τη λέξη “φανφαρολόγος” προσβλητική, τότε λυπάμαι.

    Υ.Γ. Μην βγεις σε κάνα δυο βδομάδες, μετά από κανένα 3ποντο εναντίον κάποιας κωλοπετινίτσας, να θριαμβολογείς και πάλι. Αν και, πολύ φοβάμαι, αυτό θα κάνεις. Και αυτό θα συνεχίζεις να κάνεις μετά από κάθε ήττα ή νίκη. Θα πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος.

    1. Είναι ωραίο πράγμα να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα, σε μένα προσωπικά χρησιμοποιώντας φράσεις του τύπου “θα πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος” όταν έχω κρατήσει σταθερή άποψη εδώ και καιρό και δεν πρόκειται να αλλάξω. Ούτε για το project, ούτε για την φιλοσοφία που διέπει τον ΟΦΗ και καλώς τον χαρακτηρίζει. Εγώ δεν δρω, ούτε συμπεριφέρομαι ανάλογα με τα αποτελέσματα εν αντιθέσει με την πλειοψηφία και εσένα Δημήτρη.

      1. Πάλι καλά, Μανώλη, που τα γραπτά μένουν. Αν ανατρέξεις στο αρχείο σου θα καταλάβεις πραγματικά αν εγώ, προσωπικά, συμπεριφέρομαι βάσει μεμονωμένων αποτελεσμάτων. Τονίζω τη λέξη “μεμονωμένων”. Ας μιλήσουμε για φέτος. Όταν από το Σεπτέμβρη ως το Δεκέμβρη γράφω ότι καλό είναι να κάνουμε υπομονή, να δώσουμε κάποιο χρόνο στην ομάδα μπας και ρολάρει, να μη βιαστούμε να κρίνουμε (αν και αγωνιστικά δε βλεπόμασταν), αυτό τι δείχνει; Ότι στηριζόμουν στα μεμονωμένα αποτελέσματα; Όχι φυσικά! Τώρα, όμως, μετά από 5 ολόκληρους μήνες, τα έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Η ομάδα στηρίζεται σε γυάλινες βάσεις. Τις βάσεις αυτές τις βάζει η διοίκηση. Γι΄ αυτό, ακριβώς, τους κατηγορώ. Το περσινό πάθημα, που αφήσανε την ομάδα χωρίς αμυντικούς, δεν τους έγινε μάθημα. Βέβαια, πέρυσι υπήρχε ο κόσμος στο γήπεδο που έκρυβε (και με το παραπάνω) τις χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες. Φέτος; Φέτος αφήσαν την ομάδα χωρίς επιθετικούς της προκοπής. Και, χωρίς τον κόσμο στο γήπεδο, φάνηκε η ανεπάρκειά τους στο να στήσουν μια ομάδα πάνω σε σωστές βάσεις. Για να μην πάω στο πρόπερσι που, χωρίς να καταλάβουν το πως και το γιατί, πήγε να πέσει η ομάδα κατηγορία… Ας όψεται, όμως, που ο Θεός είναι ΟΦΗ.
        Αυτά έγραφα τότε και αυτά γράφω τώρα, Μανώλη. Είναι όλα καταγεγραμμένα. Και αυτό ισχύει και για σένα. Οπότε, μην προσπαθείς να μου τα γυρίσεις μπούμερανγκ, δε θα βγάλεις άκρη. Ξέρεις γιατί; Όχι γιατί είμαι κάποιος που τα ξέρει όλα ή έχει πάντα δίκιο (αντιθέτως, κοινός θνητός είμαι κι εγώ, όπως όλοι μας), αλλά γιατί ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει!

  12. εσυ μας έλεγες πως δε μας αξίζει Σίμος…τόσο μικρυνες τον ΟΦΗ στο βωμο των κλικ και των σχέσεων με ΠΑΕ….ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΣ

  13. Φίλοι ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ Καλή εβδομάδα και καλό μήνα ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ ΚΑΙ ΊΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ….. ΟΤΑΝ ΑΝΈΛΑΒΕ Η ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΔΙΆΒΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΌΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ. ΘΥΜΆΜΑΙ
    ΟΤΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ
    ΜΠΑΡΤΣΕΛΌΝΑ. ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΆΔΕΣ ΚΤΊΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΖΟΝΤΑΙ. ΕΊΠΑΝ ΑΚΌΜΑ ΌΤΙ ΣΕ ΈΝΑ ΠΕΝΤΑΕΤΈΣ ΠΛΆΝΟ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΕΠΊΠΕΔΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΉΡΗΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ
    ΚΑΝΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΗΤΗ ΓΙΑ ΒΆΖΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ…. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΈΔΙΝΕ ΒΆΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΊΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑΡΟΎΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΎΝΕ Ή ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ… ΠΈΡΣΙ ΉΤΑΝ Η ΠΡΏΤΗ ΧΡΟΝΙΆ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ
    ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΉΤΑΝ ΚΑΚΟΊ Η ΜΑΣ ΥΠΟΤΊΜΗΣΑΝ. ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΠΑΊΧΤΗ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΝΤΌΣ, ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ….
    ΦΈΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΆΔΑ ΣΕ ΈΜΨΥΧΟ
    ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΚΕΝΆ ΠΙΟ ΛΊΓΑ
    ΑΠΌ ΠΈΡΣΙ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ ΑΝΕΎΡΕΣΗΣ ΠΑΙΚΤΏΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΎΦΟΣ ΤΟ ΉΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΊΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ. ΦΈΤΟΣ ΕΊΧΑΜΕ ΑΤΥΧΊΕΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΌΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΆΤΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ
    ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ
    (ΔΥΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΆΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΣΤΗΝ Α! ΕΘΝΙΚΉ)
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ
    ΚΑΝΑΠΈ. ΝΟΜΊΖΩ ΠΩΣ Ο ΡΌΛΟΣ Ο ΔΙΚΌΣ
    ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΕΜΨΥΧΏΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΕ ΌΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΟΜΆΔΑ….. ΤΗΝ ΛΎΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΏΣΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΝ ΚΆΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΟ ΕΜΆΣ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ….

    1. Καλή η υπομονή και η κατανόηση, αλλά για χομπι.. Στις ανταγωνιστικες κατηγορίες όπου πέφτουν λεφτά και κορμιά, χωρίς να το καταλάβεις, ξαφνικά βρίσκεσαι στη ζώνη του υποβιβασμού, που ασφαλώς, δεν περιλαμβάνεται στο προτζεκτ της διοίκησης φαντάζομαι… Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, χώρια που υπάρχει κι η ποδοσφαιρική μας περηφάνια, που δεν ανέχεται πια να τρώμε καρπαζιες απ τον κάθε τυχαρπαστο…εχουμε να βάλουμε γκολ 6 αγώνες, έχουμε τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, αυτό δείχνει μια ανίκανη ομάδα που δεν ταιριάζει στην ιστορία μας και κάθε υγιής φίλαθλος θα πρεπε να ανησυχεί.

  14. Επιτέλους εβαλες μυαλό και λες τα πράγματα με το ονομα τους. Ειναι βεβαια αργα τωρα. Η ομαδα ειναι χαλια απο περυσι . Δεν κερδιζε ουτε στα φιλικά. 30 ήττες ειχε και 4 νικες και εσυ την δικαιολογουσες. Ολοι βλεπαμε οτι η ομαδα φετος ειναι για υποβιβασμο και εσυ μας λοιδορουσες. Καλως ηλθες στην πραγματικοτητα.

  15. Δεν κάνει ρε παιδιά ο Σίμος τι να λέμε…και απορώ Σαρρή με την ελαστικότητα σου… περίμενα επικεφαλίδα “Φτάνει πια το δούλεμα κύριε Σίμο” “Στον κόσμο του ο Σίμος”” Ώρα να φεύγεις” κτλ κτλ…Δεν είσαι υπάλληλος της ΠΑΕ μην παρεξηγηθουν… Δημοσιογράφος είσαι και όπως τους επαινεις πολύ ώρα άλλο τόσο αυστηρά να κριτικάρεις και παίχτες και προπονητή και δοιηκηση και φιλάθλους!!! Φιλικά

  16. Οπως λεει και το τραγουδι : “Δεν παει αλλο , δεν παει αλλο , μ’εχεις ξεκανει και απο πανω θελεις κιαλλο.. “

  17. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

  18. Εγώ θέλω να πω ότι όλες οι ομάδες τις super league έχουν κάνει μεταγραφές και εμείς μόνο μια δεν ξέρω που βαδίζουμε και τι έχουν στο μυαλό τους αλλά είναι πολύ τυχεροί που δεν μπορούμε να πάμε στην 4 Αλλιός θα αλλάζαμε εμείς πολλά πράγματα φτιάξτε τα πράγματα τώρα που είναι νωρίς όταν θα μπούμε μέσα θα είναι αργά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 1 =