Μπορείτε; ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ από εδώ και πέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κριτική προς τον Σίμο δεν αναιρεί και σε καμία περίπτωση δεν βγάζει από το κάδρο των ευθυνών τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η όποια κριτική γίνεται στον Γιώργο Σίμο και τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν πρέπει να βγάζει από το κάδρο των ευθυνών και κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Είναι δεδομένο πως και εκείνοι έχουν ευθύνη στην κακή πορεία του ΟΦΗ αλλά πολύ περισσότερο έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό για την εικόνα παραίτησης που παρουσιάζουν μόλις χαθεί το προβάδισμα. Είχα γράψει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως δεν είναι το αποτέλεσμα που πειράζει τον περισσότερο κόσμο αλλά η εγκατάλειψη και η έλλειψη προσπάθειας που παρουσιάζουν. Το ίδιο συνέβη κόντρα στον ΠΑΟΚ μόλις έγινε το 0-1, το ίδιο συνέβη και κόντρα στην ΑΕΚ όταν δέχτηκαν το δεύτερο γκολ. Η εικόνα παραίτησης που δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτό που πειράζει και αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό. Το να μεμψιμοιρούμε ή να καθόμαστε να κλαιγόμαστε όλοι μας πάνω από ένα πληκτρολόγιο είναι κάτι που αυτήν την στιγμή είναι ανέφικτό και δεν συμβάλει σε τίποτα.

Όλα είναι στα πόδια των παικτών του ΟΦΗ, γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει όλοι μας το θέμα είναι τι γίνεται από πράξεις. Από πράξεις άλλο τίποτα, εικόνα εγκατάλειψης της προσπάθειας μέσα στο γήπεδο, παίκτες που δεν τους λείπει τίποτα και τα έχουν όλα στο “Βαρδινογιάννειο”, ο ΟΦΗ τους παρέχει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας, ένα από τα ελάχιστα club στην Ελλάδα, που δεν έχουν από πάνω τους κάθε “πιστολά” να τους απειλεί είτε με μείωση, είτε με στέρηση των χρημάτων που δικαιούνται να παίρνουν, είτε ακόμα και με απόλυση!

Προσέξτε. Δεν μιλάω για κακές εμφανίσεις, αυτές είναι στο πρόγραμμα. Τις είδαμε, τις βλέπουμε και θα τις ξαναδούμε, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ, όπως όλοι έχουμε δικαίωμα σε κακές μέρες στις δουλειές μας αλλά κανείς από εμάς δεν έχει δικαίωμα να παρατούμε, επαγγελματικά, τις προσπάθειες μας. Το φαινόμενο που είδαμε, εις διπλούν, μέσα στον Ιανουάριο είναι άκρως επικίνδυνο και προφανώς είναι και θέμα νοοτροπίας. Το να ρίχνουμε στην πυρά τον Σίμο και συνέχεια μάλιστα, το μόνο που γίνεται είναι να δημιουργείται άλλοθι προς τους παίκτες που έχουν το δικό τους (μεγάλο) μερίδιο ευθύνης στην εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

21 σχόλια

  1. Συμφωνώ μαζί σου Μανώλη και επαυξάνω. Δεν φταίει μόνο ο Σίμος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στον ΟΦΗ δεν είπαν ποτέ ότι θα παίρνουμε με την μία το πρωτάθλημα. Είπαν ότι θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά (οργανώνοντας τις ακαδημίες) και σιγά-σιγά θα γίνουμε «αυτόφωτοι». Σε πρώτη φάση νοικοκυρεύτηκαν τα οικονομικά της ομάδας (ας θυμηθούμε ότι δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε- γίνονταν προσφυγές, χρωστούσε η ομάδα σε όποιον μιλούσε Ελληνικά, αγωνία κάθε φορά αν θα πάρουμε αδειοδότηση λόγω χρεών κ.λ.π κ.λ.π.). Στην συνέχεια άρχισαν να έρχονται και τα υπόλοιπα. Πολλά-πολλά αλλά ξεχνιούνται εύκολα. Βάζουμε μπροστά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, που και εμένα σαν ομιλήτη με στεναχωρούν, όμως δεν μπορώ να παραβλέψω και τα εξής: α) Παίζαμε ή δεν παίζαμε μέχρι τον Ιούλιο λόγω της πανδημίας;, β) έγινε ή δεν έγινε ελλιπής προετοιμασία (στο Βαρδινογιάννειο και όχι στην Ολλανδία την προηγούμενη σαιζόν-επίσης λόγω της πανδημίας);, γ) είχαμε ή δεν είχαμε τους περισσότερους τραυματισμούς από κάθε άλλη ομάδα στην superleague 1; δ) μας αδίκησε ή όχι η διαιτησία σε πολλά παιχνίδια;, ε) είχαμε ή δεν είχαμε τεράστια ατυχία σε πολλά παιχνίδια. Και κάποια βέβαια λάθη τόσο του προπονητή αλλά και όσων ανθρώπων ασχολούνται με την πρώτη ομάδα. Όμως με το να τα ρίχνουμε μόνο στον Σίμο, σαφώς και βγάζουμε λάδι κάποιους άλλους που επίσης έχουν μερίδιο ευθύνης.

    1. Δεν παιζαμε μονο εμεις μεχρι τον Ιουλιο….δεν καναμε μονο εμεις προετοιμασια ιδικων συνθηκω…δεν ειχε κορονοιο μονο η κρητη…Τραυματισμους εχουν ολες η ομαδες….δεν αποτελει δικαιολογια ακομα και αν ειχαμε 2 παραπανω…….Οσο για την διαιτησια οποια ομαδα και να ρωτησεις θα σου πει οτι την εχει αδικηση..καραμελιτσα καταντησε…..Ο σιμος ΔΕΝ ειναι πρπονητης…Για ακαδημιες μπορει να ειναι καλος..Πραπανω ΔΕΝ…Με το ζορι να τον κανεται προπονητη δηλαδη……

      ΥΓ Μετα απο 1 μηναν θα γραφεται παλι αποδειξεις απο εδω και περα…Να δειξει …να κανει να ρανει…..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!

  2. Γιώργη Αλεξάκη αυτά που γράφεις φίλε οποιος ασχολείται με αυτή την ομάδα ούτε τα ξεχνάει ούτε τα παραβλέπει.
    Τα έχουμε πει ξανά και ξανά και ξανά.
    Με λίγα λόγια ναχαμε να λέγαμε.
    Ξέρουμε ποιοι φταίνε!!!
    Αυτό που εκνευρίζει είναι ότι αντί κάποιοι να ακούν τα καμπανάκια που βαρανε συνεχώς, δεν γίνεται τίποτα προς το καλύτερο!!!!
    Αν το οικοδόμημα δεν σου βγει το γκρεμίζεις και χτίζεις άλλο!!!
    Μην το κυταζεται γρεμιστε τό!!!!!!!

  3. Φίλε Αλεξάκη όλοι μαζί σου. Όλοι ξέρουμε πια για τα μαντήλια, τα κλάματα, τα βαπόρια που παλιά πηγαίναμε Αθήμα και όλα τα σχετικά. Απαγορευόταν με τους πόρους που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι κάμποσοι. Έχει καταντήσει εκνευριστικό να λέτε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ ζητάει ευρώπες και πρωταθλήματα. ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ, ΑΣΤΕΡΕΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ. Ξεφτιλίζεστε να βαράτε παλαμάκια και να βάζετε πλάτες χωρίς το παραμικρό ίχνος κριτικής στην διοίκηση και να μην έχουν γίνει τα αυτονόητα στην ομάδα. Καμιά ομάδα δεν έκανε σωστή προετοιμασία και καμιά ομάδα δεν έχει τους τραυματισμούς της δικιά μας. Oύτε και την αιώνια αποκατάσταση που χρειάζεται για να επανέλθουν. Ή ανάπηρους αγόρασαν άρα φτηνούς, ή το ιατρικό τιμ παίζει τον μπερδίνγκο. Αμάν πια.

    1. Ε όχι και φτηνοι οι παίκτες μας, συκοφαντιες

  4. Το μεγαλυτερο μεριοδιο ευθυνης το εχει ο Γιαννης Σαμαρας και μετα ολοι οι υπολοιποι. Δεν ειναι δουλεια του να να διοικεί ολη τη παε. Ο Γιαννης ειναι πολυ καλος στις ακαδημιες και μεχρι εκει. Οι πιο παλιοι ασ θυμηθουν το περασμα του Γιαννη Σαμαρα σαν προπονητης της ομαδας στο παρελθον. Ο καθενας στο ποστο του. Ας καταλαβει ο κυριος Σαμαρας ομως οτι δεν εχει να κανει μονο με ακαδημιες και η συμπεριφορες και οι αποφασεις πρεπει να ειναι διαφορετικες σε αυτο το επιπεδο. Ετσι και αλλιως γι αυτο προετοιμαζεις τις Κ, για το επομενο επιπεδο………… εδω ομως οι Κ το μονο που μαθαινουν ειναι ηττοπαθεια…..

  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ???ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΔΚΣΗ???ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΗ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ…ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ….

  6. 1.αφηνω κατά μέρος τις προπονητικες ικανότητες του Σίμου που έτσι κι αλλιώς δεν τις έχω σε υπόληψη και ερωτώ,,… Σαν προπονητής, έχει η δεν έχει ευθύνη για την αδιαφορία των παικτών; τι μέτρα πήρε γι αυτό; πρότεινε κάτι στη διοίκηση; έκανε κάποια δήλωση στον τύπο; συμπέρασμα.. Και για τη στάση των παικτών, ο σίμος φταίει. 2. Αναρωτηθηκαμε ποτε, μήπως τελικά οι περισσότεροι φετινοί παίκτες μας είναι απλά πολύ μικρών δυνατοτήτων για σουπερ λιγκ; μήπως απλά δεν μπορούν; περισυ την ομάδα την κράτησαν τσιλιανιδης, φιγκε, σεμεντο, νειρα και μεγιαδο… Φέτος με το μεγιαδο μέχρι πρότινος ντεφορμέ και τον νειρα χωρίς βοήθειες, πως να σταθεί η ομάδα; και 3. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για τις κακιστες μεταγραφές;

  7. Ξέχασα το πιο σημαντικό… Αφού στο άρθρο καταγγελεται η αδιαφορία, παραίτηση και παχυδερμια των παικτών και πολύ σωστά αφού όλοι το βλέπουμε, ΓΙΑΤΊ Ο ΣΙΜΟΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ ΜΑΤΣ ΔΗΛΏΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΊ ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΌΤΙ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΜΈΤΡΑ; προπονητής είναι, όχι κολλητός τους.. Και μετά μου λέτε ότι δε φταίει μόνο ο σιμος… Από κει ξεκινάνε όλα δυστυχώς… Δεν το χει.

  8. Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Βούρο: Θλάση και νοκ άουτ για δύο μήνες!
    ΟΡΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ….. ΘΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΛΑΣΗ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΠΑΛΙ…..

    1. Γιώργο η θλάση 2βαθμου δεν είναι τίποτα.απλα είναι άσχετοι οι φυσιοθ. Μάσερ που Έχει η ομάδα.2 μήνες λένε έξω.χαχαχα.ελεος!!!!!!!!!!!!επιβεβαιωθηκαν μαλιστα και οι φόβοι τους λένε.τα ίδια γράφουν κ κάνουν συνεχεια.δεν μπορούν να φτιάξουν γρήγορα κανένα τραυματισμό δυστυχώς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι γυμναστές για τους τραυματισμούς.αλλα κλασικά κανείς δεν λεει ποτέ τίποτα.

  9. θα ήταν παράδοξο φυσικά να συμφωνήσουν κάποιοι με τις πρώτες παραγράφους του σχολίου μου, όμως βρε παιδιά για ξαναδιαβάστε ορισμένοι την τελευταία μου παράγραφο. Αν διαβαστεί προσεκτικά δεν θα γράφει ο άλλος ότι ξεφτιλιζόμαστε βαρώντας παλαμάκια στην διοίκηση και τρίχες κατσαρές (και να σκεφτεί κανείς ότι ουδεμία σχέση έχω με την διοίκηση). Ανησυχώ και γω και θέλω να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα, όμως το να επισημάνω και κάποιους άλλους παράγοντες εκτός από τις ευθύνες του προπονητή δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

  10. Χαίρομαι, ειλικρινά, που ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και να βλέπει ποιοι είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας μας. Ο Σίμος, που δεν είναι άμοιρος ευθυνών, είχε δεχτεί μέχρι τώρα όλα τα πυρά, ήταν ο μοναδικός φταίχτης. Έχει ακούσει πολλά, αρκετά εξ αυτών διόλου άδικα, αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος υπαίτιος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Και, φυσικά, φταίνε και οι παίκτες. Αλλά, ρε παιδιά, όταν ένας παίκτης είναι μέτριος ή κακός, τι μπορεί να σου κάνει; Να φάει τα λυσσακά του; Δε θα καταφέρει κάτι το διαφορετικό. Άμα είσαι μέτριος, ατάλαντος ή σάπιος, ό,τι και να κάνεις, δε θα μπορέσεις ποτέ να βοηθήσεις ουσιαστικά ούτε τον εαυτό σου ούτε την ομάδα σου. Με άλλα λόγια, δε φταις εσύ αλλά αυτοί που σε φέρανε σε ένα κλαμπ που υποτίθεται ότι έχει φιλοδοξίες. Ποιοι σε έφεραν; Στην προκειμένη περίπτωση, τους μετριότατους (για να μην πω τίποτε άλλο) παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ δεν τους έφερε ούτε ο Σίμος ούτε… ο Άγιος Βασίλης! Τους έφερε η διοίκηση! Μια διοίκηση που αποδεικνύεται ότι συμπεριφέρεται σαν μια κλειστή κάστα που, άθελά της ίσως, κάνει συνεχώς τα ίδια λάθη, χωρίς να υπολογίζει τα συναισθήματα του οπαδού του ΟΦΗ. Τι να το κάνω το βάθος της 5αετίας όταν βλέπω ότι τώρα, μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας, συνεχίζονται να γίνονται τα ίδια λάθη που γίνονταν και στην αρχή της θητείας τους; Θα φτάσουμε την 5αετία και θα λέμε ότι θέλουμε άλλα 5 χρόνια!
    Κύριοι της διοίκησης, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην τα ρίχνετε όλα στους τραυματισμούς, στον Covid και στην ατυχία. Ποτέ δεν είναι αργά. Όταν (και αν) το κάνετε, να είστε σίγουροι, ο κόσμος θα το αναγνωρίσει.

  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΛΙΑΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΤ ΛΑΙΤ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚ..ΤΟ DNA ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΌΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…ΆΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ -ΑΝΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ

  12. Για όσους θυμούνται τη θητεία του Σαμαρά ως πρώτου προπονητή του ΟΦΗ πριν 20 χρόνια περίπου, κοιμήση τον ανεβάζαμε, κοιμήση τον κατεβάζαμε. Ο Σίμος είναι η μετενσάρκωσή του!

  13. Ρε δημοσιογράφοι και οι δύο….και τον μπαρμπά Γιώργο που έχει την ταβέρνα ένα βράδυ να περνάμε προπονητή ( η και παίχτη) θα λέγατε ότι είναι ο καλύτερος και άνετα θα έκανε καριέρα σε μεγάλη ομάδα της premier League ….

  14. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω, η διοίκηση συμπεριφερεται σα μια κλειστή κάστα.. Δε θεωρεί απαραίτητο ούτε να απολογηθεί, ούτε να εξηγήσει τίποτα, με λίγα λόγια τους οπαδούς τους θεωρεί παρακατιανους… Έχουνε βάλει το φουκαρα το σιμο να εκτιθεται κάθε βδομάδα λέγοντας ασυναρτησίες στις δηλώσεις του, οι παίκτες το ίδιο, τι να πω δε ξέρω.

    1. Μιχάλη, αυτή η εσωστρέφεια στο διοικητικό κομμάτι δεν είναι απαραίτητα κακό πράμα. Τα εν οίκω μη εν δήμω, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι. Αλλά, στη δική μας περίπτωση, τα αποτελέσματα (απόδοση της ομάδας, τραυματισμοί, έλλειψη παικτών σε θέσεις κλειδιά) αποδεικνύουν ότι ο τρόπος με τον οποίο ενεργούν στη διοίκηση έχει ορισμένες χτυπητές αδυναμίες. Σε αυτό, αν προσθέσουμε και ορισμένα επικοινωνιακά φάουλ που γίνονται συνεχώς (επαναλαμβανόμενες δηλώσεις που καταντούν κουραστικές και χωρίς νόημα, διάθεση για κολλητηλίκια με όλους), είναι που χάνεται η εμπιστοσύνη. Δημιουργείται, δηλαδή, μια αίσθηση στον κόσμο της ομάδας ότι δεν τον υπολογίζουν, ότι κάνουν απλά μπίζνες. Να γιατί, λοιπόν, φτάσαμε να τους θεωρούμε, με την κακή έννοια, μια κλειστή κάστα. Λέγοντας αυτά, θεωρώ ότι είναι στο χέρι τους να μας διαψεύσουν. Ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει ΚΑΙ να κρίνει ΚΑΙ να εκτιμά…

  15. Στήν κατρακύλα τής ομάδας φίλοι μου όλοι φταίνε. Ηδιοίκηση γιατί δέν έφερε τούς σωστούς παίκτες αλλά καί δέν έχει γρήγορα αντανακλαστικά νά αντικαταστήση τεχνικό καί ιατρικόμ προσωπικό.Φυσικά τό μερίδιο τού λέοντος τόχει ό Σίμος ό οποίος δέν μπορεί νά το χειριστεί κάνοντας παιδικά λα΄θη.
    Ηόμάδα καί οί ποδοσφαιριστές δέν έχουν καλή ψυχολογία δέν ξέχασε ό Νέιρα νά παίζει ποδόσφαιρο ξαφνικά καί δέν μπορεί νά δώσει μιά πάσσα σωστή.Πρέπει λοιπόν ν’αλλάξουν κάποια πράγματα καί αφού διοίκηση καί παίχτες δέν μπορούν ν’αλλάξουν πρέπει νά φύγει ό προπονητής νάρθει κάποιος νά τούς σηκώσει τήν ψυχολογια καί τό ενδιαφέρον!!!!!!

  16. Ο Σίμος ειναι άπειρος και λίγος για τον οφη.αδικα όμως δέχεται όλα τα πυρα τωρα.υπευθυνος ειναι αυτός που τον έφερε με σκοπό να ελέγχει πλήρως την ομάδα.οι παικτες παιζουν όσο μπορούν.ειναι ανικανοι για το επίπεδο του οφη.παλι φταιει ένας αυτός που τους έφερε.δεν φτάνει να αλλάξει μόνο ο προπονητής.πρεπει πρώτα να αλλάξει πόστο η να φυγει αυτός που έκανε τις μεταγραφές.ειναι ανικανος .και στο παρελθόν με άλλη ιδιότητα στον οφη κοιμήθηκα τον φωνάζαμε τωρα θα αλλάξει.για το καλο του οφη να αφήσει τους εγωισμούς και να πάει σπίτι του.οχι στους παλιούς.νεοι και ικανοί.διαφορετικα ο οφη δεν ξελασπώσει.

  17. Καταντήσατε την ομάδα σακο του μποξ ανικανοι.εχει στερέψει ο Σίμος να βρίσκει δικαιολογίες.η ομάδα ανήκει στους φιλάθλους στην κρητη.εχει ιστορία.ας την σεβαστούν Σαμαράς και λοιποί.ας αναλάβουν νέοι έξυπνοι άφθαρτοι. Πάνω που έλυσε το οικονομικό και όλοι ελπίζαμε σε καλύτερες μέρες.η ομάδα διαχειρίζεται από ανίκανους εγωιστές δεν βλέπουν δεν ακούν χωρις πρωτοβουλίες σαν άσχετοι από ποδοσφαιρο.ολοι οι φίλαθλοι στα κάγκελα.ουτε το αυτι τους δρωνει.σαν να περιμένουν από μηχανής Θεό.εβαλαν αυτόματο πιλότο που οδηγεί την ομάδα στην κατηφόρα και στον γκρεμό.τυχεροι που τα γήπεδα ειναι κλειστά στους φιλάθλους.η ιστορία θα τους τακτοποιησει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × four =